Cagliari – Inter 1:3 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:0 (kon.) | Bologna – AS Řím 1:5 (kon.)
Neapol – Sampdoria 2:1 (kon.) | Janov – Juventus 1:3 (kon.) | AC Milán – Parma 2:2 (kon.)
konec
Bologna FC
1:5 (1:5)
AS Řím
Neděle 13.12.2020, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara, Bologna • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    44. Henrich MCHITARJAN - 1:5
     
    44
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Obrana Bologny dnes vůbec neexistuje! Rick Karsdorp pronikl s míčem po pravé straně až do pokutového území. Tam našel zpětnou přihrávkou HENRICHA MCHITARJANA, který si odskočil od domácích stoperů a z nějakých osmi metrů prostřelil Ravagliu – 1:5.
    35. Jordan VERETOUT - 1:4
     
    35
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Hosté hned po zahájení hry přidávají čtvrtý gól! Skvělou práci odvedl Edin Džeko, který u pravé postranní čáry udržel míč a předal ho spoluhráčům. Následovala rychlá kombinace fotbalistů AS, na jejímž konci Henrich Mchitarjan prostrčil děravou obrannou linií Bologny balón na JORDANA VERETOUTA a ten sám před nešťastným Ravagliou nezaváhal – 1:4.
    23. Bryan CRISTANTE - 1:3
     
    23
    Bologna právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co se v tomto zápase děje! Po rohu nejprve mohli hosté zvýšit. Na zadní tyči hlavičkoval zcela volný Džeko, ale bránu netrefil.

    Udeřilo tedy na druhé straně a byl to až úsměvný gól. Na náběh za obranu si naběhl Musa Barrow. Ten se dostal do šestnáctky z pravé strany, ale nepodporoval ho žádný spoluhráč. Křídelník Bologny tak jen nazdařbůh nakopl míč před bránu a obránce BRYAN CRISTANTE ho nepochopitelně usměrnil za záda vlastního brankáře – 1:3.
    15. Lorenzo PELLEGRINI - 0:3
     
    15
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Zdá se, že domácí obránci zapomněli do utkání nastoupit a jsou ještě někde v šatně! Po přihrávce Spinazzoly utíkal LORENZO PELLEGRINI zcela sám na bránu soupeře a po zemi obstřelil vybíhajícího brankáře Ravagliu. Za námi teprve čtvrthodina hry a hosté z Věčného města vedou už 3:0.
    10. Edin DŽEKO - 0:2
     
    10
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Nevymysleli nic a z protiútoku se naopak prosadil celek z Říma! Lorenzo Pellegrini nahrál do šestnáctky EDINOVI DŽEKOVI, který se zbavil bránícího Danila a přízemní střelou na bližší tyč překonal brankáře Ravagliu – 0:2.
    5. Andrea POLI - 0:1
     
    5
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Mchitarjan nahrál doleva rozběhnutému Leonardovi Spinazzolovi, který poslal do malého vápna přízemní centr. Vypadalo to, že balón usměrnil do prázdné brány Edin Džeko, opakované záběry ale odhalily, že těsně před ním nešťastně zasáhl kapitán Bologny ANDREA POLI, jenž si tedy vstřelil vlastní gól.

    Martin Augustin

    Branky: 23. Cristante (vla.)5. A. Poli (vla.), 10. Džeko (Lorenzo Pellegrini), 15. Lorenzo Pellegrini (Spinazzola), 35. Veretout (Mchitarjan), 44. Mchitarjan (Karsdorp)

    Karty:   53. R. Soriano (BLG), 63. Vignato (BLG), 64. Mihajlović (BLG), 78. Baldursson (BLG), 90. Domínguez (BLG) – 43. Veretout (ASR), 49. Ibañez (ASR)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 16:9.
    Bologna FC: Ravaglia – De Silvestri, Danilo, Tomijasu, M'Baye (46. Paz) – A. Poli (C) (46. Medel), Svanberg (46. Domínguez) – Vignato (78. Pagliuca), R. Soriano (69. Baldursson), Barrow – Palacio.
    Náhradníci: A. Da Costa, Breza – Domínguez, Baldursson, Vergani, Michael, Khailoti, Medel, Rabbi, Paz, Calabresi, Pagliuca.

    AS Řím: Pau López – Kumbulla (67. Smalling), Cristante, Ibañez – Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Villar, Spinazzola – Veretout (82. C. Pérez), Mchitarjan – Džeko (C) (82. B. Mayoral).
    Náhradníci: Mirante, Boer, Farelli – Fazio, C. Pérez, Calafiori, B. Mayoral, Peres, Diawara, Juan Jesus, Smalling.

    Rozhodčí: Calvarese – Paganessi, Imperiale
    bahis siteleri