Poprad – Miskolc 2:4 (kon.) | HC Slovan – Zvolen 3:2 (3:2 po s.n.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 18.12.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine hostia viac-menej udržiavali trojgólové vedenie, no prišli dva rýchle góly domácich z hokejok Ervinga a Handlovského a zápas sa v závere hneď zdramatizoval. Powerplay kamzíci nevyužili, 30 sekúnd pred klaksónom upravil na konečných 2:4 Galanisz a DVTK si spod Tatier berie tri body. (20:21:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Miškovec dal gól!
    O víťazovi je rozhodnuté. Boje o puk v rohu klziska napokon boli korisťou hostí, NIKANDROSZ GALANISZ sa ujal puku a cez celé klzisko ho poslal priamo do opustenej popradskej brány.
    Bez asistencie.
     
    59:04
    Popradčania odvolali brankára a začína sa powerplay.
     
    58:32
    Poprad dal gól!
    Situácia sa veľmi dramatizuje a po 12 sekundách je využitá popradská presilovka. Haščák posunul puk na modrú čiaru Drgoňovi, ktorý to nahodil a LUKÁŠ HANDLOVSKÝ úspešne vložil do dráhy strely puk a tečoval strelu poza chrbát Adorjána.
    Asistencie: Adam Drgoň, Marcel Haščák.
     
    58:20
    Zach Jordan dostáva dvojminútový trest za vyhodenie puku a Poprad má presilovku v závere tretej tretiny.
     
    58:20
    Oddychový čas si vzal tréner Popradu Peter Mikula.
     
    58:14
    Patrik Svitana sa po pravom krídle poponáhľal dopredu, strieľal z kruhu a mieril to na vyrážačku Adorjána.
     
    57:49
    Ulrych pálil príklepom od modrej čiary, Adorjána vyrážačkou vyrážal puk.
     
    57:26
    Druhé zakázané uvoľnenie po sebe v podaní hosťujúcich hráčov. Hra sa teda opäť presťahuje pred Attilu Adorjána.
     
    56:24
    Poprad dal gól!
    Popradčania predsa len ešte vykresali iskierku nádeje a po prvý raz prekonávajú doteraz neprekonateľného Adorjána. Tavi vykorčuľoval po pravom krídle, natlačil sa bekhendom pred bránku. Následne sa z dorážky presadil JOONA ERVING.
    Asistencia: Janne Tavi.
     
    55:38
    Svitana to skúsil spoza pravého kruhu. Zagrapan nasmeroval pohyb popred Adorjána. Gólman Miškovca však aj túto situáciu mal pod kontrolou.
     
    54:42
    Brejčák to skúšal nahodením puku od modrej čiary, bolo to však veľmi nepresné. Od modrej potom pálil aj Ulrych, ten pálil do náručia stále spoľahlivého gólmana Adorjána.
     
    54:18
    Matúš Paločko prenechával medzi kruhmi Bjalončíkovi, ktorý to skúsil spoza hráča. Mieril však len priamo poľahky do lapačky Adorjána.
     
    54:01
    Osterberg nakorčuľoval na ľad a skončila sa aj presilovka Popradu o jedného hráča. Domáci ju nevyužili.
     
    53:24
    Mike Dalhuisen rozohrávkou z obranného pásma nenašiel spoluhráčov a je z toho zakázané uvoľnenie v ešte trvajúcej presilovke o jedného korčuliara.
     
    52:36
    Presilovka o dvoch hráčov uplynula, Szirányi naskočil na ľad, Drgoň na neho trošku zabudol, ale napokon z toho šanca pre Szirányiho po vyhodenom puku nebola.
     
    52:16
    Haščák strieľal z ľavého kruhu, puk sa zvláštne odrazil. Inak, než to čakal brankár Adorján.
     
    51:59
    Popradčania budú mať polminútovú presilovku piatich proti trom a ešte majú nádej na zvrat. Na trestnú lavicu za seknutie putuje Kyle Osterberg.
     
    51:11
    Dalhuisen to znovu skúšal od modrej čiary, Adorján bezpečne vyrážal. Kamzíci sa snažia usadiť v pásme.
     
    50:36
    Presilovku budú hrať domáci. Bence Szirányi si sadá na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    50:24
    Adorján aj naďalej predvádza spoľahlivý výkon a je tímu oporou. Teraz bezpečne zachytil ľahkú strelu od modrej čiary z hokejky Dalhuisena.
     
    49:48
    Hudec pálil od modrej čiary, Adorján vyrážal pred sebou. Drgoň to ešte vyšperkoval krátkym posunutím puku Haščákovi, no ten do prázdnej bránky netrafil puk.
     
    49:12
    Livingston to teraz skúsil strelou tesne spoza ľavého kruhu, tú Adorján usmernil do rohu klziska hokejkou.
     
    48:34
    Bence Szirányi si spracoval krížnu prihrávku a skúsil to príklepom od modrej. Priestor brány však netrafil.
     
    47:49
    Zagrapan vydoloval puk spomedzi hráčov pri zadnom mantineli. Presúval ho na modrú čiaru, no práve medzi jeho spoluhráčov z obrany.
     
    47:04
    Nepríjemne letiaci puk z hokejky Galanisza poskočil pred bránkoviskom a Vošvrda ho musel rýchlo skrotiť. Podarilo sa mu to a vhadzuje sa pred jeho bránkou.
     
    46:40
    Vandas sa spoza bránky dokázal pretlačiť pred Adorjána a skúšal to na dvakrát. Druhý pokus už gólman Miškovca ukryl pod lapačkou.
     
    46:14
    Toto oslabenie domáci kamzíci zvládli bez inkasovaného gólu a Lukáš Handlovský sa už z trestnej lavice aktívne zapojil do bránenia.
     
    45:28
    Rauhauser obišiel na ľavom kruhu Svitanu, strelecky to skúsil, ale netrafil priestor brány.
     
    45:13
    Prvá časť presilovky hostí nebola veľmi vydarená. Hostia sú síce v pásme, no bolo to bez streleckého pokusu.
     
    44:12
    Popradčania pôsobia, že sú už značne frustrovaní. Lukáš Handlovský sa teraz rozčuľuje po svojom zákroku, no nepomôže mu to. Dostáva dve minúty za nečakané napadnutie.
     
    43:47
    Rokaly sa snažil krížnu prihrávku presúvať smerom na Magosiho, čo sa mu však veľmi nepodarilo. Puk skončil v rohu klziska.
     
    43:18
    Lövei spoza brány nepresunul puk pred bránkovisko, kde sa mu už ukazoval spoluhráči. Popradskí hráči túto situáciu zvládli.
     
    42:29
    Handlovský v závere oslabenia z rohu klziska vyhodil puk cez všetky čiary a už o pár sekúnd naskočí na ľad z trestnej lavice vylúčený hráč.
     
    42:06
    Szirányi dostal prihrávku na modrú čiaru a posielal vysoký puk na bránu. Napokon skončil puk na zadnom mantineli.
     
    41:37
    Od modrej čiary to skúsil strelou Kevin Wehrs, Vošvrdovi vypadol puk z lapačky, nikto však nebol pripravený na dorážku.
     
    40:50
    Lövei dostával prihrávku na ľavý kruh, nedokázal však už siahnuť na dlhý puk. Hostia vyšli nútene z pásma.
     
    40:32
    Nick Wolff a Marcel Haščák sa pochytili pri zadnom mantineli v obrannom pásme Popradu po zákroku na Osterberga. Nevyhli sa trestom. Wolff vyviazol len s 2-minútovým trestom za hrubosť a Marcel Haščák 2+2 za hrubosť a krosček.
     
    40:17
    Patrik Svitana si pripravil puk na strelu na pravom kruhu, mieril však veľmi nepresne na plexisklo.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Popradčania sa v druhej tretine nedokázali vrátiť do zápasu. Naopak, v sebavedomom výkone pokračovali hostia. DVTK získal päťminútovú presilovku po nepeknom zákroku Skokana a využil ju hneď dvakrát. Najprv v 36. minúte skóroval Galanisz a o krátku chvíľu sa presadil aj Jordan. Miškovec po 40 minútach v Poprade vedie 0:3 a Poprad do ničoho nepúšťa.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:49
    Paterka na ľavom kruhu pekne poza obrancu vysunul Löveia, ktorý zakončoval zblízka, trafil do Vošvrdovho betónu.
     
    39:14
    Od modrej čiary to zo svojej typickej situácie skúsil Dalhuisen, Adorján strelu videl a zneškodnil ju vyrážačkou.
     
    38:38
    Brejčák zabrzdil za ľavým kruhom a chcel to dávať prichádzajúcemu Dalhuisenovi, ktorý nakoniec aj zakončil, ale len veľmi nepresne.
     
    38:14
    Po dlhšom čase sa ozvali domáci. Preisinger posunul z rohu klziska na modrú čiaru Ulrychovi, ktorý to nahadzoval na bránu, kde sa Adorján pohodlne presunul a do lapačky zachytával puk.
     
    37:49
    Pred Galaniszom sa znovu otvoril priestor pred bránkou, puk mu však unikol z čepele a nedokázal už úspešne zakončiť.
     
    36:55
    Aj po skončení presilovky aktivita hostí neutícha. Opäť boli hráči DVTK v útočnom pásme, nedokázali však strelecky zakončiť, poriadne však naháňali kamzíkov.
     
    36:22
    Miškovec dal gól!
    Po druhýkrát využitá presilová hra v podaní ľadových medveďov z Miškovca. Rauhauser perfektnou prihrávkou od mantinelu medzi kruhy našiel ZACHARYHO JORDANA a ten strelou švihom prekonal Vošvrdu. Nuž, s Popradom to vyzerá zle-nedobre.
    Asistencie: Alec Rauhauser, Bálint Magosi.
     
    35:34
    Miškovec dal gól!
    Miškovec aj napriek nie veľmi plodnej presilovke strieľa gól a využíva početnú výhodu. Rauhauser posunul puk za ľavý kruh Rokalymu, ktorý to vystrelil na bránu. Strela vyletela takmer na úroveň bránkovej čiary, odkiaľ sa z dorážky z uhla presadil NIKANDROSZ GALANISZ.
    Asistencie. Szilárd Rokaly, Alec Rauhauser.
     
    34:32
    Jurij Repe zachytil nepresnú rozohrávku súpera a odstrelil puk čo najďalej od Vošvrdovej brány. Aj naďalej je presilovka DVTK veľmi nemastná-neslaná.
     
    34:11
    Martin Turbucz a Zach Jordan sa v strednom pásme ako dvaja spoluhráči veľmi nepríjemne zrazili. Turbuczovi išla aj krv a ide do šatní. Naozaj veľmi smolný moment.
     
    33:26
    Hostia by sa potrebovali trochu odpútať od mantinelov, lebo ani ďalšia časť presilovky sa nenesie príliš v úspešnom duchu.
     
    32:32
    Osterberg miešal puk na pravom kruhu, snažil sa počkať na nejaký prekvapivý moment, za bránku však Jordanovi unikol puk a domáci sa oslobodili.
     
    31:41
    Začala sa dlhá päťminútová presilovka, pôvodný trest pre Skokana bol ešte dodatočne navýšený. Úvod oslabenia domácim vyšiel, získali a vyhodili puk.
     
    31:29
    Veľmi nepríjemný zákrok podnikol Dávid Skokan na Daniela Kissa. Prišpendlil ho na mantinel, Kissovi tiekla aj krv. Skokan dostáva 5+10 a trest do konca zápasu za vrazenie na mantinel.
     
    31:06
    Popradčania sa usadili v útočnom pásme, po strele Dalhuisena to skúšal Svitana z dorážky z veľkého uhla. Adorján sa stihol rýchlo presunúť a vyraziť aj túto strelu.
     
    30:15
    Popradčania si nedali pozor na Zacha Jordana, ktorý sa dostal do úniku, vystrelil a Vošvrdovi výrazne pomohla konštrukcia brány.
     
    29:42
    Matej Paločko vybojoval puk pri mantineli a okamžite ho z otočky nahadzoval na bránu. Jeho brat Matúš bol pred bránkou, ale v tej chvíli bol obsadený a do koncovky sa nedostal.
     
    28:42
    Z väčšieho uhla to skúsil Erving, ktorý nahadzoval od mantinelu priamo na bránu, pre Adorjána to neznamenalo žiadne nepríjemnosti.
     
    28:06
    Dlhé nahodenie z obranného pásma z hokejky Drgoňa mierilo priamo na Attilu Adorjána, ktorý to pokryl, pretože už k nemu korčuľoval Preisinger.
     
    27:34
    Magosi prešiel bezproblémovo cez stredné pásmo, následne nahadzoval do pásma, v rohu klziska sme videli krátky súboj o puk, Popradčania boli úspešnejší.
     
    26:47
    Popradčania po predchádzajúcej príležitosti mali dobrú fázu v útočnom pásme, ktorú zakončil strelou od modrej Dalhuisen. Jeho pokus skončil v lapačke Adorjána, ktorý mal teraz odkrytý a čistý výhľad.
     
    26:08
    V dobrej príležitosti z ľavého kruhu sa ocitol Matej Paločko, ktorý nastrelil rameno Adorjána. Puk vyletel k Bjalončíkovi, no ten ho zo vzduchu nedokázal skrotiť a zasiahnuť ho.
     
    25:28
    Nahodený puk z ľavého kruhu sa odrazil od zadného mantinelu a Popradčania ho úspešne dostali von z pásma, už sa chýli ku koncu presilovky.
     
    24:58
    Handlovský s Vandasom vyrazili dopredu, prvý menovaný nahadzoval na Adorjána, ktorý bezpečne vyrážal. Situácia vznikla potom, ako Lövei v útočnom pásme prišiel o puk.
     
    24:25
    Hostia sa usadili v pásme, Osterberg presunul puk na úroveň bránkovej čiary Csányimu, ktorý sa chcel rýchlo presunúť pred bránu. Strelecky to napokon namieril priamo do Vošvrdových betónov.
     
    23:40
    Prvú presilovku v zápase majú hráči DVTK. Dve minúty za seknutie dostáva Matej Paločko.
     
    22:54
    Bjalončík presúval puk popri mantineli Matejovi Paločkovi, ktorého však odstavil od puku Szirányi.
     
    22:11
    Zagrapan spomedzi kruhov predĺžil puk na Livingstona, ktorý to chcel vrátiť späť pred bránku, no vzdušný puk už Zagrapan nezasiahol.
     
    21:43
    Rozohrávka Adorjána nebola veľmi presvedčivá. Puk skončil na modrej čiare na hokejke Ulrycha, ktorý chcel využiť Adorjánovu neprítomnosť v bráne. Gólman Miškovca sa rýchlo vrátil a stihol lapačkou zastaviť strelu.
     
    21:06
    Priestor po pravom krídle sa otvoril Vandasovi, ktorému však ušiel puk a pred bránku už nedokázal vysunúť voľného Handlovského.
     
    20:32
    Hostia nahodili puk do útočného pásma, na ľavom kruhu sa potom k nemu dostal Zachary Jordan, ktorý to skúsil rýchlo bez rozmýšľania a preveril lapačku Vošvrdu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina nebola z hľadiska domáceho tímu a možného favorita na víťazstvo v tomto zápase ani trochu vydarená. Popradčania inkasovali už v 1. minúte z hokejky Wolffa a následne sa len veľmi ťažko dostávali do útočného pásma, nieto ešte do zakončenia. Tréner Mikula rozhodne bude mať čo povedať svojim zverencom počas prestávky.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:18
    Matej Paločko vykorčuľoval dopredu po ľavom krídle a skúsil to strelou od mantinelu. Adorján zachytil puk na hrudi a podržal ho.
     
    18:26
    Sledujeme dve zakázané uvoľnenia po sebe na oboch stranách. Teraz sa hra presúva pred Vošvrdu.
     
    17:43
    Preisinger hľadal prihrávkou k bližšej žrdi Vandasa, tento pokus však taktiež kamzíkom vôbec nevyšiel.
     
    16:45
    Matej Paločko prehadzoval žabku na Bjalončíka, ktorý už korčuľoval pred bránku, ale bol ihneď v obkľúčení dvoch protihráčov.
     
    16:15
    Matúša Paločka hostia nepustili vôbec do útočného pásma, nedovolili mu spracovať si prihrávku a Poprad to musí skúsiť odznova.
     
    15:16
    Handlovský z rohu klziska chcel dávať na ľavý kruh Vandasovi, prihrávka však bola pre hosťujúcich hráčov veľmi jednoducho čitateľná.
     
    14:38
    Nahodený puk po mantineli zachytil na pravej strane Bence Szirányi a nahadzoval to ihneď. Vošvrda jemne zakročil hokejkou.
     
    13:50
    Brejčák počkal bezpečne za vlastnou bránkou na nových spoluhráčov zo striedačky. Na ľad posielajú čerstvé sily aj hostia.
     
    13:14
    Aj teraz vznikla podobná situácia ako tá predchádzajúca. Pred Zsolta Szalmu padol zo vzduchu puk medzi kruhmi, Szalma ihneď vystrelil a Vošvrda si nebol istý, či jeho zakončenie zneškodnil, napokon puk našiel pri betóne.
     
    12:39
    Do samostatného úniku sa takmer dostal Bence Páterka. Vošvrda vyšiel ďalej zo svojej brány a stihol zachrániť domácich pred druhým gólom.
     
    12:22
    Janne Tavi dostal puk na pravý kruh, odtiaľ sa to snažil nahodiť, no jeho zakončenie bolo zblokované a skončilo na zadnom mantineli.
     
    11:24
    Lukáš Handlovský napádal rozohrávku súpera, mierne zazmätkoval v obrannom pásme Wehrs, stihol však svoju chybičku uhasiť.
     
    10:45
    Svitana ostal vysunutý ďalej v strednom pásme a prakticky si pýtal prihrávku od Vošvrdu, ktorý posúval vzdušný "center", no ten zachytil hráč DVTK.
     
    09:21
    Szalma šikovnou prihrávkou našiel Révésza, ktorý sa ocitol na chvíľu nekrytý, ale zakončoval len veľmi nedôrazne a nepresne bekhendom.
     
    08:51
    Popradu sa nepodarilo založiť útočnú akciu, Wehrs v strednom pásme zachytával puk a nahadzoval dopredu.
     
    08:00
    Skokan vysúval po pravom krídle Haščáka, ktorý to skúsil strelou, no jeho nedôrazný pokus skončil zblokovaný na ochrannej sieti.
     
    07:32
    Hostia prečkali oslabenie prakticky bez problémov a pokúsili sa už znovu zaútočiť. Bránu obkorčuľoval Jordan, zakončoval to z uhla, Vošvrda si priestor postrážil.
     
    06:49
    Už druhá popradská presilovková formácia zaujala svoje miesto. Prišla strela od modrej od Dalhuisena, no bola nepresná.
     
    06:06
    Takmer z toho bola pre hostí šanca na prečíslenie vo vlastnom oslabení, napokon prihrávka na ľavé krídlo Wolffovi nebola presná.
     
    05:28
    Poprad sa rozostavil v pásme, puk sa presunul cez Drgoňa na Haščáka, ktorého typickú strelu švihom z kruhu vyrazil Adorján na plexisklo.
     
    05:09
    Poprad si zahrá prvú presilovku v zápase a má možnosť na vyrovnanie. Zsolt Szalma je vylúčený na dve minúty za hákovanie.
     
    04:31
    Tavi prenechával na pravom kruhu Livingstonovi, ktorý to skúsil z uhla zblízka, Adorjána trafila strela do ľavého ramena.
     
    03:44
    Ervingovi sa podarilo dostať puk do stredného pásma, Csányi ho však ďalej nepustil a zastavil ho pri mantineli.
     
    02:57
    Po pravom krídle sa snažil presadiť Marcell Révész, ktorý si to už chystal na strelu na pravom kruhu, v poslednej chvíli mu znemožnil vystreliť Brejčák.
     
    02:44
    Nahodený puk zo strany hráčov DVTK nezachytil nik z útočníkov, a tak sa to končí zakázaným uvoľnením.
     
    01:41
    Daniel Brejčák vzal puk za vlastnú bránu a čaká na nových spoluhráčov zo striedačky.
     
    01:22
    Od modrej čiary to strelou skúsil Matej Paločko. Adorján nemal veľmi zakrytý výhľad a dokázal bezpečne strelu vyrážať.
     
    00:46
    Miškovec dal gól!
    Hostia prekvapivo idú do vedenia v zápase. Prakticky cez celé klzisko prekorčuľoval do pásma NICK WOLFF, ktorý prišiel medzi kruhy a odtiaľ strelou švihom k žrdi prekonal Vošvrdu.
    Bez asistencie.
     
    00:10
    Hostia nahodili puk do útočného pásma a strelou od mantinelu to skúsil Zach Jordan, Vošvrda poľahky hokejkou vyrážal.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľad nastupujú oba celky. Popradčania odohrajú duel v bielych dresoch a hráči Miškovca v červených. Čakajú nás štátne hymny Slovenska a Maďarska.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Repe, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Hudec – Haščák, Skokan, Svitana – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš

    DVTK Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Wolff, D. Kiss, Rauhauser, Vojtkó, Láda – Csányi, Osterberg, Jordan – Rokaly, Galanisz, Magosi – Révész, Páterka, Szalma – Lövei, Miskolczi, Turbucz

    Rozhodca: Žák, Valach – Jurčiak, Tvrdoň.
     
    Tipos Extraliga má dnes na programe dve dohrávky. Vitajte pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 6. kola, v ktorom HK Poprad privíta DVTK Miškovec. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradčania ťahali štvorzápasovú sériu víťazstiev, ktorú im prekazila Dukla Trenčín, s ktorou v nedeľu prehrali 2:3 po samostatných nájazdoch. Chuť si však kamzíci napravili v stredu, kedy v odvetnom dueli Kaufland Tipsport Cup-u zdolali Michalovce 3:2 a postúpili do finále. Poprad v tabuľke extraligy figuruje stále na prvom mieste so ziskom 46 bodov a skóre 82:50 a pred druhou Nitrou má päťbodový náskok.

    DVTK má veľmi negatívnu bilanciu z posledných zápasov. Hokejisti Miškovca naposledy vyhrali 24. novembra, odvtedy ťahajú v extralige sedemzápasovú sériu prehier, naposledy nestačili doma na Detvu, ktorej podľahli 0:4. V tabuľke zostúpili už na predposlednú 11. pozíciu, kde majú momentálne 19 bodov a skóre 46:72. Miškovec stráca na desiatu Banskú Bystricu jeden bod a pred posledným Mikulášom má 17-bodový náskok.

    V tejto sezóne pôjde o druhý vzájomný duel medzi Popradom a DVTK. Ten prvý sa odohral 27. novembra na ľade Miškovca a Poprad zvíťazil 2:3 po predĺžení.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 57. Erving (Tavi), 59. Handlovský (Drgoň, Haščák) – 1. Wolff, 36. Galanisz (Rokaly, Rauhauser), 37. Jordan (Rauhauser, Magosi), 60. Galanisz


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Repe, Brejčák, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Hudec – Haščák, Skokan, Svitana – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Jevoš
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (B. Kiss) – Wehrs, Szirányi, Wolff, D. Kiss, Rauhauser, Vojtkó, Láda – Csányi, Osterberg, Jordan – Rokaly, Galanisz, Magosi – Révész, Páterka, Szalma – Lövei, Miskolczi, Turbucz

    Rozhodčí: Žák, Valach – Jurčiak, Tvrdoň
    bahis siteleri