Montreal – Ottawa 0:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 3:2 (kon.) | Carolina – Nashville 3:1 (kon.)
Tampa – Florida 3:5 (kon.) | Detroit – Chicago 0:4 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
Dallas – Columbus 5:1 (kon.) | Minnesota – San Jose 5:2 (kon.) | Boston – Washington 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 4:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 3:5 (kon.) | Anaheim – Vegas 2:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
Vegas Golden Knights
Neděle 18.04.2021, 22:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Alex TUCH - 2:5
     
    58:33
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Vegas navyšuje své vedení. Puk v obranném pásmu vybojoval Tomáš Nosek, přes Roye se kotouč dostal až k ALEXU TUCHOVI, který ze středního pásma trefil prázdnou branku. Asistence: Nicolas Roy a Tomáš Nosek.
    38:13 Mark STONE - 2:4
     
    38:13
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Marc-Andre Fleury (Vegas) rozehrál akci, Theodore poslal do brejku šikovnou přihrávkou svého kapitána. MARK STONE nádherným blafákem překonal brankáře soupeře. Asistence: Shea Theodore a Marc-Andre Fleury.
    34:06 Danton HEINEN - 2:3
     
    34:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci domácích je rázem sníženo na rozdíl jediné branky. Bleskově se prosazuje DANTON HEINEN, jehož rána překvapila brankáře Vegas. Marc-Andre Fleury rozhodně není spokojený, tento puk chytit mohl.. Asistence: Adam Henrique a Jakob Silfverberg.
    22:43 Nicolas ROY - 1:3
     
    22:43
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje své vedení, Carrier už mohl zakončovat, ale vylepšil pozici pro spoluhráče. Puk získal NICOLAS ROY a jeho rychlá střela zapadla přesně do horní části branky. John Gibson rukavicí nezasáhl. Asistence: William Carrier a Zach Whitecloud.
    14:46 Alex PIETRANGELO - 1:2
     
    14:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Hostující celek jde znovu do vedení, po rychlé akci spoluhráčů se na první pohled nenápadnou střelou prosazuje ALEX PIETRANGELO. Jeho střela na bližší tyč zapadla přesně do brány. Asistence: Max Pacioretty a Alec Martinez.
    06:23 Maxime COMTOIS - 1:1
     
    06:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1. Domácí hráči to nyní sehráli velmi dobře a do prázdné branky po rychlé kombinaci zakončoval MAXIME COMTOIS. Asistence: Josh Manson a Rickard Rakell.
    03:15 Max PACIORETTY - 0:1
     
    03:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme tu úvodní branku zápasu, jako první se prosazuje domácí celek, prosazuje se aktivně hrající v posledních zápasech MAX PACIORETTY. Tečoval spoluhráčovu střelu od modré čáry. Asistence: Alec Martinez a Mark Stone.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 7. Comtois (Manson, Rakell), 35. Heinen (Henrique, Silfverberg) – 4. Pacioretty (Martinez, Mark Stone), 15. Pietrangelo (Pacioretty, Martinez), 23. N. Roy (W. Carrier, Whitecloud), 39. Mark Stone (Theodore, M.-A. Fleury), 59. Tuch (N. Roy, Nosek)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Welinski, Drysdale, Fowler, Manson (A), H. Fleury, Shattenkirk – Heinen, Henrique, Silfverberg (A) – Jones, Getzlaf (C), Terry – Comtois, Steel, Rakell – Deslauriers, Volkov, D. Grant.
    Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Martinez, Pietrangelo (A), Theodore, McNabb, Hague, Whitecloud – Stephenson, Pacioretty, Mark Stone (C) – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith (A) – W. Carrier, Janmark, Jurčo – N. Roy, Tuch, Nosek.

    Rozhodčí: Luxmore, Walsh – Rody, Luxmore

    Diváci: 1 717
    bahis siteleri