NY Rangers – NY Islanders 0:2 (kon.) | Ottawa – Edmonton 1:3 (kon.) | Toronto – Vancouver 3:1 (kon.)
Columbus – Carolina 3:2 (kon.) | Nashville – Tampa 1:4 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
Carolina Hurricanes
Úterý 09.02.2021, 01:07 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Jack ROSLOVIC - 3:2
     
    55:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    JACK ROSLOVIC krásnou individuální akcí přibližuje Blue Jackets vítězství! Puk si bruslí kopl mezi Dzingela a Pesceho a rázem byl sám před gólmanem. Zvolil bekhendovou kličku, čímž si Nedeljkovice roztáhl a puk má vzápětí poslal zkušeně mezi betony. Asistence: Vladislav Gavrikov a Seth Jones.
    32:46 Brock MCGINN - 2:2
     
    32:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Početní převahu sice Hurikáni nevyužili, ale jejich tlak pokračoval a nakonec hosté podruhé v utkání vyrovnali! Střelu Foegelea vyrazil Korpisalo betonem pouze k BROCKU MCGINNOVI, jenž v pádu poslal puk do odkryté klece. Asistence: Warren Foegele a Jordan Martinook.
    30:38 Cam ATKINSON - 2:1
     
    30:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nájezdu se chopil CAM ATKINSON. Rameny naznačil pohyb do bekhendu, ale ve finále volil blafák do forhendu, načež puk poslal do sítě kolem levého betonu Nedeljkovice.
    26:19 Nino NIEDERREITER - 1:1
     
    26:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Kukan nedokázal vyhodit puk do středního pásma, puk zastavil Teuvo Teräväinen. Fin posléze bekhendem nahrál před branku úplně volnému NINU NIEDERREITEROVI, který se prosadil i s notnou dávkou štěstí. V souboji holí porazil vyrážečku Korpisala, jehož snaha vypíchnout nahrávku nebyla dobrou volbou. Kotouč mu následně přeletěl přes levé rameno do sítě. Bez asistence.
    18:24 Scott HARRINGTON - 1:0
     
    18:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru první třetiny ujímají vedení! SCOTT HARRINGTON vstřelil hodně kuriózní branku. Jeho pokus zápěstím mířil mimo tři tyče, ale puk trefil před brankou stojícího Svečnikova, od nějž se kotouč obloučkem snesl do brány. Nedeljkovic zareagoval poměrně rychle a ještě lapačkou zabojoval, ale touš zachytil až za brankovou čárou. Asistence: Kevin Stenlund a Alexandre Texier.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 19. Harrington (Stenlund, Texier), 31. Atkinson (TS), 56. Roslovic (Gavrikov, S. Jones) – 27. Niederreiter, 33. B. McGinn (Foegele, Martinook)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Johnson) – S. Jones, Gavrikov, D. Savard, Harrington, Kukan, Del Zotto – Atkinson (A), Roslovic, Laine – Bjorkstrand, Jenner (A), Domi – Grigorenko, Stenlund, Texier – Robinson, Riley Nash, N. Foligno (C).
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – Pesce, Slavin (A), D. Hamilton, Skjei, H. Fleury, Gardiner – B. McGinn, Aho, Svečnikov – Foegele, J. Staal (C), Dzingel – T. Teräväinen, Martinook (A), Niederreiter – Fast, Geekie.

    Rozhodčí: Hebert, Rooney – Baker, Murray
    bahis siteleri