AS Řím – Udinese 3:0 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 0:1 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 2:1 (kon.)
Crotone – Sassuolo 1:2 (kon.) | Inter – Lazio 3:1 (kon.)
konec
Inter Milán
3:1 (2:0)
S. S. Lazio
Neděle 14.02.2021, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:48:09)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:4.
     
    Inter Milán nakonec zvládl dnešní souboj s Laziem a vítězí 3:1. Domácí celek vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale dlouho se nemohl dostat do zakončení. Ve 23. minutě se však Inter dočkal penalty, kterou proměnil Romelu Lukaku. Na opačné straně se o vyrovnání snažil Immobile, ale jeho ránu domácí brankář Handanovič lapil. V závěru poločasu pak druhý zásah přidal Romelu Lukaku. Po změně stran ještě vrátil Lazio do hry střídající Escalante. O pár minut později však rychle odpověděl Lautaro Martínez. V závěru už si Inter vedení pohlídal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídající Pinamonti se ihned zapojil do ofenzivní akce Interu, jenže neměl šanci proti přesile zadáků ve světle modrém. Duel se už pouze dohrává.
     
    90+1
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Danilo D'Ambrosio.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišić, přichází Matteo Darmian.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Andrea Pinamonti.
     
    90
    Luis Alberto sklepl míč na sprintujícího Patrica, ale obránce Lazia se po levém křídle dostal jen do souboje s de Vrijem, který mu nedal šanci na odcentrování.
     
    89
    Parolo svedl další souboj na polovině hřiště, jenže tentokrát nedovoleně atakoval Milana Škriniara, který zůstává ležet hodně otřesený.
     
    88
    Romelu Lukaku se hnal za odraženým míčem na levou stranu, nicméně belgický útočník si neporadil s prvním dotykem a posunul si míč do autu.
     
    87
    Na opačné straně si dal Pepe Reina pozor na dobíhajícího soupeře a odkopl před ním míč vysoko na tribunu. Inter bez problémů kontroluje závěr utkání.
     
    86
    Gonzalo Escalante se na hranici velkého vápna pustil do souboje s Gagliardinim. Autor jediné branky Lazia hlavou prodloužil míč jen do rukavic Samira Handanoviče.
     
    85
    Rozehrávky přímého kopu Interu Milán se chopil sám faulovaný Alexis Sánchez, jehož centr směřoval na Lukakua, jenže belgický snajpr na hattrick nezaútočil.
     
    84
    Marco Parolo zbytečně dohrál Alexise Sáncheze v souboji na polovině hřiště a nabídl Interu další přímý kop. Na hráčích Lazia už je vidět frustrace.
     
    83
    Domácí brankář Samir Handanovič dlouho otálel s odkopem míče od vlastní branky, což se vůbec nelíbilo hráčům Lazia. Sudí ale kartu netasil.
     
    81
    Marcelo Brozović fauloval Parola v souboji na vlastní polovině a nabídl Laziu další přímý kop. Hosté se dostali do šestnáctky, ale nikdo z nich už nezakončil.
     
    80
    Další zakončení na straně Interu Milán! Alessandro Bastoni se po přímém kopu dostal k hlavičce z velmi těžké pozice, kterou Reina bez problémů lapil.
     
    79
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.
     
    78
    Nicoló Barella se z otočky pokusil roztáhnout hru na pravou stranu, jenže jeden z obránců Lazia míč srazil na rohový kop.
     
    77
    Milan Škriniar potáhl míč na polovinu Lazia a zajímavým nákopem se snažil rozběhnout Martíneze. Pobídku slovenského obránce schoval do rukavic Reina.
     
    76
    Inter už se hnal do dalšího protiútoku. Nicoló Barella se však nepovedeným zpracováním nechal zahnat k postranní čáře a musel akci zbrzdit.
     
    75
    Vedat Muriqi se v blízkosti velkého vápna probil k odraženému míči, který poslal směrem na branku soupeře, jenže trefil pozorného Škriniara.
     
    74
    Ivan Perišić si v souboji na polovině hřiště výborně pokryl míč tělem a z otočky jej nakopl na polovinu soupeře. Inter podle všeho definitivně zlomil odpor Lazia.
     
    73
    Střídající Caicedo si naběhl na nákop z vlastní poloviny, bez problémů si míč zpracoval hrudníkem, ale pod tlakem už nepřihrál na spoluhráče.
     
    72
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Christian Eriksen, přichází Roberto Gagliardini.
     
    71
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Vedat Muriqi.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Felipe Caicedo.
     
    70
    Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a Inter si bez problémů drží své vedení. Hráči Lazia se jen těžko dostávají za domácí defenzivu.
     
    69
    Ciro Immobile se hnal za další kolmicí do pokutového území, ale Milan Škriniar se před něj natlačil tělem a nechal míč propadnout do zámezí.
     
    68
    Ciro Immobile se v souboji mimo míč poroučel k zemi v pokutovém území. Hosté okamžitě chtěli pokutový kop, ale sudí nechává pokračovat.
     
    67
    Samir Handanovič si bez problémů pohlídal centr z levé strany hrací plochy a schoval míč do rukavic. Gólman Interu okamžitě vyhodil míč na levou stranu.
    65. Lautaro MARTÍNEZ - 3:1
     
    65
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter našel fantastickou odpověď! Romelu Lukuka skvělým sprintem pláchl po pravém křídle a potáhl míč až do pokutového území, kde jej předložil před prázdnou branku a LAUTARO MARTÍNEZ přidal snadný zásah!
     
    64
    Lazio je po vstřelení branky pořádně nabuzené a nadále se tlačí na polovinu Interu Milán. Domácí celek nyní není schopen udržet míč na svých kopačkách.
    62. Gonzalo ESCALANTE - 2:1
     
    62
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Lazio zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Sergej Milinković-Savić, který trefil GONZALA ESCALANTEHO, od kterého se míč odrazil do sítě!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Achraf Hakimí (Inter Milán).
     
    60
    Inter Milán po hodině hry zahrával rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Eriksena přiletěl na malé vápno, odkud jej zadáci Lazia bez problémů odhlavičkovali ze šestnáctky.
     
    59
    Milan Škriniar na vlastní polovině přišlápl soupeři kopačku a sám si v souboji přivadil nějakou bolístku. Uvidíme, zda bude slovenský stoper schopen pokračovat.
     
    58
    Romelu Lukaku ve sprintu napadal rozehrávku Lazia na polovině soupeře. Brankář Pepe Reina si belgického útočníka vychutnal a rozehrál na pravou stranu.
     
    57
    Manuel Lazzari dloubákem z pravé strany našel Immobileho, který pálil z voleje, ale jeho dělovka skončila vedle branky soupeře.
     
    56
    Achraf Hakimí zahrál v blízkosti půlící čáry rukou a může být rád, že za zmaření slibně se rozvíjející akce nedostal žlutou kartu.
     
    55
    Joaquín Correa si řekl o přihrávku na levou stranu, jenže Achraf Hakimí se s ním výborně vrátil na hranici velkého vápna a nepustil hostujícího záložníka k centru.
     
    54
    Romelu Lukaku sprintoval za dalším vysokým nákopem na polovinu soupeře. Proti přesile obránců ve světle modrém neměl belgický hromotluk šanci.
     
    53
    Inter zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam se tlačil de Vrij, ale důrazný Acerbi před ním odehrál míč ven ze šestnáctky.
     
    52
    Sergej Milinković-Savić centroval z pravé strany do pokutového území, ale prudkou pobídkou trefil jen dobře postaveného Eriksena.
     
    51
    Christian Eriksen si dal pozor na centr z pravé strany hrací plochy a bez problémů odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky. Lazio se sice snaží hrát ofenzivě, ale do šancí se nedostává.
     
    50
    Alessandro Bastoni si v souboji na pravé straně pomohl nedovoleným zákrokem a může být rád, že za svůj zákrok nedostal žlutou kartu.
     
    49
    Romelu Lukaku narýsoval krásnou kolmici mezi obránce Lazia, kam spěchal Martínez, ale hostující brankář Leina se mu vrhl pod nohy a schoval míč do rukavic.
     
    48
    Pepe Reina se zapojil do rozehrávky Lazia. Zkušený brankář napadajícím Martínezem nakopl míč na polovinu soupeře, ale tam kraloval Škriniar.
     
    47
    Eriksen dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna, bez problémů přenesl hru na pravou stranu, jenže tam neměl nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    46
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Gonzalo Escalante.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Wesley Hoedt, přichází Marco Parolo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější Inter. Domácí celek vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale dlouho se nemohl dostat do zakončení. Ve 23. minutě se však Inter dočkal penalty, kterou proměnil Romelu Lukaku. Na opačné straně se o vyrovnání snažil Immobile, ale jeho ránu domácí brankář Handanovič lapil. V závěru poločasu pak druhý zásah přidal Romelu Lukaku.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Inter je v závěru prvního poločasu při chuti! Domácí celek se znovu tlačil do útoku, ale akce z pravého křídla skončila centrem na hruď obránce.
    45+1. Romelu LUKAKU - 2:0
     
    45+1
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Gól Interu nakonec platí! ROMELU LUKAKU se k míči nakonec dostal po zásahu hostujícího hráče. Belgický útočník dostal moře prostoru na hranici šestnáctky a z otočky propálil bezmocného brankáře!
     
    45
    Romelu Lukaku sice v závěru prvního poločasu přidal druhou branku, ale ta nemůže platit, protože belgický útočník si nepohlídal ofsajd!
     
    44
    Nepolapitelný Romelu Lukaku si tentokrát zakřičel o zpětnou přihrávku z levé strany a z hranice velkého vápna vypálil levačkou. Jeho dělovku brankář schoval do rukavic.
     
    43
    Romelu Lukaku se pustil do dalšího souboje na polovině soupeře, jenže tentokrát míč neudržel na trávníku. Lazio si v závěru poločasu může odpočinout.
     
    42
    Achraf Hakimí si pohybem řekl o přihrávku na pravé křídlo, jenže Francesco Acerbi výborně vystoupil a hlavou odehrál míč do zámezí.
     
    41
    Martínez napadal rozehrávku Lazia vysoko na jeho polovině. Zkušený brankář Pepe Reine skvěle vyrazil ven z branky a odkopl míč do zámezí.
     
    40
    Sergej Milinković-Savić dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho nákop na hranici šestnáctky si pohlídal Stefan de Vrij. Lazio se jen těžko dostává do zakončení.
     
    39
    Handanovič musel po delší době zasahovat. Ciro Immobile zkusil své štěstí zpoza hranice velkého vápna, ale jeho projektil ukryl domácí brankář do rukavic.
     
    38
    Lucas Leiva dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna, jenže jeho přihrávka do pokutového území byla okatá a pozorný Škriniar míč odkopl.
     
    37
    Pepe Reina si dal pozor na hodně těžkou malou domů a před napadajícím Martínezem odkopl míč na polovinu Interu. Lazio je v posledních minutách aktivnější.
     
    36
    Lautaro Martínez se pustil do souboje a Acerbim na polovině Lazia. Domácí fotbalista sice získal míč pro Inter, ale Barella následně rozehrál nepřesně.
     
    35
    Joaquín Correa procedil přihrávku před branku Interu Milán, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo ve světle modrém a Handanovič ukryl míč do rukavic.
     
    34
    Sergej Milinković-Savić prošel s míčem u kopačky do blízkosti velkého vápna, jenže jeho rozehrávka na pravé křídlo skončila mimo hrací plochu.
     
    33
    Pepe Reina si dal pozor na zakončení Eriksena z úctyhodné vzdálenosti. Zkušený brankář hostujícího celku okamžitě rozehrál dlouhým výhozem.
     
    32
    Stefan de Vrij se zapojil do rozehrávky domácího celku. Zkušený stoper narýsoval přihrávku na pravou stranu, kam si pro míč naběhl Achraf Hakimí.
     
    31
    Romelu Lukaku se v pokutovém území tlačil za dalším prudkým centrem z levé strany, jenže tentokrát před ním zakročil dobře postavený obránce.
     
    30
    Jenže Lazio branku domácího Interu neohrozilo ani po přímém kopu. Vysoký centr přiletěl na značku pokutového kopu, kde kralovali domácí zadáci.
     
    29
    Ciro Immobile byl faulován v blízkosti velkého vápna a vybojoval pro Lazio přímý kop ze zajímavé pozice. Do šestnáctky už spěchají hlavičkáři.
     
    28
    Samir Handanovič si znovu zakričel na obránce, aby mu pustil nepřesnou přihrávku na Immobileho. Domácí brankář poté rychle rozehrál výhozem na levou stranu.
     
    27
    První žlutá karta také na straně Interu! Za loket v obličeji Lucase Leivy ji dostává Lukaku.
     
    26
    Francesco Acerbi dostal přihrávku na levou stranu, kde si zbytečně nechtěl komplikovat život a raději zapojil do rozehrávky i brankáře.
     
    25
    Samir Handanovič vyrazil za hranici velkého vápna a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Immobile se po odkopu natahoval, ale špičkou kopačky jej netečoval.
     
    24
    Lazio se ihned vydalo do útoku se snahou o rychlou odpověď. Římský celek kombinoval na polovině Interu Milán, ale domácí defenziva zatím brání výborně i deset metrů před šestnáctkou.
    22. Romelu LUKAKU - 1:0
     
    22
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil belgický kanonýr ROMELU LUKAKU, který zakončil k levé tyči. Hostující brankář skákal na opačnou stranu a domácí útočník může slavit!
     
    21
    Fotbalisté Lazia ještě protestovali u rozhodčího, který dostával nějaké informace do sluchátka. Zatím to však vypadá, že Inter bude skutečně kopat penaltu.
     
    20
    Wesley Hoedt ještě dostává žlutou kartu.
    20. Hoedtův faul
     
    20
    Pokutový kop pro Inter! Lautaro Martínez se dostal do pokutového území, kde jej k zemi poslal Wesley Hoedt a sudí neváhal!
     
    19
    Adam Marušić v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy dohrál Hakimího a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Oba hráči vzali situaci s úsměvem.
     
    18
    Romelu Lukaku se v hlavičkovém souboji v pokutovém území tlačil do zakončení, ale zadáci Lazia u něj stáli opravdu v těsné blízkosti a nenechali belgického obra zakončit.
     
    17
    Inter Milán zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl jen k blížší tyči, kde si Lazio bez problémů poradilo. Hosté navíc vybojovali vhazování.
     
    16
    Alessandro Bastoni v souboji před vlastní šestnáctkou dohrál Immobileho a může být rád, že mu rozhodčí neodpískal faul. Hostující střelec se hodně zlobí.
     
    15
    Milan Škriniar si zakřičel o přihrávku na pravou stranu, odkud míč nakopl na polovinu Lazia, ale rozběhnutý Lautaro Martínez tentokrát zůstal za obráncem.
     
    14
    Adam Marušić chtěl z levé strany odcentrovat do pokutového území, ale zadáci v černomodrém byli pozorní a de Vrij míč odhlavičkoval.
     
    13
    Stefan de Vrij potáhl míč až na polovinu Lazia, dlouhým nákopem oslovil Laurata Martíneze, který se dokonce dostal ke střele, ale pravačkou minul zadní tyč.
     
    12
    Lautaro Martínez si naběhl na zpětnou přihrávku z levé strany, ale na poslední chvíli se mu pod nohy položil vracející se Lucas Leiva, který ránu srazil do bezpečí.
     
    11
    Samir Handanovič přečetl kolmici za obranu Interu a po dobré komunukaci se Škriniarem schoval míč do rukavic. Domácí celek pomalu rozjíždí další útok.
     
    10
    Domácí Inter se usadil v blízkosti velkého vápna, kde se postupnou kombinací tlačil do zakončení. Defenziva Lazia však brání v pevném bloku.
     
    9
    Romelu Lukaku dostal přihrávku na polovinu hřiště, kde udržel obránce na zádech a rozběhl aktivního Barellu. Rychlonohý fotbalista Interu se však k odcentrování nedostal.
     
    8
    Ciro Immobile z hranice velkého vápna sklepl míč hrudí pod sebe, kam si naběhl Francesco Acerbi, ale jeho dloubáček odhlavičkoval Škriniar.
     
    7
    Luis Alberto dostal přihrávku na polovinu hřiště, kde se otočil kolem napadajícího soupeře a přenesl hru na pravé křídlo. Lazio nyní může zaútočit.
     
    6
    Achraf Hakimí napadal rozehrávku soupeře na jeho polovině. Rychlonohý krajní obránce Interu Milán dostal pod tlak i Reinu, ale zkušený brankář míč odkopl.
     
    5
    Romelu Lukaku uspěl v hlavičkovém souboji na pravé straně hrací plochy a znovu získal míč pro domácí Inter Milán. Favorit je v úvodu duelu o něco aktivnější.
     
    4
    Stefan de Vrij potáhl míč na polovinu hrací plochy, kde roztáhl hru na pravou stranu, jenže kostrbatá kombinace vynesla domácímu Interu jen vhazování.
     
    3
    Pepe Reina se musel zapojit do rozehrávky Lazia. Jeho nákop směřoval na levou stranu, jenže Joaquín Correa se do šestnáctky neprodral.
     
    2
    Francesco Acerbi diriguje rozehrávku Lazia na polovině hrací plochy. Stoper hostujícího celku nakopl míč na levou stranu, ale Marušič se daleko nedostal.
     
    1
    Domácí Inter Milán obstaral výkop do utkání, do kterého vstupuje jako favorit. Domácí celek se v případě vítězství může dostat do čela Serie A.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Inter bude hrát v modročerném, zatímco Lazio oblékne světle modrou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Eriksen, Perišić – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Darmian, Gagliardini, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Young, Vecino.

    S. S. Lazio: Reina – Patric, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Marušić – Correa, Immobile.
    Náhradníci: Alia – Akpa-Akpro, Cataldi, F. Caicedo, Fáris, Escalante, Hoedt, Lulić, Muriqi, Musacchio, Pereira, Parolo..
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se utkali v rámci třetího kola. V Římě se zrodila remíza 1:1.
     
    Inter Milán

    Domácí Inter Milán prožívá ještě lepší sezónu. V jednadvaceti odehraných zápasech získal Inter už čtyřicet sedm bodů a patří mu druhá pozice Serie A. Inter tak bojuje o čelo tabulky se svým městským rivalem AC Milán. V posledních ligových kolech se navíc Interu daří skvěle. V posledním kole dokázal zvítězit 2:0 na hřišti Fiorentiny. V týdnu však uhrál jen bezbrankovou remízu na hřišti Juventusu a poroučel se z Coppa Italia.
     
    S. S. Lazio

    Hostující Lazio se i v letošním ročníku drží v horních patreh ligové tabulky. Lazio ve dvaceti jedna odehraných zápasech získalo čtyřicet bodů a drží se na páté pozici ligové tabulky. Na hřištích soupeřů je navíc třetím nejlepším týmem v rámci Serii A. Z posledních pěti duelů navíc Lazio čtyřikrát zvítězilo. Jediná porážka přišla v rámci Coppa Italia proti Atalantě. V posledním kole doma brankou Immobileho přehrálo 1:0 Cagliari.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Interem Milán a S. S. Lazio. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. R. Lukaku (pen.), 45+1. R. Lukaku, 65. Lautaro Martínez (R. Lukaku) – 62. Escalante (S. Milinković-Savić)

    Karty:   27. R. Lukaku (INM), 61. Hakimí (INM) – 20. Hoedt (LAZ)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 6:4.
    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (90+1. D'Ambrosio), Barella, Brozović, Eriksen (72. Gagliardini), Perišić (90+1. Darmian) – R. Lukaku (90+1. Pinamonti), Lautaro Martínez (79. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Darmian, Gagliardini, Kolarov, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi, Young, Vecino.

    S. S. Lazio: Reina – Patric, Acerbi, Hoedt (46. Parolo) – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (46. Escalante), Alberto, Marušić – Correa (71. F. Caicedo), Immobile (71. Muriqi).
    Náhradníci: Alia – Akpa-Akpro, Cataldi, F. Caicedo, Fáris, Escalante, S. Radu, Lulić, Muriqi, Musacchio, Pereira, Parolo.
    bahis siteleri