Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Benevento – AC Milán 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Inter Milán
6:2 (2:2)
FC Crotone
Neděle 03.01.2021, 12:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Inter Milán a FC Crotone.
     
    Inter Milán

    Fotbalisté Interu Milán se po čtrnácti odehraných zápasech nacházejí na průběžné druhé pozici tabulky, přičemž na svém kontě mají třiatřicet bodů. Inter tak na vedoucí AC ztrácí jediný bod, což by se po tomto kole klidně mohlo smazat. Domácí celek tohoto zápasu má vůbec nejlepší formu ze všech celků Serie A, povedlo se mu totiž vyhrát pětkrát v řadě. Naposledy tomu tak bylo na hřišti Hellasu, kde Inter vyhrál těsně 2:1. Inter je navíc druhým nejlepším domácím celkem, lépe je na tom už jen římské AS, které má o jeden bod více. Inter na vlastním stadionu prohrál jedinkrát, z posledních čtyř duelů ale pokaždé vyhrál, na což se zcela jistě pokusí navázat také dnes.
     
    FC Crotone

    Na opačné straně stojí nováček soutěže, kterým je Crotone. To se momentálně nachází na devatenácté pozici, což znamená předposlední příčku. Crotone dohromady získalo devět bodů, z hlediska bodů je na tom hůř už jen poslední Turín. Crotone však v posledních duelech konečně začalo bodovat, v rámci čtrnáctého kola si dokonce připsalo letošní druhou výhru, neboť se mu na domácím stadionu povedlo porazit Parmu výsledkem 2:1. Crotone se ale na hřištích soupeřů vůbec nedaří, je totiž nejhorším venkovním týmem celé ligy. Ze sedmi duelů totiž vybojovalo pouhé dva body, bylo tomu tak za bezbrankové remízy proti Turínu a Udinese. Crotone to také v tomto duelu bude mít maximálně složité.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Arturo Vidal, Young – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – Eriksen, Darmian, Perišić, Kolarov, Alexis Sánchez, Ranocchia, Gagliardini, D'Ambrosio, Sensi.

    FC Crotone: Cordaz – Golemić, Marrone, Luperto – P. Pereira, S. Molina, Henrique, Zanellato, Reca – Messias, Rivière.
    Náhradníci: Festa – Cuomo, Dragus, Rojas, Rispoli, Vulić, Magallán, Petriccione, Nwankwo, Siligardi, Djidji, Crociata.

    Rozhodčí: Aureliano – Cecconi, Zingarelli.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali nedovolený zákrok, o který se postaral hostující Molina. Naopak se na zemi ocitl Martínez, rozehrávat bude Bastoni.
     
    4
    FC Crotone se snažilo přenést hru k opačnému pokutovému území, kde se ovšem povedlo včas vystoupit de Vrijovi, který si poté došel pro nedovolený zákrok.
     
    5
    Posléze se o centr do pokutového území pokoušel domácí Hakimí, který ovšem našel pouze hlavu připraveného Marroneho. Inter si vybojoval první roh.
     
    6
    Rozehrávky rohového kopu se nakonec chopil křídelník Young, který svůj centr poslal k hranici malého vápna. Tam naskakoval Martínez, který ale nezakončil.
     
    7
    Martínezovi se posléze povedlo sklepnout míč pod sebe, kde se o zakončení pokoušel Brozović. Jeho rána nebyla povedená, navíc trefila hlavu Sensiho.
     
    8
    Žlutou kartu dostává Arkadiusz Reca (FC Crotone).
     
    9
    Posléze se do pokutového území natlačil Lukaku, který to po krátkém driblinku zkoušel nahrávkou pod sebe, kterou si ovšem dokázal pohlídat zadák Luperto.
     
    10
    Hodně nepřesným přenesením hry to poté zkoušel hostující Molina, kterému se u levé autové lajny nepovedlo najít Recu. Autové vhazování tak pro Hakimího.
     
    11
    U středového kruhu se dokázal velice dobře zorientovat hostující Messias, který se dokázal dostat kolem prvního protihráče, načež přenášel hru do strany.
     
    12
    Přes levou stranu se až k hranici pokutového území dokázal protáhnout Messias, který si poté navedl míč na pravou nohu, avšak poté trefil pouze Škriniara.
     
    12
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Velice překvapivě se do vedení dostává hostující celek! Ten totiž rozehrál rohový kop nakrátko, načež se k velice pohotovému centr do pokutového území dostal Messias. Jeho nabídka navíc přesně zamířila na hlavu NICCOLA ZANELLATA, jehož zakončení zapadlo nechytatelně k levé tyči, kam Handanović neměl šanci dosáhnout.
    12. Niccolò ZANELLATO - 0:1
     
    14
    Inter Milán to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se tak klidně může otočit.
     
    15
    Krátce po rozehrávce to centrem levou nohou zkoušel Young, který ovšem trefil pouze prvního protihráče před sebou. Zadák Marrone dokázal odvrátit do bezpečí.
     
    16
    Posléze musel ven z branky Handanovič, který včas vyběhl před dotírajícím Pereirou. Následovat bude rohový kop z pravé strany, kterého se ujme Messias.
     
    17
    Inter znovu zaspal při bránění útočné akce soupeře, na což málem doplatil. Po pravém křídle se totiž do šestnáctky prodral Pereira, který místo střelu nahrával.
     
    18
    Crotone si posléze vybojovalo autové vhazování z pravé strany, prostřednictvím kterého se Golemicovi povedlo najít Molinu, jenž se ale daleko nedostal.
     
    19
    Znovu se do rozehrávky svého celku zapojil domácí brankář Handanovič, kterému se posléze povedlo přenést hru do volného prostoru, kde číhal záložník Hakimí.
     
    20
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a máme vyrovnáno! Inter totiž kombinoval na útočné polovině, kde to fantastickým způsobem provedl Lukaku, kterému se za obranou povedlo nastartovat LAUTARA MARTÍNEZE. Druhý jmenovaný hráč si navedl míč na pravou nohu a poté vypálil natolik přesně, že si brankář Cordaz stačil jen slabě sáhnout.
    20. Lautaro MARTÍNEZ - 1:1
     
    21
    Po necelých dvaceti minutách hry tak máme znovu vyrovnáno, oba celky začínají opět od začátku. Crotone si vedení dlouho neužilo, nyní musí znovu zabrat.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Vladimir Golemić (FC Crotone).
     
    23
    Autového vhazování se poté dožadoval Young, který nakonec s touto žádostí u sudího uspěl. V krátkém časovém sledu byl nedovoleně zastaven Martínez.
     
    24
    Posléze si na zpětnou nahrávku troufl hostující obránce Marrone, který před napadajícím protihráčem raději volil přihrávku směrem na Cordaze, který roztáhl hru.
     
    25
    Nováček soutěže se ovšem daleko s míčem nedostal, naopak se na druhé straně hrací plochy povedlo včas zakročit de Vrijovi, který okamžitě našel Brozoviće.
     
    26
    Inter poté přenášel hru na pravou stranu, odkud se do pokutového území povedlo odcentrovat Hakimímu. Jeho nabídku si našel Young, který trefil protihráče.
     
    27
    U rohového praporku se povedlo včas zakročit de Vrijovi, který zablokoval centr z levé strany. Vypadalo to na rohový kop, avšak se bude pouze odkopávat.
     
    28
    Na vlastní obranné polovině se poté povedlo zakročit Pereirovi, který tak za sebe nepustil dotírajícího Younga. Crotone si tak vybojovalo další autové vhazování.
     
    29
    Po něm se ovšem k míči dostal Lukaku, který se snažil chytře prodloužit za sebe, kde se nacházel Martínez. Před ním se zodpovědně povedlo zakročit soupeři.
     
    30
    Za soupeřovu obranu si poté seběhl rychlonohý Young, který ještě velice chytře nahrával pod sebe, kde se zjevil Martínez. Jeho zakončení nebylo přesné.
     
    31
    Inter měl možnost vhazovat od pravé autové lajny. Po krátké souhře přiletěl míč k hranici malého vápna, kde před Lukakuem dokázal zakročit zadák Golemić.
     
    31
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a domácí se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení! Čistým způsobem totiž zakročil Vidal, který nastartoval útočnou akci soupeře. Lukaku si na levém křídle všiml lépe postaveného Barellu, jenž zpětnou nahrávkou zkoušel najít naběhnuvšího Martíneze. Před ním ovšem nešťastně zasáhl LUCA MARRONE, který si tak vstřelil vlastní branku.
    31. Luca Marrone (COE) - 2:1
     
    32
    Crotone se tak poprvé v tomto duelu dostává do nelichotivé pozice, přičemž prohrává o jednu branku. Před malým momentem ovšem proniklo k opačnému vápnu.
     
    33
    Hostující Reca se po souboji na hranici pokutového území skácel k zemi, jenomže o nedovolený zákrok se dle sudího nejednalo. Vstoupí do hry video?
     
    35
    Pokutový kop pro Crotone!
    35. Penaltový zákrok Vidala.
     
    36
    Crotone právě vstřelilo branku!
    První poločas nabídl už čtvrtou branku! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil obránce VLADIMIR GOLEMIĆ, který zvolil zakončení placírkou k pravé tyči. Tam se vrhl také Handanović, který ovšem na střelu nedosáhl.
    36. Vladimir GOLEMIĆ - 2:2
     
    38
    Ve vzdušném souboji se poté povedlo uspět domácímu de Vrijovi, který prodlužoval za sebe, kde se nacházel Bastoni. Do rozehrávky se zapojil také brankář.
     
    39
    Lukaku se s míčem dostal do vápna, kde to zkoušel dalším centrem. Tentokráte ovšem našel pouze pozorného Marroneho, který odvracel míč do bezpečí.
     
    40
    Hodně ostrým způsobem poté vletěl do souboje o míč napadající Martínez, který místo balónu trefil pouze protihráče do nohy. Rozehrávat tak bude Golemić.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    42
    K sympatickému pokusu se poté dostal Lautaro Martínez, který tak útočil na případný hattrick. Tentokráte tváří v tvář Cordazovi trefil pouze nohy brankáře.
     
    44
    Směrem dozadu se dokázal bleskově vrátit hostující Luperto, který poté zpětnou nahrávkou oslovil brankáře Cordaze, jenž přenášel hru k postranní lajně.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou první poločas, který přinesl hned čtyři branky. Lépe do utkání vstoupilo Crotone, které se díky rohovému kopu dostalo do vedení. Inter se v úvodu hledal, nicméně poté se mu během několika minut povedlo zvrátit výsledek ve svůj vlastní prospěch. Crotone ovšem bleskově srovnalo stav, tentokráte díky penaltě, kterou zavinil domácí Vidal. Sledujeme hodně vyrovnanou podívanou, která navíc nabízí celou řadu nedovolených zákroků. Hlavní sudí zatím vytasil dvě žluté karty, a sice pro hostující hráče.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Stefano Sensi.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzal na starost hostující celek, který bude pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se poprvé k míči dostal domácí brankář Handanovič, který na jistotu rozehrál do strany na Škriniara, jenž váhá s nahrávkou.
     
    49
    Poté si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Barella, který místo míče trefil pouze nohu Moliny. Druhý jmenovaný skončil na zemi, chvíli se hrát nebude.
     
    50
    Crotone pořádně riskovalo s rozehrávkou u svého pokutového území, nakonec si však dokázalo poradit na jedničku. Golemić odkopával na opačnou polovinu.
     
    51
    Směrem dozadu se poté povedlo kvalitně zapracovat de Vrijovi, který okamžitě přeposlal nahrávku na vedle stojícího Brozoviće, jenž se daleko nedostal.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Sebastiano Luperto (FC Crotone).
     
    53
    Obrannou povinnost si navíc dokázal splnit Hakimí, který u postranní lajny za sebe nepustil rychlonohého Recu. Jednalo se o čistý zákrok, domácí vybojovali aut.
     
    54
    Inter si v úvodu druhého poločasu vybojoval rohový kop z pravé strany. Brozović ho velice přesně poslal na hlavu naskakujícího Škriniara, který mířil vedle.
     
    55
    V krátkém časovém sledu jsme navíc sledovali další nedovolený zákrok, o který se tentokráte postaral domácí Barella. Crotone tak bude zahrávat standardku.
     
    56
    Nováček soutěže nakonec nabídnutý volný kop rozehrál centrem do pokutového území. Tam míč propadl přímo na kopačku Riviera, který pálil nad branku.
     
    57
    Snadná práce pro hostujícího brankáře Cordaze, který výhozem po zemi oslovil vedle postaveného Henriqueho. Crotone ale má problémy s přechodem.
     
    57
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Krátce po startu druhého poločasu se Inter dostává do vedení! Crotone znovu nezvládlo rozehrávku, přičemž Lukaku hezkou patičkou našel za sebou naběhnuvšího Brozoviće. Ten ještě šikovně popostrčil míč do tandemu na LAUTARA MARTÍNEZE, který zakončením pod břevno dokázal překonat brankáře Cordaze potřetí.
    57. Lautaro MARTÍNEZ - 3:2
     
    59
    Crotone tak bude muset znovu dotahovat jednobrankové manko, stále na to má ještě hodně času. Do konce zápasu zbývá více než třicet minut, což je dost času.
     
    60
    Na levém křídle to zkoušel vzít na sebe ve druhém dějství nevýrazně hrající Young. V souboji jeden na jednoho ho obelstil Pereira, který ale neodkopl balón.
     
    61
    Domácí nakonec zahrávali další rohový kop, tentokráte od levého praporku. Ještě před dopadem míče bylo pískáno, útočným faulem si totiž pomohl Škriniar.
     
    62
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Emmanuel Rivière, přichází Simeon Nwankwo.
     
    63
    Hostující brankář nyní riskoval s přízemní rozehrávkou, kterou nakonec velice přesně poslal na kopačku Luperta. Inter Milán se snaží aktivně napadat.
     
    64
    Od vlastní branky poté mohl rozehrávat brankář Cordaz, který to zkoušel přenesením hry na pravou stranu hrací plochy, kde se do souboje dostával Pereira.
     
    64
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    O vítězi zápasu je dost možná rozhodnuto! Dlouhý dalekonosný nákop se snášel do míst, kam si nabíhal ROMELU LUKAKU. Belgičan se fantastickým způsobem otočil kolem bránícího Luperta, kterému se nepovedlo zachytit jeho pohyb. Lukaku se poté dostal až před brankáře Cordaze, kterého překonal jednoduchou přízemní střelou k zadní tyči.
    64. Romelu LUKAKU - 4:2
     
    66
    Crotone to tedy bude mít zase o něco složitější, v tuto chvíli prohrává už o dvě branky. Přesto do konce zápasu zbývá dost času, hosté tak mají šanci na srovnání.
     
    67
    Už to vypadalo, že by se do vyložené šance a zároveň do úniku mohl dostat Hakimí. V roli posledního obránce zakročil hostující Marrone, který hodně riskoval.
     
    68
    Crotone nyní rozjelo kombinaci kousek od středového kruhu, při které se k míči dostala kompletní obranná trojice. Golemić se s míčem dostal na druhou stranu.
     
    70
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Nicoló Barella, přichází Roberto Gagliardini.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Sebastiano Luperto, přichází Lisandro Magallán.
     
    71
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Handanovič, kterému se povedlo roztáhnout hru na pravou stranu, kde si o nahrávku řekl kolega Škriniar.
     
    72
    Inter Milán se v posledních minutách nikam nežene. Naopak si pořádně zkomplikoval rozehrávku u pokutového území, soupeř se přesto k míči nedostal.
     
    74
    Zdravotní problémy má domácí útočník Lukaku, který se raději posadil na trávník. Vypadá to na vynucenou změnu v domácím táboru, mělo by se tak střídat.
     
    75
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Ivan Perišić.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ashley Young, přichází Matteo Darmian.
     
    76
    Na útočné polovině dokázal nahrávku převzít hostující Simy, který ovšem nedokázal vyzrát na smečku protihráčů. Čistým způsobem si poté pomohl Bastoni.
     
    77
    Do rychlého protiútoku se poté pouštěl domácí Brozović, kterému se povedlo přenést hru na pravou stranu hrací plochy. Crotone začíná otevírat obranu.
     
    78
    Na hranici pokutového území si útočným faulem pomohl Darmian, který se zároveň nacházel v ofsajdovém postavení. Okamžitě tak rozehrával obránce Golemić.
     
    78
    Tady to klidně zavánělo žlutou kartou. Hodně ostře totiž vletěl do souboje hostující Magallán, který místo míče trefil soupeře. Je z toho volný kop pro domácí.
     
    78
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Rázem je to o tři branky! Interu se znovu povedlo přejít do opačného pokutového území, kde si dokázal najít prostro pro zakončení Perišić. Jeho nepříjemnou ránu dokázal Cordaz vyrazit pouze před sebe, kde byl s úspěšnou dorážkou připraven LAUTARO MARTÍNEZ. Argentinec tak kompletuje hattrick!
    78. Lautaro MARTÍNEZ - 5:2
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alessandro Bastoni, přichází Aleksandar Kolarov.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto. Crotone prohrává o tři branky, což značí složitou práci.
     
    83
    Na poslední chvíli se poté musel vracet hostující Marrone, který tak zabránil další vyložené šanci soupeře. Nakonec musel spolupracovat s brankářem Cordazem.
     
    84
    Inter Milán poté rozjel kombinaci na vlastní polovině, načež se de Vrijovi povedlo na opačné straně oslovit volného Perišiće. Crotone stále aktivně napadá.
     
    85
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Vladimir Golemić, přichází Koffi Djidji.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Salvatore Molina, přichází Miloš Vulić.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Junior Messias, přichází Luis Rojas.
     
    86
    Do palebné pozice se poté dostal nejaktivnější hostující hráč Pereira. Ten to nakonec zkoušel levou nohou, avšak jeho zakončení nakonec putovalo vedle branky.
     
    87
    Poprvé se do kombinace zapojil střídající Djidji, který okamžitě přeposlal míč do volného prostoru na Rojase. Crotone si poté pomohlo hraničním zákrokem.
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nakonec to vypadá na hokejový výsledek! Domácím se povedlo přenést hru na levou stranu, kde Darmian potáhl míč až do pokutového území. Tam zpětnou nahrávkou našel trestuhodně nekrytého ACHRAFA HAKIMÍHO, jeho rána levou nohou směřovala naprosto mimo dosah brankáře Cordaze.
    87. Achraf HAKIMÍ - 6:2
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, tři body tak zcela určitě zůstanou v Miláně. Crotone se přesto s výsledkem snaží něco udělat.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře porazil výsledkem 6:2. Druhý poločas nabídl poměrně jednoznačnou podívanou, ve které měl výrazně navrch milánský celek. Ten dokázal hostujícího brankáře Cordaze překonat ještě čtyřikrát, navíc se o hattrick postaral Lautaro Martínez. Crotone v tomto duelu zvolilo hodně ofenzivní pojetí hry, na což doplatilo hned šesti inkasovanými brankami. Inter Milán tak dokázal potvrdit roli favorit a v případě zaváhání AC, zůstane na vedoucí pozici celé Serie A.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:7. (14:21:25)

    David Suchý

    Branky: 20. Lautaro Martínez (R. Lukaku), 31. Marrone (vla.), 57. Lautaro Martínez (Brozović), 64. R. Lukaku (Bastoni), 78. Lautaro Martínez, 87. Hakimí (Darmian) – 12. Zanellato (Messias), 36. Golemić (pen.)

    Karty:   8. Reca (COE), 22. Golemić (COE), 52. Luperto (COE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:7.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (81. Kolarov) – Hakimí, Barella (70. Gagliardini), Brozović, Arturo Vidal (46. Sensi), Young (75. Darmian) – R. Lukaku (75. Perišić), Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – Eriksen, Darmian, Perišić, Kolarov, Alexis Sánchez, Ranocchia, Gagliardini, D'Ambrosio, Sensi.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Golemić (85. Djidji), Marrone, Luperto (70. Magallán) – P. Pereira, S. Molina (85. Vulić), Henrique, Zanellato, Reca – Messias (85. Rojas), Rivière (62. Nwankwo).
    Náhradníci: Festa – Cuomo, Dragus, Rojas, Rispoli, Vulić, Magallán, Petriccione, Nwankwo, Siligardi, Djidji, Crociata.

    Rozhodčí: Aureliano – Cecconi, Zingarelli
    bahis siteleri