Detva – Lipt. Mikuláš 0:0 (odl.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 2:4 (kon.)
Trenčín – Miskolc 3:6 (kon.) | Košice – Zvolen 4:1 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 13.11.2020, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    V absolútnom závere spálil svoju superšancu Chovan, keď stál zoči-voči Rahmovi. Zakončil len do jeho lapačky.
     
    57:46
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania to Sedláčkovi pokazili, no musíme povedať, že jeden gól si rozhodne zaslúžili. Švihom z ľavej strany sa presadil dnes aktívny VÁCLAV STUPKA. Asistencie: Juraj Mikúš, Peter Hraško.
     
    52:35
    Košice neprihrali v pásme presne na Belluša, dopredu tak mohol ísť Zvolen. Spomedzi kruhov sa k zakončeniu švihom dostal Zuzin, ale Sedláček mu vystavil parádny semafór. Obojstranne pekný hokejový moment.
     
    46:13
    Vzápätí dobrá šanca hostí, ktorí to napálili dvakrát do Sedláčkových betónov.
     
    44:58
    Košice dali gól!
    Budem sa opakovať — pre hostí kruté, ale pre Košičanov akcia kola. Oceliari sa dostali do prečíslenia, v ktorom ukázali totálnu deštrukciu zvolenskej defenzívy. Tá si napokon puk za Rahma sama zrazila. Za strelca je označený PAVEL JENYŠ. Asistencie: Martin Pospíšil, Michal Chovan.
     
    38:21
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    36:42
    Košice dali gól!
    Pre hostí je to síce kruté, no doplácajú na dominantnú efektivitu domáceho celku. Tomu teraz ponúkli prečíslenie, ktoré využíva PAVEL JENYŠ. Ten zakončoval do prázdnej bránky. Asistencie: Bruno Mráz, Žiga Pavlin.
     
    33:53
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Oliver Jokeľ – 2 min., podrazenie).
     
    22:36
    Košice dali gól!
    Tak toto bola paráda v podaní PAVLA KLHŮFKA. Ten v strednom pásme vystihol chybu súpera, vypichol mu puk, nakorčuľoval si pred Rahma a počas oslabenia zvýšil na 2:0 pre Košice. Asistencia: David Růžička.
     
    21:00
    Obrovská šanca Petra Zuzina! Celé to pripomínalo košickú gólovú akciu, chýbal už len puk v sieti. Proti Zuzinovi zakročil fantasticky Sedláček, ktorý tam na poslednú chvíľu položil hokejku.
     
    19:56
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Belluš – 2 min., hrubosť).
     
    19:56
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Juraj Mikúš – 2 min., hrubosť).
     
    19:56
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Matúš Havrila – 5 min., vrazenie na mantinel + osobný trest do konca zápasu, vrazenie na mantinel).
     
    19:56
    V závere prvej tretiny ešte hromadné naťahovanie sa pri mantineli. Najviac mi je ľúto rozhodcov, ktorých do toho strhli hráči tiež. Toto sa bez vylúčení nezaobíde.
     
    19:43
    Košice dali gól!
    Oceliari vyprevádzajú Zvolen do šatne s gólom, keďže využívajú svoju tretiu presilovú hru v zápase. Strelu od modrej Rahm len vyrazil, do odkrytej časti to už len bekhendom doklepol PAVEL KLHŮFEK. Asistencie: Pavel Jenyš, Žiga Pavlin.
     
    18:58
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Benjamin River Betker – 2 min., podrazenie).
     
    17:30
    Ale dobrá šanca aj na opačnej strane, hosťom sa tam črtalo prečíslenie štyroch proti dvom. Puk napokon dostal Stupka, ktorý ho napálil do Sedláčka.
     
    16:40
    Rahm to teraz nevyriešil vôbec dobre, keď v sklze posielal Milého nahodenie len späť pred bránku. Ak by tam bol niekto z domácich, mohol to doklepnúť do prázdnej bránky.
     
    11:34
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Mikko Daniel Nuutinen – 2 min., hákovanie).
     
    08:49
    Fantastická práca Václava Stupku, ktorý útočnú akciu zakladal a bol aj na jej konci. Stupka to nemieril vôbec zle, Sedláček bol ale pozorný a s jeho pukom si poradil.
     
    07:38
    Nenápadný švih spoza obrancu skúsil Pospíšil. Rahm jeho strelu len vyrážal pred seba, kade ešte prekorčuľoval jeden z oceliarov. Na dorážku to už nemal.
     
    02:45
    Navyše mali Košice veľké problémy. Počas oslabenia sa dostal do individuálneho prieniku Kubka, ktorý si ešte nakorčuľoval pred Sedláčka, ale trafil ho len do betónov.
     
    01:33
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen (Adam Frank Helewka – 2 min., podrazenie).

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 20. Klhůfek (Jenyš, Pavlin), 23. Klhůfek (Růžička), 37. Jenyš (Mráz, Pavlin), 45. Jenyš (Pospíšil, Chovan) – 58. Stupka (Mikúš, Hraško)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Cibák — Chovan (C), Pospíšil, Jenyš — Milý, Mráz, Klhůfek — Belluš, Havrila, Jokeľ — Krasničan, Frič, Nagy — Džugan
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) — Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A!, Kubka, Marcinek, Meliško — Bondra, Mikúš, Puliš (C) — McPherson, Zuzin (A), Nuutinen — Stupka, Helewka, Kelemen — Tibenský, Jedlička, Kolenič

    Rozhodčí: D. Konc st., Hronský — Beniač, Ordzovenský
    bahis siteleri