Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Trenčín – Trnava 0:1 (kon.) | Nitra – Ružomberok 1:0 (kon.)
Pohronie – Sereď 1:2 (kon.) | Michalovce – Senica 1:0 (kon.)
konec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
1:2 (0:1)
ŠKF Sereď
Sobota 03.04.2021, 17:00Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání slovenské ligy mezi Pohronie a ŠKF Sereď.
     
    ŠKF Sereď

    Hostující Sereď v letošním ročníku odehrála dvacet čtyři zápasů a získala dvacet pět bodů. S tímto ziskem mu patří devátá pozice. Ve skupině na záchranu má na sestupové pozice k dobru náskok dvou bodů. Z posledních pěti duelů však hosté zvítězili jen jednou. Naposledy prohráli 0:1 na hřišti Senice.
     
    FK Pohronie

    Domácí Pohronie je na tom o něco lépe. V úvodu ročníku sice dlouho bylo na poslední pozici, ale po dvaceti čtyřech odehraných zápasech má na kontě dvacet šest bodů. S tímto ziskem mu patří sedmá pozice, což je nejlepší postavení ve skupině o záchranu. V posledních dvou zápasech Pohronie porazilo Senicu i Nitru.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Hrdlička – Mazan, Štrba, Heurtaux, Petrák – Weir, Adamec – Blahút, Fadera, Galuška – Da Silva.
    Náhradníci: Jenčo, Dovec – Jenat, Župa, N'Zeyi, Špiriak, Dao, Badolo, Chvěja.

    ŠKF Sereď: Yakubu – Diaz, Michalík, Salimi, Hučko – Eneji, Danko, Morong, Mlakar – Fábry – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Mečiar, Jureškin, Machuča, Bušnja, Kuník, Potoma, Slaninka, Kvesić..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního souboje. Uvidíme, zda proti rozjetému Pohronie dokáže Sereď urvat nějaké body.
     
    2
    Hosté zaútočilo po pravém křídle, jenže přízemní centr srazil první obránce v domácím dresu na rohový kop. Do vápna už míří hlavičkáři.
     
    3
    Danko se ujal rozehrávky rohového kopu. Jeho centr přiletěl na přední tyč, nicméně domácí obrana ve spolupráci s Hrdličkou nebezpečí zažehnala.
     
    4
    Na druhé straně Bangala hledal kolmou přihrávkou Fadera, jenže ten si míč zpracoval příliš daleko před sebe a už jej nechytil na hřišti.
     
    5
    Hostující celek vstoupil do dnešního souboje o něco aktivněji. Lačný se dostal k odcentrování, jenže svou pobídkou nenašel spoluhráče.
     
    6
    Petrák fauloval na polovině hřiště a nabídl hostům přímý kop. Centrovaný míč však skončil v moci domácích zadáků.
     
    7
    Hosté se znovu dostali k odcentrování do pokutového území. Z pohledu domácího Pohronie celou situaci vyřešil Thomas Heurtaux.
     
    8
    Až nyní se do útoku dostalo také Pohronie. Domácí se rovnou dostali do pokutového území, ale zakončení z jeho hranice zablokoval obránce.
     
    9
    James Weir prošel podél pravé postranní čáry do blízkosti velkého vápna a centrem oslovil Adlera. Druhý jmenovaný však v tísni nezakončil.
     
    10
    Hosté se usadili na polovině domácího celku a hledají cestičku skrz obranu Pohronie. Domácí však stojí v pevném bloku.
     
    11
    Libor Hrdlička si dal pozor na centr z levé strany, hlasitě si zakřičel a stáhl míč do rukavic. Domácí mohou rozjet další akci.
     
    12
    Hostující Diaz se hnal do bleskového protiútoku, jenže se s ním vrátil Galuška a parádním skluzem odehrál míč do zámezí.
     
    13
    Také Pohronie zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč z kopačky Adamce přiletěl před branku, ale rozhodčí akci zastavil kvůli útočnému faulu.
     
    14
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Hostující celek se dostává do vedení! Sereď dokázala využít svůj aktivní vstup do utkání. Hosté se po nepovedeném rohu vydali do brejku. Morong odcentroval z pravé strany a MILOŠ LAČNÝ hlavou otevřel skóre!
     
    16
    Domácí celek se ihned po rozehrávce vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Akci Pohronie však zmařila nepřesná rozehrávka.
     
    17
    Mazan kombinoval s Galuškou, jenže druhý jmenovaný mu zpět poslal hodně nepřesnou přihrávku.
     
    18
    Pohronie zahrávalo další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde zasáhli zadáci hostujícího mužstva.
     
    19
    Pohronie se usadilo na polovině soupeře a snaží se rychle dohnat svou ztrátu. Fotbalisté soupeře zatím pokračují v trpělivé defenzivě.
     
    20
    Domácí zahrávali další přímý kop. Adamec dlouhým nákopem hledal Adlera, jenže u něj hlídkovali hned dva fotbalisté v hostujícím dresu.
     
    21
    Mohlo být vyrovnáno! James Weir střílel z hranice velkého vápna, ale trefil jen prostor, kde stál brankář Yakubu!
     
    22
    Mazan se po pravé straně tlačil do pokutového území, ale Mlakar jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Domácí budou zahrávat přímý kop.
     
    23
    Martin Adamec se znovu ujal rozehrávky přímého kopu, jenže svým centrem nenašel nikoho ze spoluhráčů.
     
    24
    Bernard Petrák se zjevil na pravé straně, odkud se individuálním průnikem dostal k odcentrování a získal pro svůj celek rohový kop.
     
    25
    Rozehrávky dalšího rohového kopu se tentokrát chopil James Weir, ale rozhodčí viděl další útočný faul v pokutovém území.
     
    26
    Štrba v souboji ve středovém kruhu ostře dohrál Miloše Lačného, který zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji. Podle všeho bude potřeba ošetření.
     
    27
    Je tomu skutečně tak! Lačný však po krátkém ošetření bude schopen pokračovat ve hře.
     
    28
    Mazan se znovu dostal k odcentrování z pravé strany, ale jeho pobídku si pohlídal Lubomír Michalík, který míč odhlavičkoval mimo šestnáctku.
     
    29
    Pohronie zahrávalo další rohový kop. Tradiční exekutor Martin Adamec odcentroval na značku pokutového kopu, kde zasáhla obrana Pohronie.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme poněkud překvapivý vývoj duelu. Sereď drží na půdě Pohronie těsné vedení.
     
    31
    Žlutou kartu dostává Stanislav Danko (ŠKF Sereď).
     
    32
    Petr Galuška ustál souboj na levé straně, jenže následnou přihrávkou za obranu nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    33
    Pohronie je v posledních minutách časteji na míči, snaží se dostat do střelecké pozice, ale akce domácího celku brzdí nepřesné kombinace.
     
    34
    Před branku hostujícího celku přiletěl další centr z pravé strany, ale důrazný Adler se do zakončení přes obránce nedostal.
     
    35
    Adamec chtěl přenést těžiště hry na pravou stranu, ale Moses sáhl do jeho přihrávky špičkou kopačky a prodloužil míč mimo hrací plochu.
     
    36
    Tilen Mlakar se dostal do blízkosti velkého vápna a vyzkoušel technické zakončení. Jeho projektil však prosvištěl nad břevnem.
     
    37
    Weir odcentroval z dobré pozice na přední tyč, ale Adler míč prodloužil jen za sebe, kde si pro míč dokráčel pozorný Michalík.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Peter Mazan (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    39
    Ivan Diaz zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá posledních pět minut a domácí Pohronie stále nemůže najít recept na pozornou obranu soupeře.
     
    41
    Pohronie předvedlo rychlou kombinaci na levé straně. Mazan se dokonce dostal do vápna, ale zpětnou přihrávkou na Adlera celou akci zbrzdil.
     
    42
    Hosté zahrávali rohový kop. Na centr od rohového praporku si naskočil Lačný, ale zakončil hodně daleko od branky.
     
    43
    Moses fauloval ve středovém kruhu domácího kapitána. Hostující fotbalisté dnes rozhodně nehrají v rukavičkách.
     
    44
    Pokračuje obrovský boj ve středu pole. Domácí celek je stále o něco aktivnější, ale hosté výborně vystupují a napadají hráče Pohronie.
     
    45
    Fadera našel přihrávkou Blahúta, po jehož přiklepnutí zakončoval Peter Mazan, ale jeho projektil Yakubu skvěle vyrazil!
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla poněkud překvapivý průběh dnešního souboje. Hosté se totiž ujali vedení už ve 14. minutě, kdy se prosadil Miloš Lačný. Pohronie poté bylo mnohem aktivnější, ale největší šanci si vytvořilo až chvíli před přestávkou. Mazan svou ránou nechal vyniknout hostujícího brankáře. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Petr Galuška, přichází Richard Župa.
     
    47
    Domácí Pohronie obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce skončila nepřesným nákopem.
     
    48
    Diaz se na levé straně uvolnil do pozice pro odcentrování, jenže jeho pobídka nebyla přesná. Pokračuje velký boj z první půle.
     
    49
    Hosté v úvodu druhého poločasu hrají s míčem daleko od své vlastní branky a nechtějí jej půjčit soupeři. Start druhé půle hodně připomíná úvod duelu.
     
    50
    Hosté stále drží míč na polovině domácího Pohronie. Do rozehrávky se před chvíli zapojil také brankář Yakubu.
     
    51
    Adamec poslal přihrávku za obranu soupeře. Za jeho pobídkou sprintoval Fadera, ale Hučko rozběhnutého soupeře poslal k zemi.
     
    52
    Fadera už je zpátky na nohou a opět si řekl o míč. Fotbalisté Pohronie nyní potřebují hrát mnohem aktivněji, aby se dostali skrz pevnou obranu hostů.
     
    53
    Hosté mohli rychle přidat druhou branku! Andrej Fábry odcentroval do pokutového území, ale Lačný slabým zakončením udělal z Hrdličky hrdinu!
     
    54
    Na opačné straně hřiště se do zakončení dostal Bernard Petrák, ale technickou střelu Yakubu schoval do rukavic.
     
    55
    Fadera se hnal vpřed po levé straně, jenže po souboji s obráncem si míč předkopl příliš daleko před sebe a už jej neudržel ve hře.
     
    56
    Aktivní Fadera znovu zkusil průnik po levém křídle, jenže ani tentokrát neuspěl. V tomto případě mu míč do autu odkopl obránce.
     
    57
    Milaš Lačný schytal v hlavičkovém souboji ve středovém kruhu úder do obličeje. Hostující útočník zůstává ležet na trávníku.
     
    58
    Nyní už se znovu pokračuje ve hře. Miloš Lačný se po návratu na trávník řítil za dalším nákopem na polovinu soupeře, ale na míč nedosáhl.
     
    59
    Fadera tentokrát vymyslel oblouček za obranu soupeře, jenže jeho pobídku nepochopil nikdo z domácích fotbalistů.
     
    60
    Je za námi hodina hry a hostující celek stále drží těsné vedení na půdě Pohronie. Domácí fotbalisté navíc stále nemohou najít recept na pevnou obranu.
     
    61
    Iman Salimi zůstává ležet po souboji na trávníku a bude potřebovat ošetření. Chvíli se tak hrát nebude.
     
    63
    Ľubomír Michalík napřáhl ke střele z velké dálky, ale do rány se mu postavil obětavý obránce, který míč srazil mimo tři tyče.
     
    64
    Salimi je odnášen za postranní čáru a v utkání nebude schopen pokračovat. Bude se muset střídat.
     
    65
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Iman Salimi, přichází Matúš Kuník.
     
    66
    Martin Adamec se snaží pomáhat spoluhráčům, jenže další nepřesnou přihrávkou odevzdal míč soupeři.
     
    67
    Pohronie se stále nemůže dostat do tempa. Akce domácího celku končí nepřesnými přihrávkami kolem půlící čáry.
     
    68
    Po delší době zakončili také hosté, jenže rána z velké vzdálenosti prolétla kolem Hrdličkovy svatyně.
     
    69
    Tým ŠKF Sereď právě vstřelil branku! Hostující celek se dvacet minut před koncem výrazně přibližuje k vítězství! PETER ENEJI MOSES si naběhl na přihrávku na hranici velkého vápna a pravačkou poslal míč do šibenice!
     
    71
    Domácí jsou po druhé obdržené brance poněkud zaskočení a prakticky se nedostávají do blízkosti velkého vápna Sereďe.
     
    72
    Hosté dnes vystřelili jen třikrát a dali hned dvě branky.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Matúš Kuník (ŠKF Sereď).
     
    74
    Adler dostal přihrávku na polovinu soupeře, jenže po souboji s obráncem skončil na trávníku a získal rozehrávku pro Pohronie.
     
    75
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Patrik Blahút, přichází Cédric Badolo.
    Střídání v týmu FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: ze hřiště odchází Martin Adamec, přichází Ellie Kibonge N'Zeyi.
     
    76
    Do konce dnešního souboje zbývá poslední čtvrthodina hry a domácí Pohronie se prakticky nedostává do šancí. Centry sbírá Yakubu.
     
    78
    Morong na pravé straně obešel hned dva soupeře, jenže centrem na zadní tyč nenašel svého spoluhráče.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Bernard Petrák (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    80
    Po zákroku Petráka zůstal na trávníku ležet Adam Morong, který je nyní ošetřován na trávníku. Uvidíme, zda zvládne duel dohrát.
     
    81
    Hra je nyní plná nedovolených zákroků. Po dalším střetu zůstává na trávníku ležet hostující Miloš Lačný. Domácí se sami připravují o možnost útočit.
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Do pokutového území však přiletěl příliš dlouhý centr a míč proskákal až mimo hrací plochu.
     
    84
    Kunik poslal oblouček za obranu Pohronie, ale autor druhé branky Moses se nedokázal prosmýknout kolem důrazného stopera.
     
    85
    Na opačné straně hrozil aktivní Cédric Badolo, který se prosmýkl do pokutového území, jenže zakončením z úhlu rozvlnil jen boční síť.
     
    86
    Moses mohl přidat po chybě stoperů domácího celku svou druhou branku, ale Hrdlička ukázal fantastické čtení hry a vrhl se soupeři pod nohy!
     
    87
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Peter Moses Eneji, přichází Denis Bušnja.
     
    88
    Hostující celek si v závěru duelu bez problémů hlídá své vedení a domácí celek prakticky nepouští do pokutového území.
     
    89
    Domácí nakonec mohli snížit! Fadera se z pravého křídla prodral do šestnáctky, ale zakončením letícím těsně nad zemí těsně minul zadní tyč!
     
    90
    Adlera a Michalík se pustili do potyčky na polovině hrací plochy. Rozhodčí uklidnil oba kohouty bez karetního trestu.
     
    90+1
    Pohronie právě vstřelily branku!
    Domácí celek se v nastavení dočkal alespoň snížení! James Weir poslal z levé strany krásný centr do pokutového území. K míči se dostal RICHARD ŽUPA a domácí hráč poslal míč do sítě!
     
    90+3
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Andrej Fábry, přichází Roko Jureškin.
     
    90+5
    Pohronie se v závěru ještě snaží o vyrovnání, ale je to spíše takové slabé dobývání hostující svatyně.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Sereď nakonec zvítězí na půdě Pohronie 2:1. Hosté se totiž ujali vedení už ve 14. minutě, kdy se prosadil Miloš Lačný. Pohronie poté bylo mnohem aktivnější, ale největší šanci si vytvořilo až chvíli před přestávkou. Mazan svou ránou nechal vyniknout hostujícího brankáře. Po změně stran navíc přidal druhou branku Eneji. Pohronie snížilo až v závěru, kdy se prosadil Župa.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:13.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:01:32)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 90+1. Župa – 14. Lačný, 69. Eneji

    Karty:   38. Mazan (POH), 79. Petrák (POH) – 31. Danko (SER), 73. Kuník (SER)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:13.
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Hrdlička – Mazan (C), Štrba, Heurtaux, Petrák – Weir, Adamec (75. N'Zeyi) – Blahút (75. Badolo), Fadera, Galuška (46. Župa) – Da Silva.
    Náhradníci: Jenčo, Dovec – Jenat, Župa, N'Zeyi, Špiriak, Dao, Badolo, Chvěja.

    ŠKF Sereď: Yakubu – Diaz, Michalík (C), Salimi (65. Kuník), Hučko – Eneji (87. Bušnja), Danko, Morong, Mlakar – Fábry (90+3. Jureškin) – Lačný.
    Náhradníci: Ayotunde – Mečiar, Jureškin, Machuča, Bušnja, Kuník, Potoma, Slaninka, Kvesić.
    bahis siteleri