Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
Nashville Predators
Pátek 12.03.2021, 01:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:28 Nick COUSINS - 5:1
     
    55:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Předešlou situaci ještě Reimer ustál, ale NICK COUSINS již na kanadského gólmana vyzrál. Od pravého mantinelu natáhl ke svižné křižné střele zápěstím, za kterou se domácí strážce svatyně natahoval marně. Asistence: Mattias Ekholm.
    44:38 Martin NEČAS - 5:0
     
    44:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes zužitkovali i třetí přesilovku, populárního "bůra" završil MARTIN NEČAS! Českému útočníkovi poslal střílenou nahrávku do hole Svečnikov, rodák z Nového Města na Moravě propasíroval puk brankáři mezi betony. Asistence: Andrej Svečnikov a Dougie Hamilton.
    28:50 Morgan GEEKIE - 4:0
     
    28:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Také druhou početní převahu domácí přetavili v branku, byť to bylo přesně na vteřinu! S koncem Cousinsova trestu vystřelil zápěstím MORGAN GEEKIE, jehož pokus Rinne vykopl do brusle Ekholma, od níž se černá guma nešťastně odrazila za Finova záda. Centr čtvrté formace si připisuje druhý gól v utkání. Asistence: Jake Bean a Brett Pesce.
    11:27 Dougie HAMILTON - 3:0
     
    11:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    PNC Arena bouří, svěřenci kouče Brind'Amoura skórovali podruhé během šestnácti vteřin, potřetí během dvou minut! Svečnikov zpoza brány našel mezi kruhy DOUGIEHO HAMILTONA, kanadský bek střelou z první poslal puk za záda bezmocného Rinneho. Asistence: Andrej Svečnikov a Jesper Fast.
    11:11 Brock MCGINN - 2:0
     
    11:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují během dvou minut do dvougólového náskoku! Foegele se propletl mezi hokejkami soupeřů a přihrávkou našel ve středu pravého kruhu najetého BROCKA MCGINNA, jenž ránou z voleje propálil gólmana mezi rukou a levým betonem. Asistence: Warren Foegele.
    09:06 Morgan GEEKIE - 1:0
     
    09:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, hurikáni vedou! A postaral se o to muž, který dostal v základné sestavě příležitost na místo zraněného Trochecka. MORGAN GEEKIE stál v cestě nahození Beana, které skvěle tečoval mimo dosah Rinneho. Puk před gólmanem ještě skočil, o to těžší situaci finský veterán měl. Asistence: Jake Bean a Nino Niederreiter.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Geekie (Bean, Niederreiter), 12. B. McGinn (Foegele), 12. D. Hamilton (Svečnikov, Fast), 29. Geekie (Bean, Pesce), 45. Nečas (Svečnikov, D. Hamilton) – 56. Cousins (Ekholm)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bean, H. Fleury – Nečas, Aho, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Svečnikov – Foegele, Martinook (A), B. McGinn – Lorentz, Geekie, Paquette.
    Nashville Predators: Rinne (45. Kaskisuo) – A. Carrier, Ekholm (A), Davies, Harpur, Benning, Borowiecki – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg (A) – Järnkrok, Pitlick, Mikael Granlund – Tolvanen, Sissons, Cousins – Olivier, McCarron, Trenin.

    Rozhodčí: Lambert, St. Laurent – Fournier, Racicot

    Diváci: 2 924
    bahis siteleri