Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Benevento – AC Milán 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:4 (0:1)
SSC Neapol
Neděle 03.01.2021, 15:00 • Sardegna Arena, Cagliari • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobré odpoledne všem fotbalovým fanouškům! Netradičně v neděli a navíc po novém roce nás čeká kompletní 15. kolo italské Serie A, od 15:00 bude na vidění dokonce sedm duelů! Jeden z nich tak obstarají Cagliari a Neapol. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Cagliari Calcio
    Cagliari stejně jako v loňské sezoně bude hrát jenom o udržení, ke kterému má nyní dobře nakročeno. Aktuálně mu totiž patří slušná patnáctá příčka, přičemž na sestupové pásmo má čtyřbodový náskok, což sice není moc velká jistota, ale prozatím to stačí. Aby tento náskok Calcio navýšilo, potřebuje nutně zase začít vyhrávat, protože tři body naposledy vybojovalo na začátku listopadu proti Sampdorii. Od té doby si dnešní domácí připsali čtyři remízy a tři porážky, přičemž naposledy těsně nestačili na AS Řím 2:3. Dnes ho tak čeká další souboj s papírově silnějším týmem, tak uvidíme, jestli i tentokrát bude držet krok.

    Poslední tři utkání
    AS Řím vs. Cagliari – 3:2
    Cagliari vs. Udinese – 1:1
    Parma vs. Cagliari – 0:0
     
    SSC Neapol
    Neapol loni skončila až na sedmém místě, takže letos hraje jen Evropskou ligu, což chce v tomto ročníku rozhodně vylepšit, k čemuž má dobře nakročeno. Aktuálně je na páté příčce, která by mohla být ještě lepší, pokud by si dnešní hosté udrželi formu. V závěru roku totiž nezvládli těžké duely s Interem a Laziem, což se pak projevilo proti poslednímu Turínu, se kterým uhráli jen remízu 1:1. Neapol tak na nový rok tuto nepříjemnou sérii bez výhry bude chtít zlomit, výhra v prvním utkání nového roku by navíc byla i dobrým povzbuzením do nadcházejících duelů.

    Poslední tři utkání
    Neapol vs. Turín – 1:1
    Lazio vs. Neapol – 2:0
    Inter vs. Neapol- 1:0
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Cagliari Calcio: Cragno – Zappa, Ceppitelli, Walukiewicz, Lykogiannis – Nández, Marin – Pereiro, João Pedro (C), Sottil – Simeone.
    Náhradníci: Vicario – Boccia, Contini, Tramoni, Ch. Oliva, Cerri, Pavoletti, Tripaldelli, Pisacane, Pinna, Caligara.

    SSC Neapol: Ospina – Di Lorenzo, Manolas, Nikola Maksimović, Rui – Ruiz, Bakayoko – Lozano, P. Zieliński, L. Insigne (C) – Petagna.
    Náhradníci: Meret, Contini – Lobotka, Politano, Rrahmani, Demme, Ghoulam, Cioffi, Elmas, F. Llorente, Hysaj.

    Rozhodčí: Manganiello – Baccini, Paganessi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop patří hráčům Neapole, kteří se následně stahují až ke svému brankáři, odkud musí opatrně rozehrávat, protože soupeř velmi aktivně napadá.
     
    2
    Hostům se povedlo prokombinovat až k zakončení, které měl z dálky na svědomí Piotr Zieliński a rozhodně to nebyl špatný pokus, avšak Alessio Cragno potvrdil svou formu a začíná tento zápas povedeným zákrokem!
     
    3
    Neapol už má výhodu rohového kopu, ale centr k bližší tyči žádné další zakončení nepřineslo, Cagliari okamžitě odstranilo míč z nebezpečné zóny.
     
    4
    Hosté pořád většinu času mají míč pod kontrolou, nyní se však zkusili prosadit pomocí nákopu za obranu, ale ten skončil jenom v rukavicích domácího brankáře.
     
    5
    Calcio se snad poprvé v duelu podívalo na útočnou polovinu, ale tam mělo od nějaké šance extrémně daleko, protože si po chvíli pomohlo jen nedovoleným zákrokem.
     
    6
    Răzvan Marin vyvážel míč od rohového praporku a chtěl se pokusit o centr, ale ten mu pod tlakem nebyl umožněn, takže nakonec musel přihrát jen na půlící čáru.
     
    7
    Lorenzo Insigne se pustil docela do riskantního sprintu, při kterém nakonec získal aut, jehož rozehrávku ale totálně pokazil, protože následně do nebezpečného prostoru servíroval míč João Pedro, ale ten žádného spoluhráče nenašel.
     
    8
    Andrea Petagna si nadějně naskakoval na nebezpečný centr, ale nakonec ho uhlídali domácí obránci, i když jen za cenu rohového kopu.
     
    10
    Favorizovaná Neapol samozřejmě měla v úvodní desetiminutovce navrch, ale ke skórování ji to nepomohlo. Pořád si však drží větší aktivitu, protože se chce co nejdříve dostat do vedení.
     
    11
    Cagliari po delší době v klidu rozehrává ze své poloviny, dopředu se nikterak nežene, usiluje hlavně o to, aby proti napadajícím protihráčům nepřišlo o míč.
     
    12
    Lorenzo Insigne dobře vystihl přihrávku Gabriela Zappy, díky čemuž mohla přijít další dalekonosná střela zpoza šestnáctky, ale i tentokrát si Alessio Cragno věděl rady!
     
    13
    Lorenzo Insigne si našel na hraně šestnáctky odražený míč a bez váhání se do něho opřel, takže z toho vznikla opravdu nebezpečná volej, která se však mezi tyče jen těsně nevešla!
    13. Insigneho pokus byl opravdu nadějný
     
    15
    Hirving Lozano se na levé straně zkoušel protlačit k centru, ale přitom ho protihráč poslal k zemi, avšak hlavní rozhodčí zůstává v klidu, takže to bylo čistým způsobem.
     
    16
    Hosté to nyní pěkně vykombinovali, Mário Rui tak poslal nebezpečnou přihrávku před bránu, kde si to však domácí zase dokázali pohlídat.
     
    17
    Cagliari po delší době zvládlo založení útočné akce, ale následně hrál proti pravidlům Gabriele Zappa, který tak ukončil útok svého týmu v samotném zárodku.
     
    18
    Lorenzo Insigne poslal do šestnáctky překvapivý centr, který ale byl příliš prudký, takže si ho nabíhající Hirving Lozano nakonec nenašel.
     
    20
    Domácí rozhodně nejsou úplně bezbranní. To nyní ukázal Gastón Pereiro, který podnikl pěkné sólo a následně ve vápně našel hlavu Joãa Pedra, který však mířil jen nad horní tyčku!
     
    21
    Další útok táhne Neapol přes svého kapitána, ale ten si tentokrát nevěřil na žádný individuální průnik, takže zcela bezchybně přenesl hru na druhou stranu hřiště.
     
    22
    Andrea Petagna dostal dobrou přihrávku do šestnáctky, kde se dobře uvolnil, ale trefil jen protihráče před sebou. Stejně to měl i Lorenzo Insigne a nepovedenou akci zakončil moc vysokou střelou Mário Rui.
     
    23
    Neapol za aktuálního stavu není úplně v klidu, co nejdříve se potřebuje dostat do vedení. O skórování se tak nyní opět pokoušel Lorenzo Insigne, ale opět nemířil přesně.
     
    24
    Hosté se samozřejmě na vlastní polovině s míčem moc dlouho nezdrželi, následně se tam ale musí vracet, protože Hirving Lozano si při souboji pomohl faulem.
     
    25
    Neapol právě vstřelila branku!
    Cagliari opět dovolilo soupeři zakončení zpoza šestnáctky, což se jim tentokrát stalo osudným! PIOTR ZIELIŃSKI střílel z podobné už několikrát, tentokrát mu to ale vyšlo parádně, protože zakončil do levé části branky a ještě přímo pod horní tyč, takže Alessio Cragno nestačil včas zareagovat. Asistence: Andrea Petagna.
    25. Piotr ZIELIŃSKI - 0:1
     
    27
    Domácí po inkasovaní opatrně hledali cestu dopředu, ale moc daleko se nedostali, o míč tak přišli kousek za půlící čárou a zase se musí bránit.
     
    28
    Tentokrát zkusil štěstí z dálky Hirving Lozano, přičemž jeho rána byla také extrémně nebezpečná, ale nakonec se otřela jen o brankovou konstrukci!
     
    29
    Calcio dobře zapracovalo při napadání, díky čemuž může kombinovat vepředu, ale tam nechce riskovat ztrátu balónu, takže se vzápětí stahuje zpět na svou půlku.
     
    30
    Nakonec přišel nákop za obranu, který měl zachytit Giovanni Simeone, ale byl to opravdu těžký míč, takže nebyl úspěšný a rozehrávat tak bude David Ospina.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Babis Lykogiannis (Cagliari Calcio).
     
    32
    Hirving Lozano se po tvrdém šlapáku Babise Lykogiannise nechává ošetřovat, ale na nic vážnějšího to nejspíš nevypadá, takže vzápětí bude pokračovat ve hře.
     
    33
    Mexický křídelník Neapole už je zpět ve hře, takže se rovnou může pokusit o zastavení rozehrávky soupeře, což se mu ale nepovedlo.
     
    34
    Răzvan Marin poslal do šestnáctky docela nadějný centr, ale míč letěl moc blízko bráně, takže si pro něj v klidu došel David Ospina, který je dnes zatím naprosto bezchybný.
     
    35
    Brankář hostů vymyslel i dost dobrou rozehrávku, díky čemuž se hosté dostali až do šestnáctky, kde ale Giovanni Di Lorenzo nedosáhl na dlouhý pas.
     
    36
    Giovanni Simeone zničehonic vystihl přihrávku soupeře a okamžitě pálil, přičemž jeho rána vypadala hodně nebezpečně, ale nakonec se mezi tři tyče nevešla!
     
    37
    Neapol při rozehrávce docela riskuje, ale ani tentokrát to domácí nedokázali potrestat. Vzápětí už se hosté dostali ze své půlky, ale na té útočné soupeři okamžitě darovali aut.
     
    38
    Lorenzo Insigne při centru zase vyčkával na hranici šestnáctky, kam se mu míč zase odrazil, takže mohlo přijít pěkné technické zakončení, ale mělo moc slabou razanci, takže Alessio Cragno stačil zasáhnout!
     
    39
    Při bránění si tentokrát nedovoleným zákrokem pomohlo také Cagliari, které tak bude muset čelit nebezpečné standardní situaci protivníka.
     
    40
    Lorenzo Insigne svým centrem sice našel Tiemouéa Bakayoka, který ale hlavou nepřesně hledal dalšího spoluhráče, takže se domácí bez problémů ubránili.
     
    41
    Neapol posílá do šestnáctky jeden centr za druhým, ale žádné nebezpečné zakončení pořád nepřichází, takže Cagliari stále drží přijatelnou jednobrankovou ztrátu.
     
    42
    Calcio ani s další rozehrávkou příliš nepospíchá, protože už vyhlíží přestávku, o které si určitě připraví nějaký plán na obrat.
     
    43
    Neapol i v samotném závěru poločasu docela aktivně napadá, ale tentokrát to k zisku míče nevedlo, takže se ještě musí soustředit na bránění.
     
    44
    João Pedro se dobře vrhl proti přenesení hry soupeře, čímž značně zdržel jeho rozehrávku, protože následně hosté začínali až od svého brankáře.
     
    45
    Cagliari má míč stále pevně pod kontrolou, ale do nějaké šance se do přestávky nejspíš určitě nedostane, protože marně hledá cestu přes defenzivu soupeře.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:03.
     
    V první půli byla jednoznačně dominantnějším Neapol, které se tedy dostala do vedení a zatím potvrzuje roli favorita. Do svého gólu hosté byli mnohem aktivnější a tlačili se do jedné šance za druhou, po brance se naopak hra začala vyrovnávat, protože Neapol už se za gólem tolik nehnala. Cagliari má tak určitě šanci aspoň na vyrovnání v druhém poločase, tak uvidíme, jestli ho ještě dosáhne.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Úvodní výkop tentokrát patří Cagliari, které ihned míří dopředu a dokonce se dostalo až do šestnáctky, ale tam chybělo zakončení.
     
    47
    Na druhé straně se do zakončení dostal Andrea Petagna, ale trefil jen prvního protihráče před sebou a pak už poslal míč pryč Alessio Cragno.
     
    48
    João Pedro dobře kličkoval poblíž pokutového území, nakonec tak donutil Tiemouéa Bakayoka k nedovolenému zákroku, což znamená nebezpečnou standardní situaci.
     
    49
    Centr si sice našel Sebastian Walukiewicz, ale ten hlavičkoval jen mimo tři tyče a Neapol následně startuje protiútok.
     
    50
    João Pedro se chtěl k míči dostat za každou cenu, přitom se tak dopustil faulu, po kterém Neapol může uklidnit hru.
     
    51
    Domácí však velmi aktivně napadají, takže vzápětí jsou zpět u míče, ale moc dlouho se s ním kvůli nepřesné kombinaci neohřáli.
     
    53
    Žlutou kartu dostává Riccardo Sottil (Cagliari Calcio).
     
    54
    David Ospina pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou, za což je určitě rád, protože se v zápase jinak docela nudí. Ještě nemusel vytahovat ani jeden důležitější zákrok.
     
    55
    Lorenzo Insigne se opět šikovně uvolnil a pak předal míč Andreu Petagnovi, který už ale nechtěl jít do risku, takže si raději pomohl přihrávku dozadu.
     
    56
    Hirving Lozano se nadějně tlačil do nákopu, ale zakončení mu nakonec nebylo dovoleno.
     
    56
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gastón Pereiro, přichází Matteo Tramoni.
     
    57
    Alessio Cragno si musí organizovat obranu při další standardce soupeře, ale nakonec to nebylo potřeba, protože Lorenzo Insigne pálil z úctyhodné vzdálenosti jen moc vysoko.
     
    58
    Cagliari má po delší době míč pod kontrolou a na své polovině uklidňuje hru ziskem autu, s jehož rozehrávkou Babis Lykogiannis příliš nepospíchá.
     
    59
    Neapol opět dobře zapracovalo při napadání, díky čemuž z levé strany letěl před bránu dost nebezpečný centr, který hledal hned tři hráče hostů, ale ani jeden se k zakončení nedostal.
     
    60
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Domácí našli vyrovnání docela brzo a ještě mohou usilovat o obrat! Riccardo Sottil z pravé strany poslal míč do malého vápna, kde JOÃO PEDRO výborně zvládl souboj s Nikolou Maksimovićem, díky čemuž mohl tvrdou střelou z blízky překonat Davida Ospinu.
    60. João PEDRO - 1:1
     
    62
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol se okamžitě vrací do vedení a uštědřuje soupeři tvrdou facku! Z pravé strany přihrával do šestnáctky Giovanni Di Lorenzo, který tam našel PIOTRA ZIELIŃSKIHO, který chytře obešel dva protihráče a střelou nahoru dostal míč do sítě. Asistence: Giovanni Di Lorenzo.
    62. Piotr ZIELIŃSKI - 1:2
     
    64
    Domácí se rozhodně jen tak nevzdávají a také se okamžitě pokoušeli o skórování, ale vepředu se ke střele tentokrát nedostali.
     
    65
    Hirving Lozano se šikovně dostal před Babise Lykogiannise, který mu nechtěl dovolit zakončení, takže ho zezadu kousek před pokutovým územím poslal k zemi, za což nemohl čekat nic jiného, než druhou žlutou kartu, takže pak viděl také červený kartónek a musí předčasně do sprch!
    65. Červená karta po 2. žluté
     
    66
    Lorenzo Insigne zkusil míč zatočit ke vzdálenější tyči, ale zakončení se mu nepovedlo podle představ, protože zase skončil jen vedle brány.
     
    67
    Calcio má samozřejmě solidní problém, protože bude dohrávat v deseti, ale rozhodně nehází flintu do žita a Nahitan Nández tak zkusil štěstí z velké dálky, ale bek Neapole jeho pokus raději srazil na boční síť.
     
    68
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Riccardo Sottil, přichází Alessandro Tripaldelli.
     
    69
    Nyní si Cagliari přihrává na své polovině a opatrně hledá cestu dopředu. Rozhodně s tím nepospíchá, protože pokud chce myslet na body, nesmí už ani jednou chybovat.
     
    70
    Hirving Lozano mohl uklidnit své spoluhráče třetím gólem, po dobré přihrávce mu stačilo zakončení nahoru, ale mířil po zemi přímo doprostřed, takže Alessio Cragno dokázal zasáhnout!
     
    71
    Hosté si samozřejmě nejsou jednobrankovým vedením příliš jistí, takže ho ještě zkouší navýšit, ale rohový kop se moc nepovedl, takže domácí mohou okamžitě startovat protiútok.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Piotr Zieliński (SSC Neapol).
     
    73
    Neapol viditelně využívá přesilovky a v posledních minutách je mnohem aktivnější, ale tentokrát vymyslela jen nepřesný centr, který doplachtil jen k domácímu brankáři.
     
    74
    Hirving Lozano je sice menšího vzrůstu, ale nyní si výborně našel centrovaný míč, po kterém samozřejmě pálil hlavou, ale mířil jen necelý metr na horní tyč!
    74. Lozano mířil jen těsně nad
     
    74
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hosté skórují potřetí a nejspíš dělají finální tečku na svém vítězství! Po centru od rohového praporku byl před domácí brankou obrovský závar, při kterém si nakonec našel míč HIRVING LOZANO, který ho bez zaváhání poslal do sítě. Branku posvětilo i video.
    74. Hirving LOZANO - 1:3
     
    76
    Zápas pořád pokračuje v rychlém tempu, o gól se tak pokoušelo i Calcio, ale vzdušný prostor před svou klecí si Neapol tentokrát pohlídala.
     
    77
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Andrea Petagna, přichází Matteo Politano.
     
    77
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Piotr Zieliński, přichází Eljif Elmas.
     
    79
    Hosté jsou po krátké obraně opět vepředu, kde už chtějí dohrát utkání v co největším klidu. Další góly už moc nepotřebují, takže drží míč co nejdál od vlastní branky.
     
    80
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky, kde už se nejspíš nic nestane. Neapol pořád svědomitě kombinuje daleko od své brány a míří za vítězstvím.
     
    81
    Střídající Matteo Politano vymyslel docela nebezpečný centr, který sice gólový nebyl, ale hosté se udrželi u šestnáctky, odkud následně pálil Fabián Ruiz, ale mířil jen moc vysoko.
     
    82
    Hirving Lozano mohl navýšit svůj střelecký účet, v dobré pozici však ještě přihrával před bránu, ale pod tlakem měl jeho pas slabou razanci, takže ho domácí dokázali uklidit.
     
    83
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Leonardo Pavoletti.
     
    83
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází João Pedro, přichází Fabrizio Caligara.
     
    84
    Zápas už se nyní jen vyloženě dohrává. Neapol šikovně drží míč pod kontrolou a soupeři ho už nechce za žádnou cenu dávat.
     
    85
    Fabrizio Caligara hned pár minut po svém příchodu hrál ve vlastním vápně rukou, takže se píská pokutový kop a domácí hráč ještě vidí žlutou kartu!
    85. Penaltová situace
     
    86
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je definitivně hotovo, na střeleckou listinu se zapisuje také LORENZO INSIGNE, který tvrdě pálil do levé části branky, takže i když to Alessio Cragno dobře vystihl, tak zasáhnout nedokázal.
    86. Lorenzo INSIGNE - 1:4
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Mário Rui, přichází Faouzi Ghoulam.
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Tiemoué Bakayoko, přichází Stanislav Lobotka.
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Konstantinos Manolas, přichází Amir Rrahmani.
     
    88
    Neapol zůstává při chuti a ještě opatrně hledá cestu k dalšímu gólu, ale už samozřejmě vůbec nic neriskuje. Domácí ani moc aktivně nenapadají, protože jsou s porážkou smíření.
     
    90
    Cagliari přece jen ještě něco zkouší při napadání, hosté už jsou ale v naprosté pohodě a o míč nejspíš jen tak nepřijdou.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Hlavní rozhodčí nebude tento rozhodnutý zápas prodlužovat ani o jednu minutu, takže Neapol po třech nepovedených utkáních konečně vítězí. Již zpočátku duelu se trefil Piotr Zieliński, avšak potom dlouho Neapol nedokázala navýšit své vedení, takže stále byla šance pro Cagliari, které tedy srovnalo zásluhou Joãa Pedra. Piotr Zieliński však jen o dvě minuty později opět rozvlnil síť a byl tedy hlavním strůjcem vítězství svého týmu. Závěr utkání už si hosté bez problémů pohlídali, protože Cagliari dohrávalo v deseti, takže se ještě prosadili Hirving Lozano a Lorenzo Insigne, takže nakonec je z toho jednoznačný výsledek 4:1. Neapol se díky tomu posouvá na čtvrté místo, zatímco Cagliari zůstává patnácté.
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:12. Střely mimo: 5:10. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:6.
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Máme za sebou opravdu zajímavý a atraktivní duel, tak snad takových zápasů bude co nejvíce. Děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (16:54:42)

    Lukáš Mihal

    Branky: 60. João Pedro – 25. P. Zieliński (Petagna), 62. P. Zieliński (Di Lorenzo), 74. Lozano, 86. L. Insigne (pen.)

    Karty:   30. Lykogiannis (CAG), 53. Sottil (CAG), 85. Caligara (CAG) – 71. P. Zieliński (NEA)   65. Lykogiannis (CAG)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:12. Střely mimo: 5:10. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:6.
    Cagliari Calcio: Cragno – Zappa, Ceppitelli, Walukiewicz, Lykogiannis – Nández, Marin – Pereiro (56. Tramoni), João Pedro (C) (83. Caligara), Sottil (68. Tripaldelli) – Simeone (83. Pavoletti).
    Náhradníci: Vicario – Boccia, Contini, Tramoni, Ch. Oliva, Cerri, Pavoletti, Tripaldelli, Pisacane, Pinna, Caligara.

    SSC Neapol: Ospina – Di Lorenzo, Manolas (87. Rrahmani), Nikola Maksimović, Rui (87. Ghoulam) – Ruiz, Bakayoko (87. Lobotka) – Lozano, P. Zieliński (77. Elmas), L. Insigne (C) – Petagna (77. Politano).
    Náhradníci: Meret, Contini – Lobotka, Politano, Rrahmani, Demme, Ghoulam, Cioffi, Elmas, F. Llorente, Hysaj.

    Rozhodčí: Manganiello – Baccini, Paganessi
    bahis siteleri