Real Sociedad – Eibar 1:1 (kon.) | Real Betis – Villarreal 1:1 (kon.) | Elche – Granada 0:1 (kon.)
Barcelona – Levante 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
1:1 (1:0)
SD Eibar
Neděle 13.12.2020, 14:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto klání je to všechno. Děkujeme za pozornost a přejeme krásný zbytek víkendu. Na viděnou. (16:03:51)
     
    Real čeká další ligový duel už ve středu, kdy se venku střetne s Barcelonou. Eibar bude příští neděli hostit Real Madrid.
     
    Real Sociedad se díky bodu posunul v tabulce La Ligy na vedoucí pozici, kde je o skóre před druhým Atléticem Madrid. San Sebastian má však o dva odehrané zápasy více. Eibar je nově sedmý.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:11.
     
    Fotbalisté Realu Sociedad remizovali v součtu s Evropskou ligou už v šestém utkání po sobě! Tentokrát doma neudrželi vedení proti Eibaru, s nímž si rozdělili po bodu. Domácího favorita poslal ve 20. minutě do vedení povedenou dělovkou z hranice velkého vápna Ander Barrenetxea. Balon zapadl o břevno až za Dmitrovićova záda. Eibar ale dokázal herně držet krok a jeho aktivita slavila po změně stran úspěch. Po Gilově centru z levé strany se Inujova tečovaná střela dostala k Sergimu Enrichovi, který pohotově zakončoval z hranice malého vápna. Vedení mohl San Sebastianu záhy vrátit střídající Portu, jeho hlavička ale skončila na břevnu. Deset minut před koncem řádné hrací doby pak zakončoval na malém vápně standardku Realu Zubeldia, video ale odhalilo drobný ofsajd, a tak jeho trefa nemohla být uznána.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Marko Dmitrović si staví před brankou už nějakou dobu míč k odkopu a nikam nespěchá. Eibar bude s bodem z půdy favorita spokojen.
     
    90+4
    Krátce po vhazování se Eibar dostal do zajímavé šance, Sergi Enrich ale přihrával z pravé strany velkého čtverce v ofsajdové pozici.
     
    90+2
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Bryan Gil, přichází Pedro León.
     
    90+2
    Bolestivý zásah do břicha utržil aktivní Bryan Gil. Byl to takový "dáreček" na rozloučenou, neboť následně odchází střídat.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut! Oba týmy tedy mají ještě dostatek času strhnout výsledek na svou stranu.
     
    90
    Kike García nasadil i v 90. minutě k dlouhému sprintu, kterým chtěl vyvést z míry brankáře Álexe Remira. Ten ale míč přeci jen včas odehrál do bezpečí.
     
    89
    Anaitz Arbilla zasáhl při pokusu trefit míč z voleje jen nohu protihráče. Vše dopadlo přátelským plácnutím rukou.
     
    88
    Igor Zubeldia přižduchl zezadu Kikeho Garcíu a je dalším adresátem žlutého napomenutí. Sergi Enrich už se mezitím vrátil zpět na hřiště a zdá se být v pořádku.
     
    87
    Po krátké prodlevě dává rozhodčí pokyn k pokračování hry. Sergi Enrich musí být mezitím ošetřen za postranní čárou.
     
    85
    Takaši Inuj odcentroval z pravé strany na malé vápno, kde se při snaze hlavičkovat srazil Sergi Enrich s Álexem Remirem. Eibar si žádal penaltu, na tu ale nedojde.
     
    84
    Frustrovaný Joseba Zaldúa nyní poslal nevybíravě k zemi Bryana Gila a vysloužil si z kapsičky hlavního rozhodčího kartu žluté barvy.
     
    82
    Opakované záběry odhalily Zubeldiův drobný ofsajd, a tak gól neplatí! Trvá nerozhodný stav 1:1.
     
    80
    Domácí po následné standardce podruhé překonali Dmitroviće! Po centru z pravé strany přiťukl Robin Le Normand hlavou míč na Igora Zubeldiu, který jej z hranice malého vápna trknul špičkou kopačky do branky. Jeho zásah ale zkoumá videorozhodčí!

    Filip Lefenda

    Branky: 20. Barrenetxea – 66. Enrich

    Karty:   15. Sagnan (RSC), 45. Muñoz (RSC), 84. Zaldúa (RSC), 88. Zubeldia (RSC) – 7. Expósito (EIB), 52. Burgos (EIB), 79. Arbilla (EIB)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 14:11.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa (C), Sagnan (58. Zubeldia), Le Normand, Muñoz – Merino (59. Zubimendi), Guevara – Barrenetxea (63. Portugués), Roberto López (69. D. Silva), Merquelanz – Isak (63. Bautista).
    Náhradníci: Ayesa – González, Gorosabel, Januzaj, Bautista, Monreal, Portugués, D. Silva, José, Zubeldia, Zubimendi.

    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa (46. Inuj), Burgos, Bigas (42. Kévin Rodrígues), Arbilla – Pozo, Papakouli Diop (76. S. Álvarez), Expósito, Gil (90+2. P. León) – Muto (46. Enrich), Kike García (C).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, J. A. Martínez, Enrich, Recio, Inuj, Kądzior, P. León, Olabe, Kévin Rodrígues, Rafa.

    Rozhodčí: I. Díaz de Mera – J. González, R. Porras
    bahis siteleri