AS Řím – Inter 2:2 (kon.) | Parma – Lazio 0:2 (kon.) | Udinese – Neapol 1:2 (kon.)
Hellas Verona – Crotone 2:1 (kon.) | Fiorentina – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (1:0)
Inter Milán
Neděle 10.01.2021, 12:30 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Gianluca MANCINI - 2:2
     
    86
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru hrací doby soupeře pořádně zatlačili, z čehož nakonec vytěžili i vyrovnávací branku! Roh byl rozehrán nakrátko, až po chvíli centroval Gonzalo Villar, jenž poslal míč do středu šestnáctky, kde se k zakončení výborně prodral GIANLUCA MANCINI, který pálil přímo k levé tyči, takže Samir Handanovič to měl opět velmi složité. Asistence: Gonzalo Villar.
    63. Achraf HAKIMÍ - 1:2
     
    63
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté během sedmi minut kompletují obrat! O druhou branku se nádherným způsobem postaral ACHRAF HAKIMÍ, jenž dostal přihrávku na hranu šestnáctky, tam si míč připravil na levačku a výbornou střelou na zadní tyč poslal balón za brankovou čáru od břevna. Asistence: Marcelo Brozović.
    56. Milan ŠKRINIAR - 1:1
     
    56
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Milán přece jen vyrovnává a ještě má spoustu času na obrat! Rohový kop rozehrál Marcelo Brozović, který tak vymyslel opravdu parádní centr do středu pokutového území, kde si míč nakonec našel MILAN ŠKRINIAR, který ho hlavou poslal nechytatelně do pravé části brány. Asistence: Marcelo Brozović.
    17. Lorenzo PELLEGRINI - 1:0
     
    17
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí se i přes svou větší opatrnost dostává do vedení! Celou akci odstartoval hraniční zákrok na Nicola Barellu, který ale hlavní rozhodčí pustil. Následně tak Henrich Michitarjan nachystal dobrou střeleckou pozici na hraně šestnáctky pro LORENZA PELLEGRINIHO, který se odtud trefil přesně k levé tyči, Samir Handanovič se jen smutně ohlížel. Asistence: Henrich Mchitarjan.

    Lukáš Mihal

    Branky: 17. Lorenzo Pellegrini (Mchitarjan), 86. Mancini (Villar) – 56. Škriniar (Brozović), 63. Hakimí (Brozović)

    Karty:   45+1. Smalling (ASR), 65. Mancini (ASR), 77. Villar (ASR) – 43. R. Lukaku (INM), 67. Bastoni (INM), 90+5. Perišić (INM)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:11.
    AS Řím: Pau López – Mancini, Smalling, Ibañez – Karsdorp, Villar, Veretout (79. Cristante), Spinazzola (73. Peres) – Lorenzo Pellegrini, Mchitarjan – Džeko (C) (89. B. Mayoral).
    Náhradníci: Farelli, Fuzato – C. Pérez, B. Mayoral, Providence, Kumbulla, Diawara, Peres, Juan Jesus, Cristante, Podgoreanu.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (82. Kolarov), Barella, Brozović, Arturo Vidal (82. Gagliardini), Darmian (34. Young) – Lautaro Martínez (77. Perišić), R. Lukaku.
    Náhradníci: I. Radu, D. Padelli – Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Eriksen, Sensi, Young, Kolarov, Gagliardini.

    Rozhodčí: Di Bello – Preti, Bindoni
    bahis siteleri