Ottawa – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Philadelphia 9:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:3 (po pr.)
Vegas – San Jose 5:4 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:7 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
4:3 (2:0, 1:1, 0:2 - 1:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 18.03.2021, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:55 Nikolaj EHLERS - 4:3
     
    60:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Do brejku se totiž poté vydal NIKOLAJ EHLERS, jenž měl několik možností jak naložit s kotoučem a nakonec se rozhodl pro ránu švihem mezi betony Price. Udělal dobře, trefil přesně a rozhodl o bonusovém bodu pro Jets. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    58:35 Tyler TOFFOLI - 3:3
     
    58:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hra bez brankáře přinesla Canadiens vyrovnání! Po zisku kotouče v rohu Drouin našel Perryho, který přihrál přesně ke vzdálenější tyči, kde byl připravený TYLER TOFFOLI a ten dostal střelou nad beton puk do sítě a srovnal. Asistence: Correy Perry, Jonathan Drouin.
    45:58 Brendan GALLAGHER - 3:2
     
    45:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    To byla rychlost! Danault sice prohrál vhazování, ale úžasnou mrštnost prokázal BRENDAN GALLAGHER, který vybojoval kotouč, dostal se před Hellebuycka a poslal mu kotouč mezi betony. To znamená naději pro Habs! Asistence: Phillip Danault.
    33:42 Kyle CONNOR - 3:1
     
    33:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hodně prostoru pro střelu dostal mezi kruhy Dubois. Nakonec poslal puk po ledě, takže ho Price pouze vyrazil. Před brankovištěm byl připraven na dorážku KYLE CONNOR a druhou brankou v dnešním zápase znovu zařizuje Jets dvoubrankové vedení. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Josh Morrissey.
    21:26 Phillip DANAULT - 2:1
     
    21:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, to je velice důležitá branka. Gallagher získal puk ve středním pásmu a založil rychlý útok. PHILIP DANAULT si převzal puk, nabruslil do útočného pásma a střelou nad vyrážečku dává první gól Canadiens. Asistence: Brendan Gallagher, Tomáš Tatar.
    15:46 Kyle CONNOR - 2:0
     
    15:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Pokračujícího tlaku dokázali Jets využít. Connor nejprve přihrál puk mezi kruhy Ehlersovi, který poprvé neuspěl. Jeho střelu ale vyrazil Price přesně do míst, kde byl připravený KYLE CONNOR a ten neměl problém dostat puk do odkryté branky. Asistence: Pierre-Luc Dubois, Nikolaj Ehlers.
    00:50 Blake WHEELER - 1:0
     
    00:50
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets ovšem zůstali nadále v útočném pásmu. Totiž dobře ustrážil Forbort, jenž přehrál kotouč na pravý kruh na hůl BLAKEA WHEELERA, jenž se v dobré pozici nemýlil a vyslal kotouč nad beton Price. Asistence: Derek Forbort, Paul Stastny.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 1. Wheeler (Forbort, Stastny), 16. Connor (Dubois, Ehlers), 34. Connor (Dubois, Morrissey), 61. Ehlers (Dubois) – 22. Danault (Gallagher, Tatar), 46. Gallagher (Danault), 59. Toffoli (Perry, Drouin)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Forbort, Pionk, Stanley, Poolman – Stastny, Scheifele, Wheeler – Connor, Dubois, Ehlers – Copp, Lowry, Appleton – Perreault, N. Thompson, Lewis.
    Montreal Canadiens: Price (Allen) – Edmundson, S. Weber, Petry, Kulak, A. Romanov, Ouellet – Drouin, Kotkaniemi, J. Anderson – Toffoli, Suzuki, Gallagher – Tatar, Danault, Armia – Byron, Evans, Perry.

    Rozhodčí: Meier, Pollock – Brisebois, Shewchyk
    bahis siteleri