Litvínov – Třinec 3:6 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:6 (1:2, 2:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 22.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:09:15)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1037 diváků.
     
    Střely na branku: 21 – 24
     
    Je dobojováno. Hosté se ve třetí třetině trefili dvakrát a pečetili tak tříbodový večer na litvínovském zimním stadionu. Stejně tak jako ve Varech i v Litvínově byli stoprocentní. Naopak domácí ve svém druhém utkání na vlastním ledě nezískali ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Puk mají domácí hráči a zápas se už jen dohrává. Litvínov sám ví, že je bez šance cokoli na tomto duelu změnit.
     
    58:45
    Aron Chmielewski se prezentoval nepřesnou střelou před Honzíkovou brankou a následně pak jdou do akce zase domácí hráči.
    58:07 Martin RŮŽIČKA - 3:6
     
    58:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Matěj Stránský posunul puk na pravou stranu pro MARTINA RŮŽIČKU, jenž poté ze středního pásma trefil zcela prázdnou litvínovskou klec – 3:6. Asistence: Matěj Stránský a Guntis Galvinš.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:32
    No a branka Litvínova je prázdná. Chemici to zkusí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře. David Honzík je na střídačce.
     
    57:17
    Domácí lavička si vybírá oddechový čas.
     
    57:17
    Martin Hanzl vyslal z levého kruhu štiplavou ránu na Josefa Kořenáře a ten zakročil. Připsal tak další důležitý zákrok a drží nadějný výsledek třineckých Ocelářů.
     
    56:30
    Za brankou Davida Honzíka vybojovali puk domácí hráči a hned šli do útočné akce. Ale znovu ztroskotali na pozorné hostující obraně.
     
    56:01
    Zakázané uvolnění Třince a hra se stěhuje před Josefa Kořenáře.
     
    55:00
    Přihrávka rukou v pásmu Litvínova a hra se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    53:43
    Adámek zablokoval Viktora Hübla, který směřoval k brance Třince. Následně pak se Verva musí vracet zpátky do obrany, neboť hosté znovu míří do akce.
     
    52:25
    Aaron Irving nezachytil puk na modré čáře a Dravecký se dral směrem před Davida Honzíka, jeho pokus však skončil mimo tři tyče.
     
    52:13
    Další komerční přestávka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Ščotka (M. Hanzl, Zygmunt), 25. Jarůšek (P. Zdráhal), 35. F. Lukeš (Gerhát) – 10. Hrehorčák (Kundrátek), 20. P. Vrána (Martin Růžička, Gernát), 21. Martin Růžička (Gernát, P. Vrána), 25. M. Stránský (Hrňa, Gernát), 46. M. Stránský (Hrňa, Martin Růžička), 59. Martin Růžička (M. Stránský, Galvinš)


    HC VERVA Litvínov: Godla (25. Honzík) – Irving, Ščotka, Balinskis, Cibulskis, Kudla, Štich (A), L. Doudera – P. Zdráhal, Mahbod, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Zygmunt, M. Hanzl (A), Látal – Petružálek, Gerhát, M. Havelka.
    HC Oceláři Třinec: Kořenář (21.–26. Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Chmielewski, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Raška, Jašek, Hrňa – Hrehorčák, Roman, Dravecký (A).

    Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Frodl, Kis

    Diváci: 1037
    thejrc.org