Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 4:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 25.10.2020, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (10:29:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Hynek Zohorna (CHA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:10
    Michal Jordán (CHA) 0+1, 2 střely, čas na ledě 20:58
    Marek Langhamer (CHA) 21 zákroků, 2 góly, 92,59%

    Roman Will (CLJ) 32 zákroků, 1 gól, 96,97%
    Tomáš Hyka (CLJ) 0+0, 2 střely, čas na ledě 16:20
    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+1, 2 střely, čas na ledě 17:36
     
    Dnešní utkání sledovalo 2130 diváků.
     
    Střely na branku: 33 – 27
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vsítili kontaktní branku a od té chvíle byli aktivnější, než soupeř. Ale k vyrovnání se pak už nedostali a podruhé za sebou tak s Čeljabinskem padli, tentokáte 1:2. Čeljabinsk tak pokračuje na vítězné vlně a veze z ledu soupeře další dva body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Hosté drží kotouč ve své moci a už to vypadá, že své nejtěsnější možné vedení uhájí až do samého konce, byť mají domácí stále tlak před Willem.
     
    59:20
    Vhazovalo se před brankou Čeljabinsku, hosté ale dokázali dostat puk znovu až na opačnou stranu. Ten končí na dalším zakázaném uvolnění.
     
    59:13
    Traktor Čeljabinsk si vyžádal oddechový čas.
     
    59:13
    Hosté poslali puk na prázdnou domácí klec, ale minuli ji. Zakázané uvolnění a vše se stěhuje zpět před Romana Willa.
     
    58:45
    Polunin si sjel až před Willa, ale nedokázal ho překonat. Nicméně stále pokračuje menší tlak Chabarovsku s výhodou o jednoho hráče v poli navíc.
     
    58:25
    Branka Amuru je prázdná, domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:33
    Postavení mimo hru zastavilo další akci Amuru a hra je vykázána zpět do středního pásma. Vhazovat se tam bude blíže brance Romana Willa.
     
    Dnešní utkání sleduje 2130 diváků.
     
    56:52
    Hosté drží těsný náskok a pečlivě se ho snaží bránit. Nyní ale musel do zákroku Roman Will, jenž zastavil Kuzněcovovu střelu.
     
    54:31
    Valentin Pjanov poslal od modré čáry nahození do prostoru mezi kruhy, kde se po puku natahoval svojí holí Michal Jordán, ale netrefil se.
     
    54:11
    Švarjov vyslal dalekonosnou přihrávku, kterou ale Lawrence Pilut nezachytil a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tedy stěhuje před Romana Willa, kde se bude vhazovat.
     
    53:37
    Od vlastní branky znovu zakládají další akci domácí hráči, kterým se stále nedaří dostat se k vyrovnání a zatím tak stále ztrácejí jednu branku.
     
    52:53
    Pavel Turbin vybojoval puk v obranné třetině a domácí pak na nic nečekali a nastěhovali se do pásma Čeljabinsku, avšak před Romanem Willem tentokráte nevystřelili.
     
    51:55
    Následuje další komerční přestávka.
     
    51:39
    Michal Jordán svižnou ránou od modré čáry prověřil svého krajan Romana Willa a úspěšnější byl právě brankář Traktoru, jenž jeho pokus chytil.
     
    51:01
    Turbin poslal k pravému mantinelu přihrávku na Vladislava Ušenina, ten ale poté svou svižnou ránu poslal jen do obrany Čeljabinsku.
     
    50:10
    Třetí třetina je za polovinou a hosté stále drží náskok, i když nyní je už jen o jednu branku. Domácí jsou naopak aktivnější, když ožili po kontaktním gólu. Dočkáme se ještě drama?
     
    49:34
    Nyní zakročil proti nebezpečné střele hostů Marek Langhamer a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    48:54
    Artur Gizdatullin sebral soupeři puk a uháněl s ním znovu před hostující klec, avšak tam ji Amur marně dobýval.
     
    48:01
    Domácí jsou pochopitelně na koni a po dosažení kontaktního gólu se opět natlačili před branku Čeljabinsku. Roman Will tak byl zase v obležení, ale situaci ustál.
    46:44 Vladimir BUTUZOV - 1:2
     
    46:44
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se dočkali a snižují na rozdíl jediné branky. Polunin bekhendovou přihrávkou našel na levé straně VLADIMIRA BUTUZOVA, který poté trefil odkryté místo u levé tyče Romana Willa a obírá ho o čisté konto – 1:2. Asistence: Alexandr Polunin a Michal Jordán.
     
    46:26
    Tak až nyní po téměř šesti a půl minutách hry bez přerušení byl slyšet hvizd sudího a dění na ledě je zastaveno. Oba celky míří vystřídat a následuje také komerční přestávka.
     
    45:58
    Stále nebyla hra přerušena a začíná tak sedmá minuta bez zastavení hry. U puku jsou opět domácí a dostávají se před branku Romana Willa.
     
    45:13
    Vjačeslav Ušenin plácl do puku, ten ale převzali opět hosté a směřují s kotoučem před branku Marka Langhamera.
     
    44:21
    Chabarovští jsou v držení kotouče a znovu jdou směrem dopředu. Už se hodně dlouho hraje bez přerušení a hra tak rychle plyne a domácím čas utíká.
     
    43:35
    Rasskazov si sjel do prostoru mezi kruhy, ale jeho pokus byl tečován mimo. Hosté tak opět obrací hru na opačnou stranu.
     
    42:56
    Michal Jordán vyšťoural puk skrze beky hostů a snažil se ho dostat do středního pásma. Ale marně, hosté pokračují v útočném tažení.
     
    42:08
    Danil Fajzullin dostal nabito na pravý kruh, ale byl tísněn obranou Čeljabinsku, takže se nedostal k žádnému zakončení. Nicméně domácí stále drží útočnou třetinu.
     
    41:35
    Tam ale před Langhamerem nic nevymysleli a nyní čelí rychlému protiútoku domácího Chabarovsku.
     
    40:59
    Roman Will se dostal za svou branku, tam sebral puk a poslal ho svým bekům. Zapojil se tak do rozehrávky a Traktor tak může nasměrovat hru na opačnou stranu.
     
    40:10
    Do třetí třetiny se už mezi tři domácí tyče vrátil Marek Langhamer a domácí se hned pokusí dostat před branku hostů, rádi by se brzy dostali na kontaktní branku.
     
    40:01
    Střídání v týmu Amur Chabarovsk: ze hřiště odchází Jevgenij Alikin, přichází Marek Langhamer.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 26 – 23
     
    Další třetina začne přibližně v 9:52.
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm využili hosté přesilovou hru zásluhou Sergeje Kalinina a mají tak náskok o dva góly. Domácím se stále nedaří dostat se na kontaktní branku, ač měli několikrát velký tlak před Willem. Ten ale zatím puk za svá záda nepustil. Rozhodně nás ještě čeká zajímavá třetí třetina, ve které bude Chabarovsk usilovat o návrat do zápasu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    A další zákrok Romana Willa, který opět podržel svůj tým. Nyní nechává hru pokračovat a hned posílá kotouč svým spoluhráčům.
     
    39:11
    Michal Jordán nyní ztroskotal na svém krajanovi Romanu Willovi, jenž jeho nebezpečnou střelu ukryl do své lapačky a poté raději hru přerušil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:30
    Domácí se v závěru druhé třetiny natlačili opět před Willa, ale ten svou svatyni brání zuby nehty a drží nulu na svém kontě a také dvoubrankový náskok Traktoru.
     
    37:51
    Denis Golubev pak z levé strany švihl do puku a ten Roman Will vyrazil do rohu. Následně pak hosté otáčejí hru na opačnou stranu a míří před Alikina.
     
    37:05
    Alikin nyní zastavil nebezpečný pokus Lukáše Sedláka a kotouč vyrazil před sebe, kde ho záhy sebral obránce Jordán a domácí mohou jít dopředu.
     
    36:23
    Valerij Vasiljev střílel od modré čáry, ale jeho pokus byl zastaven a posléze se hosté dostali na kotouč, který vyhodili do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    35:28
    Vladislav Ušenin našel přihrávkou své dvojče Vjačeslava a ten poté vystřelil z pravého kruhu, ale jeho střelecký pokus neměl gólové parametry a puk končí jen na becích Čeljabinsku.
     
    35:11
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    34:28
    Znovu hrají hráči Traktoru své oslabení velmi dobře a soupeře do zakončení nepouštějí. Roman Will tak stále hájí své čisté konto a jeho tým se osvobozuje.
     
    33:30
    Sergej Kalinin se utrhl ve vlastním oslabení a hnal se před domácí branku, ale jeho pokus pak skončil jen na brankáři Amuru a ten se přemisťuje na opačnou stranu.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Oleg Jevenko – 2 min., krosček).
     
    32:10
    Agilní hosté znovu ohrozili branku Amuru, ovšem jejich pokus šel jen vedle Alikinovy branky.
     
    31:16
    Valerij Vasiljev našel v obranném pásmu puk a hned se ho ujal. Nabruslil s ním před čeljabinskou klec, ale tam jeho přihrávka rozhodně neměla oči a touš končí na obraně Traktoru.
     
    30:50
    Následuje komerční pauza.
     
    30:25
    Čeljabinsk je v plném počtu.
     
    30:20
    Domácím se opět nepovedlo udržet kotouč v útočné třetině a toho využili hosté k dalšímu výhozu puku před chabarovskou branku. I tohle oslabení Traktor zvládne.
     
    29:45
    Další osvobození Čeljabinsku, který tak šetří znovu cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    28:47
    Nyní má Amur šanci dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky, když hraje přesilovou hru. Ale hosté jsou opět hodně pozorní a hned na začátku poprvé vyhodili puk až před Alikina.
     
    28:25
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Isajev – 2 min., podrážení).
     
    27:44
    Tomáš Zohorna na druhé straně střílel z pravého kruhu a jeho pokus srazili beci Čeljabinsku do bezpečí.
     
    26:33
    Ignat Korotkich vyškrábl puk na obraně hostů a hnal se s ním dopředu. Jenže narazil na Manuchova, jenž ho odzbrojil a poslal kotouč do středního pásma.
     
    26:11
    Nyní je na řadě další komerční přestávka.
     
    25:21
    Hráči Amuru se snažili obrat hosty o kotouč, to se jim ale nepovedlo a následně pak šli zase do akce aktivní hráči Čeljabinsku.
     
    24:27
    Zakázané uvolnění Čeljabinsku a hra se stěhuje před Romana Willa, kde se bude vhazovat po jeho levé ruce. Domácí tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    23:38
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    23:20
    A další výhoz puku, tentokráte už hráči Čeljabinsku přesilovku nevyužijí a Chabarovsk se už pomalu chystá na hru v pěti hráčích.
     
    22:52
    Domácí se ubránili další akci Traktoru a hned vyhodili puk až před Romana Willa. Hosté tak musí další akci zakládat od jeho branky.
     
    22:06
    Početní výhoda hostů pokračuje dále a ti mají stále šanci ještě své vedení umocnit. Obrana Amuru je ale zatím proti.
    21:38 Sergej KALININ - 0:2
     
    21:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a hosté jdou do dvoubrankového náskoku. SERGEJ KALININ našel odražený kotouč a poté ho zblízka uklidil do domácí sítě – 0:2. Asistence: Jacob Berglund a Lawrence Pilut.
     
    21:22
    Hosté se usadili v pásmu domácích a zatápějí Alikinovi, který je tak pod palbou střel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 10
     
    Další třetina začne přibližně v 9:00.
     
    První třetina je minulostí. V ní se v desáté minutě ujali vedení hosté po brance Kravcova, ta ale nebyla uznána pro nedovolené bránění Marka Langhamera. Ovšem v osmnácté minutě si to Vitalij Kravcov vynahradil a po stejné spolupráci s Lukášem Sedlákem vsítil první branku zápasu a hosté vedou. Uvidíme, co nám přinese druhé dějství, ve kterém bude pokračovat přesilová hra Traktoru Čeljabinsk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Střídání v týmu Amur Chabarovsk: ze hřiště odchází Marek Langhamer, přichází Jevgenij Alikin.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Marek Langhamer – 2 min. + 10 min. osobní trest, nebezpečná výstroj). Trest odpyká Alexandr Polunin.
     
    19:50
    Hosté mají před sebou dlouhou přesilovou hru, která může trvat čtyři minuty. Ignatovič totiž obdržel dva tresty a výrazně svůj tým oslabil.
     
    19:33
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Maxim Ignatovič – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Ignat Korotkich.
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Maxim Ignatovič – 2 min., hrubost).
     
    19:17
    Rychlá akce Čeljabinsku byla zastavena a na druhé straně pak se domácí snažili před Romanem Willem snažili o vyrovnání, ale beci Traktoru mu pomohli a dostali puk do bezpečí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
    17:51 Vitalij KRAVCOV - 0:1
     
    17:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A nyní je už z tlaku hostů úvodní gól. Po odraženém puku po pokusu Lukáše Sedláka se těsně před Markem Langamerem prosadil VITALIJ KRAVCOV, kterého tak už nemusí mrzet neuznaná branka z desáté minuty. Traktor se tak v závěru první třetiny ujímá vedení – 0:1. Asistence: Lukáš Sedlák a Igor Isajev.
     
    17:22
    Souboj o puk u hrazení v útočném pásmu Traktoru vyhráli hosté a hned se v prostoru mezi kruhy chtěl prosadit Sedlák, ale byl nepřesný.
     
    16:59
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    15:52
    Ruslan Karlin číhal mezi kruhy na přihrávku, té se ale nedočkal. Nicméně se hosté stále drží v pásmu Chabarovsku.
     
    15:09
    Artur Gizdatullin projel podél pravého mantinelu až před branku Romana Willa, tam ho ale o kotouč připravil Oleg Jevenko, který pak poslal touš do středního pásma.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Tomáš Hyka – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Alexandr Gorškov – 2 min., hrubost).
     
    14:52
    Od vlastního brankáře domácí zakládají další útočnou akci, ale pozorná obrana Traktoru je nepouští do ohrožení Romana Willa.
     
    13:43
    Roman Will si musel dávat pozor ve svém brankovišti, domácí se po ubráněném oslabení dostali před jeho klec, kde ale jejich pokus právě hostující gólman chytil.
     
    13:02
    Amur je v plném počtu.
     
    12:10
    Od modré čáry střílel Igor Isajev, obrana Chabarovsku puk srazila mimo a následně pak se Amur osvobozuje vyhozením kotouče až před branku Čeljabinsku.
     
    11:31
    Alexej Byvalcev na pravém kruhu už chtěl vystřelit, ale dobře mu clonil obránce Chabarovsku. Nicméně domácím se nepovedlo puk vyhodit a nadále tak pokračuje tlak Traktoru.
     
    11:02
    Po reklamní přestávce, která je nyní na řadě, si také svou první přesilovou hru zahrají hráči Čeljabinsku, při vyloučení Denise Golubeva za držení.
     
    11:02
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Denis Golubev – 2 min., držení).
     
    10:49
    Lukáš Sedlák podržel puk u zadního mantinelu a poté ho poslal do předbrankového prostoru, avšak nakonec se Tomáš Hyka neprosadil.
     
    09:43
    Pokračuje se tedy dále za bezbrankového stavu, u puku jsou domácí hráči a míří s ním před Romana Willa.
    09:39 Kravcovova branka nebyla uznána pro nedovolené bránění na gólmana Langhamera
     
    09:39
    Lukáš Sedlák vybojoval u pravého hrazení puk, poté ho nahodil do prostoru mezi kruhy, kde byl dobře postavený VITALIJ KRAVCOV, jenž se poté střelecky prosadil, když překvapil Marka Langhamera. Ještě ale musela proběhnout kontrola u videa na základě trenérské výzvy Amuru a to potvrdilo, že byl Marek Langhamer atakován a gól tak neplatí!
     
    09:21
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    09:14
    Nyní hosté získali puk, odvezli ho směrem k domácí brance a tohle oslabení už zvládnou bez úhony. Chabarovsku tak přesilovka končí.
     
    08:38
    Nyní ale musel do akce Roman Will, jenž zastavil nebezpečnou střelu Denise Golubeva a hra je pozastavena. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    08:11
    Valerij Vasiljev po pravém mantinelu zatáhl puk do útočného pásma, kde domácí opět kombinovali. Ovšem hosté se zatím velmi dobře brání a pokusy soupeře zastavují.
     
    07:46
    Domácí se hned usadili v pásmu soupeře a roztáhli přesilovkovou akci, ale Hynek Zohorna se zblízka z levé strany neprosadil. Puk má ve své moci jeho krajan, Roman Will v brance Traktoru.
     
    07:21
    Jako první si přesilovou hru zahrají domácí hokejisté. Za nedovolené bránění na Alexandra Gorškova si na dvě minuty šel sednout Sergej Tělegin.
     
    07:21
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Sergej Tělegin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:45
    Další tlak před Willem hosté ustáli a následně pak šli směrem dopředu. Avšak jejich útočná akce měla pouze a jen jepičí život.
     
    06:38
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:38
    Po nepřesné střele hostů se narodil velmi rychlý protiútok Chabarovsku, před Romanem Willem pak vznikla skrumáž a v té se právě hostující brankář lépe zorientoval a před dotěrnými hráči Amuru raději hru zastavil.
     
    05:34
    Hosté jsou zatím o něco aktivnější než jejich domácí soupeř a více se tlačí před branku Langhamera. Ten je tak vytíženější než Roman Will v brance Čeljabinsku.
     
    04:49
    Na druhé straně Alexandr Avcin nepřijal přihrávku od spoluhráče, nakonec se to povedlo Jaroslavu Kosovovi, ale jeho svižný přízemní pokus šel jen vedle branky Marka Langhamera.
     
    04:10
    Vjačeslav Osnovin neudržel puk ve střením pásmu, do akce tak šel Amur. Ovšem ten nakonec svou slibně se rodící akci nedotáhl do zdárného konce.
     
    03:18
    Vitalij Kravcov byl tísněn soupeřem, přesto u pravého mantinelu vybojoval puk. Následně pak sám dostal přihrávku a z levého kruhu jen prověřil beton Marka Langhamera.
     
    03:05
    Další zakázané uvolnění Amuru. Opět se po krátké chvilce bude vhazovat před Markem Langhamerem, konkrétně po jeho pravé ruce.
     
    02:32
    Poté domácí opět vybojovali puk a zamířili s ním okamžitě před Romana Willa, který ale nemusel do žádného zákroku, opět na něho nešla žádná střela.
     
    02:09
    Michal Jordán obkroužil obranné pásmo a poté rozvinul další akci Chabarovsku. Ta ale končí zakázaným uvolněním a vše se tak stěhuje před branku Marka Langhamera.
     
    01:19
    Arťom Švarjov zachytil puk ve vlastním obranném pásmu, pomohl brankáři Romanu Willovi a hned pak jde Traktor do další útočné akce.
     
    00:50
    Lukáš Sedlák se natlačil před svého krajana Marka Langhamera, ale nedokázal se dostat ke střele, která by jeho branku ohrozila. Nicméně nadále pokračuje akce Čeljabinsku.
     
    00:25
    Domácí se hned dostali do útočného pásma, ale nakonec tam puk ztratili a hned hosté otočili hru. Míří tak před branku Marka Langhamera.
     
    00:10
    Souboj dvou českých brankářů na obou stranách, na domácí Marek Langhamer a na té hostující Roman Will, právě začal. Jdeme na to.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Halou v Chabarovsku už zní ruská hymna. Utkání mezi Amurem a Traktorem tak bude moci za malý okamžik začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – V. Vasiljev, Jordán (C), Turbin, Kamalov, Ignatovič (A), Korjagin, Zimin – V. Butuzov, Golubev, Polunin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – Rasskazov, H. Zohorna, Pjanov – Gizdatullin, Fajzullin, Korotkich.

    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Tělegin, Isajev, Ogurcov, Karpuchin, Jevenko – Berglund, Byvalcev, Kalinin (C) – Sedlák (A), Hyka, Kravcov – Polygalov (A), Osnovin, Švarjov – Karlin, Lukin, Avcin – Kosov.

    Rozhodčí: Odinš, Soin – Antonov, Novikov.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Zohorna (CHA)
    Marek Langhamer (CHA)
    Hynek Zohorna (CHA)
    Dominik Mašín (CHA)
    Michal Jordán (CHA)

    Tomáš Hyka (CLJ)
    Lukáš Sedlák (CLJ)
    Roman Will (CLJ)
    Martin Bakoš (CLJ)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky, jak bylo zmíněno, se v probíhající sezóně už utkaly. V pátek byl úspěšný Čeljabinsk, jenž vyhrál 4:2. Domácí tak dnes mají co napravovat.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Hosté z Čeljabinsku si ve stejné konferenci vedou o něco lépe. Se čtyřiadvaceti body okupují šesté místo, když jedenáctkrát vyhráli a osmkrát se svým soupeřem padli. Po prohře 1:3 v Novosibirsku pak Traktor zabral a naposledy zvítězil. I dnes by tedy hosté rádi na tento úspěch navázali a zopakovali tak svůj výkon. Čeká nás zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Hyka 5+10
    Sergej Kalinin 6+5
    Lukáš Sedlák 5+6
     
    Amur Chabarovsk

    Hokejisté dnes domácího Amuru Chabarovsk jsou v tabulce ve Východní konferenci na osmém místě se ziskem šestnácti bodů a sezónu tak rozjeli celkem dobře. Na své konto zapsali sedm výher a čtrnáctkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Chabarovší po třech výhrách v řadě za sebou naposledy padli 2:4 doma právě s dnešním soupeřem, kterému tak budou chtít porážku vrátit.

    Nejproduktivnější hráči

    Vladimir Butuzov 6+7
    Alexandr Gorškov 4+6
    Kirill Rasskazov 5+2
     
    Hezké nedělní ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět ruská KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Amur Chabarovsk a Traktor Čeljabinsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 47. V. Butuzov (Polunin, Jordán) – 18. Kravcov (Sedlák, Isajev), 22. Kalinin (Berglund, Pilut)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (20.–41. Alikin) – V. Vasiljev, Jordán (C), Turbin, Kamalov, Ignatovič (A), Korjagin, Zimin – V. Butuzov, Golubev, Polunin – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – Rasskazov, H. Zohorna, Pjanov – Gizdatullin, Fajzullin, Korotkich – A. Kuzněcov.
    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Pilut, Manuchov, Tělegin, Isajev, Ogurcov, Karpuchin, Jevenko – Berglund, Byvalcev, Kalinin (C) – Sedlák (A), Hyka, Kravcov – Polygalov (A), Osnovin, Švarjov – Karlin, Lukin, Avcin – Kosov.

    Rozhodčí: Odinš, Soin – Antonov, Novikov

    Diváci: 2130
    bahis siteleri