Česko – Slovensko 7:4 (kon.)
konec
Česko
7:4 (3:0, 2:2, 2:2)
Slovensko
Čtvrtek 25.03.2021, 17:00 • Zimní stadion Vyškov • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Den po prvním přátelském zápase ve Vyškově se česká a slovenská reprezentace do osmnácti let střetává na stejném místě, ale v lehce pozměněných sestavách. Česko se na více než dvoutýdenním kempu bude připravovat na nadcházející MS v Texasu, naopak Slováci letos už soutěžní utkání hrát nebudou. I proto se v sestavě včerejšího i dnešního duelu objevili mnohem mladší borci, než byste možná čekali.

    Slováci mají ale nadějné ročníky 2004 a 2005 a je pravděpodobné, že příští rok si v divizi I A budou dělat, co chtějí, a vrátí se mezi elitu. Ukázalo se to i v prvním vyškovském utkání, ve kterém naši východní sousedé měli střeleckou převahu a v závěru mocně dotahovali jednogólovou ztrátu. Pro českou osmnáctku se tak rozhodně nejedná o béčkového soupeře pro přípravu, což po prvním duelu potvrdil i kouč Jakub Petr.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Suchánek (Král) – Špaček, Šedivý, Jiříček, Ticháček, Jasečko, Pinkas, Böhm – Kos, Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Skuhrovec – Chmelař, Szturc, Marcel – Gajda, Menšík, Marha – Krejsa

    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Bečár, Nemec, Miklovič, Žabka, Socha, Groch, Štrbák – Stümpel, Demek, Bačo – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Čiernik, Dvorský, Molnár – Šotek, Suchý, Kupčo – Šramaty

    Rozhodčí: Dědek, Vrba – Komínek, Kráľ.
     
    V obou sestavách došlo k určitým úpravám oproti včerejšímu utkání. Na české straně dnes sedí mladičká linie Rymon-Kulich-Slavíček, místo nich dostávají šanci Jakub Kos, Gabriel Szturc a Marcel Marcel. V defenzívě pak Tomáše Machů nahradil Sebastian Jasečko. Také došlo k lehčím přesunům v útočných i obranných formacích, branku bude hájit Tomáš Suchánek.

    Na slovenské straně vsadili na stejnou obranu i gólmana, v útoku dostanou šanci Alex Šotek a Markus Suchý na úkor Danielčáka a Repčíka. Včerejší velmi aktivní formace číslo čtyři se dnes posunula ve složení Molnár-Dvorský-Čiernik na pozici třetí lajny.
     
    Oba týmy už stojí vyrovnané na modrých čarách za zvuků písně Nad Tatrou sa blýska.
     
    Úvodní formace už zůstávají na ledě osamoceny, jdeme na to! Začíná odveta včerejšího přátelského utkání reprezentací Slovenska a Česka do osmnácti let.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Češi vyhráli zásluhou Brabence buly a jako první ze Slováků se puku dotkl gólman Marinov, který sebral nahození za brankou.
     
    00:39
    Ten samý muž se musel mít na pozoru, protože tvrdou ránu Marcela se ještě snažil před ním tečovat nový muž v sestavě Szturc.
     
    01:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi začali aktivně a jdou do vedení! David Jiříček šviheem od modré zařídil první branku utkání pro JAROSLAVA CHMELAŘE! Ten si našel odražený puk, podržel si ho na holi a napůl na slepo bekhendem ho zametl do odkryté části branky a otevírá skóre! Asistence: David Jiříček
    01:10 Jaroslav CHMELAŘ - 1:0
     
    01:35
    Češi mohou své vedení hned zdvojnásobit, umožnil to svým podražením Boris Žabka.
     
    02:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    A jak jsem předpověděl, tak se stalo! Stejně jako včera Češi využívají přesilovou hru, přes Ticháčka a Brabence se puk dostal přesně na hůl LUKÁŠE PAJERA, který přízemní ranou trefil odkrytý prostor za Marinovem a velmi rychle dává českému týmu dvougólový náskok. Dnešní odveta má tak zcela odlišný ráz. Asistence: Jakub Brabenec, Jiří Ticháček
    02:42 Lukáš PAJER - 2:0
     
    03:30
    Slováci se dnes ještě nedostali ke kloudné střele na branku, jaký rozdíl oproti včerejšku. Dvě rychle inkasované branky jejich psychikou hodně zamávaly.
     
    04:09
    Česká defenzíva zachytává jakékoliv snahy o přechod do útoku Slováků velmi brzy, obrana se zdá hodně kompaktní.
     
    04:59
    Po ráně Marcela od mantinelu Marinov přerušil hru, hned po tom se do sebe zaklesli Pajer a Šotek a jali se si vzájemně velmi zblízka něco vysvětlovat. Rozhodčí je umravnili a zatím vylučovat nebudou.
     
    05:20
    O dvacet vteřin později už pravice rozhodčího Dědka vylétla nahoru, důvodem je krosček Davida Jiříčka.
     
    05:50
    Slováci se usadili v pásmu, ale skvělá práce novice v sestavě Skuhrovce vytlačila hosty v modrém zpět do středu hřiště.
     
    06:29
    Družina trenéra Feneše se nemůže dostat do tempa a do tlaku, puky oproti včerejšku Slovákům hodně odskakují od holí.
     
    07:06
    Češi bez problémů ubránili první oslabení a konsolidují svou sestavu.
     
    07:28
    Čiernik si obhodil při průjezdu do pásma dva hráče, na třetího v podobě obránce Špačka už nevyzrál.
     
    08:11
    Po dobré práci Šotka v rohu se dostal k dorážce t bezprostřední blízkosti Suchý, ale jakoby si s obrovskou šancí nevěděl rady a nestihl včas zakončit.
     
    08:58
    Suchánek pak musel vytěsnit i tvrdou bombu od modré, kterou golfákem vyslal Bečár.
     
    09:21
    Další náznak konfliktu, který musí čároví sudí hasit. Po zákroku Suchánka a přerušení hry jeden ze Slováků dostal krosček a letěl k zemi, pak se strhla lehčí potyčka.
     
    09:42
    Skuhrovec se musel mít na pozoru před nájezdem Petrovského, ale situaci zvládl a na bruslích byl rychlejší.
     
    10:15
    Slováci se ale znatelně oklepali a začínají zvyšovat obrátky jak směrem dopředu, tak v soubojích u hrazení.
     
    10:57
    Ryšavý rychle pronikl do útoku po levém křídle, svižným švihem se snažil překvapit Marinova, ten ale zareagoval ještě rychleji.
     
    11:06
    Žabku po první třetině trenéři asi nepochválí. Při ráně Jiříčka od modré nedovoleně blokoval Ryšavého před brankou a odsedí si druhý dnešní trest, tentokrát za hrubost. Při jeho předchozím trestu Češi skórovali.
     
    11:46
    Tentokrát ale nic takového nepřijde, síly na ledě se vyrovnávají. Ryšavý poslal mimo puk soupeře k zemi a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    12:10
    Čeští obránci spolu příkladně komunikují a zatím nepřišla při rozehrávce žádná minela.
     
    12:34
    Marha si v rychlosti nádherně prohodil bránícího hráče a řítil se sám na Marinova, ranou na bližší tyč ale jen trefil jeho beton.
     
    13:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do trháku! Po nedůrazu v obraně Slováků vybojoval kotouč Ticháček, přes Marhu se dostal na napřaženého a nehlídaného MATYÁŠE ŠAPOVALIVA a ten ranou bez přípravy propálil přesouvajícího se Marinova potřetí. Asistence: Šimon Marha, Jiří Ticháček
    13:06 Matyáš ŠAPOVALIV - 3:0
     
    13:58
    Slovensko opravdu najednou působí bezradně, velmi mladý tým po včerejším parádním výkonu dnes dostal rychlé branky a hodně se tento stav podepisuje na jejich výkonu.
     
    14:48
    Veškeré snahy a pokusy Slovenska o založení akce ztroskotají ještě dříve, než vůbec začnou.
     
    15:38
    Šapovaliv je při chuti, teď už poměrně nedůraznou a prostupnou obranou v klidu prokličkoval z rohu až na hranici brankoviště, ale na kvalitnější zakončení už byl moc blízko brankáři.
     
    16:25
    Po delší době si na puk sáhl i Suchánek, se střelou z uctivé vzdálenosti ale neměl sebemenší problémy. Raději však před dotírajícím Dvorským puk přikryl a přerušil hru.
     
    17:03
    Čtvrtá slovenská formace se dvěma novými tvářemi je dnes zatím znatelně nejaktivnější a znovu vymyslel Šotek pas zpoza branky tentokrát pro Kupča. Suchánek ale natlačil beton až k tyči a nebylo kudy by mohl puk projít do jeho branky.
     
    17:40
    Socha si počkal na modré, než k němu dojede odražený puk, a měl spoustu času zamířit. Jeho rána z nápřahu ale přesnost velmi postrádala.
     
    17:49
    Hra v rychlém sledu zastavena pro ofsajd nejprve na slovenské a pak na české straně. Buly ve středním pásmu, Brabenec proti Petrovskému.
     
    18:15
    Sýkora byl na bruslích hodně rychlý a zneutralizoval verdikt zakázaného uvolnění, nic platné mu to ale nebylo, protože ho v jeho snaze nepodpořil žádný parťák.
     
    18:50
    Po dobré práci Marcela se dostal k dorážce těsně před Marinovem Szturc, tedy kombinace obou dvou nových tváří v české sestavě. Mladý centr, který se brzy vrátí, aby se připravoval s áčkem Mladé Boleslavi, ale silou puk přes výstroj slovenského gólmana nepropasíroval.
     
    19:22
    Slováci měli poslední šanci zaútočit, Nemec ale ztratil puk hned ve středním pásmu. Na druhou stranu se rychle vrhli Chmelař s Marcelem, oba dva dávno za obranou soupeře. Chmelař to vzal na sebe, ale jeho střela nebyla dostatečně kvalitní a průrazná a obrovskou šanci Češi zahodili.
     
    19:49
    Slováci se ještě přeci jen dostali k ohrožení Suchánkovy branky, Molnár si sjel až k českému gólmanovi a nadvakrát před ním dorážel, jenže znovu se dostal až příliš blízko jeho betonům.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda přinesla absolutně obrácený obraz hry i průběh skóre než včerejší duel. Český tým totiž znatelně zvýšil střeleckou aktivitu a byl za to odměněn rychlým vedením, které téměř stejně rychle dokázal zdvojnásobit. Úvodní trefu z otočky zařídil Jaroslav Chmelař, ukázkovou kombinaci na jeden dotek pak v přesilovce korunoval gólem Lukáš Pajer. Vedení sedm minut před koncem ještě navýšil Matyáš Šapovaliv po rychlém protiútoku. Slováci byli jako opaření a jejich mladý tým se dnes vůbec nedokázal s rychle inkasovanými brankami vyrovnat. Puky jim začaly odskakovat, nebyli schopní si kloudně přihrát. Dnes to bude pro naše východní soupeře mnohem těžší prověrka zejména na jejich psychiku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Možná poprvé za celý zápas se Slováci dokázali usídlit alespoň na pár desítek vteřin v útočném pásmu. Tento pobyt zakončil Bačo ranou z nápřahu, ta ale skončila na výstroji bránících hráčů.
     
    21:11
    Zatím největší šance slovenského týmu! Zadovka Petrovského dostala do parádní šance Žlnku, jehož akci ještě dorážel Sýkora. Famózním sejvem na zádech jasnému gólu zabránil Suchánek.
     
    22:16
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Zasloužená gólová odměna pro Slováky! Nedůraz v obraně potrestal ranou zápěstím ONDREJ MOLNÁR. Ten se vytočil s pukem zpoza brány, stihl se podívat a procpal puk přes Suchánka poprvé do jeho branky. Bez asistence.
    22:16 Ondrej MOLNÁR - 3:1
     
    22:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže kontaktní branka asi Slováky moc netěší, protože ihned z dalšího pobytu Čechů před brankou inkasují. Po obrovské hrubce a námazu se dostal do ideální pozice MATOUŠ MENŠÍK a ranou namířenou na zadní tyč zvyšuje na 4:1. Bez asistence
    22:50 Matouš MENŠÍK - 4:1
     
    24:05
    To je samozřejmě další velká rána pro sebevědomí a psychiku Slováků. Druhou třetina začali skvěle a aktivně, ale taková chyba v obraně je okamžitě srazí ještě níž, než byli v první periodě.
     
    24:34
    Je vidět, jak si slovenští hráči nevěří. Bečár to měl na střelu, jenže na modré zbytečně ještě hledal spoluhráče.
     
    24:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Už je to zase jen o dva góly! Slováci zůstali poměrně dlouho zaparkovaní v pásmu, nakonec si několikrát předali puk a ránu Samuela Sochy zřejmě stihl ještě tečovat ADAM SÝKORA, jenž znovu snižuje na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Samuel Socha, Šimon Bečár
    Adam SÝKORA - 4:2
     
    25:48
    Hra je teď hodně rozháraná a plná chyb a ztrát. Doteď poměrně suverénní Češi vyrobili pár chybiček a hned za ně byli potrestáni obdrženými góly.
     
    26:29
    Předváděný hokej má najednou větší spád, Slováci znatelně ožili a začínají hlavně svým pohybem soupeři dost zatápět.
     
    27:13
    Průnik rychlonohého Chmelaře končí jeho zakončením zblízka, které cinklo o brankovou konstrukci, ale jen na bočním oblouku branky.
     
    28:11
    Jeden z českých hráčů zůstal ležet před vlastní střídačkou a zřejmě inkasoval úder do obličeje. Slovenští protivníci mu se slovy "Karma je zdarma" asi nechtěli odpustit nějaký předchozí souboj a snad mu zranění i přáli. To nebylo moc sportovní.
     
    29:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým završuje bůra a trestá nedostatečnou obrannou práci soupeře. Šapovaliv několikrát dorážel před dobře zasahujícím Marinovem, pak se před bránu ale jako velká voda přiřítil ŠIMON MARHA a celkově třetí dorážku přeci jen dotlačil přes beton slovenského gólmana do sítě. Asistence: Matyáš Šapovaliv, Martin Böhm
    29:01 Šimon MARHA - 5:2
     
    30:09
    Na ledě se navíc pěkně vyostřují emoce, po každém závaru v brankovišti si hráči rozdají pár úderů a políčků.
     
    30:53
    Nemec ve středu hřiště mimo puk uzemnil Brabence, který se po něm jen co se sebral z ledu hodně zle ohlédl.
     
    31:35
    Rozhodčí Dědek už nehodlal zvýšený důraz tolerovat a posílá Marcela Marcela na trestnou lavici za krosček.
     
    31:52
    Nemec je hlavním slovenským ostřelovačem tohoto dvojduelu, jenže zatím mu v přesilovce ani Dvorský ani Molnár nedokázali naservírovat puk tak, aby mohl pálit.
     
    32:16
    Nakonec tedy Šimon Nemec ztratil nervy, sjel si k levému hrazení, uvolnil se a sám zápěstím vypálil. Puk ale letěl příliš pomalu na to, aby mohl Suchánka byť jen vylekat.
     
    32:48
    Špaček skvěle zneškodnil pas zpoza branky od Mikloviče, který už už mířil na volného Petrovského.
     
    33:21
    Slováci sehráli přesilovku skvěle, předvedli pár slušných kombinací, ale zakončení vázlo. Jejich další průnik do pásma navíc neproběhl v souladu s pravidly a píská se ofsajd.
     
    33:38
    Češi se ubránili v oslabení, měli ale opravdu co dělat.
     
    33:57
    Menšík se skvěle uvolnil na pravém kruhu a vypálil švihem, po něm ještě ze stejného místa dorážel Skuhrovec. Dvěma skvělými pozičními zákroky v rozkleku se ale blýskl Marinov.
     
    34:40
    Ryšavý si nedá pokoj a když to jen trochu jde, vždy si do gólmana po jeho zákroku lehce šťouchne.
     
    35:03
    Přečíslení tří proti jednomu na slovenské straně zakončoval v rychlosti fantastickým švihem Petrovský a vypadalo to, že mířil přesně. Puk se ale zřejmě odrazil od spojnice branek ven.
     
    35:19
    Slováci zvyšují obrátky. Žlnka vyjel zpoza branky, vytočil se do zakončení a svou ránu zápěstím ještě sám dorazil. Suchánek ale stál jako skála a odolal.
     
    35:26
    Jasečko krosčekoval Petrovského, ten si to nechtěl nechat líbit, následný souboj byl oceněn vzájemnými tresty za hrubost. Druhou dvojku za Jasečka odsedí Gajda, přesilovku budou hrát Slováci.
     
    36:14
    A nesehráli ji vůbec špatně, jenže i když puky létaly dobře na zakončujícího hráče do mezikruží, finální rána buď střelci nesedla nebo byla zablokovaná.
     
    37:07
    Češi se ubránili další početní výhodě soupeře a hrají v pěti. Znovu jim to ale soupeř velmi zkomplikoval svou aktivitou.
     
    38:13
    Slováci se dokážou dostávat do spousty možností, kvalita v zakončení ale na jejich straně dnes není. S ofenzivní převahou v posledních minutách ale musí být trenéři spokojení.
     
    38:59
    Nemec si rozmyslel nahození od modré a celou situaci zazdil přihrávkou do rohu na Čiernika.
     
    39:25
    Vše vyřešil při stejném pobytu v pásmu svou ranou z dálky Bečár, Suchánek připraven.
     
    39:50
    Těsně před sirénou ještě poslední komplikace pro Marinova, ale pokus Krejsy, který se také dostal na led, i následná dorážka Marhy nenašla svůj cíl a třetina skončí u slovenské branky.
     
    40:00
    Poslední potyčka před brankou Slovenska ještě přinesla dva vzájemné tresty pro hrubost. Nejaktivnější byli v chumlu hráčů Marha a Nemec a oba dostali dvojku za hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá perioda přinesla v první řadě ještě o jednu branku více než ta první. Slováci dvakrát snížili zásluhou rány Ondreje Molnára a teče Adama Sýkory, Češi si ale dvakrát vzali svůj tříbrankový náskok zpět. Nejprve využil minelu v obraně Matouš Menšík, poté zužitkoval důraz v brankovišti Šimon Marha a stav po druhé třetině je tak 5:2 ve prospěch Česka. Na ledě to také začíná pěkně vřít, sudí už museli přerušovat a řešit nejednu roztržku. Vypadá to, že i mladíci berou souboj Česko vs. Slovensko vážně a navíc jsou rádi, že si po delší době mohou zahrát soutěžní mač.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Marha s Nemcem usedli na trestnou, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    40:42
    Brabenec ukázal obětavost, když zablokoval ránu Sochy nejdřív holí, druhý pokus stejného hráče už schytal v kleče do nohy.
     
    41:20
    Češi pronikli s pukem do pásma, ale nedokázali se správně rozestavit a zbytečně od sebe poodjeli. O pásmo pak následně přišli.
     
    42:00
    Marha s Nemcem jsou na ledě, ale slovenská trestná lavice nezůstane neobsazená na dlouho.
     
    42:04
    Šimon Miklovič totiž podrazil soupeře a hned zkraje nabízí Čechům další přesilovku.
     
    42:26
    Kombinace na jeden dotek se zakončujícím Pajerem mezi kruhy je secvičeným signálem, tentokrát ale branku nepřinesla.
     
    43:07
    Tentokrát dostal Pajer pas od Brabence tak, že nemohl zakončovat z první. Srovnal si puk, natáhl k ráně zápěstím, to už se ale Marinov stihl postavit tam, kam měl.
     
    43:29
    Druhé přesilovkové lajně se zatím nedaří proniknout do území, odkud by mohla branku Slovenska ohrozit.
     
    43:57
    Přesilovka je pomalu u konce, ještě ale přeci jen stihl Böhm vypálit od modré. Krejsa sice po dorážce dostal puk za čáru, jenže předtím sekl gólmana a branka nemůže platit.
     
    44:02
    Za předchozí prohřešek v brankovišti pyká Krejsa dvouminutovým trestem za sekání.
     
    44:41
    Na Suchánka to hned začalo létat ze všech stran, ani Nemec ani Dvorský ale svými tvrdými pokusy neuspěli a přidali pár černých šmouh na Suchánkovy betony.
     
    45:19
    Další pokusy SLovenska o dobývání české branky už skončily neslavně, protože nebyly ani zakončeny.
     
    46:18
    Suchánek při dalším zákroku a závaru ztratil hůl a ta odklouzala do rohu. I když na to byl čas, český brankář se neodvážil si pro ni dojet.
     
    46:25
    Jeho branka byla ale vysunuta ze svého postavení, a tak si v přerušené hře mohl svůj pracovní nástroj sebrat.
     
    46:50
    Marcelovu akci stihl ještě dorazit velmi aktivní Chmelař, ale Marinov rozklekl včas, přitiskl beton k ledu a zasáhl spolehlivě.
     
    47:23
    Nemec projel celé hřiště, až v útočném pásmu předložil puk Petrovskému, který prověřil Suchánka střelou po ledě.
     
    48:18
    Jasečko znovu ukázal horkou hlavu. ZahákovalPetrovského a s verdiktem nesouhlasil a ještě si vylil zlost na slovenském forvardovi, který v tu chvíli ležel na ledě. Dvě minuty za hákování pro českého beka.
     
    48:35
    Slováci si okamžitě v přesilovce vypracovali dvě velké šance, Suchánek ale flexibilním rozštěpem zabránil puku projít za jeho záda.
     
    49:13
    Poté už ale česká defenzíva zakročila včas a správně a další průniky Slováků před českou branku neumožnila.
     
    49:53
    Marcel ukázal dnes kromě hokejovosti i tvrdost, jednoho soupeře uzemnil krásným hitem, druhého záhy naremploval na mantinel.
     
    50:45
    Směrem dopředu to ale v posledních minutách na české straně vázne. Marinov moc práce neměl.
     
    51:04
    Zásah slovenské střídačky přerušuje hru, vhazuje se před slovenskou brankou po pravé ruce Marinova.
     
    51:20
    Puk zůstal na delší dobu zaseknutý v rohu v chumlu hráčů, odkud ho vyškrábl až Groch.
     
    52:01
    Obrovská šance na zdramatizování zápasů končí nevyužita! Sýkora dokázal Suchánka propálit, kotouč se povaloval na brankové čáře, odkud ho dostal do bezpečí až včasný zásah obrany.
     
    52:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci přeci jenom skórují a využívají narůstající tlak. Po zisku puku okamžitě Molnár otočil hru, podíval se a naprosto přesně našel hokejku DALIBORA DVORSKÉHO, který zakončoval pohodlně do úplně odkryté branky. Asistence: Ondrej Molnár
    52:28 Dalibor DVORSKÝ - 5:3
     
    53:14
    Slováci to ještě nebalí!. Čiernik zavezl kotouč v rychlosti po levém křídle, přebruslil obranu, ale nevyslal přesný pas na najetého Molnára.
     
    53:58
    Na české střídačce možná i za dvougólového náskoku znovu panuje trochu strach o výsledek.
     
    54:33
    Slováci jakoby dostali novou krev do žil a rozhodně soupeři výhru nedarují zadarmo, což zase vyhraným bruslařským soubojem proti Špačkovi ukázal Stümpel.
     
    55:14
    Hráči v modrém vrhají všechny síly do útoku a napadají ve třech hráčích, nesmí ale zapomínat ani na zadní vrátka.
     
    55:58
    Pajer velmi obětavě v pádu ještě na dlouhou hůl odpálil puk před dojíždějícím Žlnkou, který by před sebou už měl odkrytou bránu.
     
    56:04
    Slovenský tlak ale končí kvůli špatnému střídání! Hráčů v modrém bylo na ledě moc, trest pro hráčskou lavici odpyká Dvorský.
     
    56:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    A tato chyba se Slovákům vymstila! Puk si našel DAVID JIŘÍČEK, ideálně si na něj nabruslil a namířil ho bombou neskutečně přesně do horního vinglu. Nádherná branka zřejmě definitivně rozhoduje o osudu zápasu. Asistence: Jiří Ticháček, Jakub Brabenec
    56:39 David JIŘÍČEK - 6:3
     
    56:52
    Šedivý v souboji o puk, ale zřejmě až po hvizdu píšťalky trefil hokejkou Žlnku a dostává dvě minuty za krosček.
     
    57:14
    Nemec nabil Dvorskému na ránu z první, ten ale hodně minul branku.
     
    57:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka! ŠIMON NEMEC tentokrát nehledal nikoho ze spoluhráčů zkusil to zápěstí sám a s přispěním clony před Suchánkem dostal puk počtvrté do branky. Asistence: Ondrej Molnár
    57:57 Šimon NEMEC - 6:4
     
    58:33
    Zdálo by se, že už se utkání bude jen dohrávat, ale na ledě to pořád jiskří a Slováci se stále ženou dopředu!. Navíc hrají v šesti s odkrytou brankou!
     
    59:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tento krok se ale trenérům příliš neosvědčil. Nemec se totiž srazil se Sochou, volný puk sebral MATOUŠ MENŠÍK a v klidu ho dovezl až do prázdné branky. Je rozhodnuto! Bez asistence.
    59:17 Matouš MENŠÍK - 7:4
     
    59:47
    Ondrej Molnár ač neochotně, bude muset ještě na posledních třináct sekund usednout na trestnou, dostal dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    59:59
    Během tohoto času už se ale nic nestane, Češi vyhrávají ve slušné přestřelce 7:4.
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí periodě se slovenský celek prezentoval velmi sympatickým výkonem a znovu dokázal dvakrát skórovat, tříbrankový náskok z první dvacetiminutovky se nakonec ale ukázal jako rozhodující. Zápas byl také ovlivněn množstvím trestů na obou stranách, které nakonec dokázal zužitkovat český tým dvakrát a slovenský jednou. Ten pak ještě zasunul puk posedmé do branky při power play a rozhodl tak o svém vítězství 7:4.
     
    Ode mě je to z Vyškova vše, ale samozřejmě vás srdečně zvu ke sledování dalších našich textových přenosů z hokejových zápasů. (19:10:15)

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 2. Chmelař (Jiříček), 3. Pajer (Brabenec, Ticháček), 14. Šapovaliv (Marha, Ticháček), 23. Menšík, 30. Marha (Šapovaliv, Böhm), 57. Jiříček (Ticháček, Brabenec), 60. Menšík – 23. Molnár, 25. Sýkora (Socha, Bečár), 53. Dvorský (Molnár), 58. Nemec (Molnár)


    Česko: Suchánek (Král) – Špaček, Šedivý, Jiříček, Ticháček, Jasečko, Pinkas, Böhm – Kos, Brabenec, Ryšavý – Pajer, Šapovaliv, Skuhrovec – Chmelař, Szturc, Marcel – Gajda, Menšík, Marha – Krejsa
    Slovensko: Marinov (Eliaš) – Bečár, Nemec, Miklovič, Žabka, Socha, Groch, Štrbák – Stümpel, Demek, Bačo – Žlnka, Petrovský, Sýkora – Čiernik, Dvorský, Molnár – Šotek, Suchý, Kupčo – Šramaty

    Rozhodčí: Dědek, Vrba – Komínek, Kráľ
    bahis siteleri