Zenit – Dortmund 1:2 (kon.) | Lazio – Club Bruggy 2:2 (kon.) | Chelsea – FK Krasnodar 1:1 (kon.)
Rennes – Sevilla 1:3 (kon.) | Barcelona – Juventus 0:3 (kon.) | Dynamo Kyjev – Ferencváros 1:0 (kon.)
RB Lipsko – Manchester Utd. 3:2 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
1:2 (1:0)
Borussia Dortmund
Úterý 08.12.2020, 18:55 • Gazprom Arena • Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
    78. Axel WITSEL - 1:2
     
    78
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Zenit měl dobrou šanci ke skórování, ovšem branku nedal. Na druhé straně tak udeřilo. AXEL WITSEL před vápnem naznačil, že nahraje na pravou stranu pro spoluhráče, kam se i díval. Pak se ale zničehonic opřel do míče a trefil se na přední tyč, kam skočil Michail Keržakov o malou chviličku déle, než by bylo zdrávo. Jednatřicetiletý Belgičan gól ale téměř neslaví, jelikož za Zenit dříve nastupoval.
    68. Łukasz PISZCZEK - 1:1
     
    68
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund vyrovnává zápas. Přetažený roh Hazarda zastavil na zadní tyči Marco Reus. Viděl před sebou volného Matse Hummelse, jenž jen tak ťukl do balonu a Keržakov výborně vytěsnil míč před sebe. Jenže tam na sebe vlastně jen koukali Douglas Santos a Danila Prochin, takže ŁUKASZ PISZCZEK měl mezi nimi volnou cestu, aby dokopl míč do sítě a vyrovnal.
    16. Sebastián DRIUSSI - 1:0
     
    16
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit teprve podruhé v letošní sezoně Ligy mistrů vede! Celou akci začal Driussi, jenž poslal míč na první pohled možná trošku dozadu na Suťormina. Ten si ale výborně narazil míč s Malcomem a z pravé strany vápna dal přízemní centr pod sebe na SEBASTIÁNA DRIUSSIHO, jenž i s pomocí teče Hummelse poslal míč přesně k tyči. Asistence: Alex Suťormin.

    Tomáš Lysý

    Branky: 16. Driussi (Suťormin) – 68. Ł. Piszczek (Hummels), 78. Witsel (Sancho)

    Karty:   11. Azmún (PET)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 3:8. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 8:13.
    FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov (C) – Suťormin, Prochin, Rakyckyj (67. Lovren), Santos – Kuzjajev (60. Wendel), Barrios, Ozdojev (79. Krugovoj), Driussi (60. Dzjuba) – Malcom (79. V. Karavajev), Azmún.
    Náhradníci: Vasjutin, Luňov – Krugovoj, Lovren, V. Karavajev, Mostovoj, Žirkov, Wendel, Jerochin, Dzjuba, Leon Musajev, Šamkin.

    Borussia Dortmund: Hitz – Ł. Piszczek (72. Zagadou), N. Schulz, Hummels (72. Sancho) – Passlack (58. Moukoko), Witsel, Can, Bellingham, Reus (C) – T. Hazard (83. Knauff), Brandt (58. Reyna).
    Náhradníci: Bürki, Drljača – Zagadou, Sancho, Moukoko, Reyna, Knauff, Raschl.

    Rozhodčí: István Kovács – Vasile Florin Marinescu, Ovidiu Artene
    bahis siteleri