Bayern – Bielefeld 3:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:3 (0:2)
DSC Arminia Bielefeld
Pondělí 15.02.2021, 20:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 3:3. Bayern vstoupil do druhého poločasu ukázkově, neboť po pár minutách hry dokázal snížit, avšak soupeř se během necelé minuty dostal zpět do nadějného dvoubrankového vedení. Do konce zápasu však zbývalo ještě dost času, což Bayern dokázal využít k dalším dvěma brankám, což nakonec znamenalo nerozhodný konec. Tento duel ale hodně ovlivnil první poločas, který nabídl spíše sněhovou bitvu, jenž se moc nepodobala fotbalu. Druhé dějství poté nabídlo naprosto opačný obrázek. (22:27:01)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:13.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Poté se povedlo odkopnout míč Laursenovi, avšak našel pouze kopačku Süleho, jenž okamžitě vrátil balón zpět na útočnou polovinu hrací plochy.
     
    90+1
    Již nám běží druhá minuta nastaveného času. Davies se po souboji s protihráčem poroučel k zemi, dle sudích v tom nebyl nedovolený zákrok protihráče.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Fabian Klos, přichází Mike van der Hoorn.
     
    89
    Kimmich zahrával standardní situaci na zadní tyč, kde si naskakoval Lewandowski, jehož hlavičku odkopával z brankové čáře jeden z protihráčů!
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná z toho bude nerozhodný výsledek. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Klos to před malým momentem udělal hodně zkušeně, do souboje proti Sülemu totiž dal tělo, což znamenalo zisk standardní situace z velké vzdálenosti.
     
    85
    Sané to zkoušel vzít na sebe, jenomže se nedostal přes prvního protihráče. Vypadalo to na autové vhazování pro soupeře, hlavní sudí byl opačného názoru.
     
    83
    Coman si na levém křídle řekl o nahrávku, avšak Sülemu se nepovedlo zrovna přesně přenést hru. Po této nepřesnosti bude moci vhazovat Bielefeld.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá poslední desetiminutovka a ještě nás čeká hodně zajímavá podívaná. Arminia usiluje o bodový zisk, který by mohl být dost překvapivý.
     
    81
    Od levé autové lajny mohl vhazovat hostující Laursen. Po jeho nahrávce centroval do pokutového území Gebauer, který ovšem nenašel kapitána Klose.
     
    80
    V krátkém časovém sledu je tu další žlutá karta, tentokráte nepříjemně zezadu fauloval hostující Kunze, který zajel do Tolissa.
     
    79
    Mnichovský gigant poté přenášel hru zpět na levou stranu, kde to na sebe vzal Coman. Ten to ještě zkoušel ve spolupráci s Tolissem, což ale nic nepřineslo.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Corentin Tolisso (Bayern Mnichov).
     
    77
    Nyní se Tolisso omylem připletl do akce svého celku, která přesto mohla pokračovat. Alabovi se ale nepovedlo najít Daviese, včas totiž zasahoval Brunner.

    David Suchý

    Branky: 48. Lewandowski (Alaba), 57. Tolisso (Sané), 69. A. Davies – 9. Vlap (Prietl), 37. Pieper (Vlap), 49. Gebauer (Voglsammer)

    Karty:   78. Tolisso (BAY) – 80. Kunze (BIE)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:13.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – B. Sarr (58. Kimmich), Süle, Lucas Hernández, A. Davies – Tolisso, Alaba – Sané, Choupo-Moting, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann – Dantas, Kimmich, Musiala, Pavard, Roca, Zaiser, Sieb.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, J. Nilsson, Laursen – Kunze, Prietl – Doan (41. Gebauer), Vlap (62. Córdova), Voglsammer (62. Seufert) – Klos (C) (89. van der Hoorn).
    Náhradníci: Linnér – Córdova, de Medina, Schipplock, van der Hoorn, Gebauer, Hartel, Okugawa, Seufert.

    Rozhodčí: Badstübner – Schüller, Stein
    bahis siteleri