Boston – NY Islanders 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:0 (kon.) | Carolina – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 1:2 (1:2 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:5 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (po pr.)
Washington – Buffalo 2:5 (kon.) | Detroit – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Columbus 4:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
Nashville Predators
Pátek 16.04.2021, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:22 Sebastian AHO - 4:1
     
    57:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí početní výhodu využívají a je zřejmě hotovo! Andrej Svečnikov nahrál na levý kruh Vincentovi Trocheckovi. Ten si chytře počkal, až se mu uvolní prostor pro přihrávku na SEBASTIANA AHA, který na vzdálenější tyčce posílal puk do odkryté klece – 4:1. Asistence: Vincent Trocheck a Andrej Svečnikov.
    49:30 Erik HAULA - 3:1
     
    49:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak pozor! Hosté snižují ve vlastním oslabení! Harpur vypíchl puk Ahovi a Colton Sissons poslal do samostatného úniku ERIKA HAULU. Ten to vyřešil jednoduchou, ale přesnou, střelou na lapačku Mrázka – 3:1. Asistence: Colton Sissons a Ben Harpur.
    25:34 Vincent TROCHECK - 3:0
     
    25:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o tři góly! Z pravého křídla se dostal do zakončení VINCENT TROCHECK. Ten naznačil střelu golfákem, ale nakonec si chytře puk v podstatě narazil o Sarosovy betony a z úhlu ho pak dokázal dorazit do odkryté klece. Asistence: Brett Pesce a Martin Nečas.
    20:14 Andrej SVEČNIKOV - 2:0
     
    20:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využili volnějšího prostoru na ledě při hře 4 na 4 a skórují po 14 sekundách druhé části! Dougie Hamilton při přechodu do útočného pásma prostrčil puk na ANDREJE SVEČNIKOVA, který se protáhl až před Sarose, jehož překonal bekhendovou střelou. Tu umístil do mezírky mezi tělem a vyrážečkou gólmana Preds – 2:0. Asistence: Dougie Hamilton a Jaccob Slavin.
    18:26 Warren FOEGELE - 1:0
     
    18:26
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení gólem, u něhož si připíše asistenci i Petr Mrázek! Český gólman totiž odpálil puk až do útočného pásma, kde ho u brankové čáry dobruslil Jordan Staal. Kapitán Canes následně našel před branku najíždějícího WARRENA FOEGELEHO, jenž zblízka dopravil kotouč za Sarose. Asistence: Jordan Staal a Petr Mrázek.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 19. Foegele (J. Staal, Mrázek), 21. A. Svečnikov (D. Hamilton, Slavin), 26. Trocheck (Pesce, Nečas), 58. Aho (Trocheck, A. Svečnikov) – 50. Haula (Sissons, Harpur)


    Carolina Hurricanes: Mrázek (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Hakanpää, Bean – Fast, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck, Martinook (A) – Foegele, J. Staal (C), Niederreiter – Geekie, Lorentz, Paquette.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning, Josi (C), Ellis (A), Ekholm (A), Harpur, Davies – Grimaldi, Johansen, Arvidsson – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Cousins, Haula, R. Pitlick – Jeannot, Sissons, Trenin.

    Rozhodčí: Sutherland, O’Donnell – Daisy, Pancich

    Diváci: 4987
    bahis siteleri