Chabarovsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Kunlun – CSKA Moskva 2:3 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 4:1 (kon.)
Minsk – Čerepovec 1:2 (po pr.)
konec
Red Star Kunlun
2:3 (2:1, 0:2, 0:0)
CSKA Moskva
Neděle 25.10.2020, 15:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:17 Nikita KOROSTELJOV - 2:3
     
    39:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají dnes už druhou početní výhodu a jdou poprvé v zápase do vedení! NIKITA KOROSTELJOV si najel na dobrou přihrávku od Konstantina Okulova na levou stranu a šel sám na gólmana. Toho si položil a zasunul puk k tyči, přestože při tom byl sražen k zemi! Asistence: Konstantin Okulov a Lars Johansson.
    27:18 Pavel KARNAUCHOV - 2:2
     
    27:18
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se konečně dočkali zaslouženého srovnání! Ruslan Pedan si neporadil s napadajícím soupeřem a kotouč posunul na hokejku PAVLA KARNAUCHOVA. Ten si sjel do lepší pozice a trefil se parádní ranou do bližší šibenice. Bez asistence.
    18:50 Ryan SPROUL - 2:1
     
    18:50
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí se ještě z hodně nenápadné akce prosazují! RYAN SPROUL se ocitl sám na pravé straně. Už k němu sjížděl soupeř, a tak vypálil. Jeho rána skončila překvapivě až v síti! Lars Johansson si za rámeček tento gól rozhodně nedá. Bez asistence.
    15:20 Maxim ŠALUNOV - 1:1
     
    15:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají početní výhodu a srovnávají dnešní utkání! Bogdan Kiselevič posunul kotouč na pravý kruh, kde byl MAXIM ŠALUNOV. Ten si najel do lepší pozice a vyslal svou střelu, která poněkud překvapivě skončila v síti. Šimon Hrubec toho moc neviděl, skvěle před ním pracoval Nikita Korosteljov. Asistence: Bogdan Kiselevič a Konstantin Okulov.
    00:35 Alexej TOROPČENKO - 1:0
     
    00:35
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Pouhých třicet pět sekund nám stačilo na první branku utkání, tu navíc dali domácí! Cory Kane našel v protiútoku u tyčky volného ALEXEJE TOROPČENKA, jenž dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Cory Kane a Jake Chelios.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Toropčenko (Kane, Chelios), 19. Sproul – 16. Šalunov (Kiselevič, Okulov), 28. P. Karnauchov, 40. Korosteljov (Okulov, Lars Johansson)


    Red Star Kunlun: Hrubec (Šikin) – Sproul, Chelios (A), T. Murphy, Šustr, Fram, Pedan, Starikov, Lofquist – Shinkaruk, Wellman, Kristo – Foo, Lockhart (C), Wong – Toropčenko, Kane (A), Werek – Nikolišin, Bondra, Bakanov.
    CSKA Moskva: Lars Johansson (Šaryčenkov) – Blažijevskij, Naumenkov, Samorukov, Dahlbeck, Ar. Sergejev, Kiselevič (A), Gološčapov – M. Kempe, Slepyšev (A), Goldobin – Šalunov, Okulov, Mamin – Andronov (C), P. Karnauchov, Tělegin – Maximov, Korosteljov, Světlakov.

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo – Ivanov, Šadrin
    bahis siteleri