PSG – Başakşehir 5:1 (kon.) | Ajax – Atalanta BC 0:1 (kon.) | Midtjylland – Liverpool 1:1 (kon.)
Bayern – Lok. Moskva 2:0 (kon.) | Salzburg – Atlético 0:2 (kon.) | Real Madrid – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
Inter – Šachtar 0:0 (kon.) | Manchester City – Marseille 3:0 (kon.) | Olympiakos – Porto 0:2 (kon.)
konec
Manchester City
3:0 (0:0)
Olympique Marseille
Středa 09.12.2020, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Liga mistrů • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Manchester City tedy postupuje do play off Ligy mistrů z prvního místa v pondělí od 12:00 bude vyhlížet protivníka. Marseille naopak končí, takže se aspoň může plně soustředit na Ligue 1. Přeji příjemný zbytek večera! (23:02:14)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:6.
     
    Manchester City dnes žádné překvapení nedovolil, i když Marseille nehrála vůbec špatně, ale na favorizovaný anglický celek nakonec jednoznačně nestačila, takže v pohárové Evropě končí. První půle ale byla opravdu hodně vyrovnaná, zlomilo se to až v druhém poločase, kde už hosté neponechali nic náhodě. Tři minuty po přestávce totiž rozvlnil síť Ferrán Torres, který zasadil tvrdou ránu odporu soupeře. Následně se pak prosadil střídající Sergio Agüero, který už veškeré naděje francouzského celku na remízu totálně zničil. Na konečných 3:0 pak ještě upravil Raheem Sterling, takže druhý souboj těchto dvou týmu končí stejným výsledkem. V konečném součtu tak Manchester City bez problémů ovládl skupinu C, zatímco Olympique končí na poslední místě, v šesti duelech navíc vstřelil jen dva góly, které byly dokonce jenom z penalt.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Marley Aké si na levé straně nedokázal zpracovat míč, Kyle Walker o něj vzápětí dostal míč za postranní čáru, takže pravý bek Manchesteru bude ještě vhazovat.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
    90. Raheem STERLING - 3:0
     
    90
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Marseille nakonec dostává ještě třetí gól, i když to bylo opravdu hodně smolné! Ferrán Torres z pravé strany jen tak nastřelil míč směrem na bránu, přičemž Steve Mandanda zaváhal, protože balón jen vyrazil naneštěstí pro něj do dobíhajícího Álvara Gonzáleze, od kterého se odrazil na brankovou čáru, kde ho v pohodě dostal do sítě Raheem Sterling. Gól je nakonec ve statistikách zapsán jako vlastní ALVÁRA GONZÁLEZE.
     
    89
    Zápas už se vyloženě dohrává. Ani jednomu týmu už se nikam nechce, nikdo se nechce pouštět do žádného souboje, aby neriskoval nějaké zbytečné zranění.
     
    88
    Philip Foden zkusil štěstí přímou střelou, rána neměla vůbec špatné parametry, ale nakonec skončila jen těsně vedle pravé tyčky.
     
    87
    Kevin Strootman po příchodu na hřiště zatím moc svému týmu užitečný nebyl, nyní kousek před pokutovým územím fauloval Ferrána Torrese, což znamená nebezpečnou standardku pro domácí.
     
    85
    Domácí po opravdu dlouhé době zakládají útok od svého brankáře, s tím vůbec nespěchají a hlavně neriskují, protože nechtějí přijít o čisté konto.
     
    84
    Francouzský tým se ještě přiblížil k soupeřící šestnáctce, do kterého nakonec přihrával Mickaël Cuisance, ale žádného spoluhráče tam nenašel.
     
    83
    Citizens naopak zůstávají při chuti, protože pořád velmi aktivně napadají, takže by se ještě chtěli potěšit třetí brankou.
     
    82
    Olympique už je se svým osudem smířený, takže dopředu už ani moc cestu nehledá, i když čestnou branku by určitě ocenil.
     
    80
    Marley Aké byl dost nepříjemně trefen při souboji, na první pohled to vypadalo na vážnější zranění, ale nakonec je naštěstí francouzský hráč v pořádku.
     
    79
    Domácí stále drží míč daleko od své brány, z dálky tak nyní mohl vyzkoušet štěstí Raheem Sterling, ale ten mířil jen do náruče brankáře.
    77. Sergio AGÜERO - 2:0

    Lukáš Mihal

    Branky: 48. F. Torres, 77. Agüero (N. Aké), 90. Álvaro González (vla.)

    Karty:   39. Gueye (OMA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:6.
    Manchester City: Steffen – Walker, García (28. Stones), Laporte, N. Aké – Gündoğan (46. Sterling), Fernandinho (C), Foden – Mahríz (66. Agüero), F. Torres, B. Silva.
    Náhradníci: Carson – Stones, Sterling, Jesus, Agüero, De Bruyne, B. Mendy, Cancelo, Nmecha, Doyle, Palmer, Bernabé.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Sakaj, Álvaro González, Balerdi, Nagatomo – M. Sanson, Kamara (67. Rongier), Gueye (75. Strootman) – Thauvin (75. M. Aké), Germain (76. Benedetto), Payet (67. Cuisance).
    Náhradníci: Pelé, Vanni – Strootman, Benedetto, Henrique, Ćaleta-Car, Cuisance, Rongier, M. Aké, Chauí, Perrin.

    Rozhodčí: Meler – Eyisoy, Komurcuoglu (všichni TUR)
    bahis siteleri