Kazaň – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Jokerit – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Petrohrad – Ufa 3:2 (po pr.) | Viťaz – Spartak Moskva 1:3 (kon.)
Riga – Kunlun 5:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Spartak Moskva
Pondělí 16.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz (Podolsk) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:32 Alexandr DĚRGAČOV - 1:3
     
    54:32
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A gól platí! Malou jiskru naděje pro Viťaz vykřesal ALEXANDR DĚRGAČOV, když po spoluhráčově nastřelení břevna a následné skrumáži uklidil puk do sítě. Bez asistence.
    48:13 Sergej ŠIROKOV - 0:3
     
    48:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Po využité přesilovce už jdou hosté do trháku! V předbrankovém prostoru byl dostatečně důrazný SERGEJ ŠIROKOV, když nadvakrát propasíroval puk za Ježova. Asistence: Anatolij Nikoncev.
    38:09 Sergej ŠIROKOV - 0:2
     
    38:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Klub, který ve druhé třetině přečkal několik soupeřových šancí, navyšuje skóre! SERGEJ ŠIROKOV řešil přečíslení dva na jednoho sám, přestože mu z levé strany najížděl kanonýr Radil. Mezi oba hráče se však položil obránce a výsledná střela pod břevno se nakonec ukázala jako správné řešení. Asistence: Jori Lehterä.
    02:35 Lukáš RADIL - 0:1
     
    02:35
    Spartak právě vstřelil branku!
    To pro tuto chvíli neplatí a mírně favorizovaný Spartak jde do vedení! A byl to LUKÁŠ RADIL, kdo otevřel skóre. Čtvrtý nejlepší střelec KHL zpracoval obráncem přizvednutou přihrávku z druhé vlny, aby mohl zblízka pohotově zakončit brankáři nad vyrážečku. Asistence: Jori Lehterä.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 55. Děrgačov – 3. Radil (Lehterä), 39. Širokov, 49. Širokov (Nikoncev)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Kočetkov) – Hultström, Voronkov, Jeřábek (A), Pylenkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov – Daugavinš, Danforth, Tedenby – A. Sjomin (C), Děrgačov, Bardakov – Laričev, Mojsejev, Grebenščikov – Ivanjuženkov, Malychin, Smolin – V. Popov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Rylov (A), Nikišin, Zubarev, Sokolov, Kozlovskij, Kulik, Serikov, D. Musin – Radil, Lehterä, Širokov (A) – Nikoncev (C), R. Hanzl, Fjodorov – M. Majorov, Ljubimov, Bakoš – Talalujev, Juňkov, M. Cyplakov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Viljugin, Sivov
    bahis siteleri