Sevilla – Real Sociedad 3:2 (kon.) | Granada – Barcelona 0:4 (kon.) | Osasuna – Real Madrid 0:0 (kon.)
konec
Granada CF
0:4 (0:3)
FC Barcelona
Sobota 09.01.2021, 18:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    63
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Jak je to jednoduché! Ousmane Dembèlé vysunul na pravé straně obloučkem ANTOINE GRIEZMANNA, který si balón jedním dotykem připravil a pravačkou ho napálil ke vzdálenější tyči Silvovy brány. Krásný gól.
     
    42
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI se dostává do střelecké formy! Brankář Rui Silva si nepostavil zeď dobře. Messiho přízemní střela prošla kolem nohou hráčů a otřela se o pravou tyč z pohledu gólmana, který skákal pozdě – 0:3.
     
    35
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Blaugranas navyšují svůj náskok! Antoine Griezmann se dostal k míči na půlce, vyvezl ho až k šestnáctce soupeře, kde ho předal LIONELOVI MESSIMU a ten se levačkou krásně trefil do horního rohu brány Granady – 0:2.
     
    14
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Gól poměrně nečekaně platí! ANTOINE GRIEZMANN čekal v pokutovém území za obranou soupeře a i z opakovaných záběrů to vypadalo, že byl celu dobu v ofsajdu. Poté, co se k němu balón odrazil, svého postavení využil, chladnokrevně překonal bezmocného Ruie Silvu a podle videa tedy nakonec vše bylo podle pravidel – míč se odrazil od bránícího hráče. Fotbalisté Granady se hodně diví a regulérnost gólu u sudího De Burgose ještě zpochybňují. To už ale bude marné.

    Martin Augustin

    Branky: 14. Griezmann, 35. Messi (Griezmann), 42. Messi, 63. Griezmann (O. Dembèlé)

    Karty:   45. Soldado (GRN), 74. Suárez (GRN) – 48. Mingueza (BAR), 82. S. Busquets (BAR), 87. Alba (BAR)   78. J. Vallejo (GRN)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:3.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez (C), D. Duarte, Neva (46. J. Vallejo) – Montoro (46. Milla), Eteki – Puertas, Y. Herrera (67. Soro), Machís (65. Kenedy) – Soldado (46. Suárez).
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – Kenedy, Suárez, N. Pérez, J. Vallejo, Vico, Milla, Soro, Azeez, J. Molina, P. Sánchez.

    FC Barcelona: ter Stegen – Dest (81. Firpo), R. Araújo, Mingueza, Alba – F. de Jong (66. Pjanić), S. Busquets, Pedri (73. Puig) – Messi (C) (65. Braithwaite), Griezmann, O. Dembèlé (73. Trincão).
    Náhradníci: Neto, Peña – Pjanić, Firpo, Puig, Braithwaite, de la Fuente, Trincão, Umtiti, Fernandes, Kourouma.

    Rozhodčí: De Burgos – Díaz, Núñez
    bahis siteleri