Calgary – Montreal 5:2 (kon.) | Florida – Carolina 4:3 (po pr.) | NY Islanders – Washington 3:6 (kon.)
Detroit – Dallas 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:6 (kon.)
Anaheim – Vegas 1:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Arizona 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Boston 1:0 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Ottawa Senators
Neděle 25.04.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 J. T. Miller - 4:2
     
    59:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Vancouver sice ještě s první střelou těsně neuspěl, jenže se udržel u puku. Tyler Motte ho zpoza branky posunul na J. T. MILLERA, který neměl problémy s trefením odkryté branky, přestože Thomas Chabot si tam klekl a snažil se jeho pokus zastavit. Asistence: Tyler Motte a Bo Horvat.
    53:45 Tanner PEARSON - 3:2
     
    53:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení během chvilky zpět! Hosté propadli a Kosatky šly do přečíslení tři na dva. Bo Horvat posunul kotouč na střed hřiště, kde byl TANNER PEARSON. Ten se s tím nerozpakoval a prudkou střelu umístil mezi ruku a tělo gólmana. Asistence: Bo Horvat a Travis Hamonic.
    51:52 Jevgenij DADONOV - 2:2
     
    51:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři nakonec srovnávají dnešní zápas, čeká nás prodloužení? JEVGENIJ DADONOV zkusil takovou lehčí střelu z levé strany, a ta k překvapení všech skončila v brance! Braden Holtby lapačkou máchl jenom na prázdno. Je sice pravdou, že se touš hodně vrtěl, ovšem gólman NHL by s tímto rozhodně mít problémy neměl... Bez asistence.
    24:46 Brock BOESER - 2:1
     
    24:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jednou si sáhl nový maskovaný muž Ottawy na kotouč, ovšem nyní už ho musí lovit ze své branky! BROCK BOESER dostal přihrávku na spodní kraj kruhu. Chvilku si podržel kotouč a následně vyslal fantastickou ránu pod horní tyčku. Marcus Högberg vůbec nic neviděl. skvěle mu clonil Tanner Pearson. Asistence: Quinn Hughes a J. T. Miller.
    08:32 Colin WHITE - 1:1
     
    08:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A hned z další střely na branku jsme se dočkali vyrovnávací branky! Tim Stützle zavezl puk do pásma, který předal za branku. Následoval pas a rána od modré. Ta se sice zastavila jen u COLINA WHITEA, který doklepl nadvakrát puk do branky. Odčinil tím chybu z první branky soupeře. Asistence: Jevgenij Dadonov a Josh Brown.
    01:43 Nate SCHMIDT - 1:0
     
    01:43
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A po necelých dvou minutách jsme se dočkali úvodní branky dnešního duelu! Erik Brännström se ocitl za svou brankou pod tlakem. Následně on nebo jeden z jeho spoluhráčů chtěl bekhendem vyhodit. Kotouč se ale dostal jen na modrou, kde se do něj opřel NATE SCHMIDT, jehož dělová rána se zastavila až v síti. Bez asistence.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 2. Schmidt, 25. Boeser (Q. Hughes, J. T. Miller), 54. Pearson (Horvat, Hamonic), 60. J. T. Miller (Motte, Horvat) – 9. White (Dadonov, J. Brown), 52. Dadonov


    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Schmidt, Edler (A), Hamonic, Q. Hughes, T. Myers, Juolevi – Boeser, Horvat (C), Pearson – MacEwen, J. T. Miller, Höglander – Hawryluk, B. Sutter (A), Motte – Virtanen, Boyd, Highmore.
    Ottawa Senators: M. Murray (25. M. Högberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Brännström, J. Brown, Mete – Batherson, Norris, B. Tkachuk (A) – Dadonov, White, Stützle – Co. Brown, Pinto, Formenton – Dzingel, Tierney, N. Paul (A).

    Rozhodčí: Markovic, Schlenker – Barton, Cherrey
    bahis siteleri