Omsk – Riga 5:1 (kon.) | Jokerit – Čerepovec 1:2 (po pr.)
konec
Avangard Omsk
5:1 (0:1, 4:0, 1:0)
Dinamo Riga
Úterý 09.02.2021, 17:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:40 Sergej TOLČINSKIJ - 5:1
     
    42:40
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ještě jeden gól v přesilovce dokázali domácí vsítit. SERGEJ TOLČINSKIJ s pukem dlouho míchal na hokejce a pak spíše takovou slabší střelou jej poslal na bránu, i tak dokázal hostujícího gólmana překonat, tomu puk projel mezi betony.
    Asistence: Klim Kostin.
    39:18 Reid BOUCHER - 4:1
     
    39:18
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek ještě před odchodem do kabin přidává čtvrtý zářez. Tolčinskij počkal na správný moment a pak přihrál na pravou stranu, kde stále nepokrytý REID BOUCHER, který rychlou ranou do prakticky prázdné brány nedal brankáři šanci.
    Asistence: Sergej Tolčinskij.
    31:33 Klim KOSTIN - 3:1
     
    31:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk vede už o dva góly. Jeho hráči vyrazili do přečíslení, Boucher zvolil místo přihrávky střelu, gólmana sice nepřekonal, ovšem puk se šťastným odrazem dostal ke KLIMU KOSTINOVI, který jej rychle dorazil do branky.
    Asistence: Reid Boucher a Ville Pokka.
    26:42 Klim KOSTIN - 2:1
     
    26:42
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí během devíti vteřin otáčí stav zápas. Po buly se puk dostal kBěreglazovovi, ten přihrál do jízdy KLIMU KOSTINOVI, který střelou švihem k pravé tyči překonal Vorise.
    Asistence: Alexej Běreglazov a Damir Šaripzjanov.
    26:33 Reid BOUCHER - 1:1
     
    26:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, Semjnov přenechal u pravého mantinelu puk Běreglazovovi, jeho střelu vyrazil Voris jen před sebe a k dorážce rychle dojel REID BOUCHER, jenž bekhendem doklepl kotouč do poloodkryté hostující svatyně.
    Asistence: Alexej Běreglazov a Kirill Semjonov.
    16:35 Rihards BUKARTS - 0:1
     
    16:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté střílí branku ze své třetí nebo čtvrté střely zápasu. RIHARDS BUKARTS najel k Hrubcovi po pravé straně a zamířil na vzdálenější tyč, kde byl volný prostor.
    Asistence: Janis Švanennbergs a Miks Tumanovs.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 27. Boucher (Běreglazov, K. Semjonov), 27. K. Kostin (Běreglazov, Šaripzjanov), 32. K. Kostin (Boucher, Pokka), 40. Boucher (Tolčinskij), 43. Tolčinskij (K. Kostin) – 17. Rihards Bukarts (Švanenbergs, Tumanovs)


    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Běreglazov, Šaripzjanov, Kaski, Jemelin (C), Pokka, Gotovec – Boucher, Knight, K. Kostin – Kablukov, Zernov, Tolčinskij – Chochlačov, K. Semjonov, N. Komarov – A. Potapov (A), Stas (A), Dědunov.
    Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Ošenieks, Scarlett, Zile, Mamčics, Mateiko, Skvorcovs, Tumanovs – Lipon, Džerinš, Indrašis (C) – Paršin, Gračov, Roberts Bukarts (A) – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Stoljarov (A), Berzinš, Zyrjanov – Fjodorov.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Galimov, Savenkov

    Diváci: 855
    bahis siteleri