AS Řím – Kluž 5:0 (kon.) | Rapid – Dundalk 4:3 (kon.) | Slavia – Nice 3:2 (kon.)
Beer Ševa – Leverkusen 2:4 (kon.) | Benfica – Rangers 3:3 (kon.) | Lech Poznaň – Standard 3:1 (kon.)
PAOK – Eindhoven 4:1 (kon.) | Omonia Nikósie – Granada 0:2 (kon.) | Real Sociedad – Alkmaar 1:0 (kon.)
Rijeka – Neapol 1:2 (kon.) | Sivasspor – Karabach 2:0 (kon.) | Ludogorec – Tottenham 1:3 (kon.)
Young Boys – CSKA Sofia 3:0 (kon.) | Arsenal – Molde 4:1 (kon.) | Leicester – Braga 4:0 (kon.)
Zorja Luhansk – AEK Atény 1:4 (kon.) | Celtic – Sparta 1:4 (kon.) | AC Milán – Lille 0:3 (kon.)
Antverpy – Linz 0:1 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Wolfsberger 1:0 (kon.) | Feyenoord – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
CZ Bělehrad – Gent 2:1 (kon.) | Hoffenheim – Liberec 5:0 (kon.) | Villarreal – Maccabi Tel Aviv 4:0 (kon.)
konec
FK Crvena Zvezda Bělehrad
2:1 (1:1)
KAA Gent
Čtvrtek 05.11.2020, 21:00 • Stadion Rajko Mitić (Marakana), Bělehrad • Evropská liga • Skupina L
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Tak ještě jedna standardka z pravé strany. Bukari se stal obětí faulu Marko Gobeljiće, který vidí žlutou kartu.
     
    90+4
    Domácí tým nyní musí děkovat Milanu Borjanovi. Zkušený gólman totiž zázračně vytáhl míč směřující do branky, když Tim Kleindienst asi celou akci lépe zakončit nemohl. Poslal hlavičku přesně k tyči, ale tam naprosto skvěle zasáhl Borjan!
     
    90+1
    Domácí samozřejmě při střídání nespěchají a následuje další změna v jejich sestavě. El Fardou Ben Nabouhane dohrál, na plac jde Srdan Spiridonovic.
     
    90
    Aleksandar Katai dnes odpracoval velmi dobrých devadesát minut a přepouští místo na hřišti Veljko Nikolićovi. Ten bude doufat, že se jeho tým bude pět minut úspěšně bránit. Tak hodně se bude nastavovat minut.
     
    84
    Alessio Castro-Montes byl na své útočné polovině hřiště hodně tvrdě zastaven Aleksandarem Kataiem a jen těžko se sbírá z travnatého pažitu. Následuje žlutá karta pro domácího středopolaře.
     
    83
    Dnes výborně hrající Guélor Kanga má splněno. Místo něj si zahraje Radovan Pankov, což je jednoznačné posílení zadních řad domácích.
     
    81
    Zatímco je brankář Crvene Zvezdy ošetřován, hosté střídají. Stažení aktivního Vadise Odjidja-Ofoeho je možná chybou, otázkou ale je, kolik má tento belgický a ghanský záložník ještě sil.
     
    80
    Crvena Zvezda nyní úplně vypadla z role a všech jedenáct domácích plejerů je nastěhováno na své polovině hřiště. Když se k balonu dostal Niklas Dorsch, tak se vůbec nerozmýšlel a třicet metrů před brankou se opřel do míče. Milan Borjan se musel proplachtit vzduchem ke své pravé tyči. Míč sice svými rukavicemi minul, ovšem dostal od balonu knokaut přímo do hlavy.
     
    75
    Dnes nepříliš viditelný záložník Elisha Owusu střídá a na zhruba osmnáct minut nastupuje Sven Kums.
     
    69
    Roman Jaremčuk ukázal ve vápně dobrý výběr místa a počkal si na odražený míč. Následně se opřel do střely a Borjan by zřejmě měl pořádně velké problémy, ale zastoupil jej Milunović, jenž balon zblokoval.
     
    64
    Velká šance domácích. Milan Gajić si ve vápně naběhl na centrovaný míč a hlavičku tlačil k levé tyči. Gólman Coosemans výborně zasáhl a vyrazil míč. Toho se ujal Marko Gobeljić, jenž jej chtěl z první rychle usměrnit do branky, jenže trefil jen tyč! Hosty podruhé v zápasu zachránila branková konstrukce!
     
    63
    Oba týmy poprvé střídají. Hosté se rozhodli stáhnout Jordana Botaku, místo kterého jde na plac Anderson Niangbo. Za příznivého stavu pro domácí odchází Mirko Ivanić a zálohu posílí Njegoš Petrović.
    59. Aleksandar KATAI - 2:1
     
    59
    CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
    Tento faul vyjde hosty možná velmi draho! ALEKSANDAR KATAI si postavil míč zhruba třiadvacet metrů od branky. Kolem zdi poslal míč ze svého pohledu naprosto přesně k pravé tyči, kam se Colin Coosemans natahoval marně. Balon se navíc lehce otřel o tyčku a zamířil za brankovou čáru!
     
    48
    Giorgio Peretti jako asistent rozhodčího dnes svému parťákovi Michaelu Fabbrimu dost pomáhá. Zatím mává velice dobře a nyní si jasně všiml faulu Osmana Bukariho. Ghaňan v souboji o míč, který by stejně neměl, hodně nešetrně trefil Marka Gobeljiće a dostává zaslouženou žlutou kartu.
     
    45+1
    Sanogo se snažil zastavit útočnou akci hostí, ale sudí nechal výhodu a záložníka domácích nemine žlutá karta. A stejné to bude i u Nemanji Milunoviće, který na levé straně doslova zbořil Osmana Bakariho a je z toho zajímavá standardka pro hosty.
    44. Krásná střela Kataie šla jen do spojnice břevna a tyče
     
    44
    Naopak branka mohla padnout po rychlém útoku domácích. Kanga získal přesně na vápně odražený míč, ale neměl prostor, kudy by ohrozil brankáře Coosemanse. Proto jemně přistrčil míč pro Aleksandara Kataie, jenž krásnou střelou namířil do spojnice břevna a tyče. Míč se k němu odrazil znovu a zkusil ihned vystřelil z první, leč byl výrazně nepřesnější než před pár sekudnami.
     
    44
    Jenže Sékou Sanogo dostal přihrávku "a la špek" a Milunović musel nyní hodně zpytovat svědomí. Může být rád, že Jordan Botaka, který balon na hranici vápna přebral, se až příliš soustředil na přesnost. Kulatý nesmysl hodně podebral a obstřelil jak brankáře, tak celou branku.
     
    37
    Roman Jaremčuk se ujal na pravé straně míče a udělal několik rychlých kroků. Neměl komu přihrávat, proto si seběhl až k malému vápnu a prudce vystřelil. Milan Borjan se ale překvapit nenechal a míč vyrazil na roh.
    31. Vadis ODJIDJA-OFOE - 1:1
     
    31
    Gent právě vstřelil branku!
    Hosté se zatím prakticky nedostali ke kloudné střelecké pozici a stejěně vyrovnávají. Postupným útokem se Gent dostal před vápno, kde VADIS ODJIDJA-OFOE dostal míč z pravé strany od Jaremčuka. Protože neměl komu přihrát a byl v dobré pozici, vystřelil. Míč by Milan Borjan v brance Crvene Zvezdy zřejmě v pohodě lapil, protože šel proti jeho směru na levou stranu, jenže přišla prvně lehčí teč a pak hlavně smolné finální usměrnění obránce Milose Degeneka doprostřed branky pod břevno. Asistence: Roman Jaremčuk.
     
    25
    Milád Mohammadí zajel před vápnem do Nabouhaneho, stáhl ho k zemi a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    24
    Domácí si nyní dělají vyloženě, co chtějí. Po levé straně přišla krásná přihrávka na Gobeljiće, jenž poslal míč na Milunoviće. Ben Nabouhane přenechal míč pro Falcinelliho, který si balon potáhl blíže k brance, ale těsně minul prostor u levé tyče!
    12. Guélor KANGA - 1:0
     
    12
    CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
    Na konci dvanácté minuty již hosté inkasují a jejich špatná sezona v Evropské lize, zdá se, pokračuje. Přetažený centr dokázal na levé straně vápna zastavit Gobeljić. Dával přihrávku vzduchem pod sebe, kde míč v obtížné pozici netrefil Ben Nabouhane. Ovšem GUÉLOR KANGA již do balonu z první kopl naprosto přesně a i s pomocí teče Dorsche zamířil těsně nad zemí mimo dosah Coosemanse. Asistence: Marko Gobeljić.

    Tomáš Lysý

    Branky: 12. Kanga (Gobeljić), 59. Katai – 31. Odjidja-Ofoe (Jaremčuk)

    Karty:   45+1. S. Sanogo (CZB), 45+1. N. Milunović (CZB), 84. Katai (CZB), 90+6. Gobeljić (CZB) – 25. Mohammadí (GNT), 48. Bukari (GNT)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 10:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.
    FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Gajić, Degenek, N. Milunović, Gobeljić – Kanga (83. Pankov), S. Sanogo – Ben Nabouhane (90+1. Spiridonovic), Ivanić (63. Petrović), Katai (90. Nikolić) – Falcinelli.
    Náhradníci: Popović – Pankov, Pavkov, Boakye, Petrović, V. Simić, Nikolić, Gavrić, Eraković, Spiridonovic, Vukanović, Krstović.

    KAA Gent: Coosemans – Castro-Montes, S. Marreh, Hanche-Olsen, Mohammadí – Dorsch, Owusu (75. Kums) – Bukari, Odjidja-Ofoe (81. Kleindienst), Botaka (63. Niangbo) – Jaremčuk.
    Náhradníci: Jochmans, Vanden Borre – Bezus, Niangbo, Samoise, Kums, Plastun, Kleindienst, Arslanagic.

    Rozhodčí: Michael Fabbri – Giorgio Peretti, Alessandro Costanzo (vš. Itálie)
    bahis siteleri