Kazaň – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Jokerit – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Petrohrad – Ufa 3:2 (po pr.) | Viťaz – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
Riga – Kunlun 5:3 (kon.)
po prodl.
SKA Petrohrad
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pondělí 16.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:14 Vladimir E. Tkačjov - 3:2
     
    60:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé. Hned v úvodu prodloužení u zadního mantinelu chyboval jeden z hostů, puk se pak dostal ke Kemppainenovi, jenž ho poslal do mezikruží na VLADIMIRA TKAČJOVA, který poté sjel před Metsolu a kolem něho zakončil do odkryté sítě – 3:2. Asistence: Joonas Kemppainen.
    49:17 Anton BURDASOV - 2:2
     
    49:17
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! V nepřehledné situaci se kotouč odrazil nejprve od masky Metsoly a pak od jednoho z beků Ufy, dostal se na hůl ANTONA BURDASOVA, který ho poté zasunul do odkryté sítě – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Ivan Morozov a Andrej Kuzmenko.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Dmitrij Kugryšev – 2 min., podrážení).
    26:18 Anton BURDASOV - 1:2
     
    26:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté už byli v plném počtu, ale domácí se ještě zdrželi v útočném pásmu. Na pravou stranu poslal puk Tkačjov pro ANTONA BURDASOVA, který poté švihl do puku a ten proletěl kolem lapačky Metsoly vedle jeho tyče a skončil v kleci – 1:2. Asistence: Vladimir E. Tkačjov.
     
    24:14
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., podrážení).
     
    20:01
    Střídání v týmu SKA Petrohrad: ze hřiště odchází Michail Berdin, přichází Jaroslav Askarov.
    15:42 Nikita SOŠNIKOV - 0:2
     
    15:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vedou o dva góly, když využívají přesilovou hru v jejím závěru. NIKITA SOŠNIKOV převzal puk na pravém kruhu, chvíli počkal, zamířil a následná střela pak prosvištěla kolem lapačky Berdina a končí za jeho zády – 0:2. Asistence: Šakir Muchamadullin a Dmitrij Kugryšev.
     
    13:47
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ivan Morozov – 2 min., vysoká hůl).
    10:31 Sakari MANNINEN - 0:1
     
    10:31
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení kuriózní brankou. Z velké dálky nahodil kotouč směr branka domácích SAKARI MANNINEN a ten s údivem všech nakonec zaskočil Berdina a skončil v jeho síti – 0:1. Asistence: Philip Larsen a Markus Granlund.
     
    03:41
    No a vznikla před ním pořádná mela, ve skrumáži se však nejlépe zorientoval právě domácí brankář a má kotouč ve své moci. Hosté už se pomalu chtěli radovat, ale marně. Domácí gólman byl prostě proti.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Burdasov (Tkačjov), 50. Burdasov (Ivan Morozov, Kuzmenko), 61. Tkačjov (Kemppainen) – 11. Manninen (Larsen, M. Granlund), 16. Sošnikov (Muchamadullin, Kugryšev)


    SKA Petrohrad: Berdin (21. Askarov) – Galeňuk, Bengtsson, Ožiganov, Fantenberg, Kirsanov, Antipin, Chafizullin – Vey, K. Marčenko, Kameněv – Kuzmenko, Burdasov (A), M. Aaltonen – Ketov (C), Kemppainen, Trenin – Švec-Rogovoj, Chusnutdinov, Tkačjov – Ivan Morozov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin (C), Larsen, J. Birjukov, Alexejev, A. Semjonov, Korobov, Muchamadullin – M. Granlund, Manninen, Hartikainen (A) – Kugryšev, V. Žarkov (A), Kadějkin – Baškirov, Sošnikov, Kartajev – Soloduchin, Alaljkin, Chochrjakov – Pimenov.

    Rozhodčí: Beljajev, Ravodin – Lazarev, Osipov

    Diváci: 6547
    bahis siteleri