Valladolid – Eibar 1:2 (kon.) | Atlético – Villarreal 0:0 (kon.) | Real Sociedad – Getafe 3:0 (kon.)
Elche – Huesca 0:0 (kon.) | Valencia – Real Betis 0:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:0 (0:0)
Villarreal CF
Sobota 03.10.2020, 16:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci LaLigy! V tomto duelu se spolu podíváme na zápas mezi Atléticem a Villarrealem. Úvodní výkop je naplánován na 16:00 a my budeme u toho.
     
    Atlético Madrid

    Atlético má za sebou v nové sezóně jen dva zápasy, ve kterých bylo vcelku úspěšné, i když asi očekávalo plný počet bodů. Vstup do sezóny mu vyšel skvěle, když rozstřílelo na svém hřišti Granadu 6:1. V dalším kole se však Madrid neprosadil, a tak remizoval s Huescou 0:0. Fotbalisté z hlavního města Španělska přivítali do svého týmu velkou posilu v podobě Luise Suaréze, který skončil v Barceloně a přesunul se do Atlética.
     
    Villarreal CF

    Villarreal má na svém kontě už odehrané čtyři zápasy, ve kterých získal sedm bodů, které mu v současné době stačí na čtvrtou pozici. Hned v prvním kole přišlo na jeho konto překvapení, když jen remizoval s Huescou 1:1. Poté vyhrál nad Eibarem, ale následovala vysoká porážka s Barcelonou 0:4. V zatím posledním zápase přehrála Žlutá ponorka Alavés, a to celkem jasně 3:0.
     
    Úvodní sestavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Lodi – Á. Correa, Koke, Partey, Saúl – L. Suárez, Félix.
    Náhradníci: Grbić – Vitolo, M. Llorente, Carrasco, D. Costa, M. Sánchez, N. Pérez, Hermoso, Camello, Lemar, H. Herrera, R. Sánchez.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Albiol, P. Torres, Estupiñán – G. Moreno, Trigueros, Iborra, Parejo, Moisés Gómez – Alcácer.
    Náhradníci: Rulli – J. Costa, Niño, Lanchi, Chukwueze, Baena, Ra. Funes Mori, Kubo, Bacca.

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, De Francisco.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    A dnešní utkání mezi Atléticem a Villarrealem právě začalo! Domácí fotbalisté nastupují v červenobílých pruhovaných dresech, hosté ve žlutém.
     
    2
    Právě jsme mohli vidět, že jeden z hostí nastupuje se speciální maskou na obličeji. Villarreal navíc vybojoval standardní situaci ze zajímavé pozice.
     
    3
    Viděli jsme signál, který však hostům moc nevyšel. Skákavý balón byl moc rychlý a skončil mimo hrací plochu. Jan Oblak proto může odkopávat od brány.
     
    4
    Domácí gólman si už musel připsat první zákrok a hosté nemají špatný úvod zápasu. Paco Alcácer však nestihl tečovat přízemní centr před bránou.
     
    5
    Fotbalisté Žluté ponorky udělali obrovskou chybu na polovině hřiště. Domácí toho využil k rychlému kontru, ovšem finální centr byl nakonec obranou zastaven.
     
    6
    Madridští zastavili další atak svého soupeře, a tak se drží na balónu. Zatím jsou však jen na své obranné polovině, kde si přihrávají obránci mezi sebou.
     
    7
    Atlético se prokombinovalo až do blízkosti šestnáctky a Ángel Correa už vymýšlel centr do vápna. Ten však byl zastaven, a tak jeho tým vybojoval roh.
     
    8
    Ale ten žádné větší nebezpečí nepřinesl. Sergio Asenjo mohl zůstat v klidu, jelikož hlavička domácího hráče šla mimo tři tyče. Asenjo proto bude odkopávat.
     
    9
    Luis Suárez měl první větší šanci v tomto utkání! Navedl si střelu na nějakých patnáct metrů od brány, odkud pálil na zadní tyč. Jeho rána ale nebyla přesná a šla hodně vedle!
     
    10
    Další velká šance pro domácího hráče s číslem devět! Po chybě dostal přihrávku k penaltovému puntíku, jenže jeho střelecký pokus byl zablokován bekem.
     
    11
    Fotbalisté v pruhovaných dresech znovu kombinovali na útočné polovině, ale dobrou práci odvedl Gerard Moreno. Ten balón totiž získal a udržel proti soupeři.
     
    12
    Úvodní nápor v utkání sice měli hosté, avšak nyní jsou na hřišti celkem jasně lepší hostující fotbalisté. Dokáží to nějakým brzkým vstřelením branky?
     
    13
    Atlético se sice nedostalo s balónem až k šestnáctce, ale zatím mu to nemusí vadit. Zatím totiž vybojuje míče na polovině hřiště a nepovoluje protiútoky.
     
    14
    I když nyní se hosté hnali do protiútoku, a to velmi rychle! Skvěle však zasáhl jeden z domácích hráčů, který ve skluzu balón vypíchl a zamezil velké šanci.
     
    16
    Domácí hráči sice mají jasně větší držení míče, ale zatím jim to k ničemu není. Zatím se to snaží dohrát až k vyložené šanci, ani jednou se nepokusili o střelu.
     
    17
    Villarreal získal míč po špatné přihrávce a hned vymýšlel průnikovou přihrávku. Ta však byla pro útočníka dlouhá, a tak jsou u balónu zase domácí.
     
    18
    Fotbalisté ve žlutém nyní podnikli zajímavou akci, kdy se dostali až na hranici šestnáctky. Tam však přišla pomalá přihrávka, kterou Atlético ukořistilo.
     
    19
    Na nějakou vyloženou příležitost ještě čekáme. Mario Gaspar se však dostal k dobré ráně z voleje, ale Jan Oblak svým skokem vyrazil tento pokus na rohový kop! Pěkný moment.
     
    20
    Z následného rohového kopu žádná větší šance k vidění nebyla. Atlético má možnost autového vhazování na své obranné polovině, na gól stále čekáme.
     
    21
    Jeden z hostí táhl po straně rychlou akci hostí a povedeným centrem našel na druhé straně Gerarda Morena. Tomu vystavila stopku trojice soupeřů, která ho nenechala vystřelit. Jinak bychom asi viděli první gól.
     
    22
    Madrid tedy přečkal tuto možnost a nyní se znovu drží s balónem na útočné polovině hřiště. Villarreal však zatím v obraně působí velmi dobrým dojmem.
     
    23
    João Félix se stáhl na přihrávku, ovšem on sám tentokrát pas pokazil. U lajny totiž spoluhráče nenašel, a tak balón skončil jen v zámezí, aut pro hosty.
     
    24
    Rozhodčí nyní napomíná hlavního trenéra hostujícího týmu, ale ze hřiště ho nevykázal. Je však možné, že dostal vcelku důraznou výstrahu...
     
    25
    Madrid zatím táhne většinu svých akcí po levé straně, ale bez většího úspěchu. Bude to chtít nejspíše nějakou změnu, nyní navíc ztratil balón.
     
    26
    Zatím nesledujeme zase tak moc záživné utkání. Často vidíme hlavně obléhání útočné poloviny, ovšem střel na bránu bychom zatím moc nenapočítali.
     
    27
    Gerard Moreno předvedl parádní zpracování míče i jeho pokrytí, načež byl faulován. Villarreal však také po chvilce fauloval a o balón zase záhy přišel.
     
    28
    Fotbalisté v pruhovaných dresech zase okupují útočnou polovinu, ovšem hosté vždy přispěchají s aktivním napadáním, který domácím znepříjemňují rozehrávku.
     
    30
    Ne, zatím to směrem dopředu Madridu trochu hapruje. Nyní už sice vymyslel zajímavou přihrávku, ale té předcházel ofsajd hned tří hráčů domácích.
     
    31
    Obraz hry se nám zatím nijak nemění. Na balónu jsou sice aktivnější domácí fotbalisté, ale těm se směrem dopředu zatím nedaří ani trochu...
     
    32
    Útok Atlética znovu nedopadl úspěšně, a tak si hosté vzali míč a pelášili s ním dopředu. Tam vymýšleli přihrávku mezi obránce, ale ta se dostala jen k Oblakovi.
     
    33
    Madridští hráči znovu s míčem na útočné polovině, ale hosté znovu dobře napadají. Jeden z nich chtěl vybojovat faul u šestnáctky, ale rozhodčí pískat nebude.
     
    34
    Rychlá akce Villarrealu nakonec nekončí ani střelou! Gerard Moreno si naběhl na penaltový puntík, ale až k němu se přihrávka po zemi nedostala.
     
    35
    Jeden z hráčů Žluté ponorky si hodně stěžoval, že byl aut dán domácímu týmu, ale nic s tím nezmohl. Atlético tak znovu může dobývat obranu hostů.
     
    36
    Zatím v tomto směru ale úspěšné není. Tak jsme viděli přetažený centr, který skončil jen v zámezí. O chvíli později však byl tvrdě dohrán Renan Lodi.
     
    37
    Atlético vybojovalo standardní situaci a měl nadejít secvičený signál. Prodloužení balónu však zastavil jeden z hostí. Poté domácí ještě získali roh.
     
    38
    A rohový kop se bude opakovat. Raúl Albiol a Vicente Iborra se úplně nedomluvili, a tak byli sami u míče. Přesto ho raději odehráli jen na další roh.
     
    39
    Ani z následného rohového kopu žádné nebezpečí nevzešlo. Villarreal se naopak znovu hnal dopředu, když přišel faul domácího týmu.
     
    40
    První poločas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci a na úvodní gól zápasu nadále čekáme. Brankových příležitostí jsme tedy neviděli zrovna moc.
     
    41
    Madrid předvedl jen další centr do šestnáctky, ale tam skoro nikdo z domácích nebyl. Přesto Raúl Albiol odvrátil míč jen na rohový kop pro domácí.
     
    42
    Jeden z hostujících hráčů byl zbytečně dohrán, a tak mají hostující fotbalisté výhodu. Tu chtějí využít a předvedli velmi rychlý běh s míčem k vápnu.
     
    43
    Tam také celá akce skončila, centry dnes nejsou doménou ani jednoho týmu. Skvěle totiž ve vlastní šestnáctce zakročil Felipe, a to parádním skokem.
     
    44
    V závěru poločasu se ještě Žlutá ponorka snaží vstřelit úvodní gól zápasu. Viděli jsme proto další centr do šestnáctky, který však znovu obrana odvrátila.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je ze námi první poločas, ve kterém rozhodčí nenastavil ani minutu, branku jsme neviděli ani jednu. Nesledujeme nijak zvlášť zajímavou podívanou. Ke gólu měl nejblíže nejspíše hostující kapitán Mario Gaspar, jehož parádní ránu vytáhl skvělým zákrokem na roh Jan Oblak. Snad se nám obraz hry do druhé půle zlepší.

    Další poločas začne přibližně v 17:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    A už je před námi i druhý poločas a vypadá to, že oba týmy pokračují v základních jedenáctkách. Snad uvidíme lepší podívanou než v první půli.
     
    48
    Fotbalisté ve žlutém sice nebyli před tímto zápasem zrovna v roli favorita, ale v zápase působí lepším dojmem. Mají menší držení míče, ale lepší šance.
     
    49
    Atlético předvedlo rychlou akci, ale dostalo se jen k šestnáctce, kde o balón zase přišlo. Žlutá ponorka se tak žene do další akce a zaměstnává soupeře.
     
    50
    Pervis Estupiñán rozehrával autové vhazování. Už to chvilku vypadalo, že Villarreal o balón přijde, ale nakonec měl velkou šanci! Před gólmanem se zjevil Mario Gaspar, ale Jan Oblak byl znovu úspěšnější!
     
    50
    Žlutou kartu dostává Raúl Albiol (Villarreal CF).
     
    52
    Atlético si v dnešním zápase ještě nepřipsalo ani jednu velkou příležitost. To Mario Gaspar na druhé straně už dvakrát hodně zaměstnal gólmana domácích.
     
    53
    A ani další akce Madridu nekončí nijak zajímavě, Villarreal je na něj velmi dobře připravený. Poroto mohl zaútočit, ale hráči hostí chyběl k zakončení krok.
     
    54
    Ne, diváky, kteří sledují dnešní utkání, to moc bavit opravdu nemůže. Atlético se sice drží na míči, ale ještě nic nevymyslelo, což vidíme vlastně furt.
     
    55
    Mario Gaspar je dnes skvělý na obou stranách hřiště a je nejlepším hráčem na hřišti! Nyní totiž zamezil rychlé přihrávce na stranu a založil akci svého týmu.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Renan Lodi (Atlético Madrid).
     
    57
    Sergio Asenjo se znovu potkal s míčem, když ho našla přihrávka vlastního týmu. Následně však přišla chyba na straně hostí a Madrid vybojoval autové vhazování.
     
    58
    To už vypadalo na domácí straně celkem zajímavě! Ne úplně přesvědčivý zákrok předvedl gólman hostí proti centru, ale jeho soupeř měl k dorážce ještě daleko.
     
    59
    Atlético z rohového kopu nic nevymyslelo, přesto se udrželo na balónu. Renan Lodi chtěl poslat centr do šestnáctky, ale ten jen skončil vysoko nad.
     
    60
    Již je za námi hodina hry, která fotbalové krásy tedy moc nepřinesla. Pervis Estupiñán se snažil něco vymyslet podél lajny, ale vybojovat jen aut.
     
    61
    Fotbalisté domácího týmu si jen přihrávají mezi sebou na obranné polovině. Villarreal nadále pokračuje ve velmi dobrém napadání, čímž jim to stěžují.
     
    62
    Dobrý obranný zákrok předvedl Pervis Estupiñán. Jeho soupeř už totiž zamýšlel centr do šestnáctky, ovšem hostující hráč s číslem patnáct snahu zastavil.
     
    63
    Ne, směrem dopředu to je dnes opravdu tragédie. Moisés Gómez vymýšlel přihrávku mezi obránce, ovšem s tou si defenziva domácího týmu poradila.
     
    65
    Domácí fotbalisté se znovu snažili něco vymyslet, ale dobrý pohyb Villarrealu je zastavil. Přesto se ještě hráči v pruhovaném dostali k balónu.
     
    66
    Jenže přišla jen další nepřesnost. Tento centr se hodně nepovedl, a tak Sergio Asenjo bude odkopávat od své brány. Dočkáme se v utkání nějaké branky?
     
    67
    No, to nebylo úplně bezpečné odehrání míče od hostujícího hráče! Ten chtěl v šestnáctce jen sklepnout míč pro gólmana a měl štěstí, že ho soupeř nezasáhl.
     
    68
    Fotbalisté ve žlutém mají nyní míč na kopačkách, ale po zásahu domácích budou jen vhazovat.
     
    69
    Skvělý obranný zákrok v podání hrče Žluté ponorky! Ten tak zamezil možnému přečíslení soupeře, a tak domácí musí rozjet postupnou kombinaci.
     
    70
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Luis Suárez, přichází Diego Costa.

    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Koke, přichází Yannick Carrasco.

    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Marcos Llorente.
     
    71
    Do konce utkání nám chybí posledních dvacet minut? Je otázkou, jestli se dočkáme nějaké branky, jelikož zrovna mnoho příležitostí jsme neviděli...
     
    72
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Paco Alcácer, přichází Samuel Chukwueze.
     
    73
    Mario Gaspar si pomohl faulem na útočné polovině, čehož si rozhodčí dnešního utkání všiml. Madrid podnikl rychlý výpad a vybojoval rohový kop.
     
    74
    To bylo nebezpečné! Balón se hned několikrát odrazil v šestnáctce, Sergio Asenjo však skvěle zareagoval a ve skluzu stihl míč odpálit před soupeřem.
     
    75
    Villarreal přesunul hru šikovně na pravou stranu. Gerard Moreno dostal míč do šestnáctky, odkud hledal pasem někoho před bránou. Tam však nikdo nebyl.
     
    76
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází João Félix, přichází Héctor Herrera.
     
    77
    Madrid se znovu dostal do obležení šestnáctky, jenže tam také jeho akce skončila. Proto si zkoušel jeden hráč vymodlit alespoň faul, ale nebyl úspěšný.
     
    78
    Nepřesnosti na obou stranách na polovině hřiště, po kterých se míč vrátil na kopačky domácího týmu. Ten však svou akci nezakončil střelou na branku.
     
    79
    Žlutá ponorka získala autové vhazování na útočné polovině a předvedla další rychlou akci. Ta měla skončit přízemním centrem, avšak ten byl odvrácen.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Vicente Iborra (Villarreal CF).
     
    80
    Velká možnost na domácí straně, ale také skvělý zákrok hostujícího obránce! Diego Costa si nejspíše nabíhal na přízemní centr, ale o míč o ho skvělý skluzem připravil soupeř!
     
    82
    Zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci a většina diváků asi bude ráda. Sledujeme spíše tuhou bitvu než nějaký zajímavý a útočný fotbal.
     
    83
    Fotbalisté v pruhovaných dresech se znovu drží na balónu na útočné polovině. Zkusili to centrem na zadní tyč, ale tam nikdo z domácích nebyl.
     
    84
    Další centr v podání domácího týmu. Po něm se však ocitla hned trojice hráčů na zemi a především Raúl Albiol schytal úder do zad, a to od hlavy spoluhráče...
     
    85
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Manu Trigueros, přichází Takefusa Kubo.
     
    86
    Domácí fotbalisté znovu drží míc na svých kopačkách a předvedli pěkné přenesení hry na druhou stranu. Tam už se ale tolik nepovedlo zpracování.
     
    87
    Opravdu stále více vypadá, že se dnes týmy o body podělí. Zatím je to 0:0 a nevypadá to, že by se něco mělo změnit. Atlético se ještě snaží něco vymyslet.
     
    88
    Domácí skoro dali vedoucí branku utkán! Diego Costa si nabíhal na zadní tyč, kam také mířil prudký centr, ale domácí útočník tam nestihl doběhnout včas.
     
    89
    Atlético ještě drží míč na útočné polovině, ale sami se o něj nyní připravili dlouhou přihrávkou, která skončila mimo hrací plochu. Sergio Asenjo bude odkopávat.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90+1
    Samuel Chukwueze má hodně sil, jelikož byl střídajícím hráčem. Slušně však provětral domácí obranu. Ta to ale zvládla a míč získala do své moci.
     
    90+2
    Takefusa Kubo chtěl upláchnout po lajně, ale byl včas zastaven fotbalistou Atlética. To znovu drží balón ale ve velké vzdálenosti od nějakého nebezpečí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! V dnešním utkání jsme se nakonec nedočkali ani jedné branky a fotbalová krása k vidění také úplně nebyla... Domácí fotbalisté sice měli podstatně častěji míč na svých kopačkách, ale větší šanci si vymyslet nedokázali. Na druhé straně dvakrát velmi nebezpečně pálil Mario Gaspar, ale Jan Oblak se proti jeho střelám vyznamenal. Gól tedy nepadl, a tak si oba týmy připisují do tabulky po jednom bodu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:7.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:54:47)

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   56. Lodi (ATM) – 50. Albiol (VLR), 79. Iborra (VLR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 11:7.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe, Lodi – Á. Correa (70. M. Llorente), Koke (C) (70. Carrasco), Partey, Saúl – L. Suárez (70. D. Costa), Félix (76. H. Herrera).
    Náhradníci: Grbić – Vitolo, M. Llorente, Carrasco, D. Costa, M. Sánchez, N. Pérez, Hermoso, Camello, Lemar, H. Herrera, R. Sánchez.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Albiol, P. Torres, Estupiñán – G. Moreno, Trigueros (85. Kubo), Iborra, Parejo, Moisés Gómez – Alcácer (72. Chukwueze).
    Náhradníci: Rulli – J. Costa, Niño, Lanchi, Chukwueze, Baena, Ra. Funes Mori, Kubo, Bacca.

    Rozhodčí: Hernández – Naranjo, De Francisco
    bahis siteleri