Turín – Neapol 0:2 (kon.) | Lazio – AC Milán 3:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:0 (1:0)
AC Milán
Pondělí 26.04.2021, 20:45Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Lazia, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:0. Domácí vstoupili velice dobře také do druhého poločasu, hned v jeho úvodu se podruhé v tomto duelu dokázal prosadit Correa, přičemž znovu do akce muselo jít video. Římané se tak dostali do pohodlného dvoubrankového vedení, se kterým se AC nepovedlo nic udělat. Směrem dopředu byl totiž nebezpečnější soupeř, který si do závěrečných minut schoval ještě jeden zásah. (22:37:28)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:10.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hostující celek znovu chyboval v rozehrávce a do protiútoku se dostával Akpa Akpro, jehož zakončení nebylo vůbec přesné.
     
    90+1
    Daleko od kontaktní branky nyní nebyl hostující Kessié, který si seběhl na rohový kop, jenomže posléze orazítkoval horní brankovou konstrukci.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi se zdá být rozhodnuto, ještě ovšem musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Vedat Muriqi.
    87. Ciro IMMOBILE - 3:0
     
    87
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí se prosazují ještě jednou! CIRO IMMOBILE převzal v pokutovém území nahrávku, posléze si potáhl míč na pravou nohu a nechytatelným způsobem se mu povedlo vypálit přesně ke vzdálenější konstrukci, kam se Donnarumma nedokázal ideálně natáhnout.
     
    86
    Za pokutovým územím sympaticky nabral míč ke střele hostující Calhanoglu, jehož rána se snesla kousek vedle branky, přesto Reina nemusel zasahovat.
     
    85
    Zdá se být všechno v pořádku a může se pokračovat. Hernández je totiž zpět na nohou, jeho celek navíc využil všechny možnosti ke střídání.
     
    84
    S míčem na opačnou polovinu dokázal přejít také Tomori. Po rychlé souhře se po míči natahoval Hernández, jenž nakonec bolestivě upadl na zem.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá zhruba poslední desetiminutovka. Římané stále vedou o dvě branky a navíc svého soupeře nepouštějí do žádných šancí.
     
    82
    Do kombinace se posléze nabízel také nenápadný Díaz, který se ovšem k míči neměl šanci dostat, neboť se před ním povedlo zakročit Marušicovi.
    81. Immobile trefil pouze tyč.
     
    81
    Co chybělo! Na přihrávku mezi hostující obranu si seběhl Immobile, který to zkoušel chytrým lobem, jenž se snesl do brankové konstrukce.
     
    80
    Jenomže ze strany milánského celku je to stále hodně pomalé. Hernández měl dlouho míč na kopačce a poté zpětnou nahrávkou hledal Romagnoliho.
     
    79
    Do zakončení se před malým momentem dostal domácí Pereira, jehož pokus proletěl hodně vedle hostující branky a Donnarumma tak rychle rozehrál.

    David Suchý

    Branky: 2. Correa (Immobile), 52. Correa (Alberto), 87. Immobile (Lazzari)

    Karty:   19. Acerbi (LAZ), 57. S. Milinković-Savić (LAZ)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:10.
    S. S. Lazio: Reina – Marušić, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto (88. Akpa-Akpro), Lulić (C) (68. Fáris) – Correa (76. Pereira), Immobile (88. Muriqi).
    Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, Cataldi, Parolo, Pereira, Musacchio, Muriqi, Hoedt, Fáris, Patric.

    AC Milán: G. Donnarumma (C) – Calabria (70. Dalot), Kjaer (73. A. Romagnoli), Tomori, Hernández – Kessié, Binnásir (70. Tonali) – Saelemaekers (63. B. Díaz), Çalhanoğlu, Rebić – Mandžukić (63. Leao).
    Náhradníci: Tătăruşanu – Castillejo, Dalot, B. Díaz, Gabbia, Kalulu, Hauge, Tonali, A. Romagnoli, Meïté, Leao, Krunić.

    Rozhodčí: Orsato – Carbone, Preti
    bahis siteleri