Lazio – Crotone 3:2 (kon.) | Atalanta BC – Spezia 3:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
3:1 (0:0)
Spezia Calcio
Pátek 12.03.2021, 20:45 • Gewiss Stadium • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    82. Roberto PICCOLI - 3:1
     
    82
    Spezia právě vstřelila branku!
    Hostující celek se nakonec postaral o kontaktní branku! K zadní tyči totiž přiletěl centr, který se Estevezovi povedlo vrátit do malého vápna, kde měl hodně snadnou práci ROBERTO PICCOLI. Před ním číhala prázdná domácí branka, domácí brankář Sportiello tak byl naprosto bez šance.
    73. Mario PAŠALIĆ - 3:0
     
    73
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Je tu třetí branka domácích a zřejmě je rozhodnuto! MARIO PAŠALIĆ si seběhl na zpětnou nahrávku v podání Zapaty a poté se zjevil sám před brankářem Zoetem. Toho dokázal pohotově překonat střelou mezi nohy, hostující obrana to brankáři zrovna moc neusnadnila.
    55. Luis MURIEL - 2:0
     
    55
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    V krátkém časovém sledu je tu druhý zásah domácích! Do pokutového území přiletěl centr, který sice nebyl nikterak dobrý, avšak Gosens šikovně hlavou vracel pod sebe. Tam se s míčem otočil LUIS MURIEL, který se poté odhodlal k technickému zakončení pravou nohou, jenž zapadalo ke vzdálenější konstrukci.
    53. Mario PAŠALIĆ - 1:0
     
    53
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou z první větší šance do vedení! Bergamo se postupnou kombinací dostalo až do pokutového území, kde Maehle dokázal v tandemu oslovit naběhnuvšího Iličiće. Ten šikovně nahrával pod sebe na zcela osamoceného MARIA PAŠALIĆE, jehož rána pravou nohou zapadla přesně k pravé tyči.

    David Suchý

    Branky: 53. Pašalić (Iličić), 55. Muriel (Gosens), 73. Pašalić (D. Zapata) – 82. Piccoli (Estevez)

    Karty:   8. Tolói (ABC), 25. de Roon (ABC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 17:6.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, Palomino, Djimsiti (54. Romero) – Maehle, Freuler, de Roon, Gosens (90+1. Ruggeri) – Pašalić (90+1. Pessina) – Iličić (66. Malinovskyj), Muriel (66. D. Zapata).
    Náhradníci: Gollini, F. Rossi – Ghislandi, Pessina, Al. Mirančuk, Caldara, Ruggeri, Kovalenko, S. Lammers, Malinovskyj, D. Zapata, Romero.

    Spezia Calcio: Zoet – Vignali (67. Acampora), Ismajli (80. Chabot), Erlić, Marchizza – Sena, M. Ricci, Maggiore (67. Estevez) – D. Verde (80. Farias), N'Zola (80. Piccoli), E. Gyasi.
    Náhradníci: Rafael – Pobega, Agudelo, Ferrer, Farias, Chabot, Piccoli, Bastoni, Estevez, Terzi, Acampora, Galabinov.

    Rozhodčí: Marini – Rocca, Perrotti
    bahis siteleri