PSG – Başakşehir 5:1 (kon.) | Ajax – Atalanta BC 0:1 (kon.) | Midtjylland – Liverpool 1:1 (kon.)
Bayern – Lok. Moskva 2:0 (kon.) | Salzburg – Atlético 0:2 (kon.) | Real Madrid – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
Inter – Šachtar 0:0 (kon.) | Manchester City – Marseille 3:0 (kon.) | Olympiakos – Porto 0:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
2:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Středa 09.12.2020, 21:00 • Fussball Arena, Mnichov • Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    To už je z utkání Bayernu Mnichov s Lokomotivem Moskva vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek večera. (22:58:04)
     
    Statistiky dnešního zápasu

    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:3.
    Střely mimo: 8:1.
    Rohy: 7:2.
    Ofsajdy: 1:9.
    Fauly: 14:10.
     
    Bayern dnes pouze potvrdil dominanci v základní skupině A. Vítězstvím nad Lokomotivem končí na první pozici se ziskem šestnácti bodů, když ztratil pouze remízou s Atléticem. Právě madridský celek dnes zvládl těžký souboj na trávníku Salcburku a po výhře 2:0 se může těšit na play off Ligy mistrů.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a tak hlavní sudí Schärer naposledl foukl do píšťalky. Bayern Mnichov na domácím trávníku vítězí nad Lokomotivem Moskva 2:0!

    Podle předpokladů byl mnichovský gigant od samého úvodu zápasu aktivnějším týmem. Územní převaha však dlouho nevedla k jedinému pokusu směrem na ruského gólmana Guilermeho. Až po půlhodině hry se ocitl s míčem u nohy v nadějné pozici Douglas Costa, ale jeho pokus levou nohou zneškodnil hostující brankář. Také Manuel Neuer čelil v prvním poločase pouze jediné přesné střele. Rybusovu dělovku však dokázal lehce vyrazit před sebe. Před minut před přestávkou byl nejblíže změně stavu Thomas Müller, ale střelou z otočky poslal míč pouze do boční sítě.

    Po změně stran s příchodem Serge Gnabryho, který v poločase nahradil Müllera dokázal domácí tým výrazně přidat v tempu. V 52. minutě ještě Süle hlavičkoval po rohovém kopu jen do prostoru, kde byl Guilherme. Následně hostující gólman zlikvidoval i patičku Choupo-Motinga a zázrakem neskončila gólem ani šance Gnabryho. Až po hodině hry přišel parádní Costův centr na hlavu Niklase Süleho a ten poprvé rozvlnil síť. Deset minut před koncem přišla definitivní pojistka, když po přistrčení Gnabryho propálil Guilhermeho Eric Choupo-Moting.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Eric Choupo-Moting už mohl centrovat, ale ještě zasekl míč ve vápně a tím dal hostům šanci vrátit se do obrany. Následně už přišel jen další útočný faul.
     
    90+2
    Gnabry se ještě snažil tělem dostat ve vápně před Ćorluku, ale míč mu utekl a ještě navíc si v souboji s hostujícím kapitánem pomohl přidržením.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Sandro Schärer nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Z levé strany postupoval směrem k ose trávníku Serge Gnabry. Po dvou rychlých krocích se rozhodl vystřelit, ale prudkou ránou napálil jen Rajkoviće.
     
    89
    Ve středu pole kombinoval Musiala se Stillerem, poté se zapojil také Bouna Sarr, který ale tentokrát místo výpadu do vápna zvolil jen přihrávku zpět.
     
    88
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Rybčinskij, přichází Alexander Siljanov.
     
    87
    Eric Choupo-Moting se vrátil vypomoci obraně. Ve středu pole tělem odstavil od balonu Ignatěva a domácí mohou pokračovat v klidném závěru zápasu.
     
    86
    Hosté se sice snaží v závěru zápasu napadat rozehrávku soupeře, ale Josifov okamžitě po zisku balonu přihrával hodně nepřesně.
     
    85
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Angelo Stiller.
     
    84
    Trenér Bayernu Hans-Dieter Flick chystá v závěru ještě jedno střídání. Za postranní lajnou už se připravuje Stiller.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Éder je zpět na trávníku a je připraven pokračovat ve hře.
     
    82
    Na trávníku zůstal po kontaktu se Sülem Éder. Hrotový útočník hostující celku bude muset být na hrací ploše ošetřen.
    80. Eric CHOUPO-MOTING - 2:0
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    O vítězství Bayernu je dnes nejspíše rozhodnuto! Po autovém vhazování vyvezl míč Sané, poté Gnabry prostrčil přihrávku přesně do kroku ERICU CHOUPO-MOTINGOVI, který dělovkou pod břevno překonal ruského gólmana.

    Vít Schück

    Branky: 63. Süle (Costa), 80. Choupo-Moting (Gnabry)

    Karty:   64. J. Boateng (BAY), 69. Sané (BAY) – 60. Živogljadov (LMO)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:9. Fauly: 14:10.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – B. Sarr, J. Boateng (69. Richards), Süle, A. Davies (69. Lucas Hernández) – Roca, Goretzka (61. Musiala) – Sané (85. Stiller), T. Müller (46. Gnabry), Costa – Choupo-Moting.
    Náhradníci: Nübel – Pavard, Gnabry, Lucas Hernández, Coman, Stiller, Richards, Musiala, Zaiser, Akwo Arrey-Mbi.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov, Ćorluka (C), S. Rajković, Rybus – Rybčinskij (88. Siljanov), Ignatěv, Magkejev, An. Mirančuk, Kamano (76. Josifov) – Éder.
    Náhradníci: Savin, Kočenkov – Lyscov, Siljanov, Josifov.

    Rozhodčí: Schärer – De Almeida, Erni (vš. SUI)
    bahis siteleri