Leicester – Manchester Utd. 2:2 (kon.) | Aston Villa – Crystal Palace 3:0 (kon.) | Fulham – Southampton 0:0 (kon.)
Arsenal – Chelsea 3:1 (kon.) | Manchester City – Newcastle 2:0 (kon.) | Sheffield Utd. – Everton 0:1 (kon.)
konec
Leicester City
2:2 (1:1)
Manchester United
Sobota 26.12.2020, 13:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to sice vše, ale napínavé kolo včetně londýnského derby pokračuje. Prozatím na shledanou příště. (15:27:31)
     
    Toto utkání nás bavilo, ale nejvíce nejspiše bavilo Jürgena Kloppa a jeho tým, který opět může útect svým pronásledovatelům. Manchester United v utkání vedl, ale nakonec pokaždé o vedení celkem rychle přišel. Za hosty se prosazovali Marcus Rashford a Bruno Fernandes, branky domácích dávali Harvey Barnes a Jamie Vardy.

    Oba celky se střídaly v aktivní hře a remíza utkání sluší asi nejvíce.

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:16.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jedna z posledních akcí utkání. United vybojovali autové vhazování na pravé straně, kde se ale Marcus Rashford dostal do ofsajdu. Tímto utkání končí nejspíše zaslouženou remízou.
     
    90+3
    Centr Maddisona byl odvrácen, ale k dorážce se dostával Youri Tielemans. Jeho dělovka prošla do vápna a Peréz ještě tečoval, ale jen těsně vedle branky. Španělský záložník nicméně stál v ofsajdu.
     
    90+2
    Domácí kombinovali na pravé straně útoku a James Maddison byl zde faulován. Foxes mají na rozhodnutí utkání velice dobrou příležitost v podobě standardní situace.
     
    90
    Hráči jsou již unavení a nyní se s křečmi na zemi objevil James Maddison. Spoluhráči míč odkopli do zámezí a mezitím byly nastaveny čtyři minuty nad rámec tohoto utkání.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Wilfred Ndidi (Leicester City).
     
    89
    Dobrá akce Leicesteru, která byla zakončena přihrávkou na Vardyho, kterému se ale míč nepovedlo zachytit. David de Gea bude rozehrávat od své branky.
     
    88
    U střídaček se na zemi objevil Rashford, jenž byl lehce přidržen Barnesem. Anglický útočník bude ale nejspíše v pořádku.
     
    87
    Tak aspoň takhle se domácímu celku vrátila karma za neudělenou kartu Fernandesovi. United teď posílali míč do vápna, ale ten byl odvracen pohotovou obranou.
    85. Jamie VARDY - 2:2
     
    85
    Leicester právě vstřelil branku!
    Jamie Vardy sice v utkání nebezpečný nebyl, ale stačí mu opravdu málo! Ayoze Pérez jej nyní našel na penaltě, odkud z první zakončoval a s menším odrazem se míč dostal do branky – dvanáctá branka v sezóně! Tak gól je nakonec připsán jako vlastní AXELOVI TUANZEBEMU.
     
    84
    Bruno Fernandes si opravdu zahrává a podle mého názoru měl nyní dostat druhou žlutou kartu. V souboji bez míče poslal Evanse za lajnu nedovoleným způsobem.
     
    83
    Domácí zahrávali rohový kop, ale nic nevymysleli. Lišky následně kombinovaly ve vápně a dosti to zavánělo, žádná střela nicméně nepřišla.
     
    82
    Cavani měl hrát od začátku. Bránící hráči United tentokráte odvrátili nebezpečný centr a urugajský útočník dostal svůj celek do protiakce kopem přes hlavu. To bylo opravdu skvělé.
     
    81
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marc Albrighton, přichází Ayoze Pérez.
    79. Bruno FERNANDES - 1:2
     
    79
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Cavani to nyní udělal naprosto výborně a United dávají důležitou branku! BRUNO FERNANDES dostal do zkušeného útočníka přihrávku na hranici ofsajdu a poté se portugalský borec dostal do zakončení ve vápně, kde poslal míč ke vzdálenější tyčce.

    David Panuška

    Branky: 31. H. Barnes (Maddison), 85. Tuanzebe (vla.) – 23. Rashford (B. Fernandes), 79. B. Fernandes (Cavani)

    Karty:   54. Maddison (LEC), 89. Ndidi (LEC) – 45+1. B. Fernandes (MAN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:16.
    Leicester City: Schmeichel – Justin, Fofana, J. Evans, Castagne – Ndidi, Tielemans – Albrighton (81. Ayoze Pérez), Maddison, H. Barnes – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Amartey, Fuchs, Thomas, Choudhury, N. Mendy, Praet, Iheanacho, Ayoze Pérez.

    Manchester United: de Gea – Lindelöf (66. Tuanzebe), Bailly, Maguire, Shaw – Fred, McTominay – D. James (54. P. Pogba), B. Fernandes, Rashford – Martial (75. Cavani).
    Náhradníci: D. Henderson – Telles, Tuanzebe, P. Pogba, Lingard, N. Matić, van de Beek, Cavani, Greenwood.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Robathan.
    bahis siteleri