Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Benevento – AC Milán 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
0:0 (0:0)
Bologna FC
Neděle 03.01.2021, 15:00 • Venue Stadio Artemio Franchi, Fiorentina • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že v pestrém utkání jsme se gólové radosti nedočkali, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (16:57:14)
     
    V roce 2021 se odehrálo v rámci Série A už osm zápasů a pouze v jediném nebyla k vidění vstřelená branka. Ovšem o fotbalovou nudu se ani náhodou nejednalo. Především v prvním poločase si obě mužstva vypracovala několik nadějných akcí, ale ani jeden je nepřetavil v gól. Zatímco první poločas patřil Bologně, druhý zase Fiorentině, a tak je remíza spravedlivým koncem.

    V tabulce to znamená, že aktuálně je Bologna na dvanáctém místě. Naopak Fiorentina je na čtrnácté pozici.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Těžko říct za co Christian Kouamé (Fiorentina) uviděl žlutou kartu. Ovšem vypadala to, že také on něco pořvával na hlavního rozhodčího.
     
    90+2
    Ve druhé nastavené minutě rozehrávala Fiorentina další rohový kop. K praporku přispěchal Giacomo Bonaventura, jehož centr byl na malou chvíli odvrácen. Míč zachytil Pol Lirola a po chvíli nepřesně pálil Gaetano Castrovilli.
     
    90+1
    Budou se nastavovat tři minuty! Za hranicí vápna dlouhou vymýšlel Franck Ribéry, jemuž byl balon sebrán. Na druhou stranu se vydal Musa Barrow, avšak ani on nedošel příliš daleko.
     
    89
    Pusu na špacír si tentokrát pustil Franck Ribéry (Fiorentina), jehož rozhodčí okamžitě odměnil žlutým kartónkem!
     
    88
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicolás Martín Domínguez, přichází Mattias Svanberg.
     
    88
    Bartłomiej Drągowski pokazil odkop od branky, který vyletěl jen do vzduchu. Germán Pezzella měl díky tomu velké starosti, avšak faulem jej vysvobodil Musa Barrow.
     
    87
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Jerdy Schouten, přichází Andrea Poli.
     
    86
    Podél brankové čáry vnikl do pokutového území Franck Ribéry, který to až do přihrávky udělal skvěle. Francouzský matador následně přihrával pod sebe, avšak obrana soupeře tuto myšlenku už četla a míč odvrátila.
     
    85
    Trochu to vypadá, že se hostující celek smířil s bodem. V posledních momentech se jen brání a směrem dopředu téměř nevyráží. Naopak Fiorentina se snaží strhnout stav zápasu na svou stranu.
     
    84
    Tentokrát situace vypadala mnohem nebezpečněji! Hlavička z hranice malého vápna byla zastavena, ovšem odražený míč si našel za vápnem Gaetano Castrovilli, jehož dělovka letěla asi metr nad břevnem.
     
    83
    Další centr z levé strany odvrátil na rohový kop Mitchell Dijks, jenž měl za sebou Pola Lirolau. Po centru od praporku se Bologna na chvíli ubránila. Akce Fiorentina dál trvala a bude z toho rohový reparát.
     
    82
    Sufján Amrabat zastavil akci soupeře a Fiorentina se do útoku vydala po levé straně. Za šestnáctkou se nacházel Giacomo Bonaventura, který nemohl vystřelit, protože proti němu vystartovala hned trojice soupeřů.
     
    80
    Jsme v poslední desetiminutovce normální hrací doby. Aktuálně je u balonu hostující mužstvo, které začíná další akci od brazilského brankáře.
     
    79
    Přetažený centr z levé strany našel Pol Lirola, který se ale nacházel v souboji, a tak vyslal hodně nepřesný pokus. Fiorentina se snaží něco vymyslet a vyhrát.
     
    78
    Střídáními se hra velmi kouskuje, což jí rozhodně neprospívá. Oba celky postrádají vyšší tempo a možná trochu také moment překvapení soupeře.
     
    77
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Giacomo Bonaventura.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   8. Igor (FIO), 71. Pezzella (FIO), 89. Ribéry (FIO), 90+3. Kouamé (FIO) – 5. De Silvestri (BLG), 28. J. Schouten (BLG), 58. Domínguez (BLG)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:11.
    ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), Igor – M. Cáceres (72. Lirola), Valero (77. Bonaventura), S. Amrabat, Castrovilli, Venuti – Vlahović (72. Kouamé), Ribéry.
    Náhradníci: Terracciano – Lirola, Pulgar, Duncan, Kouamé, Callejón, Martínez, Bonaventura, A. Barreca, Saponara, Eysseric.

    Bologna FC: A. Da Costa – De Silvestri (46. Paz), Danilo, Tomijasu, Dijks – J. Schouten (87. A. Poli), Domínguez (88. Svanberg) – Orsolini (75. Skov Olsen), R. Soriano, Barrow – Palacio (C) (75. Vignato).
    Náhradníci: Ravaglia – A. Poli, Skov Olsen, Baldursson, Hickey, Denswil, Calabresi, Paz, Vignato, Michael, Rabbi, Svanberg.

    Rozhodčí: Orsato – Meli, Palermo
    bahis siteleri