Real Betis – Elche 3:1 (kon.) | Celta Vigo – Real Sociedad 1:4 (kon.) | Granada – Levante 1:1 (kon.)
Valencia – Getafe 2:2 (kon.)
konec
Real Betis
3:1 (2:0)
Elche CF
Neděle 01.11.2020, 14:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (16:01:46)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:12.
     
    Již je za námi celé utkání, které nakonec dopadlo ve prospěch domácího celku, který vyhrál rovnou o dvě branky. Definitivně se o vítězství Betisu postaral Cristian Tello, který se trefil na zadní tyč a v dnešním utkání se trefil už podruhé. Jistou naději dal svému týmu Josan, jenž se trefil krásně k levé tyči. Elche následně už nepředvedlo vlastně vůbec nic, a tak na nějaké zdramatizování utkání nedošlo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Každopádně posledních několik minut už není ani pro oko diváka zajímavých. Domácí si jen nahrávají na obranné polovině a rozhodně nikam nespěchají.
     
    90+3
    Ne, fotbalisté v červenomodrých dresech si dnes ani bod nezaslouží. Hrají už naprosto pasivně, nejspíše se už před nějakou dobou smířili s osudem duelu.
     
    90+2
    Betis navíc nadále drží míč na svých kopačkách a přihrává si na obranné polovině. Hosté už se nesnaží ani o nějaké aktivní napadání této rozehrávky.
     
    90+1
    Elche se drží na balónu po delší době, ale nikam daleko se nedostalo. Špatnou přihrávku vyhmátl jeden z domácích, který ušetřil několik cenných sekund.
     
    90
    Nastavovat se bude pět minut!
     
    89
    Real nadále drží balón na svých kopačkách a dnes získá tři body do tabulky. To by pro něj nejspíše znamenalo menší posun tabulkou nahoru.
     
    88
    Hráči v pruhovaných dresech drží balón na svých kopačkách na své obranné polovině. Elche se sice snaží napadat, ale zatím bez nějakého efektu.
     
    87
    Hosté konečně začali hrát, ale nyní to vypadá, že na to je už hodně pozdě. Betis nadále vede o dvě branky a domácí hráči do šancí soupeře nepouštějí.
     
    86
    A navíc měl dobrou šanci na skórování! Po jemném lobu se před gólmanem zjevil osamocený hráč hostujícího celku, ovšem Claudio Bravo předvedl fantastický zákrok!
     
    85
    Domácí fotbalisté už se chtějí soustředit především na obranu a nyní vlastně jen odevzdali balón svému soupeři, který se okamžitě žene dopředu.
     
    84
    Elche už má hodně málo času, navíc Betis působí zatím v obraně velmi pevně. S akciemi hostujícího týmu to nevypadá dobře, navíc po špatné přihrávce.
     
    83
    Domácí to ještě zkusili akcí po levé straně, ale Pere Milla se skvěle vrátil a čistě zasáhl. Navíc ještě o svého soupeře balón otřel, a ten skončil mimo hřiště.
     
    81
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Raúl Guti, přichází Víctor Rodríguez.
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fékir, přichází Diego Lainez.
     
    80
    Deset minut do konce a hosté vybojovali rohový kop. Miguel Cifuentes se po něm dostal ke střele, ovšem jeho rána mířila vysoko nad bránu Betisu.
     
    79
    Elche to zkusilo dlouhým pasem za obranu domácího týmu, ale tato přihrávka byla dlouhá až moc. Ve své moci ji proto má gólman domácího celku.
     
    78
    Raúl Guti už pelášil na gólmana, jenže přihrávka na něj byla nakonec o něco delší. Nakonec se od jeho spoluhráče odrazil míč jen mimo hrací plochu.
     
    77
    Fotbalisté v pruhovaných dresech založili rychlou akci po levé straně, ale přízemní centr před branku správného adresáta nenašel. Obrana hostí to zvládla.
     
    76
    Betis aktivně napadá na útočné polovině a vyplatilo se mu to jelikož balón získal. Bylo to však jen na chvilku, protože následovala nepřesná nahrávka.
     
    75
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Marc Bartra, přichází Víctor Ruiz.
     
    75
    Čas hostujícímu týmu hodně plyne a hráči v červenomodrých dresech se nemohou dostat do střelecké pozice. Bravo nemá moc práce ani nyní.
     
    74
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Josan, přichází Emiliano Rigoni.

    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Ivan Marcone, přichází Omenuke Mfulu.

    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Nino.
     
    73
    Držení míče: 59% – 41%
     
    72
    Claudio Bravo se také zapojil do kombinace Sevilly a Elche je v uctivé vzdálenosti od balónu... Nyní však nesledujeme zrovna záživnou podívanou.
     
    71
    Betis navíc bude hrozit z brejků. Nyní ale drží právě domácí hráči balón na svých kopačkách a kombinují na polovině hřiště, hosté je nijak nenapadají.
     
    70
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních dvacet minut a domácí fotbalisté nadále vedou o dvě branky. Elche sice míč drží, ale šance úplně nemá.
     
    69
    Emerson si zamotal míč mezi nohy, načež hodně nepříjemně kopl do kolene svého soupeře. Ten se ocitl na zemi, ale ošetřování nakonec nebude třeba.
     
    67
    Emerson byl tím, kdo se ocitl na zemi a vehementně žádal žlutou kartu pro svého soka. Rozhodčí ale kartu vytahovat nebude, standardka pro domácí.
     
    66
    Hra se v posledních minutách už hodně uklidnila a na nějaké srovnání hostujícího celku to znovu nevypadá. Elche se totiž znovu jen brání.
     
    65
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází William Carvalho.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Antonio Sanabria (Real Betis).
     
    63
    Fotbalisté v pruhovaných dresech drží balón na svých kopačkách a chtějí trochu uklidnit hru. V posledních momentech se totiž hrálo hodně nahoru dolu.
     
    62
    Elche se tedy ještě nevzdává a pokusí se o srovnání stavu. To však ještě bude muset značně zabrat, domácí jsou totiž nadále jasně lepším celkem.
     
    60
    Elche právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že ještě máme zaděláno na drama, hosté totiž snižují na rozdíl dvou branek! JOSAN si skvěle naběhl z druhé vlny na přihrávku někam na hranici šestnáctky a prosadil se parádní střelou po zemi k levé tyči.
     
    58
    Jenže gól platí a Betis vede o tři branky.
     
    57
    Jenže v akci máme zase VAR! Z opakovaných záběrů to vypadalo na ofsajd Tella...
     
    56
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Real právě definitivně rozhodl o třech bodech do tabulky! CRISTIAN TELLO se prosadil hodně podobně jako v prvním poločase, když prostřelil gólmana na zadní tyč.
     
    55
    Claudio Bravo proto bude moci rozehrávat, nakonec jsme viděli zakončení domácího hráče. To šlo ale hodně vedle vzdálenější tyče, Badía nemusel zasahovat.
     
    54
    Tak nakonec to vypadá, že se řeší ještě úplně jiná situace! Hosté se chvilku předtím hnali do šance, načež to vypadalo na ruku domácího obránce ve vápně. Hráč hostí se ale v době přihrávce nacházel v ofsajdu!
     
    53
    Var je nadále ve hře! A hlavní rozhodčí se jde podívat na obrazovku! To nevěstí nic dobrého.
     
    52
    Ve hře se nám nadále nehraje. Nabil Fékir sice trefil svého soupeře někam do krku, ale bylo to hodně neúmyslné. Tady by byla červená karta opravdu překvapením...
     
    51
    Žlutou kartu dostává Nabil Fékir (Real Betis).
     
    49
    Elche se prezentovalo nepřesnou přihrávkou, která vedla k dobré možnost domácích! Antonio Sanabria se nejspíše probil až na levou stranu šestnáctky, když míč poslal do druhé vlny na Fékira, který dnes nemá dobrý den, přestřelil!
     
    48
    Jinak jedenáctka domácího týmu zůstala naprosto stejná jako na začátku utkání. Hosté udělali jednu změnu, když utkání předčasně skončilo pro Miña.
     
    47
    Domácí fotbalisté vstoupili i do druhého poločasu aktivně a drží balón na svých kopačkách. Hosté se však budou chtít prezentovat mnohem aktivněji.
     
    46
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Juan Sanchez Miño, přichází Miguel Cifuentes.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém budou rozhodně spokojenější domácí fotbalisté, kteří vedou o dvě branky, navíc ještě neproměnili penaltu! Na první branku jsme nečekali dlouho, jelikož padla už v sedmé minutě. Antonio Sanabria dostal parádní přihrávku na penaltový puntík a v pádu překonal gólmana. Betis byl nadále lepší, což vstřelenou brankou potvrdil Cristian Tello. Nabil Fékir ještě na konci poločasu vybojoval penaltu, na kterou si také troufl. Badía ho vychytal.

    Další poločas začne přibližně v 15:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+6
    První poločas skončil.
     
    45+5
    Až nyní jsme se dočkali rozhodnutí a penalta se opakovat nebude! Elche ještě má nejspíše poslední možnost zaútočit. Připíše si první střelu na bránu?
     
    45+4
    Nadále se nehraje...
     
    45+2
    V akce ale ještě nejspíše máme VAR! Ten nejspíše řeší, jestli gólman stál na čáře v době kopu...
     
    45+1
    Neskutečné, domácí do kabin za tříbrankového vedení do kabin nepůjdou! Nabil Fékir mířil k levé tyči, avšak gólman tento směr vystihl! Následně se míč ještě stáčel do branky, ale Edgar Badía to ještě stihl na brankové čáře!
     
    45
    Nabil Fékir se hnal ve vápně do zakončení, když byl podražený! Penalta pro Betis!
     
    44
    Do konce poločasu nám chybí poslední minutka a do šaten se nejspíše půjde za dvougólového vedení domácích. Elche je zatím jasně horším týmem.
     
    43
    Nyní se už ale pokračuje ve hře. Domácí se tentokrát provinili nepřesnou přihrávkou a míč skončil mimo hrací plochu. Badía následně poslal míč na půlku.
     
    42
    Juan Sanchez Miño naprosto zbytečným zákrokem mimo hru udeřil rukou do obličeje svého soupeře. Ten je nyní ošetřovaný, a tak se chvilku hrát nebude.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Juan Sanchez Miño (Elche CF).
     
    41
    Držení míče: 66% – 34%
     
    40
    Do konce prvního poločasu nám chybí posledních pět minut a domácí nadále vedou. Navíc vedou i ve statistice střel, a to rovnou třináct k nule!
     
    39
    Elche se znovu dostalo s míčem na útočnou polovinu, jenže daleko se znovu nedostali... Claudio Bravo se zatím v bráně musí dnes opravdu nudit.
     
    38
    Fotbalisté v pruhovaných dresech vybojovali aut na útočné polovině, avšak tentokrát se do nějaké střelecké možnosti nedostali. Přesto znovu drží míč.
     
    37
    Real je nadále hodně nebezpečný a viděli jsme další pokus z vápna. Do toho se ale dobře postavil obránce, který tento pokus srazil na rohový kop.
     
    35
    Domácí hráč vybojovali standardní situaci, nakonec jsme viděli rovnou dva centry. Ajsa Mándí se však následně provinil faulem a Betis ztratil balón.
     
    34
    Nepodaří... Hostující fotbalisté jsou směrem dopředu zatím hodně marní a domácí obránci nemají žádnou práci. Troufnu si tvrdit, že Elche dnes body brát nebude.
     
    33
    Fotbalisté v červenomodrých dresech se po dlouhé době dostali s míčem na útočnou polovinu, kde vybojovali aut. Podaří se jim konečně něco vymyslet?
     
    32
    Emerson měl hodně místa na pravé straně, čehož využil k přihrávce. K té se dostal jeho spoluhráč, jenže ten svou šanci nevyužil a míč poslal mimo hřiště.
     
    31
    A k další brance jsme byli hodně blízko! Antonio Sanabria dostal přihrávku do dobré pozice n nějakých dvanácti metrech, ale jeho úmysl v podobě lobu gólman přečetl a míč vytáhl pravou rukou! Skvělý zákrok Badíi.
     
    30
    Již je tedy za námi třicet minut hry a domácí naprosto kontrolují dnešní zápas, ve kterém vedou o dvě branky. Uvidíme do konce půle ještě nějaký gól?
     
    29
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Předpověď se naplnila a domácí uý vedou o dvě branky! Elche zatím v tomto utkání nemá šanci... CRISTIAN TELLO si dobře naběhl mezi obránce, kam dostal fantastický lob. Domácí útočník si poradil náramně a střelou okolo nohy nedal gólmanovi šanci.
     
    27
    Hráči v pruhovaných dresech kombinují nedaleko šestnáctky, jenže nyní se nemohou k nějakému zakončení dostat. Tak přišla jen zpětná přihrávka.
     
    26
    Avšak nyní si domácí připsali šanci, kterou však nevyužili. Emerson vymyslel parádní přihrávku na penaltový puntík, kam si naběhl Antonio Sanabria. Ten svou střelu z těžké pozice mířil přesně do míst, kde byl gólman.
     
    25
    Už je za námi více jak polovina první půle a domácí celek nadále vede o jednu branku. Nadále je v utkání lepším celkem, ale převahu se mu nedaří využít.
     
    24
    Elche se ale v posledních minutách přece jen zvedlo a hra je nyní poměrně vyrovnaná. bohužel pro fanoušky se však odehrává především na polovině hřiště.
     
    23
    Fidel zatleskal svému spoluhráčovi, který chtěl přenést hru na pravou stranu, ale tady hostující záložník moc šancí neměl. Míč proto skončil jen v zámezí.
     
    22
    Antonio Sanabria chtěl jít do souboje jeden na jednoho, jenže byl zezadu přistrčen. I toho si hlavní rozhodčí všiml, a tak hostujícímu hráči píská faul.
     
    21
    Josan nebyl ani trochu spokojený s výrokem sudího, který přiřkl autové vhazování domácímu týmu. Elche se ale stejně bude pokoušet napadat rozehru.
     
    20
    Claudio Bravo se znovu dotkl míče, když jeho pozornost z velké dálky vyzkoušel soupeř. S tím však domácí gólman nemohl mít ani ty nejmenší starosti.
     
    19
    Antonio Sanabria už nejspíše chtěl vystřelit z nějakých osmnácti metrů, avšak před ním se objevila hradba těl, kterou prostě a jednoduše propálit nešlo.
     
    18
    Obraz hry se nemění ani nadále a troufnu si říct, že bychom mohli vidět další gól, a to v síti hostujícího celku. Ten totiž nehraje dobře ani trochu!
     
    17
    A tak se Real dostal k centru. Josema ho sice odvrátil, jenže na míč si na hranici šestnáctky počkal Guido Rodríguez, jenž mířil jen doprostřed brány.
     
    16
    Hráči v červenomodrých dresech zatím nepředvádějí vůbec nic v dnešním utkání! Jen se v deseti lidech urputně brání a odkopávají balóny co nejdále.
     
    15
    Každopádně slušné tempo z prvních deseti minut se nám trochu ztratilo. Domácí fotbalisté ale nadále drží balón a jsou lepšími hráči na hřišti.
     
    13
    Edgar Badía se musel zapojit do hry a pomoci svým spoluhráčům se založením útočné akce. Ta však skončila už na polovině hřiště, kde domácí míč získali.
     
    12
    Domácí hráči zatím hrají velmi dobře a svému soupeři ještě nepovolili žádnou akci na útočné polovině. Mohli bychom se dostat ještě nějaké branky.
     
    11
    Hosté to zkusili dlouhým pasem za obranu, jenže ten moc nadějí na úspěch neměl. Byl hodně dlouhý a nejblíže k němu měl Claudio Bravo, jenž míč chytil.
     
    10
    Je za námi teprve deset minuty hry a branky jsme se dnes již dočkali. Postarali se o ní domácí fotbalisté, kteří zatím jasně diktují tempo tohoto utkání.
     
    9
    Betis byl zatím v utkání jasně lepším týmem a do vedení se rozhodně dostal zaslouženě. Elchce bude muset hodně přidat, jestli chce dnes body.
     
    7
    Real Betis právě vstřelil branku!
    A několik vteřin poté se domácí fotbalisté dostávají do vedení! Cristian Tello našel před brankou nabíhajícího ANTONIA SANABRIU, jenž dopravil ve skluzu míč do sítě.
     
    7
    Emerson schytal hodně nepříjemný zákrok zezadu pod koleno, což sudí samozřejmě odpískal. Domácí obránce nakonec nebude potřebovat ani ošetření.
     
    6
    Škoda, že tato přihrávka domácího záložníka byla o něco delší. Jeho spoluhráč už si totiž nabíhal mezi obránce, jenže mu chyběly asi dva kroky.
     
    5
    Betis zatím svým soupeřům ani nepůjčuje balón a chtěl by se brzy dostat do nějakého vedení. Elche se ještě s míčem nedostalo přes polovinu hřiště.
     
    4
    Tohle už byla dobrá možnost na domácí straně. Sergio Canales posunul míč do vápna, kde si na něj naběhl jeho spoluhráč, který však střelou z první mířil těsně nad břevno.
     
    3
    Betis získal standardní situaci, kterou však rozehrál nakrátko. Až poté následoval centr do ohně, ale tam si s tím obrana hostí bez potíží poradila.
     
    2
    Betis už si připsal první střelecký pokus, jenže střela z hranice šestnáctky šla vysoko nad břevno. Domácí hráči se však nadále drží na balónu a kombinují.
     
    1
    A dnešní utkání mezi Betisem a Elche právě začalo! Za favority jsou považování domácí, kteří hrají v pruhovaných dresech, hosté v červenomodrých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – Fékir, G. Rodríguez, Canales – Joaquín, A. Sanabria, Tello.
    Náhradníci: Rebollo, Robles – Ruibal, Miranda, Iglesias, V. Ruiz, D. Lainez, Rodri, W. Carvalho, Akouokou, Loren.

    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú, Josema, Miño – Josan, Marcone, Guti, Fidel – Milla, Boyé.
    Náhradníci: Rodríguez – González, Luismi, Nino, Rigoni, Calvo, Y. Koné, Lucumí, Mfulu, Cifuentes, V. Rodríguez, Álamo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez.
     
    Elche CF

    Elche je na tom o trochu lépe než jeho dnešní soupeř, jelikož má na svém kontě deset bodů, které získal v pěti utkáních, a tak mu v současné sobě patří osmá pozice. Hostující fotbalisté dosud sice vstřelili jen pět branek, ale inkasovali jen čtyři, takže mají pozitivní skóre +1. Elche padlo letos jen jednou, když nestačilo na Real Sociedad 0:3, jediný remíza přišla s Huescou. Třikrát vyhrálo, když porazilo Eibar, Alavés a Valencii.
     
    Real Betis

    Real Betis má po sedmi kolech na svém kontě bodů devět a nachází se na desáté příčce. Betis nemá moc pevnou obranu, spíše naopak. Dosud totiž inkasoval jedenáct branek, zatímco jich sám vstřelil sedm. Celkové skóre je proto nelichotivé -4. Real ani jednou neremizoval, takže má na svém kontě čtyři prohry a tři vítězství. Postupně porazil Alavés 1.0, Valladolid 2:0 a Valencii 2:0. Tři porážky zapsal s Realem Madrid 2:3, s Getafe 0:3, s Realem Sociedad 0:3 a v posledním duelu s Atléticem Madrid 0:2.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u utkání v rámci LaLigy V tomto střetu se spolu podíváme na zápas mezi Realem Betis a Elche. Výkop je naplánován na 14:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 7. A. Sanabria (Tello), 29. Tello (Canales), 56. Tello (Canales) – 60. Josan (Fidel)

    Karty:   51. Fékir (RBE), 64. A. Sanabria (RBE) – 41. Miño (ELC)

    Neproměněná penalta: 45+1. Fékir (RBE), brankář Badía zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:12.
    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra (75. V. Ruiz), Moreno – Fékir (81. D. Lainez), G. Rodríguez, Canales – Joaquín (65. W. Carvalho), A. Sanabria, Tello.
    Náhradníci: Rebollo, Robles – Ruibal, Miranda, Iglesias, V. Ruiz, D. Lainez, Rodri, W. Carvalho, Akouokou, Loren.

    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú, Josema, Miño (46. Cifuentes) – Josan (74. Rigoni), Marcone (74. Mfulu), Guti (81. V. Rodríguez), Fidel – Milla, Boyé (74. Nino).
    Náhradníci: Rodríguez – González, Luismi, Nino, Rigoni, Calvo, Y. Koné, Lucumí, Mfulu, Cifuentes, V. Rodríguez, Álamo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    bahis siteleri