Alavés – Valladolid 1:0 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
1:0 (0:0)
Real Valladolid
Pátek 05.02.2021, 21:00 • Estadio de Mendizorroza (Vitoria-Gasteiz) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Deportiva Alavés, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 1:0. I druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, i tentokráte byl domácí celek jasně aktivnější a po zásluze se nakonec dostal do vedení, což obstaral Joselu. Real Valladolid měl poměrně dost času na případnou vyrovnávací branku, avšak hosté se v tomto duelu nedostali ani do jedné vyložené šance. Naopak daleko od druhé branky nebylo favorizované Deportivo, které si sice podruhé na Masipa nepřišlo, avšak přesto po zásluze bere všechny tři body, které jsou velmi cenné.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:16. (22:52:10)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z vlastní poloviny se pokoušel dostat na druhou stranu domácí Battaglia, který ovšem narazil pouze do protihráče. Valladolid se nyní usadil na druhé straně.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Edgar Méndez (Deportivo Alavés).
     
    90+1
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Joselu, přichází Deyverson.
     
    90+1
    Daleko od druhé domácí branky nyní nebyl Joselu, který si vyskočil na rohový kop, avšak s hlavičkou pod břevno si Masip dokázal poradit.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Nyní si pozici pro centr našel domácí Duarte, který ovšem centroval mimo dosah kolegů.
     
    88
    Alcaraz přesto vyfasoval žlutou kartu, sudí mu to zřejmě spočítal.
     
    87
    González měl poměrně dost času na rozehrávku z vlastní poloviny, přičemž se mu velice přesně povedlo najít hruď Alcaraze, který sklepl pouze k protihráči.
     
    85
    U postranní lajny se pokoušel získat míč pro svůj celek doposud jediný střelec tohoto zápasu Joselu. Ten nakonec vybojoval autové vhazování pro Méndeze.
     
    84
    Domácí se chopili standardní situace, ke které se znovu postavil Pérez. Jeho přímý střelecký pokus se stáčel k tyči, kam bleskově skočil brankář Masip.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, domácí stále vedou o jednu branku. Real Valladolid se ale přesto nedostává k žádným šancím.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Fede (Real Valladolid).
     
    82
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Manuel García, přichází Rodrigo Battaglia.
     
    81
    Hezkým způsobem to nyní udělal domácí Pina, který se z jedničky položil do padajícího míče, jenž směřoval vedle branky. Masip se stačil pouze ohlédnout.
     
    80
    Standardní situace se nebezpečně snášela směrem do branky, kde to měl hodně těžké brankář Masip, který přeci jen vyškrábl míč na rohový kop pro domácí.

    David Suchý

    Branky: 66. Joselu (Martín)

    Karty:   10. Pina (DAL), 40. Navarro (DAL), 63. M. García (DAL), 90+2. Méndez (DAL) – 43. Bruno González (RVL), 48. Fernández (RVL), 82. Fede (RVL), 88. Alcaraz (RVL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:16.
    Deportivo Alavés: F. Pacheco – Navarro (60. Martín), Tachi, Lejeune, R. Duarte – Méndez, Pina, M. García (C) (82. Battaglia), Rioja (60. I. Córdoba) – Joselu (90+1. Deyverson), Lucas Pérez.
    Náhradníci: Sivera – Battaglia, Martín, Burgui, Sainz, Pons, Deyverson, Laguardia, López, Pellistri, I. Córdoba.

    Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez, Fernández, Bruno González, Olaza – Mesa (64. Alcaraz), Fede – Hervías (63. T. Villa), Plano (79. Orellana), K. Pérez (64. Kodro) – Weissman (79. Rubio).
    Náhradníci: Roberto – Alcaraz, Kodro, Míchel, Nacho Martínez, Orellana, Rey, Rubio, T. Villa, Rubio, Zalazar Martínez.

    Rozhodčí: Soto – Álvarez, Méndez
    bahis siteleri