Zlaté Moravce – Trenčín 1:0 (kon.) | Nitra – Pohronie 2:3 (kon.) | Senica – Sereď 1:0 (kon.)
Ružomberok – Michalovce 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Žilina 2:2 (kon.)
konec
FK Senica
1:0 (0:0)
ŠKF Sereď
Sobota 20.03.2021, 17:00 • Štadión FK Senica • Niké liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Sereď mohla po přestávce udeřit a potrestat domácí za nevyužití převahy z úvodního poločasu, jenže Miloš Lačný ve stoprocentní šanci selhal a hosty za to po hodině hry potrestal Tomáš Malec. Senica doma po devíti zápasech bez výhry konečně dokázala ukořistit tři body. Konečný výsledek utkání. Senica 1 Sereď 0. (18:51:19)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Matúš Kuník chtěl vybojovat míč v blízkosti šestnáctky, jenže povalil soupeře na zem a byl potrestán kartou.
     
    89
    A ani teď domácí fotbalisté nepřidali pojistku! Míč skákal po rohovém kopu na vzdálenější levé tyči brány na čáře, hosté ho ale odvrátili pryč!
     
    88
    Dominik Duda se dostal uprostřed šestnáctky do zakončení a prudkou přízemní střelou míč napálil směrem ke vzdálenější pravé tyči brány, Mathew Yakubu ale vytáhl fantastický zákrok a míč vyrazil na rohový kop! Neuvěřitelné – 1:0!
     
    85
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Roko Jureškin, přichází Tilen Mlakar.
     
    84
    Ioannis Niarchos fauloval na útočné polovině svého týmu a za ostrý zákrok byl potrestán žlutou kartou.
     
    83
    Marin Ljubičić zkusil vypálit zpoza šestnáctky, jeho pokus ze střední vzdálenosti ale nabral obrovskou výšku a Mathew Yakubu mohl zůstat ledově klidný.
     
    82
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Martin Košťál, přichází Ioannis Niarchos.
     
    82
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Juraj Piroska, přichází Dominik Duda.
     
    80
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Ondřej Machuča, přichází Stanislav Danko.
     
    78
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Vladimír Majdan, přichází Dávid Guba.
     
    76
    Dávid Gallovič předvedl v blízkosti středového kruhu šlapák, za který byl ihned potrestán žlutou kartou.
     
    76
    Dávid Gallovič chtěl využít kolmé přihrávky a zpoza šestnáctky napřáhl k technické střele, jeho střela bez přípravy ale byla nepřesná a zamířila vysoko nad.
     
    75
    Ivan Santiago Diaz teď uviděl žlutou kartu poté, co podstoupil souboj a řekl něco směrem k rozhodčímu.
     
    74
    Andrej Fábry využil volného prostoru na ose hřiště kolem sebe, jeho střela ale byla ukvapená a ze vzduchu se snesla vedle levého horního rohu brány.
     
    72
    Nakonec se jednalo o standardní situaci a pouze centr do šestnáctky, který domácí fotbalisté bez problému odvrátili hlavou a zatím kontrolují vedení. Skóre 1:0.
     
    71
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Denis Bušnja, přichází Denis Potoma.
     
    70
    José Carrillo fauloval pronikajícího Andreje Fábryho, když se mu postavil do cesty, a fotbalisté Seredi budou mít k dispozici volný přímý kop. Vyrovnají?
     
    69
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Martin Gamboš, přichází Dávid Gallovič.
     
    67
    Martin Košťál na levém křídle větrá obranu Seredi a nyní se dostal k střílenému přízemnímu centru, který byl na přední tyči brány odvrácen na rohový kop.
     
    66
    Martin Gamboš vypálil zpoza šestnáctky, zatímco Martin Košťál o několik okamžiků později na levé straně vápna, obě střely domácích ovšem byly zablokovány.
     
    64
    Senica dala gól! TOMÁŠ MALEC se dostal na vzdálenější pravé tyči po centru z rohového kopu k odraženému míči a pohotově ho napálil pod břevno! Domácí hráči jdou do vedení 1:0.
     
    63
    Milan Šimčák se dostal po zmatcích v obraně hostí k střílenému centru na levé straně šestnáctky, jeho prudký přízemní centr byl ale sražen na rohový kop.
     
    62
    Ze zápasu už uběhla více než hodina a zatím marně čekáme na úvodní gól. V prvním poločase byli lepší domácí, zatímco po přestávce jsou nebezpeční hosté.
     
    60
    Marin Ljubičić zkusil vypálit zpoza šestnáctky a jeho sražená přízemní střela ztratila razanci. Toho dokonale využil Mathew Yakubu, když skákavý míč sebral.
     
    59
    Denis Bušnja a Andrej Fábry chtěli kombinovat v blízkosti šestnáctky, jejich úmysl ale skvěle přečetl jeden z domácích fotbalistů, který jim akci překazil.
     
    56
    Martin Gamboš chtěl nyní využít sklepnutí od svého spoluhráče, jeho pohotový volej, ke kterému napřáhl v blízkosti šestnáctky, ale mířil nepřesně. Jen odkop.
     
    55
    Miloš Lačný pohrdl stoprocentní brankovou příležitostí, když se z pravé strany řítil sám na bránu a po skvělém zákroku Oliviera Vliegena mířil z úhlu a blízkosti těsně vedle vzdálenější levé tyče! Ani nadvakrát se nedokázal prosadit!
     
    53
    Roko Jureškin měl po přízemním centru Lačného z pravého křídla obrovskou šanci, z blízkosti ale trefil pouze brankáře Oliviera Vliegena! Málem.
     
    52
    Domácí Marin Ljubičić se dostal na levé straně šestnáctky do zakončení poté, co si parádně zpracoval centr z pravého křídla na prsa, jeho pohotová střela ale minula vzdálenější pravý horní roh brány a následoval pouze odkop!
     
    50
    Denis Bušnja se pokusil vypálit zpoza šestnáctky a jeho střela ze střední vzdálenosti podle toho také dopadla, když o pořádný kus minula domácí bránu FK Senice.
     
    49
    Juraj Piroska se dostal na levém křídle k pěknému centru do šestnáctky, uprostřed pokutového území byl ale jen obránce hostí, který míč hlavou odvrátil.
     
    48
    Oba týmy vstupují do druhého poločasu utkání za bezbrankového stavu a Sereď by měla výrazně přidat, jelikož před přestávkou byli mnohem lepší domácí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:02.
     
    Fotbalisté Senice byli během úvodního poločasu lepším týmem a vytvořili si několik slibných šancí, Mathew Yakubu ale zůstal nepřekonán a tak je skóre utkání bezbrankové. Skóre po poločase. Senica 0 Sereď 0.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastaveny 2 minuty.
     
    45
    Martin Košťál předvedl na pravé straně šestnáctky pěknou patičku a na vzdálenější tyči málem došlo k zakončení, nebezpečí ovšem zažehnal Denis Bušnja.
     
    43
    Vladimír Majdan se poté pokusil pohotově vypálit po rozehrání rohového kopu na hranici šestnáctky, jeho pokus ale nebyl přesný a Mathew Yakubu odkopával.
     
    41
    Martin Slaninka na levé straně hřiště nyní vyrážel do nebezpečného protiútoku, neměl ovšem potřebnou podporu a hostům byl navíc odpískán útočný faul.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát něco málo přes pět minut a i přes velkou převahu domácích fotbalistů zatím marně čekáme na úvodní gól zápasu.
     
    39
    Martin Gamboš nyní využil krátké kolmé přihrávky a poskakující míč dobře trefil, jeho přízemní střela zpoza šestnáctky ale našla pouze náruč Mathewa Yakubua.
     
    38
    Juraj Piroska tentokrát rozehrál rohový kop na levé straně hřiště a na přední tyč poslal centr, který hostujícího fotbalisté bez problému odvrátili pryč.
     
    36
    Martin Slaninka teď obstaral na levém křídle autové vhazování a míč se k němu vrátil. Následovala série přešlapování míče, která vůbec k ničemu nevedla.
     
    33
    Senica musela s rozehrávkou rohového kopu počkat kvůli ošetření a nakonec ho po delší odmlce obstaral domácí Juraj Piroska. Hosté ale nebezpečí uhasili a míč poskakující těsně před bránou odvrátili. Bez branek.
     
    28
    Sereď měla na levé straně hřiště výhodu rohového kopu, který rozehrál Andrej Fábry. Centr hostujícího záložníka ale postrádal přesnost a byl tedy odvrácen.
     
    27
    Brankář Mathew Yakubu předvedl drzou kličku a zpoza šestnáctky vzápětí vypálil jeho spoluhráč Andrej Fábry, jeho pokus levačkou ovšem zamířil nad domácí bránu.
     
    25
    Sereď je sice v tabulce lépe postavená, na hřišti to tak ale vůbec nevypadá. Hosté jsou naprosto bez nápadu, a tak zpoza vápna vypálil Miloš Lačný. Jeho pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl Olivier Vliegen. Snadný zákrok domácího brankáře.
     
    23
    Senica je nadále výrazně lepším týmem a už si vytvořila řadu slibných brankových příležitostí, problémem pro domácí ale je, že ani jednu ze svých šancí nevyužila.
     
    22
    Martin Gamboš dostal kolmou přihrávku na levou stranu šestnáctky a z úhlu napřáhl k přízemní střele bez přípravy, kterou Mathew Yakubu na přední tyči vyrazil na rohový kop!
     
    20
    Matúš Kuník už zvedal hlavu a přemýšlel komu od pravé postranní čáry směrem dopředu přihraje, než k tomu ale došlo, domácí hráči ho faulovali. Stále 0:0.
     
    19
    Martin Košťál zalepil míč na hranici šestnáctky a z místa napřáhl k pěkné technické střele, která zamířila těsně nad břevno! Další slibná šance.
     
    16
    Další zakončení domácích. Na levém křídle napřáhl k přízemní střele Martin Košťál a na přední tyči bez problému lapil míč do svých rukavic Mathew Yakubu.
     
    15
    Hosté nedokázali odvrátit míč po centru ze standardní situace a potrestat je za to mohl Antonio Asanović, jehož pohotová střela ze středu pokutového území minula pravou tyč!
     
    14
    Miloš Lačný si nabíhal na prudkou kolmou přihrávku za obranu, což včas postřehl a vystihl Olivier Vliegen, který vyběhl až za vlastní šestnáctku a míč odvrátil.
     
    12
    Domácí fotbalisté začínají mít velkou převahu a nyní se málem ujali vedení po nebezpečném centru z pravého křídla, který se ze vzduchu snesl na břevno! Mathew Yakubu nepřekonán.
     
    11
    Fotbalisté Seredi tedy měli obrovské štěstí, protože Mathew Yakubu už byl překonán, na poslední chvíli ho ale zachránil již zmiňovaný kapitán Ľubomír Michalík.
     
    8
    Vladimír Majdan teď dostal nádhernou kolmou přihrávku za obranu hostí a na pravé straně šestnáctky se ocitl úplně sám, jenže místo střely zvolil přihrávku pod sebe a Martin Košťál poté nedokázal míč poslat do prázdné brány, protože na poslední chvíli se mu vrhl pod nohy Ľubomír Michalík a odvrátil míč na rohový kop! Škoda.
     
    6
    Martin Slaninka využil volného prostoru na levém křídle a do šestnáctky posílal přízemní centr, který postrádal razanci a sotva dolétl na přední tyč, kde byl odvrácen.
     
    5
    Na opačné straně hřiště rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci Milan Šimčák a na vzdálenější levou tyč posílal centr, který skončil jen v zámezí.
     
    3
    Rozehrání standardní situace se ujal sám faulovaný záložník Andrej Fábry, jeho centr byl ale uprostřed pokutového území odvrácen a čekáme na šanci.
     
    2
    Andrej Fábry se pokusil proniknout směrem vpřed podél pravé postranní čáry, jenže během sprintu se ocitl mezi dvěma protihráči a nakonec byl faulován.
     
    1
    Utkání mezi Senicou a Seredí bylo zahájeno a domácí fotbalisté budou usilovat o to, aby na desátý pokus dokázali na svém stadionu zvítězit. První akce a ofsajd.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Senica: Vliegen – Majdan, Carrillo, Asanović, Šimčák – Ljubičić – Košťál, Gamboš, Piroska, Kopečný – Malec.
    Náhradníci: Slančík – Addo, Nemec, Guba, Gallovič, Niarchos, Duda, Totka, Malý.

    ŠKF Sereď: Yakubu – Kuník, Michalík, Hučko – Bušnja, Machuča, Diaz, Slaninka – Fábry, Jureškin – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Salimi, Mečiar, Potoma, Danko, Espinar, Prachar, Kvesić, Mlakar.

    Rozhodčí: Michal Smolák. Asistenti: František Ferenc, Martin Borsányi. Čtvrtý rozhodčí: Marián Ruc.
     
    FK Senica se pokusí už za pár okamžiků ukončit velice špatnou bilanci na domácím stadionu, kde naposledy v lize vyhrála 15. srpna loňského roku, když rozdílem třídy porazila Michalovce. Soupeřem domácího týmu bude Sereď, která se nenachází na samém chvostu tabulky a úspěšně bojuje, aby se vyhnula sestupu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Reiner

    Branky: 64. Malec

    Karty:   76. Gallovič (SEN), 84. Niarchos (SEN) – 75. Diaz (SER), 90. Kuník (SER)


    FK Senica: Vliegen – Majdan (78. Guba), Carrillo, Asanović, Šimčák – Ljubičić – Košťál (82. Niarchos), Gamboš (69. Gallovič), Piroska (82. Duda), Kopečný – Malec.
    Náhradníci: Slančík – Addo, Nemec, Guba, Gallovič, Niarchos, Duda, Totka, Malý.

    ŠKF Sereď: Yakubu – Kuník, Michalík, Hučko – Bušnja (71. Potoma), Machuča (80. Danko), Diaz, Slaninka – Fábry, Jureškin (85. Mlakar) – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Salimi, Mečiar, Potoma, Danko, Espinar, Prachar, Kvesić, Mlakar.

    Rozhodčí: Michal Smolák. Asistenti: František Ferenc, Martin Borsányi. Čtvrtý rozhodčí: Marián Ruc
    bahis siteleri