Chabarovsk – Kunlun 5:4 (kon.) | Ufa – Kazaň 7:3 (kon.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.)
Viťaz – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
Neděle 10.01.2021, 15:30 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Ivan Fedotov zůstal na střídačce, hosté tak budou hrát v šesti proti čtyřem!
     
    59:06
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:06
    Velká šance hostů na srovnání. Dvě minuty za vyhození puku dostal Nikita Serebrjakov, bude tu tak přesilovka Traktoru! Trest odsedí Michail Varnakov.
    36:57 Chris TERRY - 3:2
     
    36:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a domácí dnes už potřetí vedou. Od modré čáry se puk dostal k Žafjarovovi, ten křížným pasem našel na pravé straně volného CHRISE TERRYHO a ten pohotovou ranou z první trefil odkrytou část branky. Fedotov se nestačil včas přemístit a je to 3:2. Asistence: Damir Žafjarov, Chris Wideman.
     
    35:04
    Je tu kratičká přesilovka pět na tři, hostující Roman Manuchov totiž dostal dvě minuty za krosček
     
    33:08
    Je tu vůbec první vyloučení, hostující gólman Ivan Fedotov dostal dvě minuty za úmyslné posunutí branky. Trest odsedí Jaroslav Kosov.
    29:41 Alexandr AVCIN - 2:2
     
    29:41
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Zase je srovnáno. Hosté se bleskově vrátili do útočného pásma, od pravého mantinelu vystřelil ALEXANDR AVCIN a jeho dělovka z úhlu skončila za Serebrjakovem – 2:2! Asistence: Ilja Karpuchin, Jaroslav Kosov.
    27:01 Ivan ČECHOVIČ - 2:1
     
    27:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No a nakonec je z toho gól. Žafjarov si skvěle pokryl puk, zajel s ním za branku, kde parádní zadovkou našel najetého IVANA ČECHOVIČE a ten už musel pouze trefit odkrytou část branky. Zvládl to na výbornou a je to 2:1. Asistence: Damir Žafjarov.
    07:07 Daniil ILJIN - 1:1
     
    07:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Udeřilo ale na druhé straně. Hosté zvládli na modré čáře udržet pásmo, Švarjov žabičkou našel před brankou zcela volného DANIILA ILJINA, který první bekhend poslal pouze do betonu brankáře Serebrjakova, ten druhý už ale zamířil pod břevno – 1:1. Asistence: Arťom Švarjov, Maxim Majorov.
    06:31 Čechovič ve velké šanci na navýšení náskoku
     
    06:31
    Někteří domácí hráči se už radovali z gólu, když se do brejku dostal Čechovič, jeho střelu Fedotov vyrazil pouze nad sebe a padající puk mířil do brány. Gólmanův zásah holí na brankové čáře ale radost Torpeda z druhé branky zhatil!
    00:32 Chris WIDEMAN - 1:0
     
    00:32
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je velice rychlý vstup do utkání. Hostům nevyšel útok, střela od modré byla zblokovaná a Torpedo se dostalo do protiútoku. Po levé straně potáhl Miele, přes dvě zadovky se puk dostal na hůl volného CHRISE WIDEMANA a ten střelou z první překonal Fedotova – 1:0. Asistence: Ivan Čechovič, Andy Miele.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 1. Ch. Wideman (Čechovič, Miele), 28. Čechovič (Žafjarov), 37. Terry (Žafjarov, Ch. Wideman) – 8. D. Iljin (Švarjov, M. Majorov), 30. Avcin (Karpuchin, Kosov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Kočetkov) – Ch. Wideman, Ručkin, Orlov, Austin, Mišarin, Aljajev, Marin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Terry, Kloos, Šenfeld (C) – Varnakov (A), Belevič, Pereskokov – Verjajev, A. Michejev, Drobin.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov – Kalinin (C), Osnovin, Åberg – Kravcov, Sedlák (A), Hyka – Švarjov, D. Iljin, M. Majorov – Karlin, Kosov, Polygalov – Avcin.

    Rozhodčí: Morozov, Ovčinnikov – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 1 100
    bahis siteleri