Valencia – Cádiz 1:1 (kon.)
konec
Valencia CF
1:1 (0:0)
Cádiz CF
Pondělí 04.01.2021, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:54:51)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:16.
     
    Je konec! Valencia znovu nezvládla domácí utkání a s Cádizem remizovala 1:1. První velkou šanci si vypracovali hosté, ale Jonsson poslal svou ránu nad branku. Na opačné straně měl obrovskou šanci Gómez, ale hostující brankář jeho hlavičku vyškrábl nad břevno. Po změně stran se Cádiz dostal do vedení brankou Lozana! Valencia poté dlouho obléhala branku soupeře. Deset minut před koncem nakonec vyrovnal Maxi Gómez.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Thierry Correia poslal přihrávku na pravou stranu, kde aktivní Carlos Soler získal rohový kop. Valencia jej poté ihned rozehrála, ale nikdo v bílém nezakončil.
     
    90+2
    Mouctar Diakhaby se zpoza vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho pokus srazil obránce mimo velké vápno. Cádiz už brání v deseti lidech.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Correia poslal prudký přízemní centr na malé vápno, ale obrana Cádizu míč opět odehrála na rohový kop. Tlak Valencia v posledních minutách sílí.
     
    89
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází José Mari.
     
    88
    Valencia zahrávala další rohový kop. Do zakončení se dostal Mouctar Diakhaby, ale jeho hlavičku zastavil skvělý blok obránců ve žlutém.
     
    87
    Álex Fernández se hnal do pokutového území soupeře, ale Thierry Correia jej skvěle odstavil od míče a domácí brankář Jaume Doménech akci vyřešil odkopem.
     
    86
    Jens Jönsson si dal pozor na dobíhajícího Sobrina a odkopl před ním míč do zámezí. Valencia bude vhazovat a může pokračovat v ofenzivním snažení.
     
    85
    Stopeři Valencie se vysunuli na polovinu soupeře a pomáhají spoluhráčům v obléhání pokutového území. Nyní to spíše připomíná házenou.
     
    84
    Hosté spoléhali na rychlý brejk po pravém křídle, ale centr skončil v rukavicích domácího brankáře. Oba týmy chtějí vyhrát.
     
    83
    Maxi Gómez svedl souboj na hranici velkého vápna, ale obrana Cádizu míč nakonec dokázala se štěstím odkopnout do bezpečí.
     
    82
    Cádiz se po rozehrávce vydal na polovinu domácího mužstva, kde se však dlouho neudržel a Valencia už znovu spěchá vpřed s dalším útokem.
     
    81
    Hostující brankář si při předchozí situaci zranil levý kotník a nyní musí být ošetřován! Domácím se to však vůbec nelíbí. Valencia cítí, že může dnešní duel otočit.
     
    79
    Valencia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Valencia se dočkala vytouženého zásahu! Na krásný centr z levé strany si ve vápně naskočil MAXI GÓMEZ a hlavičkou pod břevno nedal brankáři šanci!
     
    79
    Jeremías Ledesma dlouho otálel s rozehrávkou přímého kopu z vlastní poloviny. Hostující brankář dostal od rozhodčího jasně najevo, že to příště bude za kartu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 79. Gómez (Gayá) – 59. Lozano

    Karty:   16. Čeryšev (VAL), 19. Guillamón (VAL) – 37. Lozano (CAD), 69. Negredo (CAD)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:16.
    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Guillamón, Diakhaby, Gayá – Musah (66. A. Blanco), Soler, Wass (77. Sobrino), Čeryšev (66. M. Vallejo) – Gameiro (27. Lee Kang-in), Gómez.
    Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, Esquerdo, Koindredi, Lato, Lee Kang-in, Mangala, Molina, M. Vallejo, Sobrino.

    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Alcalá, Cala, Espino – Álex Fernández (89. Mari), Jönsson, Fali, Izquierdo (46. Akapo) – Lozano, Negredo (73. Á. Giménez).
    Náhradníci: Flere, Gil – Alejo, Adekanye, Baró, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Mari, Malbašić, Perea, Pombo, Akapo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    bahis siteleri