NY Rangers – Boston 0:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 1:4 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 1:2 (kon.)
San Jose – Vegas 1:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
St. Louis Blues
Sobota 13.02.2021, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Brayden SCHENN - 1:4
     
    59:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Arizona to však zkusila s odvoláním brankáře ještě jednou a díky tomu přidal další zářez ještě BRAYDEN SCHENN, který tak vstřeluje čtvrtou branku Blues v tomto utkání. Bez asistence.
    58:52 Ivan BARBAŠEV - 1:3
     
    58:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    IVAN BARBAŠEV dostal přihrávku na útočné modré a jel zcela sám na opuštěnou klec, a tak vstřelil pojišťující branku St. Louis. Asistence: Brayden Schenn, Justin Faulk.
     
    58:36
    Schmaltz vystřelil z pravé strany a jeho pokus se odrazil přesně na hůl Kellera, který mohl vyrovnat, ale jeho následný pokus skončil na betonech Binningtona.
     
    58:17
    Kuemper míří na svou střídačku a Arizona to zkusí v šesti!
    53:05 Justin FAULK - 1:2
     
    53:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla neskutečná práce útočníky Kyroua, který nejdříve dojel signalizované zakázané uvolnění a poté se s pukem dostal postupně od mantinelu až do levého kruhu, ze kterého nahrál najíždějícímu JUSTINOVI FAULKOVI, který z mezikruží poslal kotouč do protipohybu Kuempera. Asistence: Jordan Kyrou, Carl Gunnarsson.
     
    47:49
    Krug vypálil od modré čáry svou dělovku, a ta orazítkovala obě tyčky za Kuemperem, odražený puk si navíc málem srazil do vlastní brány Oesterle, ale kotouč proskákal jen těsně vedle brány.
     
    46:08
    St. Louis tedy bude hrát svou druhou přesilovku v utkání, když je za hrubost vyloučen Johan Larsson (ARI).
     
    45:58
    V ponechané výhodě byl Krug zcela osamocen před Kuemperem, před kterého si ještě vybruslil a následně trefil tyč za domácím brankářem.
     
    44:31
    Schmaltz dostal přihrávku do levého kruhu, odkud nahrával přímo před Binningtona Crousovi, který ani nadvakrát nedokázal protlačit kotouč za brankáře St. Louis.
    38:38
     
    38:38
    A je tomu tak. Celé akci Coyotes předcházel ofsajd, takže druhá branka Arizony nakonec platit nemůže.
     
    38:38
    Blues si však berou svou coach challenge, protože se domnívají, že útoku Arizony předcházel ofsajd
    38:38
     
    38:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes otáčejí stav utkání, když CONNOR GARLAND dostal přihrávku do rohu kluziště, odkud následně zkusil stahovačku kolem Dunna, která mu sice příliš nevyšla, ale domácí útočník se poté znova dostal k puku, a ten ihned poslal na bránu, kde si slabší chvilku vybral brankář Binnington, protože mu kotouč přeskočil přes beton.
     
    35:22
    Coyotes budou hrát svou třetí přesilovou hru v utkání, protože je na trestnou lavici poslán na dvě minuty obránce Bortuzzo (STL), jenž dostává dvě minuty za držení.
     
    32:39
    Faulk jen nahodil kotouč od modré čáry směrem na Kuempera a jeho pokus nakonec zacinkal o brankovou konstrukci za domácím brankářem.
    28:44 Johan LARSSON - 1:1
     
    28:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes srovnávají stav utkání! Domácí drželi puk ve svém útočném pásmu, kde nakonec dostal Oesterle nabito na modrou čáru a jeho pokus Binnington jen vyrazil před sebe, kde byla připravená hned dvojice domácích hráčů a rychlejší byl nakonec JOHAN LARSSON, jenž prostřelil hostujícího brankáře mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Jordan Oesterle, Barrett Hayton.
     
    27:43
    Po neúspěšném útoku Arizony šli hosté ve dvou na jednoho, kde nakonec Sundqvist nahrál Faulkovi, který se svou střelou trefil přesně betony Kuempera.
     
    22:10
    Vše nakonec končí obranným faulem Oscara Sundqvista (STL), jenž dostává dvě minuty za držení a Arizona si zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání.
     
    17:11
    Dvorak nahodil puk do útočného pásma, kde se k němu dostal rychlý Crouse a jeho okamžitá střela orazítkovala tyč za zády Binningtona.
    16:20
     
    16:20
    Ihned po konci přesilové hry domácích šli hosté do útoku, kde se k odraženému puku dostal O´Reilly, jenž sice dostal kotouč do domácí klece, ale puk projel pod boční tyči, takže branka platit nemohla.
     
    14:01
    Nicméně z menšího tlaku domácích je tu první faul na straně Blues, když je na dvě minuty za držení poslán za katr Colton Parayko (STL).
     
    06:12
    Keller se nádherně uvolnil až před Binningtona a měl na své holi vyrovnání, avšak jeho bekhendové zakončení hostující brankář dokázal zneškodnit.
    02:29 Justin FAULK - 0:1
     
    02:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru! Tak to bylo od hostů vcelku rychlé a jednoduché. JUSTIN FAULK si nejdříve vyměnil puk s Hoffmanem a následně nahrál Perronovi, který mu ihned nabil zpět na střelu z první a dělovka hostujícího obránce se zastavila až v domácí síti. Asistence: David Perron, Mike Hoffman.
     
    01:48
    Fischer (ARI) je nakonec tedy prvním vyloučeným v tomto utkání, ikdyž tento faul za nedovolené bránění na Parayka byl hodně přísně odpískán

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 29. Jo. Larsson (Oesterle, Hayton) – 3. Faulk (Perron, Hoffman), 54. Faulk (Kyrou, Gunnarsson), 59. Barbašev (B. Schenn, Faulk), 60. B. Schenn


    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Ekman-Larsson, Ljubuškin, Goligoski, Hjalmarsson, Chychrun, Oesterle – Keller, Schmaltz, Garland – Crouse, Dvorak, Pitlick – Hunt, Brassard, Kessel – Hayton, Jo. Larsson, Fischer.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Krug, Faulk, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Barbašev, R. O'Reilly, Perron – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Sanford, Sundqvist, Hoffman – Clifford, J. de La Rose, MacEachern.

    Rozhodčí: St. Pierre, Rehman – Gawryletz, Fournier

    Diváci: 2 457
    bahis siteleri