Kunlun – Riga 4:5 (po pr.) | CSKA Moskva – Novosibirsk 1:5 (kon.) | Omsk – Kazaň 3:0 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pondělí 23.11.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:17 Andrej JERMAKOV - 1:5
     
    48:17
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk opět využívá přesilovou hru! Gurkinova střela z osy kluziště byla sražená na levou stranu, kde se ANDREJ JERMAKOV okamžitě srovnal k dorážce a tou nedal šanci přesouvajícímu se Šaryčenkovi, Jegor Milovzorov.
    33:06 Danil ROMANCEV - 1:4
     
    33:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté dělají další velký krok směrem k cennému vítězství! Šaryčenkov nezkrotil Puustinenovu střelu z levého kruhu. Jormakka pohotově posunul odražený puk na DANILA ROMANCEVA a tomu už stačilo jenom trefit prázdnou branku. Asistence: Pekka Jormakka, Juuso Puustinen.
    22:48 Mikael RUOHOMAA - 1:3
     
    22:48
    Sibir právě vstřelil branku!
    V samém závěru pětiminutové přesilovky Sibir přece jenom udeřil! Hosté to znovu sehráli do levého kruhu na Puustinena a poté na zadní tyč, kde MIKAEL RUOHOMAA s vydatnou porcí štěstí dostrkal kotouč za Šaryčenkova záda. Asistence: Juuso Puustinen, Danil Romancev.
    13:09 Dmitrij SAJUSTOV - 1:2
     
    13:09
    Sibir právě vstřelil branku!
    Radost z vyrovnání Moskvanům dlouho nevydržela! Robinson nezaviněně upadl na útočné modré a byl z toho rychlý brejk tří hráčů v bílém. Šaryčenkov první střelu Česalina pravým betonem vyrazil, ale DMITRIJ SAJUSTOV stihl dorazit kotouč do sítě. Asistence: Jevgenij Česalin, Nikita Šaškov.
    10:54 Maxim MAMIN - 1:1
     
    10:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Chochlov zkazil dlouho chystanou rozehrávku zpoza Säteriho klece a odevzdal tím puk domácím, kteří vzápětí srovnali na 1:1! Konstantin Okulov diagonálním pasem napříč střední zónou objevil rozjetého MAXIMA MAMINA a ten zleva propálil Säteriho, který neměl pokrytou zadní tyč. Asistence: Konstantin Okulov, Marsel Ibragimov.
    04:04 Oleg LI - 0:1
     
    04:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk potvrzuje dobrý úvod vedoucím gólem! Domácí si ve třech nerozuměli v obranném pásmu. Romancev po chybě Tělegina zleva posunul puk na osu hřiště a OLEG LI s přispěním teče zakončil mezi lapačku a levou tyč gólmana. Asistence: Danil Romancev.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. Mamin (Okulov, Ibragimov) – 5. O. Li (Romancev), 14. Sajustov (Česalin, Šaškov), 23. Ruohomaa (Puustinen, Romancev), 34. Romancev (Jormakka, Puustinen), 49. Jermakov (Gurkin, Milovzorov)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Čajka, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič, Rykov, Naumenkov, Ibragimov – Tělegin, Světlakov, Slepyšev (A) – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Maximov, Sorkin, Afanasjev.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – J. Chabarov, Jokipakka, K. Alexejev, Gurkin, Timašov, Chochlov, Jefremov, Jermakov – Puustinen, Ruohomaa (A), Milovzorov – O. Li, Romancev, Jormakka (C) – Česalin (A), Sajustov, Šarov – Dubakin, V. Komarov, Šaškov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Ščenjov – Kučava, Ponamarenko

    Diváci: 1 674
    bahis siteleri