Novosibirsk – Minsk 0:6 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
0:6 (0:5, 0:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 11.11.2020, 13:30 • Ledovyj dvorec sporta, Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:50:08)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2060 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (MIN) – 34 zákroků, 0 gólů, 100%
     
    Střely na branku: 34 – 22
     
    Je konec! Hostující Dinamo nakonec zvládlo dnešní duel na ledě Novosibirsku a vítězí vysoko 6:0. Ve třetí třetině už se hrál hodně uvolněný hokej, ale pro změnu kralovali oba brankáři. Šance ještě přišly na obou stranách, nicméně Harri Säteri i Dominik Furch v závěru utkání podali přesvědčivý výkon.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Hosté se vydali do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém se nedostal do zakončení. Duel už se pouze dohrává.
     
    58:27
    Ivan Lodnia se dostal do útočného pásma a ještě si vytvořil solidní možnost. Harri Säteri proti jeho ráně povyjel a ukryl puk v lapačce.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:27
    Jegor Šarangovič projel s pukem na hokejce do útočného pásma, kde k němu skvěle přistoupili obránci Novosibirsku a obrali jej o puk.
     
    57:02
    Dmitri Děrjabin střílel od modré čáry, nicméně jeho dělovka byla zastavena obětavým soupeřem. Novosibirsk už nechce inkasovat sedmý kousek.
     
    56:18
    Juuso Puustinen střílel z pravého kruhu. Dominik Furch si proti jeho dělovce skvěle povyjel a ukryl kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    56:05
    Novosibirsk se usadil v útočném pásmu a i po skončení přesilové hry se snaží o vstření branky. Hostující zadáci ale skvěle kryjí prostor.
     
    55:53
    Hosté v plném počtu.
     
    55:10
    Usov se skvěle vrátil do rohu obranného pásma, kde se tělem natlačil před obránce a bekhendem odehrál kotouč do bezpečí.
     
    54:32
    Hokejisté Dinama se dokázali zmocnit odraženého kotouče a hostující celek se bez problémů osvobodil. Novosibirsk se dnes trápí i v přesilovkách.
     
    54:18
    Vyloučený Koljačonok už je zpátky na ledě. Nyní tak pokračuje klasická přesilovka domácích.
     
    53:53
    Hosté budou hrát ve třech! Bujnickij vyfasoval dvě minuty za sekání.
     
    53:25
    Český brankář se skvěle přesunul také proti zakončení z levé strany hrací plochy a zastavil puk levým betonem. Novosibirsk ale drží pásmo.
     
    53:10
    Domácí celek se usadil v útočném pásmu a snaží se alespoň o čestný zásah. Dominik Furch zatím stačil zneškodnit dvě slabé střely.
     
    52:18
    Domácí celek si zahraje přesilovku. Koljačonok dostává dvě minuty za držení.
     
    52:00
    Harri Säteri vyjel ven z branky, u zadního mantinelu zastavil prudké nahození a rozehrál na levou stranu. Domácí brankář našel Chochlova.
     
    51:35
    Igor Martynov si pod tlakem pomohl jen vyhozením na zakázané uvolnění. Hra se tak přestěhuje zpátky před klec Dominika Furcha.
     
    51:05
    Igor Martynov se ujal rozehrávky hostujícího celku. Jeho prudká přihrávka směřovala na Šinkeviče, který se však nedostal ke střele.
     
    50:29
    Jefim Gurkin dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově vypálil forhendem, jenže ani jeho rána nemířila mezi tři tyče.
     
    50:10
    Mikael Ruohomaa se krásně prosmýkl do útočného pásma, nicméně obránce hostujícího celku jej tělem zatlačil až do rohu kluziště.
     
    49:38
    Ivan Lodnia si nechtěl komplikovat život v obranném pásmu a jednoduše vyhodil kotouč obloučkem do středního pásma.
     
    49:10
    Viktor Komarov střílel od modré čáry. Jeho dělovka sice měla dobré parametry, ale o malý kousek minula vzdálenější tyčku.
     
    48:35
    Igor Martynov dostal přihrávku na pravou stranu, odkud pohotově poslal puk mezi kruhy, nicméně tam neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    48:10
    Roman Gorbunov dostal přihrávku na levou stranu, kam si tentokrát nesjel nikdo z jeho spoluhráčů. Tempo hry nyní poněkud opadlo.
     
    47:27
    Další ofenzivní výpad Minsku zastavuje postavení mimo hru. Příliš netrpělivý byl při přechodu do útočného pásma Kozun. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    47:05
    Dominik Furch pomohl spoluhráčům, když vyjel ven z branky a hokejkou odehrál puk ven z obranného pásma. Český brankář dnes podává skvělý výkon.
     
    46:28
    Ilja Šinkevič si dal pozor na rozjetého Komarova, dokázal se před něj natlačil tělem a získal puk pro hostující celek.
     
    46:12
    Alexej Protas uklidnil rozehrávku hostujícího celku v obranném pásmu. Nikdo v modrém dresu domácího Sibiru rozehrávku Dinama neatakuje.
     
    45:32
    Jevgenij Česalin střílel příklepem od modré čáry, nicméně ani jeho dělovka nenašla svůj cíl. Ve třetí třetině se oba týmy snaží hrát ofenzivně.
     
    45:20
    Dmitrij Sajustov dostal přihrávku na levou stranu, protáhl se do útočného pásma, ale jeho ránu zápěstím schoval Dominik Furch do lapačky.
     
    44:45
    Kozun střílel od modré čáry. Domácí brankář měl sice zakrytý výhled, ale skvělou práci za něj odvedli obránci, kteří puk srazili mimo tři tyče.
     
    44:20
    Také s dalším nahozením si obrana domácího Novosibirsku poradila bez větších problémů. Hráči v bílém ale mají v posledních minutách tlak.
     
    43:45
    Arťom Děmkov se zmocnil puku v rohu útočného pásma, odkud přihrál na modrou čáru, nicméně jeho pobídka zahnala hosty ven ze třetiny.
     
    43:25
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se nyní není schopen usadit v útočném pásmu. Hra se přelévá z jedné strany na druhou.
     
    42:39
    Furch si dal pozor na zakončení od modré čáry a raději vyrazil kotouč do rohu obranného pásma. Tam se k puku dostali obránci běloruského celku.
     
    42:10
    Dinamo pokračuje ve skvělém bránění i v úvodu závěrečné třetiny. Hostující hráči jsou v obranném pásmu hodně důrazní a nenechávají soupeři prostor.
     
    41:36
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde si dal pozor na nahození po mantinelu a bez problémů odehrál kotouč mimo obranné pásmo.
     
    41:05
    Roman Gorbunov dostal na opačné straně nabito na pravý kruh, odkud pálil příklepem, nicméně jeho dělovku brankář vyrazil nad břevno.
     
    40:35
    Novosibirsk se dostal do útočného pásma, jenže přihrávka z levé strany nenašla v prostoru před klecí Dinama svého adresáta.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Novosibirsk se ihned vydal do útoku, ale nikdo v modrém se ke střele nedostal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:18.
     
    Střely na branku: 22 – 19
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách je o osudu dnešního souboje prakticky rozhodnuto! Novosibirsk se sice v prostřední části snažil hrát aktivně, ale Dinamo v defenzivě předvedlo pozorný a bojovný výkon. V závěru třetiny navíc dostal běloruský celek šanci hrát přesilovou hru, kterou využil Kozun. Do kabin se proto odchází za stavu 0:6.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Maxim Suško dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, po které projel do útočného pásma, ale bekhendovou přihrávkou před branku spoluhráče neoslovil.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:47
    Arťom Děmkov se u mantinelu zbavil soupeře a z otočky poslal přihrávku mezi kruhy. Na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl.
     
    38:10
    Novosibirsk se nadále snaží hrát ofenzivně. Další přihrávka na levé křídlo však skončila v moci obránců Dinama Minsk.
    37:36 Brandon KOZUN - 0:6
     
    37:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru a přidává šestou branku! Po kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku do parádní pozice BRANDON KOZUN a napálil puk do branky! Asistence: Ryan Spooner, Brennan Menell.
     
    37:05
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Oleg Li – 2 min., hákování).
     
    37:00
    Znovu se hráčům domácího celku podařilo vyhodit kotouč za modrou čáru. Tato přesilovka se Dinamu Minsk moc nedaří.
     
    36:32
    Brennan Menell si sjel pro volný kotouč do středního pásma a rozehrál na pravou stranu. Na jeho pobídku si však nikdo v bílém nenabruslil.
     
    36:10
    Domácí celek se osvobodil vyhozením kotouče přes všechny čáry. Dinamo musí zahájit novou přesilovkou akci od své branky.
     
    35:52
    Hosté v plném počtu.
     
    35:29
    Vylučovat se bude i na domácí straně. Jermakov dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    35:10
    Domácí rozjeli v útočném pásmu kolotoč rychlých přihrávek, jenže nedošlo na zakončení. Obrana Dinama následně kotouč vyhodila.
     
    34:39
    Juuso Puustinen se před brankou Dominika Furcha dostal k odraženému kotouči, jenže z dobré pozice puk za záda českého brankáře nedostal!
     
    34:20
    Domácí se v úvodu přesilovky nemohou udržet v útočném pásmu. Hosté se skvěle pohybují a získávají odražené kotouče.
     
    33:52
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Dmitrij Znacharenko – 2 min., hákování).
     
    33:15
    Dinamo se dostalo do rychlého protiútoku, jenže hosté tentokrát přechod do útočného pásma nesehráli vůbec dobře a sami se připravili o slibnou možnost.
     
    33:10
    Na opačné straně si dal na vysoký oblouček pozor Dominik Furch, který puk raději schoval do lapačky. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    32:28
    Igor Martynov se vydal napadat rozehrávku Novosibirsku v jeho obranném pásmu. Domácí zadáci si s jeho přítomností dokázali poradit.
     
    32:10
    Ilja Chochlov rozjel další akci Sibiru z obranného pásma. Jeho pobídka mířila na levou stranu, ale Komarov si neporadil s převzetím puku.
     
    31:29
    Nikolaj Timašov se skvěle vrátil do obranného pásma a včasným zákrokem zastavil protiútok běloruského výběru.
     
    31:10
    Obrovská šance domácích! Hned tři hráči v modrém se snažili zakončit z prostoru před brankou, ale Furch se roztáhl a vytáhl neskutečný zákrok!
     
    30:18
    Alexej Protas se s kotoučem na hokejce dostal na modrou čáru, odkud puk poslal na zadní mantinel. Následný souboj o puk zvládli lépe domácí hráči.
     
    30:00
    Je za námi polovina základní hrací doby a zatím sledujeme jednoznačnou záležitost. Domácí Novosibirsk se směrem vpřed hodně trápí.
     
    29:35
    Roman Gorbunov se dostal za modrou čáru a snažil se zakončit příklepem, jenže rána mu vůbec nesedla a puk k brance ani nedoletěl.
     
    29:05
    Ilja Šinkevič se v obranném pásmu zmocnil volného kotouče, v klidu se s ním otočil a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Dinamo se nikam nežene.
     
    28:29
    Vladislav Jerjomenko nahodil puk ze středního pásma na branku domácích. Harri Säteri jeho pokus viděl na poslední chvíli a raději puk vyrazil.
     
    28:02
    Harri Säteri si tentokrát skvěle pokryl mezírku u pravé tyče a vyrazil puk betonem mimo nebezpečný prostor. Novosibirsk může vyrazit vpřed.
     
    27:35
    Brennan Menell projel podél hrazení do útočného pásma a z rohu kluziště poslal přihrávku mezi kruhy. Nikdo v bílém se k jeho pobídce neprotlačil.
     
    27:15
    Po další kombinaci střílel od modré čáry Viktor Komarov, jehož dělovku srazil obránce v bílém dresu do ochranné sítě.
     
    27:10
    Dmitrij Bujnickij se skvěle stáhl před vlastní branku a srazil do bezpečí prudké nahození od mantinelu. Obrana Dinama zatím pracuje na jedničku.
     
    26:29
    Právě Komarov však zastavil další akci běloruského mužstva. Ve druhé třetině zatím sledujeme mnohem vyrovnanější hru.
     
    26:10
    Ivan Lodnia se vrátil do obranného pásma, kde svedl souboj s Viktorem Komarovem. Hostující hokejista byl důraznější a obral soupeře o puk.
     
    25:29
    Dominik Furch se skvěle přesunul proti střele z pravé strany a bez problémů vykopl kotouč betonem. Dinamo pak získalo puk pro sebe.
     
    25:10
    Vladislav Koljačonok rozjel akci hostujícího celku středem ledové plochy, dostal se před branku soupeře, ale už neměl sílu na zakončení.
     
    24:32
    Dmitrij Bujnickij si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud nakonec dokázal zakončit, jenže trefil jen prostor, kde byl připraven domácí brankář.
     
    24:00
    Obrovská šance Minsku! Po dlouhé přihrávce se do úniku dostal Voronin, který mířil mezi brankáře a jeho ruku, ale Harri Säteri zasáhl!
     
    23:40
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    23:10
    Až nyní se domácí po delší době dostali ven z obranného pásma. Sražený kotouč před brankou Dinama však vybojovali obránci.
     
    22:32
    Ilja Šinkevič se s pukem usadil v rohu útočného pásma, počkal si na nabídku svých spoluhráčů a našel Gorbunova. Jeho rána byla nepřesná.
     
    22:05
    Domácí celek se okamžitě snažil projet do útočného pásma, jenže zadáci Dinama dnes skvěle brání od červené čáry. I v tomto případě získali puk pro sebe.
     
    21:40
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Andrej Jermakov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Brandon Kozun – 2 min., sekání).
     
    21:39
    Osamocený Usov projel kolem branky domácího celku, ale Harri Säteri jeho pokus o zakončení udržel mezi betony. Následně se strhla šarvátka na brankovišti.
     
    21:24
    Oleg Li se v útočném pásmu dostal ke kotouči, přehodil si jej na forhend, ale střelou zápěstím zasáhl jen prvního ze soupeřů.
     
    20:31
    Domácí se sice zmocnili kotouče, ale pomohli si jen nahozením do prostoru, kde číhali zadáci Dinama. Hosté tak mohou rozjet útok.
     
    20:10
    Běloruský celek uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Uvidíme, zda pro něj bude prostřední část hry stejně úspěšná jako první třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:24.
     
    Střely na branku: 15 – 9
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce může být mnohem spokojenější hostující Dinamo Minsk. Běloruský celek totiž zažil úvod z říše pohádek. Po dvou minutách otevřel skóre Menell. Poté se domácí chvíli drželi, jenže v osmé minutě přidal další zásah Solovjov. V jedenácté minutě přišla z pohledu Novosibirsku hotová pohroma. Postupně se totiž trefili Šarangovič, Protas a Usov. Zajímavostí je, že po druhé brance zamířil do domácí klece Krasotkin, který po necelých čtyřech minutách na ledě inkasoval hned třikrát a zamířil zpět na střídačku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Jenže přesilovka nebyla moc dlouhá. Domácí Gurkin vyfasoval trest za podrážení.
     
    19:14
    Sibir si v závěru třetiny vybojoval přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Vladislav Koljačonok.
     
    19:04
    Dmitri Děrjabin se v útočném pásmu natahoval po střílené přihrávce z levé strany, jenže puk netrefil zrovna ideálně a poslal jej mimo tři tyče.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:25
    Dmitri Děrjabin dostal nabito na modrou čáru, odkud se pokusil o zakončení, nicméně obětavý obránce Novosibirsku jeho ránu zastavil.
     
    18:05
    Domácím se nepovedla rozehrávka a puk skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Novosibirsku.
     
    17:41
    Jegor Šarangovič dostal pěknou přihrávku na modrou čáru, kde si kotouč srovnal na forhend, nicméně jeho slabé nahození nikdo ze spoluhráčů netečoval.
     
    17:10
    Dinamo se ubránilo jen nahozením kotouče za branku domácího celku. Hráči hostujícího mužstva po náročné pasáži odjeli na střídačku.
     
    16:51
    Mikael Ruohomaa dostal prostor na pravé straně útočného pásma a pohotově vypálil. Jeho projektil se jen otřel o boční síť.
     
    16:20
    Li dostal fantastickou přihrávku před branku, ještě si chtěl položit českého brankáře, ale Dominik Furch mu puk vypíchl hokejkou!
     
    15:41
    Mikael Ruohomaa se ze středního pásma prokličkoval do pásma útočného, ale Dominik Furch jeho slabé zakončení vyrazil hokejkou.
     
    15:10
    Domácí Sibir se v posledních minutách snaží hrát o něco aktivněji, nicméně hráči v modrých dresech stále čekají na šanci. Dinamo sbírá odražené puky.
     
    14:35
    Ivan Lodnia se nejlépe zorientoval v prostoru před domácí brankou, ale jeho ránu na přední tyč si Harri Säteri s přehledem pohlídal.
     
    14:18
    Roman Gorbunov dostal přihrávku do jízdy, jenže vinou špatného zpracování se připravil o možnost k zakončení.
     
    13:51
    Andrej Jermakov dostal kotouč k mantinelu, kde si jej přehodil na forhend, jenže proti němu rychle vystartoval obránce.
     
    13:06
    Hosté se museli bránit jen za cenu vyhození kotouče. Zakázané uvolnění z toho ale nebylo, jelikož vyhození mířilo na domácí klec.
     
    12:08
    Český brankář musel znovu zasahovat. Jeho pozornost tentokrát prověřil Li, jehož rána nebyla pro Furcha nebezpečná.
     
    11:51
    Až nyní se domácí celek po delší době dostal do útočného pásma, ale se střelou z těžké pozice si s přehledem poradil Dominik Furch.
     
    11:30
    Domácím hráčům se zatím nedaří vůbec nic. Kombinace Novosibirsku jsou velmi nepřesné. Dinamo hraje většinu času s kotoučem.
     
    10:59
    Střídání v týmu HC Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Anton Krasotkin, přichází Harri Säteri.
    10:58 Ilja USOV - 0:5
     
    10:58
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neskutečná exhibice v podání hostujícího celku! Krátce po vhazování se hosté dostali do útočného pásma a ILJA USOV nádhernou dělovkou napálil puk pod břevno! Asistence: Brennan Menell.
    10:41 Alexej PROTAS - 0:4
     
    10:41
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jenže domácímu celku nepomohl ani oddechový čas! Dinamo totiž ihned udeřilo a přidává i čtvrtou branku během jedenácti minut! Brandon Kozun vypálil od modré čáry a ALEXEJ PROTAS tečoval puk do sítě! Asistence: Kirill Voronin, Dmitrij Bujnickij.
     
    10:19
    Domácí kouč si vyžádal oddechový čas!
    10:18 Jegor ŠARANGOVIČ - 0:3
     
    10:12
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neskutečná třetina běloruského celku! Dinamo přidává také třetí úspěšný zásah! JEGOR ŠARANGOVIČ se na levé straně útočného pásma zmocnil puku, objel branku a uklidil kotouč za záda brankáře! Asistence: Shane Prince.
     
    09:05
    Maxim Suško dojel nepřesnou rozehrávku domácího celku a uklidnil rozehrávku za brankou Dinama. Oba týmy zatím stačily vystřídat.
     
    08:35
    Novosibirsk se z tlaku běloruského celku vymanil jen za cenu vyhození kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    08:10
    Střídání v týmu HC Sibir Novosibirsk: ze hřiště odchází Harri Säteri, přichází Anton Krasotkin.
    07:32 Ilja SOLOVJOV - 0:2
     
    07:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek navíc přidává i druhý zásah! Hosté se udrželi v útočném pásmu. ILJA SOLOVJOV vypálil od modré čáry a jeho pokus se zastavil až v brance! Asistence: Ilja Šinkevič, Jegor Šarangovič.
     
    06:29
    Jyrki Jokipakka se znovu prosmýkl až do útočného pásma, jenže přihrávkou od hrazení neoslovil nikoho ze spoluhráčů. Dinamo zatím brání pozorně.
     
    06:04
    Alexej Protas se s pukem na hokejce dostal do útočného pásma a bekhendem hledal Gorbunova. Druhý jmenovaný na pobídku nedosáhl.
     
    05:29
    Novosibirsk rozjel další útočnou akci z obranného pásma. Aktivní Jyrki Jokipakka projel mezi kruhy, jenže střelou zápěstím minul branku.
     
    05:00
    Po dalším souboji na modré čáře se kotouč odrazil na střídačku domácího celku. Rozhodčí měl situaci přímo před sebou a nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    04:10
    Dinamo Minsk se vydalo do útoku z obranného pásma. Domácí celek projel vpřed po pravém křídle, ale obrana Sibiru byla pozorná.
     
    03:35
    Nikita Šaškov se po levém křídle prokličkoval do útočného pásma a od mantinelu poslal přihrávku před branku, kde však nebyl nikdo v modrém.
     
    03:10
    Sibir rozjel útočnou akci z obranného pásma. Domácí celek se vydal do útoku, jenže nahození z pravé strany skončilo na holi prvního obránce.
     
    02:35
    Běloruský celek se ihned vydal do útoku, nicméně další akce Dinama skončila nepřesnou přihrávkou mezi kruhy. Domácí obrana byla pozorná.
    02:01 Brennan MENELL - 0:1
     
    02:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský celek se dostává do vedení! Spooner v útočném pásmu nabil do prostoru, kde byl BRENNAN MENELL, který pohotovou dělovkou otevřel skóre! Asistence: Ryan Spooner.
     
    01:20
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde u hrazení zastavil nahozený kotouč. Gólman domácího celku následně rozehrál do středního pásma.
     
    01:10
    Jegor Šarangovič projel s pukem na čepeli do útočného pásma a pokusil se překvapit domácího brankáře střelou z úhlu. Gólman však zasáhl.
     
    00:35
    Ryan Spooner si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil forhendem, nicméně jeho projektil skončil vedle levé tyče.
     
    00:10
    Dinamo uspělo na úvodním vhazování první třetiny. Běloruský celek se ihned vydal do útoku, jenže nikdo v modrém nezakončil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Novosibirsk bude hrát v modrém, zatímco hosté obléknou bílou sadu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Jermakov, Gurkin, Chochlov, Jokipakka, Timašov, J. Chabarov, Jefremov, Ilja Morozov – Milovzorov, Romancev, O. Li – Puustinen, Ruohomaa, Šaškov – Česalin (C), Sajustov (A), Šarov – Dubakin, V. Komarov, Sannikov.

    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, Solovjov, Šinkevič (A), Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin – Kozun, Gorbunov, Spooner – Lodnia, Šarangovič (C), Prince – Bujnickij, K. Voronin, Protas – Děmkov, Usov, Suško – Martynov.

    Rozhodčí: Ravodin, Gofman – Antonov, Parikov.
     
    Do dnešního souboje zasáhne Dominik Furch.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v září. Dinamo doma zvítězilo 5:4.
     
    HC Sibir Novisibirsk

    Domácí Sibir je na tom o něco hůře. Po dvaceti čtyřech odehraných zápasech má Sibir na svém kontě dvacet jedna bodů a zatím mu patří devátá pozice Východní konference. Na osmé Torpedo ale ztrácí jediný bod. Sibir má ale parádní formu. Z posledních pěti zápasů dokázal Novosibirsk zvítězit hned čtyřikrát. Naposledy uspěl na ledě Nižněkamsku.
     
    HC Dinamo Minsk

    Jediný běloruský zástupce v KHL zatím prožívá solidní sezónu. Dosud v letošním ročníku odehrálo Dinamo dvacet dva zápasů, ve kterých vybojovalo dvacet čtyři bodů a patří mu šestá pozice Západní konference. Na devátý Viťaz má k dobru pouze jediný bod. Z posledních pěti zápasů dokázalo Dinamo zvítězit jen v jednom případě. Doma přehrálo 3:0 Rigu. V posledním utkání ale prohrálo 1:4 na ledě Lokomotivu Jaroslavl.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi HC Sibir Novosibirsk a HC Dinamo Minsk. Duel začíná v 13:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 3. Menell (Spooner), 8. Solovjov (Šinkevič, Šarangovič), 11. Šarangovič (Prince), 11. Protas (K. Voronin, Bujnickij), 11. Usov (Menell), 38. Kozun (Spooner, Menell)


    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (9.–11. Krasotkin) – Jermakov, Gurkin, Chochlov, Jokipakka, Timašov, J. Chabarov, Jefremov, Ilja Morozov – Milovzorov, Romancev, O. Li – Puustinen, Ruohomaa, Šaškov – Česalin (C), Sajustov (A), Šarov – Dubakin, V. Komarov, Sannikov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, Solovjov, Šinkevič (A), Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin – Kozun, Gorbunov, Spooner – Lodnia, Šarangovič (C), Prince – Bujnickij, K. Voronin, Protas – Děmkov, Usov, Suško – Martynov.

    Rozhodčí: Ravodin, Gofman – Antonov, Parikov

    Diváci: 2060
    bahis siteleri