Bayern – Bielefeld 3:3 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
3:3 (0:2)
DSC Arminia Bielefeld
Pondělí 15.02.2021, 20:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    69
    Bayern právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a začínáme opět od začátku! Sané se vydal po pravém křídle, kde se dostal k nesmírně nebezpečnému centru. Ten nakonec jeden z protihráčů odvracel přímo do míst, kde se nacházel APLHONSO DAVIES, který levačkou uklidil míč přesně k levé tyči. Brankář Ortega se za tímto střeleckým pokusem pouze ohlédl.
     
    57
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme kontaktní branku a je to znovu pouze o jeden gól! Bayern Mnichov totiž doslova sevřel svého soupeře, načež to Sané zkoušel centrovanou nabídkou směrem do malého vápna. Tam si do ideální pozice seběhl CORENTIN TOLISSO, který hlavičkou o zem vyzrál na brankáře Ortegu.
     
    49
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Jenomže o necelou minutu později tu máme třetí branku Bielfeldu! Na hraně ofsajdu si naběhl na nahrávku k levému křídlu Voglsammer, který se poté rychlostně dostal přes obránce Sarra, načež se mu povedlo poslat míč přesně před prázdnou branku na střídajícího CHRISTANA GEBAUER, který neměl sebemenší problém dopravit míč do prázdné branky.
     
    48
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhého poločasu tu máme kontaktní branku! Nejprve se do šance dostal Sané, jehož ránu k tyči Ortega dokázal vyrazit. Aktivita domácích ovšem nebrala konce, do pokutového území totiž přiletěla vzdušná nabídka z kopačky Alaby, kterou si ROBERT LEWANDOWSKI dokázal zpracovat na hruď, načež parádním volejem nedal brankáři Ortegovi sebemenší šanci.
     
    37
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, hosté jdou do dvoubrankového vedení a znovu v tom měl prsty Vlap! Hostující záložník tentokráte zahrával rohový kop z levé strany, na který si na hranici malého vápna dokázal naskočit obránce AMOS PIEPER. Jeho nechytatelná hlavička směřovala přesně k tyči, kam se brankář Neuer stačil pouze ohlédnout.
     
    9
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Tak pozor, hostující celek se velice překvapivě dostává do vedení! Arminia vhazovala z pravé strany, načež se míč dostal k hranici pokutového území. Tam se dokázal s balónem otočit MICHEL VLAP, který okamžitě zakončil levou nohou. Neuer byl naprosto bez šance na zákrok, domácí obrana mu nyní zrovna moc nepomohla.

    David Suchý

    Branky: 48. Lewandowski (Alaba), 57. Tolisso (Sané), 69. A. Davies – 9. Vlap (Prietl), 37. Pieper (Vlap), 49. Gebauer (Voglsammer)

    Karty:   78. Tolisso (BAY) – 80. Kunze (BIE)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 7:13.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – B. Sarr (58. Kimmich), Süle, Lucas Hernández, A. Davies – Tolisso, Alaba – Sané, Choupo-Moting, Coman – Lewandowski.
    Náhradníci: Hofmann – Dantas, Kimmich, Musiala, Pavard, Roca, Zaiser, Sieb.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, J. Nilsson, Laursen – Kunze, Prietl – Doan (41. Gebauer), Vlap (62. Córdova), Voglsammer (62. Seufert) – Klos (C) (89. van der Hoorn).
    Náhradníci: Linnér – Córdova, de Medina, Schipplock, van der Hoorn, Gebauer, Hartel, Okugawa, Seufert.

    Rozhodčí: Badstübner – Schüller, Stein
    bahis siteleri