Washington – NY Rangers 2:1 (kon.) | Toronto – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 2:3 (po pr.)
San Jose – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Los Angeles – Vegas 2:4 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 1:3 (kon.)
Florida – Nashville 2:0 (kon.) | Colorado – Minnesota 6:0 (kon.) | Tampa – Chicago 4:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 20.03.2021, 20:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:51 Valerij NIČUŠKIN - 6:0
     
    44:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Minnesota neudržela pásmo na modré čáře a to byl zárodek smrtícího protiútoku Colorada! Autorem branky je VALERIJ NIČUŠKIN, který si na pána přehodil puk na bekhend a nedal brankáři žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Ryan Graves a Joonas Donskoi.
    38:47 Devon TOEWS - 5:0
     
    38:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon opět ukazuje, že je top hráčem svého celku. Svou třetí asistencí v dnešním duelu přichystal puk na DEVONA TOEWSE, který jej dostal doslova jako na zlatém podnose a umístil jej k levé tyčce. Kaapo Kähkönen se už nestihl včas přemístit ke své pravé tyčce. Asistence: Nathan MacKinnon a Brandon Saad.
    21:53 Tyson JOST - 4:0
     
    21:53
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A máme tu slepenou branku! TYSON JOST dostal přesnou přihrávku a taky umístil puk pod horní tyčku brankáře, který je zralý na vystřídání, které se zatím ještě nekoná . Asistence: Joonas Donskoi a Ryan Graves.
    20:46 Mikko RANTANEN - 3:0
     
    20:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté začali třetinu v pásmu Colorada. Posléze si do pásma v rychlosti nabruslil MIKKO RANTANEN a ten vyslal tvrdou ránu pod horní tyčku brankáře Wild. Asistenci si při této brance zapsal brankář Colorada, od kterého akce započala. Asistence: Philipp Grubauer.
    11:05 Gabriel LANDESKOG - 2:0
     
    11:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok končí další brankou Colorada. Autorem branky je GABRIEL LANDESKOG, který dostal puk před branku a zakončil nad vyrážečku brankáře. Puk se nakonec překulil směrem do branky. Trochu i šťastná branka pro domácí celek. Asistence: Nathan MacKinnon a Cale Makar.
    04:13 Cale MAKAR - 1:0
     
    04:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    První přesilovka Avalanche je využitá! Autorem branky je CALE MAKAR, který našel prostor u levé tyčky a přesně tam umístil puk. Před brankářem Minnesoty dobře clonil další hráč Colorada! Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 5. Makar (Landeskog, MacKinnon), 12. Landeskog (MacKinnon, Makar), 21. Rantanen, 22. Jost (Donskoi, Graves), 39. D. Toews (MacKinnon, Saad), 45. Ničuškin (Graves, Donskoi)


    Colorado Avalanche: Grubauer (Miska) – D. Toews, Makar, MacDonald, Girard, Graves, Byram – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen (A) – Saad, Kadri, Burakovsky – Ničuškin, Jost, Donskoi – Calvert, Bellemare, Compher.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Talbot) – Spurgeon (C), Suter (A), Cole, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – Fiala, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, J. Eriksson Ek, Greenway – Bonino, Sturm, Cramarossa.

    Rozhodčí: I. Walsh, J. Hebert – J. Fournier, B. Mills
    bahis siteleri