Slovensko – Česko 5:2 (kon.)
konec
Slovensko
5:2 (1:1, 0:1, 4:0)
Česko
Pátek 16.04.2021, 16:00 • EASTON Aréna Piešťany • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 PETROVSKÝ - 5:2
     
    59:48
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak je tu ještě jedna branka! SERVÁC PETROVSKÝ se ujal volného kotouče, který se mu od opačné modré čáry povedlo poslat až do prázdné české branky.
    54:46 CHROMIAK - 4:2
     
    54:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    O vítězi je zřejmě rozhodnuto! Obrovský kus práce znovu odvedl Slafkovský, kterému se před brankou povedlo najít hokejku MARTINA CHROMIAKA, jenž tečoval kotouč za záda brankáře.
    Asistence: Juraj Slafkovský, Dalibor Dvorský.
    47:14 SLAFKOVSKÝ - 3:2
     
    47:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dokonce dostává do vedení! JURAJ SLAFKOVSKÝ nabral na pravém křídle velkou rychlost, díky které si nabruslil až před brankáře Málka, kterému se ani nyní nepovedlo zakročit.
    Asistence: Martin Chromiak, Šimon Bečár.
    43:44 SLAFKOVSKÝ - 2:2
     
    43:44
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic je tu vyrovnání! Před českou brankou měl příliš prostoru k zakončení JURAJ SLAFKOVSKÝ, kterému se rychlou střelou povedlo překonat brankáře Málak, jenž byl naprosto bez šance.
    Asistence: Jakub Demek, Šimon Groch.
     
    25:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr jde podruhé v tomto duelu do vedení! Český celek se dostal do protiútoku, při kterém Dominik Binias nahrál přesně na hokejku TOMÁŠE CHLUBNY, kterému se povedlo prostřelit slovenského brankáře.
    Asistence: Dominik Binias.
    07:32 DVORSKÝ - 1:1
     
    07:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Slovensko se usadilo v pásmu soupeře, odkud střílel Martin Chromiak. Jeho zablokovaná střela nakonec propadla až na hokejku DALIBORA DVORSKÉHO, který procedil kotouč za Málka.
    Asistence: Martin Chromiak, Samuel Kňažko.
    02:16 MACHÁČEK - 0:1
     
    02:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Puk směřoval k modré čáře kde se nacházel Dominik Vacík. Ten zkoušel nahodit na branku, kde ještě do nabídky vložil hokejku ŠTĚPÁN MACHÁČEK, kterému se tak dokonale povedlo zaskočit brankáře Boľa.
    Asistence: Dominik Vacík.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 8. Dvorský (Chromiak, Kňažko), 44. Slafkovský (Demek, Groch), 48. Slafkovský (Chromiak, Bečár), 55. Chromiak (Slafkovský, Dvorský), 60. Petrovský – 3. Macháček (Vacík), 26. Chlubna (Binias)


    Slovensko: Boľo (Noskovič) – Bečár, Kňažko, Petrovický, Š. Nemec, Bakala, Šeliga, Jombík, Groch – Slafkovský, Dvorský, Chromiak – Michalík, Krajč, Lašák – Žlnka, Petrovský, L. Nemec – Hanik, Demek, Bačo
    Česko: Málek (Cichoň) – Hrádek, Baláž, Kovář, Bláha, Hampl, Vacík, Kremláček – Konečný, Vrhel, Stehlík – Slavíček, Gut, Novák – Binias, Ivan, Chlubna – Malý, Koláček, Macháček

    Rozhodčí: Novák, Krajčík – Frimmel, Valo
    bahis siteleri