AS Řím – Spezia 4:3 (kon.) | AC Milán – Atalanta BC 0:3 (kon.) | Udinese – Inter 0:0 (kon.)
Fiorentina – Crotone 2:1 (kon.)
konec
AS Řím
4:3 (1:1)
Spezia Calcio
Sobota 23.01.2021, 15:00Italská Serie A • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Lorenzo PELLEGRINI - 4:3
     
    90+2
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Úžasný konec zápasu. Centr Leonarda Spinazzoly se dostal na pravou stranu pro Bruna Perese, který ještě nechtěl vystřelit, a tak předložil míč pro LORENZA PELLEGRINIHO, který poslal míč z voleje pod víko.
    90. Daniele VERDE - 3:3
     
    90
    Spezia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hodně kruté pro domácí tým, který si o to ale koledoval. Dlouhý nákop dopředu prodloužil Diego Farias, jenže trefil jen Smallinga, jež nepochopitelně nedokázal míč odkopnout a daroval ho DANIELE VERDEMU. A ten se sám proti brankáři nemýlil.
    59. Diego FARIAS - 3:2
     
    59
    Spezia právě vstřelila branku!
    Produktivní minuty pokračují a hosté se vrací do hry. DIEGO FARIAS dostal míč kousek za vápnem, naznačením střely obelstil dva soupeře a přesnou ranou na zadní tyčku snížil stav utkání.
    55. Rick KARSDORP - 3:1
     
    55
    AS Řím právě vstřelil branku!
    AS dává druhou branku během tří minut a vede již o dvě trefy. Po levé straně se dopředu prohnal Leonardo Spinazzola a následně předložil míč na pravou stranu vápna pro RICKA KARSDORPA, který sice trefil soupeře, ale od něho se míč odrazil do sítě.
    52. Borja MAYORAL - 2:1
     
    52
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Domácí se vrací do vedení hned v úvodu druhého poločasu. Útočník BORJA MAYORAL dostal míč kousek za vápnem, navedl si ho až do pokutového území, kde přesnou střelou na zadní tyčku přidal svůj dnešní druhý gól.
    24. Roberto PICCOLI - 1:1
     
    24
    Spezia právě vstřelila branku!
    Smůla pro domácí tým a je vyrovnáno. Po šťastném odrazu se ke střele z malého vápna dostal hostující Diego Farias. Jeho pokus ještě dokázal vyrazit Pau López, vyrazil ho ale pouze před ROBERTA PICCOLIHO, který ho okamžitě poslal do sítě.
    17. Borja MAYORAL - 1:0
     
    17
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Rychlý brejk domácího výběru a AS jde do vedení. Aktivně hrající Leonardo Spinazzola uvolnil na levé straně Lorenza Pellegriniho, který potáhl míč po lajně a následně ho naservíroval do vápna, kde byl připravený BORJA MAYORAL, překonal brankáře a mohl se jít radovat.

    Ondřej Černý

    Branky: 17. B. Mayoral (Lorenzo Pellegrini), 52. B. Mayoral (Veretout), 55. Karsdorp (Spinazzola), 90+2. Lorenzo Pellegrini (Peres) – 24. Piccoli, 59. Farias (Galabinov), 90. D. Verde (Farias)

    Karty:   87. Peres (ASR) – 21. Chabot (SPZ)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:13.
    AS Řím: Pau López – Kumbulla, Smalling, Ibañez – Karsdorp (80. Peres), Villar (67. Cristante), Veretout, Spinazzola – Lorenzo Pellegrini, C. Pérez (89. Diawara), B. Mayoral.
    Náhradníci: Farelli, Fuzato – Feratovič, Santon, Cristante, Peres, Darboe, Diawara, Podgoreanu, Providence, Tall.

    Spezia Calcio: Provedel – Dell'Orco (58. Bastoni), Terzi, Chabot (80. Erlić), Marchizza – Estevez, Agoumé, Maggiore (58. Acampora) – E. Gyasi (80. D. Verde), Piccoli (33. Galabinov), Farias.
    Náhradníci: Krapikas – Ismajli, Erlić, Bastoni, Ramos, Acampora, M. Ricci, Pobega, Deiola, Agudelo, D. Verde, Galabinov.
    bahis siteleri