Tampa – Carolina 3:2 (po pr.) | Florida – Columbus 4:2 (kon.) | Dallas – Detroit 3:2 (2:1 po s.n.)
Nashville – Chicago 5:2 (kon.) | Arizona – Minnesota 2:5 (kon.) | Edmonton – Montreal 4:1 (kon.)
Calgary – Ottawa 2:4 (kon.) | Vegas – San Jose 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Nashville Predators
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Chicago Blackhawks
Úterý 20.04.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:41 Luke KUNIN - 5:2
     
    40:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři se do Chicaga pořádně zakousli a dělají další krok k vítězství! Mikael Granlund našel krátkou přihrávkou z levé strany před brankou LUKA KUNINA a ten poslal kotouč mimo dosah Lankinena. Asistence: Mikael Granlund a Calle Järnkrok.
    40:23 Tanner JEANNOT - 4:2
     
    40:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Skvělý domácí nástup do třetí části hry! Ellisovo nahození od pravého mantinelu tečoval před brankou do Lankinenova protipohybu k pravé tyči TANNER JEANNOT. Asistence: Ryan Ellis.
    31:52 David KÄMPF - 3:2
     
    31:52
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají kontaktní branku! Adam Gaudette střílel z pravého kruhu do Granlunda a zblokován byl i jeho další bekhendový pokus, a tak musel přiložit ruku k dílu DAVID KÄMPF. Český útočník přízemní střelou z prostoru mezi kruhy propálil skrumáž před Sarosem a po deseti letošních asistencích konečně zaznamenává i premiérovou trefu! Asistence: Adam Gaudette.
    25:39 Mattias EKHOLM - 3:1
     
    25:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    A na jeho konci je třetí branka Nashvillu! Ryan Johansen posunul kotouč na levou stranu rozjetému MATTIASI EKHOLMOVI, který pláchl s pukem a zakončil individuální akci přesnou střelou ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Ryan Johansen.
    24:48 Calle JÄRNKROK - 2:1
     
    24:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou podruhé do vedení. Mikael Granlund oslovil přihrávkou zpoza branky CALLEHO JÄRNKROKA a ten střílel z bezprostřední blízkosti zprava na vzdálenější tyč a nad Lankinenův beton. Asistence: Mikael Granlund a Luke Kunin.
    15:14 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    15:14
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají krok. Kane se svou střelou zprava z úhlu na bližší tyč neuspěl, odražený kotouč ale Suter bleskově posunul nalevo, kde jej nehlídaný ALEX DEBRINCAT zavěsil nekompromisně pod víko. Asistence: Pius Suter a Patrick Kane.
    06:22 Matt DUCHENE - 1:0
     
    06:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři jdou do vedení! Benningovo nahození z levé strany tečoval těsně před Lankinenem MATT DUCHENE. Asistence: Matt Benning a Roman Josi.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 7. Duchene (Benning, Josi), 25. Järnkrok (Mikael Granlund, Kunin), 26. Ekholm (Johansen), 41. Jeannot (Ellis), 41. Kunin (Mikael Granlund, Järnkrok) – 16. DeBrincat (Suter, P. Kane), 32. Kämpf (Gaudette)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Benning (C), Josi (A), Ellis (A), Ekholm, Gudbranson, Harpur – Arvidsson, Johansen, Grimaldi – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (41. M. Subban) – C. Murphy (A), Zadorov, Kalynuk, Keith (A), de Haan, Stillman – P. Kane (A), Suter, Hinostroza – Gaudette, Dach, DeBrincat – D. Strome, Kurashev, D. Kubalík – Carpenter, Kämpf, Connolly.

    Rozhodčí: St. Laurent, Lee – Fournier, Smith
    bahis siteleri