Valencia – Cádiz 1:1 (kon.)
konec
Valencia CF
1:1 (0:0)
Cádiz CF
Pondělí 04.01.2021, 21:00 • Estadio de Mestalla (Valencia) • Španělská LaLiga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Valencií a Cádizem CF. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Cádiz CF

    Nováček Cádiz zatím prožívá solidní sezónu mezi španělskou elitou. Po šestnácti duelech má na svém kontě devatenáct bodů a patří mu dvanáctá pozice ligové tabulky. Na sestupové pozice má aktuálně k dobru čtyři body. Cádiz se trápí hlavně směrem dopředu. Dosud vsítil jen jedenáct branek. V posledním kole doma remizoval bez branek s Realem Valladolid.
     
    Valencia CF

    Domácí Valencia je na tom mnohem hůře. Tradiční celek se totiž trápí a v šestnácti duelech získal jen patnáct bodů. S tímto ziskem patří Valencii osmnáctá pozice. Na záchranu sice ztrácí jen bod, ale fanoušci opravdu zuří. Jediným světlým momentem v tomto ročníku byl trimf nad Realem Madrid. Poté sice Valencia ukopala remízu 2:2 na Camp Nou, ale v posledních dvou duelech prohrála doma se Sevillou a na hřišti Granady.
     
    Úvodní sestavy:

    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Guillamón, Diakhaby, Gayá – Musah, Soler, Wass, Čeryšev – Gameiro, Gómez.
    Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, Esquerdo, Koindredi, Lato, Lee Kang-in, Mangala, Molina, M. Vallejo, Sobrino.

    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Alcalá, Cala, Espino – Álex Fernández, Jönsson, Fali, Izquierdo – Lozano, Negredo.
    Náhradníci: Flere, Gil – Alejo, Adekanye, Baró, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Mari, Malbašić, Perea, Pombo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Hosté budou hrát ve žlutém, zatímco Valencia oblékne bílou sadu dresů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hostující Cádiz obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hráči ve žlutém se ihned vydali do útoku, ale nákop přiletěl do míst, kde byli obránci.
     
    2
    Jens Jönsson dostal přihrávku na levou stranu, odkud míč procedil do pokutového území, ale obrana domácí Valencie si bez větších problémů poradila.
     
    3
    Anthony Lozano dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže proti němu skvěle vystoupil Thierry Correia, který jej čistým způsobem o míč obral.
     
    4
    Cádiz zahrával první rohový kop v dnešním souboji. Nadýchaný centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde kralovali obránci v bílých dresech.
     
    5
    Valencia se dostala na polovinu soupeře, jenže v jednom ze soubojů došlo k nepříjemnému tvrdému střetu, po kterém na trávníku zůstává ležet Álex Fernández.
     
    6
    Hostující fotbalista už je na nohou a vypadá to, že po krátkém ošetření za postranní čárou bude schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    7
    Carlos Soler poslal prudký centr z levé strany do pokutového území. Za jeho pobídkou se hnal Gameiro, před kterým zasáhl pozorný obránce.
     
    8
    José Gayá dostal přihrávku na levé křídlo, kde si potykal se zpracováním, jenže už nedokázal rozehrát na svého spoluhráče v bílém dresu.
     
    9
    Jeremías Ledesma si dal pořádně na čas s odkopem míče od vlastní branky. Jeho nákop na polovinu soupeře skončil u prvního obránce, který míč odehrál do autu.
     
    10
    José Gayá se tentokrát stáhl zpátky na svou polovinu, kde se dobře natlačil před obránce, jenže ten mu dal ve sprinterské duelu najevo, že to dnes nebude žádný med.
     
    11
    Jeremías Ledesma skvěle přečetl oblouček směřující na Gameira, vyrazil ven z branky a schoval míč do svých rukavic. Cádiz zatím brání pozorně.
     
    12
    Anthony Lozano se hnal za nákopem na polovinu soupeře, jenže si při střetu s obráncem pomohl nedovoleným zákrokem, což hlavnímu rozhodčímu neuniklo.
     
    13
    Carlos Soler získal odražený míč na pravé straně, ale ihned se u něj vyrojili obránci ve žlutých dresech, kteří jej od balónu bleskově odstavili.
     
    14
    Carlos Soler si navedl míč do blízkosti velkého vápna, kde si jej přehodil na levačku, ale jeho projektil skončil těsně vedle levé tyčky branky soupeře.
     
    15
    Thierry Correia sprintoval s míčem u nohy po pravé straně, jenže Álex Fernández jej skvěle stínoval a stačil mu míč vypíchnout do zámezí.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Denis Čeryšev (Valencia CF).
     
    17
    Mouctar Diakhaby si dal pozor na nadýchaný centr z levé strany a hlavou jej odehrál ven z pokutového území. Cádiz ale zůstává na míči.
     
    18
    Hosté si vypracovali první obrovskou šanci! Do odraženého míče se ve vápně opřel Jens Jönsson, který měl moře času na zamíření, ale napálil míč nad břevno!
     
    19
    Další žlutá karta na domácí straně! Za faul na polovině hřiště ji dostává Hugo Guillamón.
     
    20
    Isaac Carcelén dostal pěknou přihrávku na pravou stranu, ale ihned proti němu vystartoval José Gayá, který míč zakopl daleko na tribunu.
     
    21
    Thierry Correia zvládl další hlavičkový souboj na vlastní polovině, čímž zhatil snahu hostujícího celku o přechod do zajímavého přečíslení.
     
    22
    Stopeři Valencie znovu kombinují s míčem na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu v ofenzivních řadách však zrovna nehýří pohybem.
     
    23
    První obrovská šance pro domácí celek! Maxi Gómez si ve vápně naskočil na parádní centr z pravé strany, ale hostující brankář jeho hlavičku vyškrábl nad břevno!
     
    24
    Valencia se usadila na polovině soupeře a snaží si najít cestičku do zakončení. Domácí celek je v posledních minutách o něco aktivnější.
     
    25
    Jeremías Ledesma přečetl další přihrávku za obranu hostujícího celku, vyrazil ven z branky a před Gameirem schoval míč do rukavic.
     
    26
    Gameiro zůstává sedět za postranní čárou a vypadá to, že nebude schopen pokračovat v dnešním souboji. Domácí kouč chystá první střídání.
     
    27
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kévin Gameiro, přichází Lee Kang-in.
     
    28
    Thierry Correia zatím hraje opravdu výborně! Krajní obránce musel hned dvakrát do skluzu, ale v obou případech dokázal míč získat čistým způsobem.
     
    29
    Mouctar Diakhaby vyvezl míč na polovinu soupeře, kde rozehrál na pravou stranu, ale Carlos Soler byl sražen k zemi. Valencia bude pokračovat v kombinaci.
     
    29
    Maxi Gómez byl faulován na hranici velkého vápna a sudí nařídil přímý kop pro domácí celek z fantastické pozice.
     
    30
    Exekuce přímého kopu se ujal Lee Kang-in, který zvolil technické zakončení levou nohou, ale trefil jen jednoho z hráčů Cádizu ve zdi.
     
    31
    Valencia nadále stupňuje svůj tlak José Gayá odcentroval z levého křídla na malé vápno, ale stoper Pedro Alcalá míč na poslední chvíli odkopl.
     
    32
    Yunus Musah napadal rozehrávku soupeře u rohového praporku. Cádiz se sice dokázal uvolnit, ale dlouho se na míči neohřál.
     
    33
    Daniel Wass se skvěle vrátil na vlastní polovinu a skvěle načasovaným skluzem zastavil rodící se protiútok hostujícího Cádizu. Domácí si dávají pozor na zadní vrátka.
     
    34
    José Gayá poněkolikáté v průběhu prvního poločasu vyslal z levé strany přízemní centr do pokutového území, ale i nyní oslovil jen dobře postaveného soupeře.
     
    35
    Cádiz zahrával přímý kop z nebezpečné pozice. Mouctar Diakhaby se za míčem vrhl doslova na hranici sebeobětování a přizvedl prudký centr na roh.
     
    36
    Ani po rohovém kopu se hostující Cádiz nedostal do zakončení. Diakhaby byl znovu na svém místě a přizvedl míč na další roh.
     
    37
    Anthony Lozano fauloval na polovině soupeře a vidí za šlapák žlutou kartu.
     
    38
    Jens Jönsson se na vlastní polovině dopustil dalšího nedovoleného zákroku a může být rád, že nedostal kartu žluté barvy. Valencia pokračuje v postupné kombinaci.
     
    39
    Denis Čeryšev si na hranici velkého vápna připravil míč na zakončení, vypálil levačkou, ale jeho skákavý projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    40
    Valencia zahrávala rohový kop. Carlos Soler vymyslel centr na malé vápno, kam si pro míč bezpečně dokráčel hostující brankář.
     
    41
    Cádiz se ihned vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď, jenže skákavý nákop doletěl až do rukavic domácího brankáře Domenécha.
     
    42
    Valencia se usadila na polovině soupeře a dostala se do blízkosti branky soupeře. Nikdo v bílém dresu domácího celku si však netroufl na zakončení.
     
    43
    Jens Jönsson se na hranici velkého vápna dostal k odraženému míči, rychlým dotekem si jej přehodil na pravačku, ale jeho zakončení skončilo vysoko nad břevnem.
     
    44
    Před branku hostujícího celku přiletěl další nadýchaný centr z levé strany, ale Jeremías Ledesma si dal pozor a došel si pro míč, který stáhl do rukavic.
     
    45
    Denis Čeryšev se hnal za přihrávkou do pokutového území, jenže jeden z obránců se před něj natlačil tělem a ruský fotbalista jej žduchnutím poslal do reklamních panelů.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali bojovný duel. První velkou šanci si vypracovali hosté, ale Jonsson poslal svou ránu nad branku. Na opačné straně měl obrovskou šanci Gómez, ale hostující brankář jeho hlavičku vyškrábl nad břevno. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Jairo Izquierdo, přichází Carlos Akapo.
     
    47
    Thierry Correia si našel míč na pravé straně hrací plochy, odkud odcentroval do pokutového území, ale jeho pobídka skončila u obránce.
     
    48
    Do dalšího zakončení se z hranice pokutového území položil Čeryšev, jehož technický pokus si hostující brankář Jeremías Ledesma snadno pohlídal.
     
    49
    Fali podpořil útok hostujícího Cádizu náběhem po pravé straně a odcentroval do šestnáctky. Nikdo ze spoluhráčů se k jeho pobídce nedostal.
     
    50
    José Gayá se při průniku do pokutového území dopustil útočného faulu, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který odpískal přímý kop pro hosty.
     
    51
    Lee Kang-in se z pravého křídla protáhl na hranici velkého vápna, kam poslal prudký střílený centr na malé vápno, ale obrana míč odehrála na roh.
     
    52
    José Gayá se opět ujal exekuce rohového kopu. Jeho centr přiletěl na přední tyč, kde byl Lee Kang-in, nicméně jeho hlavička minula branku snad o pět metrů.
     
    53
    Čeryšev se dral do pokutového území, jenže na poslední chvíli mu obránce vypíchl míč na rohový kop. Valencia vlétla do druhé půle velmi aktivně.
     
    54
    Jeremías Ledesma vyrazil ven z branky a schoval do rukavic velmi nepřesný centr. Brankář Cádizu následně urychlil rozehrávku, ale spoluhráče nenašel.
     
    55
    Cádiz zahrával rohový kop. Centr od rohového praporku nyní přiletěl na malé vápno, ale velmi slabou hlavičku domácí brankář lapil do rukavic.
     
    56
    Hostující celek se usadil na polovině Valencie a může otupit tlak domácího celku z úvodu druhého poločasu. Kombinace hráčů ve žlutých je však hodně pomalá.
     
    57
    Álex Fernández si znovu našel prostor na pravé straně a Thierry Correia jeho centr musel srazit na rohový kop. Valencia se nadále musí bránit.
     
    58
    Thierry Correia si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu, jenže pobídka byla příliš dlouhá a skončila v autu. Vhazovat bude Cádiz.
     
    59
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Hostující celek se překvapivě dostává do vedení! Valencia nyní nechala trochu prostoru ve vápně a pyká za to! ANTHONY LOZANO se po centru z levé strany dostal k míči na malém vápně a kopem přes hlavu jej dostal pod břevno!
     
    61
    Domácí celek se ihned po obdržení úvodní branky vydal na polovinu Cádizu a hledá si cestičku do pokutového území. Cádiz nyní brání v devíti lidech na hranici šestnáctky.
     
    62
    Domácí neudeřili ani po další standardní situaci. Jeremías Ledesma si dal na centrovaný míč dobrý pozor a schoval jej do rukavic.
     
    63
    Valencia zahrávala rohový kop. Nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, ale Thierry Correia hlavičkou v krkolomné pozici vůbec netrefil branku Cádizu.
     
    64
    Čeryšev si našel míč v blízkosti velkého vápna, krásně si jej přehodil na levačku, ale jeho projektil srazil obránce na další rohový kop.
     
    65
    Jenže Cádiz si s rohovými kopy soupeře zatím ví rady! Hostující brankář znovu vyrazil na malé vápno a vyboxoval míč daleko ze šestnáctky.
     
    66
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Manu Vallejo.
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Yunus Musah, přichází Alex Blanco.
     
    67
    Thierry Correia ouzlil na pravé straně, odkud následně odcentroval do šestnáctky, ale jeho pobídku zastavil skvělým blokem obránce ve žlutém.
     
    68
    Carlos Soler vyslal dalekonosnou střelu pravačkou! Míč před hostujícím brankářem ještě pořádně zaplaval, ale Jeremías Ledesma jej nakonec vyrazil.
     
    69
    Negredo si v hlavičkovém souboji pomohl loktem a vidí žlutou kartu.
     
    70
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a domácí Valencia se stále marně tlačí do vyložených šancí. Cádiz drží těsné vedení.
     
    71
    Thierry Correia si dal pozor na nebezpečný centr z pravé strany a před dobíhajícím Negredem míč raději hlavou přizvedl na rohový kop.
     
    72
    Álex Fernández vyslal od rohového praporku krásný centr na malé vápno, kde hlavičkoval Lozano, ale jeho další nebezpečné zakončení zastavila tyč!
     
    73
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álvaro Negredo, přichází Álvaro Giménez.
     
    74
    Alfonso Espino vhazoval na levé straně hrací plochy, jenže hosté u míče dlouho nevydrželi a obrana Valencie okamžitě zakládá novou útočnou akci.
     
    75
    Thierry Correia poslal další raketový centr před branku, ale i tuto jeho pobídku srazil obránce ve žlutém dresu mimo nebezpečný prostor.
     
    76
    Valencia tentokrát zahrávala přímý kop z levé strany hrací plochy. Nadýchaný centr přiletěl až k zadní tyči, odkud Gaya spoluhráče nenašel.
     
    77
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Rubén Sobrino.
     
    78
    Thierry Correia se tentokrát tlačil do vápna individuálním způsobem, jenže důrazní zadáci ve žlutých dresech jeho akci skvěle zastavili.
     
    79
    Jeremías Ledesma dlouho otálel s rozehrávkou přímého kopu z vlastní poloviny. Hostující brankář dostal od rozhodčího jasně najevo, že to příště bude za kartu.
     
    79
    Valencia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Valencia se dočkala vytouženého zásahu! Na krásný centr z levé strany si ve vápně naskočil MAXI GÓMEZ a hlavičkou pod břevno nedal brankáři šanci!
     
    81
    Hostující brankář si při předchozí situaci zranil levý kotník a nyní musí být ošetřován! Domácím se to však vůbec nelíbí. Valencia cítí, že může dnešní duel otočit.
     
    82
    Cádiz se po rozehrávce vydal na polovinu domácího mužstva, kde se však dlouho neudržel a Valencia už znovu spěchá vpřed s dalším útokem.
     
    83
    Maxi Gómez svedl souboj na hranici velkého vápna, ale obrana Cádizu míč nakonec dokázala se štěstím odkopnout do bezpečí.
     
    84
    Hosté spoléhali na rychlý brejk po pravém křídle, ale centr skončil v rukavicích domácího brankáře. Oba týmy chtějí vyhrát.
     
    85
    Stopeři Valencie se vysunuli na polovinu soupeře a pomáhají spoluhráčům v obléhání pokutového území. Nyní to spíše připomíná házenou.
     
    86
    Jens Jönsson si dal pozor na dobíhajícího Sobrina a odkopl před ním míč do zámezí. Valencia bude vhazovat a může pokračovat v ofenzivním snažení.
     
    87
    Álex Fernández se hnal do pokutového území soupeře, ale Thierry Correia jej skvěle odstavil od míče a domácí brankář Jaume Doménech akci vyřešil odkopem.
     
    88
    Valencia zahrávala další rohový kop. Do zakončení se dostal Mouctar Diakhaby, ale jeho hlavičku zastavil skvělý blok obránců ve žlutém.
     
    89
    Střídání v týmu Cádiz CF: ze hřiště odchází Álex Fernández, přichází José Mari.
     
    90
    Correia poslal prudký přízemní centr na malé vápno, ale obrana Cádizu míč opět odehrála na rohový kop. Tlak Valencia v posledních minutách sílí.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90+2
    Mouctar Diakhaby se zpoza vápna opřel do odraženého míče, jenže jeho pokus srazil obránce mimo velké vápno. Cádiz už brání v deseti lidech.
     
    90+3
    Thierry Correia poslal přihrávku na pravou stranu, kde aktivní Carlos Soler získal rohový kop. Valencia jej poté ihned rozehrála, ale nikdo v bílém nezakončil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Valencia znovu nezvládla domácí utkání a s Cádizem remizovala 1:1. První velkou šanci si vypracovali hosté, ale Jonsson poslal svou ránu nad branku. Na opačné straně měl obrovskou šanci Gómez, ale hostující brankář jeho hlavičku vyškrábl nad břevno. Po změně stran se Cádiz dostal do vedení brankou Lozana! Valencia poté dlouho obléhala branku soupeře. Deset minut před koncem nakonec vyrovnal Maxi Gómez.
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:16.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:54:51)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 79. Gómez (Gayá) – 59. Lozano

    Karty:   16. Čeryšev (VAL), 19. Guillamón (VAL) – 37. Lozano (CAD), 69. Negredo (CAD)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 9:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:16.
    Valencia CF: Doménech – T. Correia, Guillamón, Diakhaby, Gayá – Musah (66. A. Blanco), Soler, Wass (77. Sobrino), Čeryšev (66. M. Vallejo) – Gameiro (27. Lee Kang-in), Gómez.
    Náhradníci: Etxebarría, Rivero – A. Blanco, Esquerdo, Koindredi, Lato, Lee Kang-in, Mangala, Molina, M. Vallejo, Sobrino.

    Cádiz CF: Ledesma – Carcelén, Alcalá, Cala, Espino – Álex Fernández (89. Mari), Jönsson, Fali, Izquierdo (46. Akapo) – Lozano, Negredo (73. Á. Giménez).
    Náhradníci: Flere, Gil – Alejo, Adekanye, Baró, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Mari, Malbašić, Perea, Pombo, Akapo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    bahis siteleri