Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:5 (kon.)
Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Carolina – Nashville 5:1 (kon.) | Columbus – Florida 4:5 (po pr.)
NY Islanders – New Jersey 5:3 (kon.) | Detroit – Tampa 6:4 (kon.) | Dallas – Chicago 2:4 (kon.)
Calgary – Montreal 2:1 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (0:1, 1:1, 2:1 - 1:0)
Winnipeg Jets
Pátek 12.03.2021, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:59 Auston MATTHEWS - 4:3
     
    60:59
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS rozhoduje tento zápas! Domácí se vydali do přečíslení dvou proti jednomu, které po přihrávce Morgana Riellyho úspěšně zakončil právě útočník s číslem 34, který po kličce do bekhendu poslal kotouč do horních pater brány Asistence: Morgan Rielly.
    57:34 Paul STASTNY - 3:3
     
    57:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají stav zápasu! Nikolaj Ehlers si u modré čáry převzal kotouč, popojel si k levému kruhu, ze kterého nahodil kotouč směrem na bránu a kus černé gumy v mezikruží protečoval PAUL STASTNY až za záda Frederika Andersena. Asistence: Nikolaj Ehlers a Neal Pionk.
    52:39 Ilja MICHEJEV - 3:2
     
    52:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v zápasu do vedení! Alexander Kerfoot se za bránou soupeře dostal k puku a přesným pasem našel mezi kruhy stojícího ILJU MICHEJEVA, který ránou z první dokázal Connora Hellebuycka překonat. Asistence: Alexander Kerfoot a Pierre Engvall.
    46:31 William NYLANDER - 2:2
     
    46:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají skóre zápasu! Do útočného pásma vletěl John Tavares, který obelstil během své útočné akce hned tři hráče a následně přihrál doprava, kde stál volný WILLIAM NYLANDER, jehož rána z první skončila za záda Connora Hellebuycka. Asistence: John Tavares a Morgan Rielly.
    30:50 Nikolaj EHLERS - 1:2
     
    30:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté si verou ztracené vedení zpět! Jets opět vstřelili gól z přečíslení, ve kterém Kyle Connor našel na pravém kruhu hůl NIKOLAJE EHLERSE, který se ani podruhé v této situaci v zápase nemýlil. Asistence: Kyle Connor.
    23:14 Mitchell MARNER - 1:1
     
    23:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí zaslouženě vyrovnávají skóre zápasu! TJ Brodie obdržel na modré čáře kotouč, následně puk jednoduše nahodil na bránu, před kterou se kus černé gumy dostal na hůl MITCHELLA MARNERA, který jej uklidil bekhendem do sítě. Asistence: Auston Matthews a TJ Brodie.
    16:19 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    16:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí měli sice více ze hry, ale do vedení jdou hosté! Pierre-Luc Dubois vystihl špatnou rozehrávku domácího celku a ke skórování vyzval NIKOLAJE EHLERSE, který se z levého kruhu trefil přesně k zadní tyči. Asistence: Pierre-Luc Dubois.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 24. Marner (Matthews, Brodie), 47. W. Nylander (Tavares, Rielly), 53. I. Michejev (Kerfoot, Engvall), 61. Matthews (Rielly) – 17. Ehlers (Dubois), 31. Ehlers (Connor), 58. Stastny (Ehlers, Pionk)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Dermott, Bogosian – J. Thornton, Matthews (A), Marner – Kerfoot, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Engvall, Hyman – Vesey, Spezza, Agostino.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Forbort, Pionk, Stanley, DeMelo – Stastny, Scheifele (A), Wheeler (C) – Connor, Dubois, Ehlers – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.

    Rozhodčí: Pollock, Nicholson – Barton, Cherrey
    bahis siteleri