Remeš – Lyon 1:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
1:1 (1:0)
Olympique Lyon
Pátek 12.03.2021, 21:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maxwel Cornet, přichází Melvin Bard.
    90+2. Tino KADEWERE - 1:1
     
    90+2
    Lyon právě vstřelil branku!
    V nastaveném čase je vyrovnáno, ale to Lyonu stále nestačí! Na levou stranu si naběhl Memphis Depay, jenž poslal před branku nadýchaný centr. Na ten si naskočil střídající TINO KADEWERE, jenž hlavičku nasměřoval přesně do pravého spodního rohu branky, kam se Predrag Rajković už dostat nemohl – 1:1. Asistence: Memphis Depay.
    89. Memphis Depay (LYO)
     
    89
    Memphis Depay už schovává tvář do dresu, na znamení zmaru! Holandský reprezentant si na hranici vápna narazil se spoluhráčem a následně zamířil kousek vedle levé tyče, Lyonu dnes prostě není přáno!
     
    84
    Olympique dál mačká soupeře jako pomeranč do ovocného nápoje, ale zatím bez úspěchu. Po kombinaci napravo přišla přihrávka na střed, odkud vypálil vedle levé tyče Maxence Caqueret! Tohle byla další výborný pozice k vyrovnání!
     
    82
    Míč znovu získal Arbër Zeneli, který se s ním dostal na útočnou polovinu, kde vymyslel nepřesnou přihrávku. Olympique Lyon okamžitě otočil hru a zahrozil. Z hranice vápna se napřáhl Maxwel Cornet, jenž využil clony čtyř hráčů, přesto Predrag Rajković zasáhl a je hrdinou střetnutí!
     
    74
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Arbër Zeneli.
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Mathieu Cafaro, přichází Fode Doucouré.
     
    68
    Dalším potrestaným hráčem je Marshall Munetsi (Reims), jenž byl pozdě v souboji a došlápl soupeři na nárt, třetí žlutá karta v utkání.
     
    67
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Valon Beriša, přichází El Bilal Touré.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Lucas Paquetá, přichází Islám Slímání.
    65. Lucas Paquetá (LYO)
     
    65
    Trochu zajímavý moment, po kterém se Lyonští zlobí! Domnívají se totiž, že se měla pískat penalta. V šestnáctce se střetli Thomas Foket a Lucas Paquetá, rozhodčí viděl faul útočícího hráče.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Júnis Abdulhamíd (Stade de Reims).
     
    58
    Centry před domácí branku létají, ovšem obrana pracuje na jedničku. Stade de Reims se navíc tlačí za dalším gólem! Z levé části vápna vystřelil Boulaye Dia, jehož snažení Anthony Lopes vyrazil před sebe. Dorážka pak šla jen nad břevno!
    56. Wout Faes (REI)
     
    56
    Pas mířil na pravou stranu pokutového území, odkud míč před branku poslal Marcelo. Jenže v nebezpečném prostoru se nacházel Wout Faes, od jehož boku se balon odrazil k brankáři.
     
    49
    Lyon zahazuje další velkou šanci na vyrovnání! Memphis Depay zaběhl za obranu a poté přihrál na střed, kde byl naběhnutý Lucas Paquetá, jenž neprostřelil domácího brankáře, jenž opět velmi dobře vyběhl.
     
    46
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Rayan Cherki, přichází Tino Kadewere.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Mattia De Sciglio, přichází Maxwel Cornet.
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Houssem Aouar, přichází Maxence Caqueret.
     
    42
    Dalším hříšníkem je Mathieu Cafaro (Reims), který si nejprve pomohl zatažením za ruku a následně soupeře ještě podrazil, zaslouženě viděl žlutou kartu.
    34. Mathieu CAFARO - 1:0
     
    34
    Reims právě vstřelilo branku!
    Outsider se ujímá vedení, teď nás čeká velmi zajímavá zápletka! Z pravé strany odcentroval Thomas Foket, jenž našel v šestnáctce nabíhajícího MATHIEUA CAFARU, jenž z jedné uklidil míč pod břevno – 1:0. Asistence: Thomas Foket.
     
    30
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Memphis Depay (Lyon), který pádu na hrací plochu hodně přidal a místo pokutového kopu uděluje hlavní rozhodčí žlutou kartu.
    21. Boulaye Dia (REI)
     
    21
    Na hranici vápna dobře pracoval Boulaye Dia, jehož štiplavá střela byla brankářem vyražená. za dorážkou se hnal Valon Beriša, jehož zablokoval skluzem soupeř, který ještě vybojoval odkop od branky!
    15. Houssem Aouar (LYO)
     
    15
    Zpoza šestnáctky se do balonu opřel Mattia De Sciglio, jehož pokus vyrazil Predrag Rajković před sebe, kde se nacházel Houssem Aouar. Ten byl sám velmi připravený, a tak v dobré pozici zamířil jen nad branku!

    Michal Luxa

    Branky: 34. Cafaro (Foket) – 90+2. Kadewere (Depay)

    Karty:   42. Cafaro (REI), 60. Abdulhamíd (REI), 68. Munetsi (REI) – 30. Depay (LYO)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:12.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), Konan – Munetsi – Cafaro (74. F. Doucouré), Valon Beriša (67. Touré), Chavalerin, Mbuku – Dia (74. Zeneli).
    Náhradníci: Diouf – F. Doucouré, Doumbia, Maresic, Kutesa, Zeneli, Sierhuis, De Smet, Touré.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, De Sciglio (46. Cornet, 90+4. Bard) – Paquetá (67. Slímání), Mendes, Aouar (46. Caqueret) – Cherki (46. Kadewere), Depay (C), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Pollersbeck – Slímání, Kadewere, Bruno, Caqueret, Diomande, Cornet, Binlamrí, Bard.

    Rozhodčí: Jérôme Brisard – Mohamed Benkemouche, Cyril Gringore
    bahis siteleri