Obří slalom žen, 1. kolo, Kranjska Gora Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.) | Slalom mužů, 1. kolo, Flachau Vítěz: S. Foss-Solevåg (NOR) (kon.)
Obří slalom žen, 2. kolo, Kranjska Gora Vítězka: M. Bassinová (ITA) (kon.) | Slalom mužů, 2. kolo, Flachau Vítěz: S. Foss-Solevåg (NOR) (kon.)
konec
Slalom mužů, 1. kolo, Flachau

Vítěz: S. Foss-Solevåg (NOR)

Neděle 17.01.2021, 10:30Sjezdové lyžování • 1. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům zimních sportů přeju krásné nedělní ráno! Vítám vás při sledování druhého slalomu alpských lyžařů během jediného víkendu.
     
    Průběžné pořadí světového poháru (18/37):

    1. Alexis Pinturault (FRA) 718 bodů
    2. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560
    3. Marco Odermatt (SUI) 501
    4. Filip Zubčić (CRO) 462
    5. Marco Schwarz (AUT) 386
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) 384
    7. Loïc Meillard (SUI) 378
    8. Manuel Feller (AUT) 334
    9. Mauro Caviezel (SUI) 307
    9. Ryan Cochran-Siegle (USA) 307
    ...
    56. Adam Žampa (SVK) 79
    111. Andreas Žampa (SVK) 11
     
    V sobotním závodě využil znalosti domácího prostředí Manuel Feller, který oslavil své první vítězství v kariéře. Druhé místo obsadil Clement Noël, jenž konečně navázal na povedené první kolo, po kterém dokonce vedl a poprvé v sezóně vybojoval stupně vítězů. Třetí skončil další z Rakušanů a zatím nejlepší slalomář letošního ročníku Marco Schwarz.

    Skvělou formu z loňské sezóny hledá Henrik Kristoffersen. Spolu s Marcelem Hirscherem patřili ještě do loňské sezóny k neporazitelné dvojici, ale odchod rakouské hvězdy paradoxně Norovi uškodil a v současné době předvádí podprůměrné výkony, má problém se vůbec dostat do elitní desítky, světlou výjimkou bylo vítězství ve slalomu v Madonně di Campiglio, ve Flachau byl v sobotu až osmnáctý.

    Koho favorizovat dnes? Určitě trojici, která byla nejlepší v sobotu, ale o stupně vítězů budou chtít určitě zabojovat i další výborní slalomáři, mezi které se řadí Sebastian Foss-Solevåg, Linus Strasser, Ramon Zenhäusern, či stále se zlepšující Brit Dave Ryding.
     
    Startovní listina:

    1. Marco Schwarz (AUT)
    2. Henrik Kristoffersen (NOR)
    3. Daniel Yule (SUI)
    4. Clement Noël (FRA)
    5. Ramon Zenhäusern (SUI)
    6. Sebastian Foss-Solevåg (NOR)
    7. Linus Strasser (GER)
    8. Aleksandr Chorošilov (RUS)
    9. Loïc Meillard (SUI)
    10. Alex Vinatzer (ITA)
    11. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    12. Dave Ryding (GBR)
    13. Alexis Pinturault (FRA)
    14. Michael Matt (AUT)
    15. Manuel Feller (AUT)
    16. Filip Zubčić (CRO)
    17. Tanguy Nef (SUI)
    18. Fabio Gstrein (AUT)
    19. Christian Hirschbühl (AUT)
    20. Kristoffer Jakobsen (SWE)
    21. Jean-Baptiste Grange (FRA)
    22. Adrian Pertl (AUT)
    23. Stefan Hadalin (SLO)
    24. Manfred Mölgg (ITA)
    25. Timon Haugan (NOR)
    26. Simon Maurberger (ITA)
    27. Luca Aerni (SUI)
    28. Stefano Gross (ITA)
    29. Erik Read (CAN)
    30. Albert Popov (BUL)
    31. Giuliano Razzoli (ITA)
    32. Armand Marchant (BEL)
    33. Istok Rodeš (CRO)
    34. Sandro Simonet (SUI)
    35. Marc Digruber (AUT)
    36. Sebastian Holzmann (GER)
    37. Jonathan Nordbotten (NOR)
    38. Julien Lizeroux (FRA)
    39. Marc Rochat (SUI)
    40. Federico Liberatore (ITA)
    41. Tommaso Sala (ITA)
    42. Anton Tremmel (GER)
    43. Johannes Strolz (AUT)
    44. Jung Dong-hyun (KOR)
    45. AJ Ginnis (USA)
    46. Benjamin Ritchie (USA)
    47. Luke Winters (USA)
    48. Juan Del Campo (ESP)
    49. Julian Rauchfuss (GER)
    50. William Hansson (SWE)
    51. Theo Letitre (FRA)
    52. Riccardo Tonetti (ITA)
    53. Jett Seymour (USA)
    54. Aljaž Dvornik (SLO)
    55. Kryštof Krýzl (CZE)
    56. Johei Kojama (JPN)
    57. Fabian Himmelsbach (GER)
    58. Matej Vidović (CRO)
    59. Noel von Grünigen (SUI)
    60. Samuel Kolega (CRO)
    61. Simon Fournier (CAN)
    62. Tormis Laine (EST)
    63. Alex Leever (USA)
    64. Tom Verbeke (BEL)
    65. Billy Major (GBR)
    66. David Ketterer (GER)
    67. Dongkwan Hong (KOR)
    68. Laurie Taylor (GBR)
    69. Gustav Lundbäck (SWE)
     
    Závod začal.
     
    1
    Druhý slalom v rakouském Flachau rozjel domácí závodník Marco Schwarz! Jak byla jeho jízda povedená, to se dozvíme až po dojetí ostatních závodníku. Čas činí 53,84 s.
     
    2
    V letošní sezóně se zatím ohromně trápí Henrik Kristoffersen. Dnes ale nezajel první kolo vůbec špatně! Se Schwarzem svedl velmi těsnou bitvu, nakonec byl o 17 setin pomalejší.
     
    3
    Jako třetí v pořadí se ze svahu spustil Daniel Yule. Na rozdíl od včerejšího závodu první kolo dokončil, ale na Schwarze ztratil bez setiny vteřinu.
     
    4
    Tak to je obrovská škoda! Clement Noël jel fantasticky na druhém mezičase měl náskok 89 setin, jenže pak zariskoval na jedné z vln, což ho stálo závod! Francouz se nedokázal natlačit do modré tyčky správným způsobem.
     
    5
    Ramon Zenhäusern vyhrál první závod sezóny, ale od té doby se mu nedaří na tento výsledek navázat. Dnes v prvním kole udělal pár drobných chyb, v celkovém součtu ztrácí na Schwarze 79 setin.
     
    6
    Kdo má fantastickou formu, to je Sebastian Foss-Solevåg. Nor předvedl skvělou jízdu bez jediné chybičky a dostává se do vedení s náskokem 34 setin!
     
    7
    Druhým závodníkem, který nedokončil první kolo, se stal Němec Linus Strasser. V jedné z modrých tyček chytil špicara.
     
    8
    Rovněž Aleksandr Chorošilov patří mezi výborné slalomáře. Včera měl skvěle rozjeté první kolo, ale pak udělal chybu a závod nedokončil. Dnes se dočkal cíle a také nejel vůbec špatně! Ztráta 88 setin a čtvrté místo.
     
    9
    Švýcarský univerzál Loïc Meillard umí jak slalom, tak i obří slalom. Na prvním mezičase byl dokonce o malinko rychlejší než Foss-Solevåg, avšak náskok neudržel. Přesto je ztráta 35 setin velmi dobrým počinem.
     
    10
    Alex Vinatzer ztrácel na prvním mezičase více jak půl vteřiny. Ztráta se postupně prohlubovala, narostla až na +1,59 s. Ital se zařadil na poslední osmé místo, do druhého kola by ovšem postoupit měl.
     
    11
    Victor Muffat-Jeandet svedl velmi těsný souboj s Vinatzerem jedoucím před malou chvílí. Nakonec byl v minisouboji o dvanáct setin úspěšnější.
     
    12
    Dave Ryding potvrdil skvělou formu z Adelbodenu, kde se postavil na stupně vítězů. Včera byl sedmý a dnes klidně může útočit na ještě lepší výsledek! Ztráta 81 setin a páté místo.
     
    13
    Na velký křišťálový glóbus letos útočí Alexis Pinturault, jemuž odpadl velký konkurent v podobě Kildeho, který si při tréninku přetrhal vazy v koleni. Francouz má radši obří slalom, ale i slalom umí parádně! Za sebou nechal i několik specialistů na tuto disciplínu a zařadil se na pátou pozici o 13 setin před Rydinga!
     
    14
    Michael Matt výrazně ztratil na prvním mezičasu, avšak v dalším průběhu ztrácel oproti vedoucímu závodníkovi jen setinky, maximálně dvě desetiny. Výsledkem je osmé místo, Rakušan útočí na umístění v TOP 10.
     
    15
    Na trati včerejší vítěz Manuel Feller!
     
    15
    Muž jedoucí v červeném dresu Manuel Feller potvrdil skvělou formu! Oproti Foss-Solevågovi ztratil hlavně na prvním mezičase. Nora bude ve druhém kole nahánět se ztrátou 26 setin, je druhý!
     
    16
    Filip Zubčić se specializuje výhradně na obří slalom, ale i ve slalomu dokáže pravidelně bodovat. Chorvat je v cílovém prostoru aktuálně poslední, ale moc lepší slalomářů již ve startovní listině není. Postoupit by měl.
     
    17
    Tanguy Nef rozjel závod skvěle, jenže na druhém mezičase udělal chybu a hned byl ve ztrátě osmi desetin. Dokázal se ovšem zase srovnat a momentálně uzavírá druhou desítku pořadí.
     
    18
    Rakušané potvrzují, že ve slalom patří k jejich nejsilnější disciplíně! Fabio Gstrein byl od druhého mezičasu rychlejší než vedoucí Sebastian Foss-Solevåg. Čas 53,77 je o dvě setinky rychlejší než co zajel Feller!
     
    19
    Dalším z Rakušanů byl Christian Hirschbühl. I on měl závod výborně rozjetý, bohužel v závěrečném úseku chytil špicara a končí.
     
    20
    Švédskou jedničkou je Kristoffer Jakobsen. Velký talent se rval o umístění v první desítce, které mu uteklo o jedinou desetinu.
     
    21
    Jean-Baptiste Grange patří mezi velmi zkušené lyžaře. V sobotu do druhého kola nepostoupil, ale dnes předvedl o poznání povedenější výkon. Čas 54,59 a na jeho poměry skvělá dvanáctá pozice.
     
    22
    Adrian Pertl nedokázal navázat na výborné jízdy svých kolegů. Výrazně ztratil především na druhém mezičase. V cíli za sebou nechal pouze Vinatzera a Zubčiće.
     
    23
    Stefan Hadalin je v cílovém prostoru spokojený a není divu. Zkušený Slovinec ukázal jízdu bez většího zaváhání, která stačí na třináctou příčku.
     
    24
    Manfred Mölgg dokázal ve Flachau zvítězit, avšak jsou tomu už čtyři roky. Ital, jenž prodělal koronavirus, má nejlepší roky za sebou, přesto se stále dokáže měřit se slalomovou špičkou. V cíli se vyšvihl na patnáctou pozici.
     
    25
    Timon Haugan je na úrovni času o poznání zkušenějšího Mölgga. Zásluhou skvěle zvládnuté dolní pasáži jej porazil rozdílem jediné setinky.
     
    26
    Simon Maurberger útočil na umístění v elitní desítce. Poslední branky sjel na úrovni vedoucího závodníka, na posledním mezičase byl dokonce rychlejší! Celkově byl ovšem pomalejší o více jak vteřinu, Ital putuje na třinácté místo.
     
    27
    Luca Aerni potvrzuje fantastickou formu, na prvním mezičase byl dokonce o setinu v zeleném čísle! Postupně na ty nejlepší ztrácel, přesto musí být Švýcar nadmíru spokojený! Skvělý čas 54,10, to je sedmá pozice!
     
    28
    Zkušeností má Stefano Gross na rozdávání. Na prvním mezičase měl sice úplně nejpomalejší čas ze všech, avšak dokázal se zkoncentrovat a zbylé úseky zvládl podstatně lépe. Ve druhém kole chybět nebude, je patnáctý.
     
    29
    Těžko říct, zda do druhého kola proklouzne Erik Read. Kanaďan určitě umí i lepší slalomy, o čtyři setiny porazil jenom Zubčiće.
     
    30
    Nemjnší závodník na úrovni světového poháru, to je Bulhar Albert Popov. 164 centimetrů vysoký závodník se s tratí popral solidně, z dvaadvacátého místa bude muset čekat na výkony ostatních.
     
    31
    Nenasazenou třicítku odstartoval Giuliano Razzoli. A tento Ital na postup pomýšlet může, protože odsunuje Popova z 22. příčky.
     
    32
    Jediným belgickým reprezentantem byl, stejně jako včera, Armand Marchant. Na třetím mezičase udělal chybu a závod nedokončil.
     
    33
    Istok Rodeš na rozdíl od předcházejícího protivníka cílem projel. S časem 55,45 ovšem nemůže být spokojený, je zatím poslední.
     
    34
    Švýcar Sandro Simonet na sobotní fantastické první kolo nenavázal. S největší pravděpodobností se do druhého kola nepodívá, neboť je třicátý a na vrcholu sjezdovky je ještě několik aspirantů na postup.
     
    35
    Třeba Marc Digruber. Rovněž tento Rakušan určitě umí zajet lépe, ovšem poráží Reada i Simoneta. Bude muset čekat.
     
    36
    Sebastian Holzmann rozjel jízdu velmi dobře, byl na hraně druhé desítky. Jenže na druhém mezičase zariskoval až příliš, chytil špicara a závod pro něj skončil.
     
    37
    Druhým vypadnuvším závodníkem v řadě se stal Jonathan Nordbotten, jenž udělal osudovou chybu hned na prvních brnakách.
     
    38
    Jednačtyřicetiletý Julien Lizeroux dokáže stále jezdit na úrovni světového poháru, což je obdivuhodné. Francouz, který jezdí už jen slalomy, se do druhého kola nepodívá, přebírá poslední místo.
     
    39
    Výbornou jízdu má za sebou Marc Rochat! Švýcarský slalomář se vyvaroval větších chyb a v cíli se vyšvihl na 26. příčku. Tento výkon by měl stačit na postup.
     
    40
    Federico Liberatore končí po prvním kole. Ital výrazně ztrácel na každém z mezičasů. Ztráta se vyšplhala téměř ke třem vteřinám, již teď je třetí pod čárou.
     
    41
    Druhý Ital v řadě, Tommaso Sala, je také vyřazen. Zajel podobnou jízdu jako krajan, jehož porazil o dvě desetiny.
     
    42
    Anton Tremmel je zklamaný a není divu! Německý závodník zajel velmi dobře spodní pasáž trati, avšak ztrátu z první poloviny nedotáhl, s třicátým Digruberem prohrál o šest setin.
     
    43
    Němec byl však stejně nepostoupil. ještě lepší jízdu totiž předvedl Johannes Strolz, jenž stlačil ztrátu pod vteřinu a půl a vyřadil ze hry kolegu Digrubera.
     
    44
    Jihokorejec Jung Dong-hyun jen těžko mohl pomýšlet na postup. Cílem bylo dojet do cíle, což se nepovedlo kvůli chybě v závěrečných brankách.
     
    45
    Dámy a pánové, tak to je neuvěřitelné! AJ Ginnis z exotického Řecka předvedl fantastickou jízdu, se ztrátou rovné vteřiny se vyšvihl na dvanácté místo! Životní výsledek pro Ginnise, který v cílovém prostoru šílí radostí!
     
    46
    Benjamin Ritchie na fantastickou jízdu Ginnise nenavázal. Jízdu s velkým množstvím chyb dokončil se ztrátou dvou vteřin a čtyř desetin.
     
    47
    Druhým z Američanů byl Luke Winters, jenž zajel ještě horší jízdu něž kolega. V cílovém prostoru je poslední.
     
    48
    Juan Del Campo na body před závodem určitě nepomýšlel. Získává alespoň skalp Winterse, Španěl uzavírá čtyřicítku.
     
    49
    Julian Rauchfuss na body z včerejšího závodu nenavázal. První mezičas vypadal slibně, jenže Němec postupně ztrácel víc a víc a po projetí cílem se zařadil na nepostupovou třiatřicátou příčku.
     
    50
    William Hansson nepřekvapil. Švédský lyžař zajel dobře závěrečný úsek, to bylo tak vše. Seveřan je sedmý pod čarou.
     
    51
    Postup Thea Letitreho by byl rovněž velkým překvapením. Francouz se o podobný šok jako Ginnis nepostaral, byl ještě horší jak Hansson.
     
    52
    Riccardo Tonetti nastoupil do slalomu agresivním způsobem. To se mu nakonec vymstilo, když nechytl vlnu a úplně minul bránu.
     
    53
    Jett Seymour ze Spojených států amerických předvedl na své poměry solidní jízdu. Na postup ovšem nestačilo, lyžař ze zámoří je šestatřicátý.
     
    54
    Hodně brzy skončil závod pro Aljaže Dvornika. Slovinec se nedostal ani na první mezičas.
     
    55
    Jediný český zástupce Kryštof Krýzl nebude bodovat ani dnes. Závod nedokončil po chybě na třetím mezičase. I v případě dokončení by neměl šanci na postup, v první polovině měl úplně nejhorší časy ze všech.
     
    56
    Na velké překvapení útočil Johei Kojama. Po druhém mezičase byl třicátý nejrychlejší, jenže ve druhé polovině jako by mu trošku došlo a končí druhý pod čarou.
     
    57
    Fabian Himmelsbach ztrácel již po prvním projetém úseku skoro vteřinu. V cíli ztráta přerostla dvě sekundy, Němec je bez šance na postup.
     
    58
    Nejhorší jízdu první kola předvedl Matej Vidović. Neurovnanou jízdu zakončil časem 56,47 s.
     
    59
    Brány druhého kola zůstávají zavřené i pro Noela von Grünigena. Švýcarský bojovník otevírá pátou desítku.
     
    60
    Šedesátku startujících uzavřel Samuel Kolega. Chorvat byl o něco pomalejší než před chvilkou jedoucí von Grünigen, ztratil oproti němu ještě další tři pozice.
     
    61
    Simon Fournier se hodně trápil s nástrahami první hola. Ale dokončil jej, což může považovat za úspěch. Neporazil však žádného protivníka, za předposledním Wintersem zaostal o více jak sekundu.
     
    62
    Tormis Laine také nejel vůbec dobře. I on ovšem dokázal projet cílem a Fourniera porazil o čtyři desetiny.
     
    63
    Alex Leever bojoval alespoň o to, aby stlačil ztrátu pod tři vteřiny. Cíl se nakonec o pět setin nepodařil splnit.
     
    64
    Belgický slalomář Tom Verbeke byl o poznání rychlejší než soupeři jedoucí před ním. Ani on však neútočil na postup, zařadil se do páté desítky.
     
    65
    Brit Billy Major se ještě má od Davea Rydinga co učit. Na druhém mezičase chytil špicara, závod nedokončil.
     
    66
    Solidní jízdu předvedl David Ketterer. Německý závodník může být se svou jízdou spokojený, vešel se do první čtyřicítky.
     
    67
    Jihokorejec Dongkwan Hong na každém z mezičasů ztratil alespoň vteřinu. Finální ztráta se vyšplhala téměř k šesti vteřinám. Jednoznačně nejhorší jízda dne.
     
    68
    To bylo těsné! S vysokým startovním číslem 68 předvedl parádní jízdu Laurie Taylor. Britskému závodníkovi unikl postup o osmnácti setin.
     
    69
    Posledním startujícím byl Švéd Gustav Lundbäck. Seveřan zajel průměrnou jízdu, pod sebe dostal devět závodníků.
     
    Konec prvního kola.
     
    Konečné pořadí:

    1. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) 53,50 s
    2. Fabio Gstrein (AUT) +0,27
    3. Manuel Feller (AUT) +0,29
    4. Marco Schwarz (AUT) +0,34
    5. Loïc Meillard (SUI) +0,35
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,51
    7. Luca Aerni (SUI) +0,60
    8. Alexis Pinturault (FRA) +0,68
    9. Dave Ryding (GBR) +0,81
    10. Aleksandr Chorošilov (RUS) +0,88
    11. Michael Matt (AUT) +0,92
    12. AJ Ginnis (USA) +1,00
    13. Kristoffer Jakobsen (SWE) +1,02
    14. Jean-Baptiste Grange (FRA) +1,09
    15. Simon Maurberger (ITA) +1,10
    16. Stefano Gross (ITA) +1,13
    16. Stefan Hadalin (SLO) +1,13
    16. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,13
    19. Timon Haugan (NOR) +1,23
    20. Manfred Mölgg (ITA) +1,24
    21. Tanguy Nef (SUI) +1,27
    22. Daniel Yule (SUI) +1,33
    23. Giuliano Razzoli (ITA) +1,41
    24. Albert Popov (BUL) +1,44
    25. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1,47
    26. Johannes Strolz (AUT) +1,48
    26. Adrian Pertl (AUT) +1,48
    28. Marc Rochat (SUI) +1,59
    28. Alex Vinatzer (ITA) +1,59
    30. Erik Read (CAN) +1,62
    ...
    Kryštof Krýzl (CZE) DNF
     
    Nedělní slalom v rakouském středisku Flachau má nejlépe rozjetý norský závodník Sebastian Foss-Solevåg, který projel cílem ve výborném čase 53,50 s. Za sebou má trojici domácích hladových Rakušanů. Fabio Gstrein ztratil na lídra 23 setin, s červeným číslem jedoucí Manuel Feller zaostal o další dvě setiny a Marco Schwarz má ztrátu 34 setin na Nora. Pořadí je ovšem pořádně našlapané i dál, poslední postupující Erik Read z Kanady ztratil na Foss-Solevåga jen +1,63 s.

    Ze hry o dobré umístění vypadl obhájce malého křišťálového glóbu Clement Noël. Francouz jel velmi dobře, na druhém mezičase měl náskok na v tu dobu prvního Schwarze 89 setin. Pak ovšem udělal chybu, která mu znemožnila pokračovat.

    Za zmínku rozhodně stojí výkon řeckého lyžaře AJ Ginnise. Šestadvacetiletý borec zajel s vysokým startovním číslem 45 fantastickou jízdu, na první pozici ztratil rovnou vteřinu a po prvním kole mu patří dvanáctá pozice. Řek útočí na životní výsledek, protože ve světovém poháru bodoval jen jednou a to před dlouhými čtyřmi roky. Musí ovšem dokončit druhé kolo, bodový zisk pak bude třešničkou na dortu.

    Stejně jako včera, tak i dnes se do slalomu zapojil český reprezentant Kryštof Krýzl. Od prvních metrů však výrazně ztrácel a po chybě na třetím úseku první kolo vůbec nedokončil.
     
    Druhé kolo je na programu ve 13:45. I z něj vám přineseme informace v podobě textového přenosu. K jeho sledování jste srdečně zváni. Na počtenou! (12:14:24)

    Milan Huppert

    Konečné pořadí:
    1. Sebastian Foss-Solevåg (NOR) 53,50 s
    2. Fabio Gstrein (AUT) +0,27
    3. Manuel Feller (AUT) +0,29
    4. Marco Schwarz (AUT) +0,34
    5. Loïc Meillard (SUI) +0,35
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) +0,51
    7. Luca Aerni (SUI) +0,60
    8. Alexis Pinturault (FRA) +0,68
    9. Dave Ryding (GBR) +0,81
    10. Aleksandr Chorošilov (RUS) +0,88
    11. Michael Matt (AUT) +0,92
    12. AJ Ginnis (USA) +1,00
    13. Kristoffer Jakobsen (SWE) +1,02
    14. Jean-Baptiste Grange (FRA) +1,09
    15. Simon Maurberger (ITA) +1,10
    16. Stefano Gross (ITA) +1,13
    16. Stefan Hadalin (SLO) +1,13
    16. Ramon Zenhäusern (SUI) +1,13
    19. Timon Haugan (NOR) +1,23
    20. Manfred Mölgg (ITA) +1,24
    21. Tanguy Nef (SUI) +1,27
    22. Daniel Yule (SUI) +1,33
    23. Giuliano Razzoli (ITA) +1,41
    24. Albert Popov (BUL) +1,44
    25. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1,47
    26. Johannes Strolz (AUT) +1,48
    26. Adrian Pertl (AUT) +1,48
    28. Marc Rochat (SUI) +1,59
    28. Alex Vinatzer (ITA) +1,59
    30. Erik Read (CAN) +1,62
    ...
    Kryštof Krýzl (CZE) DNF
    Startovní listina:
    1. Marco Schwarz (AUT)
    2. Henrik Kristoffersen (NOR)
    3. Daniel Yule (SUI)
    4. Clement Noël (FRA)
    5. Ramon Zenhäusern (SUI)
    6. Sebastian Foss-Solevåg (NOR)
    7. Linus Strasser (GER)
    8. Aleksandr Chorošilov (RUS)
    9. Loïc Meillard (SUI)
    10. Alex Vinatzer (ITA)
    11. Victor Muffat-Jeandet (FRA)
    12. Dave Ryding (GBR)
    13. Alexis Pinturault (FRA)
    14. Michael Matt (AUT)
    15. Manuel Feller (AUT)
    16. Filip Zubčić (CRO)
    17. Tanguy Nef (SUI)
    18. Fabio Gstrein (AUT)
    19. Christian Hirschbühl (AUT)
    20. Kristoffer Jakobsen (SWE)
    21. Jean-Baptiste Grange (FRA)
    22. Adrian Pertl (AUT)
    23. Stefan Hadalin (SLO)
    24. Manfred Mölgg (ITA)
    25. Timon Haugan (NOR)
    26. Simon Maurberger (ITA)
    27. Luca Aerni (SUI)
    28. Stefano Gross (ITA)
    29. Erik Read (CAN)
    30. Albert Popov (BUL)
    31. Giuliano Razzoli (ITA)
    32. Armand Marchant (BEL)
    33. Istok Rodeš (CRO)
    34. Sandro Simonet (SUI)
    35. Marc Digruber (AUT)
    36. Sebastian Holzmann (GER)
    37. Jonathan Nordbotten (NOR)
    38. Julien Lizeroux (FRA)
    39. Marc Rochat (SUI)
    40. Federico Liberatore (ITA)
    41. Tommaso Sala (ITA)
    42. Anton Tremmel (GER)
    43. Johannes Strolz (AUT)
    44. Jung Dong-hyun (KOR)
    45. AJ Ginnis (USA)
    46. Benjamin Ritchie (USA)
    47. Luke Winters (USA)
    48. Juan Del Campo (ESP)
    49. Julian Rauchfuss (GER)
    50. William Hansson (SWE)
    51. Theo Letitre (FRA)
    52. Riccardo Tonetti (ITA)
    53. Jett Seymour (USA)
    54. Aljaž Dvornik (SLO)
    55. Kryštof Krýzl (CZE)
    56. Johei Kojama (JPN)
    57. Fabian Himmelsbach (GER)
    58. Matej Vidović (CRO)
    59. Noel von Grünigen (SUI)
    60. Samuel Kolega (CRO)
    61. Simon Fournier (CAN)
    62. Tormis Laine (EST)
    63. Alex Leever (USA)
    64. Tom Verbeke (BEL)
    65. Billy Major (GBR)
    66. David Ketterer (GER)
    67. Dongkwan Hong (KOR)
    68. Laurie Taylor (GBR)
    69. Gustav Lundbäck (SWE)
    Průběžné pořadí světového poháru (18/37):
    1. Alexis Pinturault (FRA) 718 bodů
    2. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) 560
    3. Marco Odermatt (SUI) 501
    4. Filip Zubčić (CRO) 462
    5. Marco Schwarz (AUT) 386
    6. Henrik Kristoffersen (NOR) 384
    7. Loïc Meillard (SUI) 378
    8. Manuel Feller (AUT) 334
    9. Mauro Caviezel (SUI) 307
    9. Ryan Cochran-Siegle (USA) 307
    ...
    56. Adam Žampa (SVK) 79
    111. Andreas Žampa (SVK) 11
    bahis siteleri